| Майли: Оставете сестра ми на мира! | |
|
+8Kimberly *SelZzZ* mimmy . Selena_Gomez* rozaLie - NataLiya ~ ~Rossita Alice~ 12 posters |
Автор | Съобщение |
---|
Alice~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6295 Reputation : 56 Join date : 10.11.2009 Age : 26 Местожителство : Варна
| Заглавие: Майли: Оставете сестра ми на мира! Пон Фев 22, 2010 8:53 pm | |
| Майли защити малката си сестричка Ноа, която наскоро беше критикувана за начина й на обличане. В списание М, тя каза: "Не мога да го разбера. Защо хората казват неща с които умишлено ще наранят чувствата на друг човек?" Също така наскоро бяха оприличили по-големият брат на Майли - Трейс на кон, а сестра й Бранди на "Позьорка". Майка й Тиш добавя: "Много се натъжаваме, когато четем такива неща." Майли: "Моята малка сестричка ми дава надежда. Когато имам тежък работен ден, тя кара всичко да става по-добре." | |
|
| |
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| |
| |
- NataLiya ~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6146 Reputation : 76 Join date : 26.04.2009 Age : 29
| Заглавие: Re: Майли: Оставете сестра ми на мира! Пон Фев 22, 2010 10:55 pm | |
| Не мога да разбера защо замесват и Ноа..Тя е малка и няма нищо общо с тези папараци.. Незнам защо постоянно трябва да намесват и семействата на известните? | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Майли: Оставете сестра ми на мира! Пон Фев 22, 2010 10:57 pm | |
| Нямат ли си с кой да се занимават? Извинете, тези които пишат статиите да са пускали тяхни снимки, ние да опреличим тях на всякакъв вид животно? Все пак, на повечето е ясно, че мадиите пишат глупости. Хубаво е, че Майли не им обръща голямо внимание! | |
|
| |
Selena_Gomez* Неспасяем
Warn : Брой мнения : 815 Reputation : 1 Join date : 27.06.2009 Age : 29 Местожителство : Sofia
| Заглавие: Re: Майли: Оставете сестра ми на мира! Пон Фев 22, 2010 11:12 pm | |
| Ами те се занимават с хората, които са най-близки за Майли.. По този начин най-много я нараняват и знаят, че няма да си мълчи и по този начин те имат материал за писане, което означава, че няма да останат без работа. Така че няма смисъл да се ядосваме . Те да говорят каквото искат, ние си знаем... а и човек живее в напълно свободна страна, ако иска и по бельо може да излезе и НИКОЙ няма право да се бърка, в това кой как живее! | |
|
| |
mimmy . Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1347 Reputation : 8 Join date : 07.07.2009 Age : 28 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Майли: Оставете сестра ми на мира! Нед Фев 28, 2010 4:20 am | |
| НОА !? Те са ЛУДИ, защото дете на толкова крехка възраст може да се засегне от всичко, а най - лошото е това, защото могат да я побъркат. Нямат си друга работа, та са подхванали малкитте дечица. | |
|
| |
*SelZzZ* Неспасяем
Warn : ( : Miley's biggest fan! Брой мнения : 1227 Reputation : -1 Join date : 16.02.2010 Age : 26 Местожителство : Dreaming St.
| Заглавие: Re: Майли: Оставете сестра ми на мира! Вто Мар 09, 2010 4:22 pm | |
| - Rossita. написа:
- Това не е никак честно! Какъв е смисъла да се наговорят хиляди лъжи за даден човек и после той да се налага да ги отблъсква? Ноа си има пълното право да се облича както си иска. Също и това за Бранди - ама че лъжа! Единствените коне, които Майли притежава са в Нашвил!
+1... Как могат да оприличат човек на кон ? Както казваш , едниствените коне на Майлинка са в Нашвил. Лелееее... БЕЗ КОМЕНТАР! Пунктуация. Ро (: | |
|
| |
Kimberly Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1161 Reputation : 2 Join date : 16.02.2010 Age : 25 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Майли: Оставете сестра ми на мира! Сря Мар 10, 2010 12:47 am | |
| Пак медиите си търсят скандал,защо намесват Ноа,защо тряябва да засягат момичето в толкова ранна възраст?Без коментар! | |
|
| |
Adrian Напредващ
Warn : Брой мнения : 60 Reputation : 0 Join date : 28.03.2010 Age : 28 Местожителство : град Раковски
| Заглавие: Re: Майли: Оставете сестра ми на мира! Нед Мар 28, 2010 5:20 am | |
| Все пак това е дете . Неможе така да говорят за нея . | |
|
| |
Dirty Little Liar. Неспасяем
Warn : ( : That everything you do, is super fuckin' cute! ;} Брой мнения : 842 Reputation : 7 Join date : 16.11.2009 Age : 28 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Майли: Оставете сестра ми на мира! Нед Апр 18, 2010 3:53 am | |
| Не мога да разбера защо тея ТЪПАНАРИ намесват семейството и, а пък и на всичкото отгоре сестра и.. Нямат право да нараняват чувствата на когото и да е... особено на малката и сестра!! Или пък брат и, как могат да го оприличат с кон !? | |
|
| |
miley17 Нов
Warn : Брой мнения : 14 Reputation : 0 Join date : 26.08.2010
| Заглавие: Re: Майли: Оставете сестра ми на мира! Чет Авг 26, 2010 6:12 pm | |
| Ужас!!!! Ноа е малко дете е може каквото си иска да се облича. Тя е в толкова ранна възраст и как ли ще го приеме???? Парараците и те имат деца да си помислят ако някой напише нещо толкова грозно за децата им как ли ще реагират като всеки ден те пишат нещо за някой и се стараят да обидят човек. | |
|
| |
Jolie Маниак
Warn : Брой мнения : 485 Reputation : 3 Join date : 21.06.2010 Age : 31
| Заглавие: Re: Майли: Оставете сестра ми на мира! Пет Авг 27, 2010 8:11 pm | |
| То бива бива завист,ама това малко дете какво е направило толкова,че да заслужи тая грубост...Несъобразителни неща! На Трейс пък нищо му няма...Цялото семейство е страхотно и би било силен пример за подръжание.Те са единни и се обичат,какво значение има кой на какво прилича??? | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Майли: Оставете сестра ми на мира! | |
| |
|
| |
| Майли: Оставете сестра ми на мира! | |
|