Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
Заглавие: Re: VampireRo ^,..,^ Съб Апр 03, 2010 4:20 am
Знам Вени, знам. ;д
candyx. . Неспасяем
Warn : ( : И сърце,и душа,и каквото пожелаеш ще ти дам..Да бъдеш с мен сега. <3 Брой мнения : 2309 Reputation : 22 Join date : 18.06.2009 Age : 28
Айде,аз съм на ред! 1.Любим форум (освен този)? 2.Любим сайт? 3.Любима песен? 4.Зарибена ли си по нещо в момента? 5.Ако да-по какво? 6.Би ли дала живота си заради най-добрия си приятел/най-добрата си приятелка? 7.Тананикаш ли си често? 8.Ъм,кажи честно-има ли нещо,което да не знаеш?
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
Мерси, мерси! ;д 1.Любим форум (освен този)? Доста е трудно. Няма друг форум като този. Но определено обожавам форумът за Рок Лагер. <33 2.Любим сайт? Сайтът за Джеф - Enigma-Reborn. 3.Любима песен? За момента.. Jeff Hardy - Modest. 4.Зарибена ли си по нещо в момента? О, да. ;д 5.Ако да-по какво? Вампирите и кечът, определено. (Няма смисъ да споменавам Майли, защото смятам, че повечето знаете, че е моят идол.) 6.Би ли дала живота си заради най-добрия си приятел/най-добрата си приятелка? Естествено, че да. 7.Тананикаш ли си често? И питаш.. ;д Редовно. 8.Ъм,кажи честно-има ли нещо,което да не знаеш? Да, има. Трябва ли да кажа какво не знам? ;д
Kimberly Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1161 Reputation : 2 Join date : 16.02.2010 Age : 25 Местожителство : Варна
Хех,аз искам да спортувам.Вече от почти 6 години свиря на пиано и няма да е зле да разнообразя малко.Иначе и аз искам да се скарам с мързела,но той не ме пуска ;дд.
rozaLie Неспасяем
И мен. Последната година доста се "оформих".. Толкова яко ме е хванал, че.. Няма накъде. И се радвам, че свириш на пиано. Ако може да си пуснеш и видео на което свириш..
Kimberly Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1161 Reputation : 2 Join date : 16.02.2010 Age : 25 Местожителство : Варна
Я и аз да се намеся в разговора. Охо, мързела ви хваща, а? Аз ще се запиша на спортни танци - латино, джайв, туист и т.н. Че вече и на мен малко ми омръзна да си тренирам пръстите чрез пианото. ;д
rozaLie Неспасяем
Да.. Мързелът умора няма.. Аз съм ходила на толкова много места на танци.. Бе поддържах си форма. Сега съм.. Нямам думи. Трябва да започна пак да спортувам, защото немога да се трая така.