| Селена - Перфекната Тинейджърка | |
|
+8didikd vampirediaries. Guilty Pleasure {h} The_vampire_girl mimmy . monini - NataLiya ~ Нинзи ^ <3 12 posters |
Автор | Съобщение |
---|
Нинзи ^ <3 Неспасяем
Warn : ( : Hot , Hot , , , Hot like that x3 Брой мнения : 2349 Reputation : -18 Join date : 21.01.2010 Age : 23 Местожителство : Varnaa ..
| Заглавие: Селена - Перфекната Тинейджърка Вто Фев 23, 2010 6:32 pm | |
| Да има хитово шоу в Дисни? Направено. Нов албум? Направено. Да излиза с Джонас Брадърс? Направено! Не е зле за тинейджърка, израстнала в Grand Prairie, Тексас, с разведената си майка и живееща "заплата до заплата". След участието си в "Барни и Приятели" и "Деца шпиони: Край на играта", Дисни я взимат за участие като дръзко момиче с магически сили в популярното телевизионно шоу Wizards Of Waverly Place. След това тя ще участва в Beezus and Ramona, въз основа на класическата поредица на Бевърли Клиъри, като голямата сестра, която мрази да й се молят, на един малък вредител. Но Гомез има тъмна страна, също. Тя обича самотата и живописа, и нейното нощно четене е определено шумно. "Чета The Bad Seed в момента" - казва тя - "Не съм сигурна, че трябва да го кажа. Разказва се за дете, което е убиец." | |
|
| |
- NataLiya ~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6146 Reputation : 76 Join date : 26.04.2009 Age : 29
| Заглавие: Re: Селена - Перфекната Тинейджърка Вто Фев 23, 2010 10:41 pm | |
| Тя има всичко за което повечето тийнове мечтаят! Невероятно кариера на певица и актриса.. Талант,глас.. 100-тици фенове любящо семейство и приятели .. Здрава е и е на сцената! | |
|
| |
monini Неспасяем
Warn : ( : A day without you is a year without rain <333 Брой мнения : 3435 Reputation : 57 Join date : 07.10.2009 Age : 29 Местожителство : Сандански
| Заглавие: Re: Селена - Перфекната Тинейджърка Сря Фев 24, 2010 1:19 am | |
| - Forever yours! < 3 написа:
- 100-тици фенове
Бих казала 1 000-ляди... ;дд... Иначе наистина е направо страхотна и за възрастта си е послтигнала доста неща... | |
|
| |
mimmy . Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1347 Reputation : 8 Join date : 07.07.2009 Age : 28 Местожителство : София
| |
| |
The_vampire_girl Неспасяем
Warn : ( : Върни ми сърцето!!! Брой мнения : 1061 Reputation : 9 Join date : 13.07.2009 Age : 34
| |
| |
Guilty Pleasure {h} Маниак
Warn : Брой мнения : 543 Reputation : -1 Join date : 10.10.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: Селена - Перфекната Тинейджърка Съб Фев 27, 2010 3:44 am | |
| - Forever yours! < 3 написа:
- Тя има всичко за което повечето тийнове мечтаят! Невероятно кариера на певица и актриса.. Талант,глас.. 100-тици фенове любящо семейство и приятели .. Здрава е и е на сцената!
Напълно си права!.. Дано продължава да радва феновете си!! <3 | |
|
| |
vampirediaries. Маниак
Warn : ( : ... Брой мнения : 508 Reputation : 9 Join date : 05.02.2010 Age : 33
| |
| |
didikd Нов
Warn : Брой мнения : 42 Reputation : 0 Join date : 12.11.2009
| Заглавие: Re: Селена - Перфекната Тинейджърка Съб Фев 27, 2010 5:21 pm | |
| - ddlovatoxx написа:
- Харесвам Селена,и ще помоля феновете да не се убиждат,защото според мен да си перфектен тийн,не означава само да си излизал с някой от Джонас,или да си направил албум..Незнам кой го е написал обаче малко "тъпи" причини да си перфектен тийнейджър. Няма човек,който да няма недостатъци..а да си ПЕРФЕКТЕН е да НЯМАШ недостатъци..Все пак това си е мое мнение..!
Пунктуация. Мони :) Съгласна съм с теб.Все пак НЯМА перфектен човек . | |
|
| |
Kiss.and.tell Нов
Warn : Брой мнения : 29 Reputation : 0 Join date : 27.02.2010
| |
| |
mimmy . Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1347 Reputation : 8 Join date : 07.07.2009 Age : 28 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Селена - Перфекната Тинейджърка Нед Фев 28, 2010 3:00 am | |
| Абсолютно. Няма перфектен човек, просто е преуспяла, а не перфектна. Хубава е, пее, актриса е, но винаги ще има някакви недостатъци, дори и незабележими. | |
|
| |
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Селена - Перфекната Тинейджърка Нед Фев 28, 2010 3:32 am | |
| Всеки човек има и недостатъци, и качества. В случая всчики ще изтъкват качествата й, защото това е форум за нея. Да, постигнала е много за възрастта си, но и тя има недостатъци като всички хора.
Последната промяна е направена от Rossita. на Нед Фев 28, 2010 4:25 am; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: Селена - Перфекната Тинейджърка Нед Фев 28, 2010 4:24 am | |
| Не че тука някой пък е взел да я превъзнася като "перфектна". Но тъй като се замисля по между другото - какви са недостатъците? Че аз нося бая заслепяващи цайси и нещо не ги откривам... | |
|
| |
vampirediaries. Маниак
Warn : ( : ... Брой мнения : 508 Reputation : 9 Join date : 05.02.2010 Age : 33
| Заглавие: Re: Селена - Перфекната Тинейджърка Нед Фев 28, 2010 5:14 am | |
| Не искам да се карам с никой от форума,и когато някой види,че съм написала нещо да каже,че съм незнам каквоо и друго..Просто казвам,че Селена е звезда-харесвам я,пее,има чудесна актьорска кариера и прочие,но всеки човек има недостатъци,при някои забележими,при други-не толкова.Но всеки ги има.Според мен НЯМА перфектен тийнейджър или изобщо човек..Колкото и да харесваме някоя звезда и да мислим че известната личност е перфектен/a-глас,визия,държание (интервюта и други),все ще има недостатък..Това,че Селена е успяла въпреки годините си не я прави перфектна,както и другите "сензации",дори тези които харесвам. Съжалявам,ако съм обидила фенове на Сел или на други,дори и целият форум,но според мен това е истината.. ПП: Не повишавам тон!
Пунктуация! Вени . . | |
|
| |
LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: Селена - Перфекната Тинейджърка Нед Фев 28, 2010 5:55 am | |
| Сега остава и да се обидим и вече ще на призная... И все пак къде са недостатъците? Да, на теория тя ги има. Не съм тръгнал да я защитавам фанатично. Просто за момента не ги виждам. | |
|
| |
Нинзи ^ <3 Неспасяем
Warn : ( : Hot , Hot , , , Hot like that x3 Брой мнения : 2349 Reputation : -18 Join date : 21.01.2010 Age : 23 Местожителство : Varnaa ..
| Заглавие: Re: Селена - Перфекната Тинейджърка Нед Фев 28, 2010 4:22 pm | |
| Под перфектната тинейджърка имам предвид , че е постигнала много за възрастта си .. Иначе да и тя има недостатъци .. | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| |
| |
Нинзи ^ <3 Неспасяем
| Заглавие: Re: Селена - Перфекната Тинейджърка Нед Фев 28, 2010 7:32 pm | |
| Този който е писал статията е трябвало да се замисли. ..
Наистина админа на сайта от където взех трябва да се замисил .. е баш да е пърфект :дд .. | |
|
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Селена - Перфекната Тинейджърка Нед Фев 28, 2010 8:25 pm | |
| - Нинзи ^ <3 написа:
- Този който е писал статията е трябвало да се замисли. ..
Наистина админа на сайта от където взех трябва да се замисил .. е баш да е пърфект :дд .. Къв админ, кви пет лева. Това е превод на статия от списание. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Селена - Перфекната Тинейджърка | |
| |
|
| |
| Селена - Перфекната Тинейджърка | |
|