Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bulgarian forum about Selena Gomez

ИндексИндекс  PortalPortal  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Майли: Оставете сестра ми на мира!

Go down 
+8
Kimberly
*SelZzZ*
mimmy .
Selena_Gomez*
rozaLie
- NataLiya ~
~Rossita
Alice~
12 posters
АвторСъобщение
Alice~
Неспасяем
Неспасяем
Alice~

Warn :
Майли: Оставете сестра ми на мира! Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Майли: Оставете сестра ми на мира! Right_bar_bleue

Брой мнения : 6295
Местожителство : Варна

Майли: Оставете сестра ми на мира! Empty
ПисанеЗаглавие: Майли: Оставете сестра ми на мира!   Майли: Оставете сестра ми на мира! Icon_minitimeПон Фев 22, 2010 8:53 pm

Майли: Оставете сестра ми на мира! Noah-cyrus-bikini
Майли защити малката си сестричка Ноа,
която наскоро беше критикувана за начина й на обличане.
В списание М, тя каза: "Не мога да го разбера. Защо хората
казват неща с които умишлено ще наранят чувствата на
друг човек?" Също така наскоро бяха оприличили
по-големият брат на Майли - Трейс на кон, а сестра й
Бранди на "Позьорка".
Майка й Тиш добавя: "Много се натъжаваме, когато четем
такива неща." Майли: "Моята малка сестричка ми дава надежда.
Когато имам тежък работен ден, тя кара всичко да става по-добре."
Върнете се в началото Go down
http://avatar-for-you.dir.bg
~Rossita
Неспасяем
Неспасяем
~Rossita

Warn :
Майли: Оставете сестра ми на мира! Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Майли: Оставете сестра ми на мира! Right_bar_bleue

( : 8-9-10112012
Брой мнения : 14468

ПисанеЗаглавие: Re: Майли: Оставете сестра ми на мира!   Майли: Оставете сестра ми на мира! Icon_minitimeПон Фев 22, 2010 9:29 pm

Това не е никак честно! Какъв е смисъла да се наговорят хиляди лъжи за даден човек и после той да се налага да ги отблъсква? Ноа си има пълното право да се облича както си иска. Също и това за Бранди - ама че лъжа! Единствените коне, които Майли притежава са в Нашвил! dry
http://acciosharman.tumblr.com/
- NataLiya ~
Неспасяем
Неспасяем

Warn :

Брой мнения : 6146

ПисанеЗаглавие: Re: Майли: Оставете сестра ми на мира!   Майли: Оставете сестра ми на мира! Icon_minitimeПон Фев 22, 2010 10:55 pm

Не мога да разбера защо замесват и Ноа..Тя е малка и няма нищо общо с тези папараци.. Незнам защо постоянно трябва да намесват и семействата на известните?
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :
Майли: Оставете сестра ми на мира! Left_bar_bleue10 / 10010 / 100Майли: Оставете сестра ми на мира! Right_bar_bleue

( : happiness is the key to success.
Брой мнения : 15926
Местожителство : Пловдив

ПисанеЗаглавие: Re: Майли: Оставете сестра ми на мира!   Майли: Оставете сестра ми на мира! Icon_minitimeПон Фев 22, 2010 10:57 pm

Нямат ли си с кой да се занимават? Извинете, тези които пишат статиите да са пускали тяхни снимки, ние да опреличим тях на всякакъв вид животно?
Все пак, на повечето е ясно, че мадиите пишат глупости. Хубаво е, че Майли не им обръща голямо внимание!
https://twitter.com/#!/rozaLiex
Selena_Gomez*
Неспасяем
Неспасяем
Selena_Gomez*

Warn :

Брой мнения : 815
Местожителство : Sofia

ПисанеЗаглавие: Re: Майли: Оставете сестра ми на мира!   Майли: Оставете сестра ми на мира! Icon_minitimeПон Фев 22, 2010 11:12 pm

Ами те се занимават с хората, които са най-близки за Майли.. По този начин най-много я нараняват и знаят, че няма да си мълчи и по този начин те имат материал за писане, което означава, че няма да останат без работа. rofl Така че няма смисъл да се ядосваме unsure. Те да говорят каквото искат, ние си знаем... а и човек живее в напълно свободна страна, ако иска и по бельо може да излезе и НИКОЙ няма право да се бърка, в това кой как живее! tongue
mimmy .
Неспасяем
Неспасяем
mimmy .

Warn :
Майли: Оставете сестра ми на мира! Left_bar_bleue10 / 10010 / 100Майли: Оставете сестра ми на мира! Right_bar_bleue

Брой мнения : 1347
Местожителство : София

ПисанеЗаглавие: Re: Майли: Оставете сестра ми на мира!   Майли: Оставете сестра ми на мира! Icon_minitimeНед Фев 28, 2010 4:20 am

НОА !? Те са ЛУДИ, защото дете на толкова крехка възраст може да се засегне от всичко, а най - лошото е това, защото могат да я побъркат. Нямат си друга работа, та са подхванали малкитте дечица.
*SelZzZ*
Неспасяем
Неспасяем
*SelZzZ*

Warn :
Майли: Оставете сестра ми на мира! Left_bar_bleue18 / 10018 / 100Майли: Оставете сестра ми на мира! Right_bar_bleue

( : Miley's biggest fan!
Брой мнения : 1227
Местожителство : Dreaming St.

ПисанеЗаглавие: Re: Майли: Оставете сестра ми на мира!   Майли: Оставете сестра ми на мира! Icon_minitimeВто Мар 09, 2010 4:22 pm

Rossita. написа:
Това не е никак честно! Какъв е смисъла да се наговорят хиляди лъжи за даден човек и после той да се налага да ги отблъсква? Ноа си има пълното право да се облича както си иска. Също и това за Бранди - ама че лъжа! Единствените коне, които Майли притежава са в Нашвил! dry

+1... Как могат да оприличат човек на кон? Както казваш, едниствените коне на Майлинка са в Нашвил. Лелееее... БЕЗ КОМЕНТАР!

Пунктуация.
Ро (:
http://miley-ray-cyrus.bulgarianforum.net/
Kimberly
Неспасяем
Неспасяем
Kimberly

Warn :

Брой мнения : 1161
Местожителство : Варна

ПисанеЗаглавие: Re: Майли: Оставете сестра ми на мира!   Майли: Оставете сестра ми на мира! Icon_minitimeСря Мар 10, 2010 12:47 am

Пак медиите си търсят скандал,защо намесват Ноа,защо тряябва да засягат момичето в толкова ранна възраст?Без коментар!
Adrian
Напредващ
Напредващ
Adrian

Warn :

Брой мнения : 60
Местожителство : град Раковски

ПисанеЗаглавие: Re: Майли: Оставете сестра ми на мира!   Майли: Оставете сестра ми на мира! Icon_minitimeНед Мар 28, 2010 5:20 am

Все пак това е дете . Неможе така да говорят за нея .
http://hilaryerhardduffbg.forumotions.net/index.htm
Dirty Little Liar.
Неспасяем
Неспасяем
Dirty Little Liar.

Warn :

( : That everything you do, is super fuckin' cute! ;}
Брой мнения : 842
Местожителство : София

ПисанеЗаглавие: Re: Майли: Оставете сестра ми на мира!   Майли: Оставете сестра ми на мира! Icon_minitimeНед Апр 18, 2010 3:53 am

Не мога да разбера защо тея ТЪПАНАРИ намесват семейството и, а пък и на всичкото отгоре сестра и..
Нямат право да нараняват чувствата на когото и да е... особено на малката и сестра!! Или пък брат и, как могат да го оприличат с кон !?
miley17
Нов
Нов
miley17

Warn :

Брой мнения : 14

ПисанеЗаглавие: Re: Майли: Оставете сестра ми на мира!   Майли: Оставете сестра ми на мира! Icon_minitimeЧет Авг 26, 2010 6:12 pm

Ужас!!!! Ноа е малко дете е може каквото си иска да се облича. Тя е в толкова ранна възраст и как ли ще го приеме???? unsure Парараците и те имат деца да си помислят ако някой напише нещо толкова грозно за децата им как ли ще реагират като всеки ден те пишат нещо за някой и се стараят да обидят човек.
Jolie
Маниак
Маниак
Jolie

Warn :

Брой мнения : 485

ПисанеЗаглавие: Re: Майли: Оставете сестра ми на мира!   Майли: Оставете сестра ми на мира! Icon_minitimeПет Авг 27, 2010 8:11 pm

То бива бива завист,ама това малко дете какво е направило толкова,че да заслужи тая грубост...Несъобразителни неща!
На Трейс пък нищо му няма...Цялото семейство е страхотно и би било силен пример за подръжание.Те са единни и се обичат,какво значение има кой на какво прилича???
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Майли: Оставете сестра ми на мира!   Майли: Оставете сестра ми на мира! Icon_minitime

Майли: Оставете сестра ми на мира!
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» ТОП 5 Майли..
» Информация за Майли.
» Майли и Рок Мафия?!
» Майли & Тиш Сайръс
» Джъстин за Майли

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Selena Gomez BG Forum :: Музика / Music :: Майли Сайръс / Miley Cyrus-
Идете на:  

Tyxo.bg counter
Free forum | ©phpBB | Поддръжка на форума | Сигнал за злоупотреба | Cookies | Последните дискусии