Виждате ли? Пак се оказах права. Лятото на 2009 бяхме видяли Ник и Майли да излизат на обяд. Когато Майли беше в Джорджия, за да снима филм, Ник отиде там. Там пък караха заедно джет-ски и имаше снимка, на която се целуват. Тогава Найли феновете мислехме, че са заедно. Но не са. С това, което написах исках да ви покажа, че това, че двама бивши, в случая Нелена незнам дали са бивши, дори и да излезнат, не означава, че отново са заедно.
БетС :) Неспасяем
Warn : ( : Do you remember? :) Брой мнения : 760 Reputation : 5 Join date : 09.04.2009
Warn : Брой мнения : 14 Reputation : 0 Join date : 11.03.2010 Age : 28 Местожителство : Varna
Заглавие: Re: Селина "Нямам гадже!" Чет Мар 11, 2010 5:00 pm
Ееее ,те че са ходили са ходили ... Песните на Ник "Rose Garden " и " last time around " го доказват.,но времето ще покаже ,а пък и двамата погледнаха на ляво като ги попитеха дали се срещат ,което означава ,че лъжат
Заглавие: Re: Селина "Нямам гадже!" Чет Мар 11, 2010 5:33 pm
И имаме победител!
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
Заглавие: Re: Селина "Нямам гадже!" Пет Мар 12, 2010 9:05 pm
И този победител съм аз. Ето още едно доказателство. Слушайте това интервю на Селина тук. ..Разбра се, че Джъстин Бийбър харесва такъв тип момичета (или по-точно, харесва Селина), и че уж са заедно с Ник Джонас. Селина каза, че "абсолютно, не е гадже с Ник".
Отделно, Селина каза, че е просто приятелка с Джонас. 1 2
Е, някой да има да казва нещо? Освен, че съм права. Отново.
Заглавие: Re: Селина "Нямам гадже!" Пет Мар 12, 2010 9:59 pm
Цитат :
Отново.
Не може да си права за едно и също нещо сто пъти. Проста аритметика.
lovely_girl3 Неспасяем
Warn : Брой мнения : 687 Reputation : 6 Join date : 13.04.2009 Age : 30 Местожителство : Плевен
Заглавие: Re: Селина "Нямам гадже!" Пет Мар 12, 2010 10:27 pm
Сел винаги отрича и после ги виждаме заедно пак :D явно искат да запазят връзката си в тайна :)
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
Заглавие: Re: Селина "Нямам гадже!" Пет Мар 12, 2010 10:30 pm
Вижте, може и така да е. Но защо да лъже феновете си, по този начин? Винаги може да каже "Той е сладък и бла бла.." и да пренебрегне въпросът. Абсурдно е според мен, да не й вярвате. Пък и виждаме Деми и Джо на последък много често, но никой не се залавя да каже "Има Джеми!", нали? Същата работа е. Ник и Селина може да са много добри приятели. А щом отричат - за мен не са заедно. Когато кажат "Да, гаджета сме.", тогава ще повярвам.
Заглавие: Re: Селина "Нямам гадже!" Пет Мар 12, 2010 10:37 pm
Бе то не че по-големите им батковци и каки не са въртяли тоя номер - все едно че някаква болест са хванали, та я крият толкова усърдно. Тъй че няма да са първите, нито последните.(чисто хипотетично говоря)
selena_fan Нов
Warn : Брой мнения : 14 Reputation : 0 Join date : 11.03.2010 Age : 28 Местожителство : Varna
Оххх, то това пак се превърна в дискусия за Ник и Сел. (не че не се радвам )...Ааа вижте това : Старо е от 21 февруари ииии в най-новото интервю на Селито за Mojo Morning, я питат за Ник и кога последно са си писали тя казва,(мисля) че около 2 седмици не са си чатили ... (ами ако са се чули по телефона ) ...Шега, шега, шега това в скобите.
Пунктуация, главни букви. Не съкращавай! Ро (:
selena_fan Нов
Ааа, ето! Не знам, дали сте гледали тези: https://www.youtube.com/watch?v=b7GWFuOPmkE Оффф, на снимката изглеждат като приятели , но не ви ли се струва странно - само двамата, без Джо или други ...
Главни букви, пунктуация.. Ро (:
rozaLie Неспасяем