| Пърси Джаксън и боговете на Олимп: Похитителят на мълнии | |
|
+4rozaLie Alice~ ~Rossita mimmy . 8 posters |
Автор | Съобщение |
---|
mimmy . Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1347 Reputation : 8 Join date : 07.07.2009 Age : 28 Местожителство : София
| Заглавие: Пърси Джаксън и боговете на Олимп: Похитителят на мълнии Пон Мар 01, 2010 2:32 am | |
| "Ако си взел тази книга, защото подозираш, че и ти си като мен, по-добре я захвърли веднага. Повярвай в лъжите, които мама и татко са ти наговорили за раждането ти, и се опитай да живееш нормално. Да си син на божество е опасно. И страшно. Най-често води до смърт по особено жесток начин. Да не кажеш после, че не съм те предупредил!..."
Пърси Джаксън пак ще бъде изгонен от училище... от поредното училище. Непокорен, побойник, слаб ученик, той осъзнава, че не е като останалите деца, но искрено се старае поне малко да прилича на тях. Да, но обикновените момчета не са преследвани от чудовища и не изпаряват учителките си по математика...
За автора: Рик Риърдън е един от най-известните автори на фентъзи. За успеха му роля изиграва и фактът, че 15 години е бил преподавател (по история!) и познава мисленето и настроенията на тийнейджърите. В България Рик Риърдън става известен като автор на първата книга от поредицата "39 ключа". С романа "Похитителят на мълни" започва поредицата за Пърси Джаксън, отличена с множество награди, сред които и престижната "Марк Твен" за детска литература.
Ето връзка към официалния сайт на автора: http://www.rickriordan.com
Чели ли сте тази книга ? Хареса ли ви ?
Последната промяна е направена от Mimcii.. <3 на Пон Апр 19, 2010 8:12 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти | |
|
| |
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Пърси Джаксън и боговете на Олимп: Похитителят на мълнии Пон Мар 01, 2010 3:46 pm | |
| Книгата сигурно е интересна. Не съм си я купила още, но се надявам и това да стане. ^.^ | |
|
| |
Alice~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6295 Reputation : 56 Join date : 10.11.2009 Age : 26 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Пърси Джаксън и боговете на Олимп: Похитителят на мълнии Пон Мар 01, 2010 4:45 pm | |
| Аз съм чела само първата глава и е много интересна! Днес ще си я купя! | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Пърси Джаксън и боговете на Олимп: Похитителят на мълнии Пон Мар 01, 2010 8:41 pm | |
| Нямаме права тук. Въпреки всичко, поредицата се казва така. А вече книгите от поредицата си имат друго име, както например е Хари Потър! | |
|
| |
цветuu** Неспасяем
Warn : ( : pf Брой мнения : 1298 Reputation : 18 Join date : 31.12.2009 Age : 28
| |
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Пърси Джаксън и боговете на Олимп: Похитителят на мълнии Съб Дек 04, 2010 3:39 am | |
| Изчетох я. Книгата е интересна, до колкото е възможно. Писателя (или писателка?! ;д) я е направила добре за прочитане, бързо се прочита, като цяло. Има интересни моменти, но аз винаги знаех, че Пърси ще излезе героя и че ще спечели това и онова. Един вид, малко предвидима. Става за убиване на времето. Любимите ми персонажи за: - Богът на подземното царство. Май беше Херон или Хирон, не помня точно.. ;д - Гроувър, направо ме кефи страшно много. Препоръчителна е за хора, които имат желание да четат малко интересни и качествени книги. Най-интересното е, че в момента по история уча за тези богове, за това се радвам, че я почнах. По-наясно съм със нещата, така че книгата помага и в училище, колкото и странно да звучи. Четете я в седми клас! | |
|
| |
Cap`pac. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 4596 Reputation : 5 Join date : 04.12.2010 Местожителство : Варна
| |
| |
the_green_lady Нов
Warn : Брой мнения : 45 Reputation : 0 Join date : 02.10.2010 Age : 27 Местожителство : Botevgrad
| Заглавие: Re: Пърси Джаксън и боговете на Олимп: Похитителят на мълнии Съб Юли 30, 2011 4:28 pm | |
| | |
|
| |
bubblepop. Нов
Warn : Брой мнения : 39 Reputation : -1 Join date : 21.08.2011
| Заглавие: Re: Пърси Джаксън и боговете на Олимп: Похитителят на мълнии Пет Авг 26, 2011 1:28 am | |
| Обожавам ги! Много хубави книги, с удоволствие си ги четях. (И пак ми ги взимаше майка ми тя да ги чете....) | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Пърси Джаксън и боговете на Олимп: Похитителят на мълнии | |
| |
|
| |
| Пърси Джаксън и боговете на Олимп: Похитителят на мълнии | |
|