|
| VampireRo ^,..,^ | |
|
+18Crazy <33 ~Saranghe ♡ foxxie. цветuu** Нинзи ^ <3 The_vampire_girl ...:СиС:... xxHeadfirst bonita Сwет0с ~Rossita - NataLiya ~ NoW i'm BITCH <3 Alice~ ignorance~ candyx. . LightOne rozaLie 22 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: VampireRo ^,..,^ Нед Фев 14, 2010 10:05 pm | |
| Еми, като си ги купувам не едно след друго, няма да се разбере, толкова! ;д .. | |
| | | LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: VampireRo ^,..,^ Нед Фев 14, 2010 10:09 pm | |
| Най-накрая ще има книга, за която да обменим лаф. | |
| | | rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| | | | LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: VampireRo ^,..,^ Нед Фев 14, 2010 11:57 pm | |
| - Цитат :
- Ами значи, в учебника за разделението на пет държави го пише под името "Българският Национален Въпрос", точката е "Възникване на Българският национален въпрос".
За да не флуудя тука да та питам? Това за периода на възникването на Третата Българска държава ли? Щото за друго не се сещам. Най-вероятно става върпос за Берлинския конгрес от 1878г. Когато на него се отменя Санстефанския мирен договор и определената от руско-турския мир територия се разделя на 5 части. Една официална държава България. Втора част автономна област Източна Румелия(не е държава) под управлението на Османската империя. Трета част дадена на Сърбия. Четвърта част дадена на Румъния. Пета част(македонско) върната обратно на Османската империя. За това ли става въпрос? | |
| | | ...:СиС:... Неспасяем
Warn : ( : life is a journey...enjoy the trip! Брой мнения : 2520 Reputation : 14 Join date : 08.06.2009 Age : 27
| Заглавие: Re: VampireRo ^,..,^ Нед Фев 14, 2010 11:59 pm | |
| Вие още там ли сте ;дд?Иначе това,което написа Митко,това беше май... | |
| | | The_vampire_girl Неспасяем
Warn : ( : Върни ми сърцето!!! Брой мнения : 1061 Reputation : 9 Join date : 13.07.2009 Age : 34
| Заглавие: Re: VampireRo ^,..,^ Пон Фев 15, 2010 12:07 am | |
| Ем Чичи той ти е помогнал господина ,но не е написал частите а само на кого са дадени.Та Княжества България,Източна Румелия,Одринска и беломорска тракия,Македония и западните покрайнини! Да поясня,че Одринска и беломорска тракия се считат за едно! Дано сме ти помогнали! | |
| | | rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: VampireRo ^,..,^ Пон Фев 15, 2010 12:41 am | |
| Да, благодаря! Иначе, Сиси не сме до тук. Просто ще правим контролна, и това го включват към нея. | |
| | | rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: VampireRo ^,..,^ Пон Фев 15, 2010 2:56 am | |
| Оле, хора.. Защо всички тоолкова много ми бъркат идолите? ;д В скайпа постоянно ме бъркат. Била съм фенка на Токио Хотел, можете ли да си представите? ;д .. Най-накрая ще ви изясна аз на вас кои са ми любимите. Утре! Да! Точно така! Ще ви напиша един роман за идолите ми, за да се разбере и да се сложи КРАЙ! ;дд | |
| | | ~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| | | | ignorance~ Луд фен
Warn : ( : I tried to be perfect, but nothing was worth it! Брой мнения : 358 Reputation : 0 Join date : 14.10.2009 Age : 29 Местожителство : Асеновград : )))
| Заглавие: Re: VampireRo ^,..,^ Пон Фев 15, 2010 3:04 am | |
| И аз ;д!Иначе мисля,че т'ва с идолите е добра идея. | |
| | | rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: VampireRo ^,..,^ Пон Фев 15, 2010 3:06 am | |
| А така! ;д Утре ще го напиша, че днес имам голяма задача. | |
| | | - NataLiya ~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6146 Reputation : 76 Join date : 26.04.2009 Age : 29
| Заглавие: Re: VampireRo ^,..,^ Пон Фев 15, 2010 3:10 am | |
| Оо чакам с нетърпение да ти видя идолите ( въпреки,че ги знам! ;д) | |
| | | rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: VampireRo ^,..,^ Пон Фев 15, 2010 3:25 am | |
| | |
| | | rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: VampireRo ^,..,^ Вто Фев 16, 2010 2:02 am | |
| Хей, хей! Започвам с моят роман! Не ви задължавам да го четете. Ако не ви допадам - то няма смисъл да ми четете безсмислиците! Ако се смиля над вас, четящите.. Ще го направя по-късичък. Но ако се заточа в обяснение на "защо", а в него се появи още едно "защо".. Тогава става страшна работа. ;д
Уентуърт Милър. Добре, признавам, че ми стана идол през 2005, когато изгледах едва 5 минути от една от серийте на Бягство от Затвора. Е, тогава съм била на.. 7 години, брато. Тогава просто ми стана екранната любов, по която бях луда. Но дори не знаех истинското му име. За мен беше просто образът "Майкъл Скофилд". След като ми прекараха интернетът, случайно попаднах на видеото на Марая Кери, във което участва Уент. Веднага си спомних, за Бягство от Затвора. След това по цял ден слушах Кери, гледайки клипът й на песента "We Belong Together". Прочетох коментарите и във един от които гласеше "wenty e tolkova sladak". Зачудих се, кой е Уенти. Поразрових се за сериалът при чичо гугъл и останових, че действително любимецът ми се казва Уентуърт Ъръл Милър III. Толкова време ми отнемаше да произнеса името ми, а сега го казвам с лекота. От тогава Не точно тогава. Не точно същата година! си попаднах на сайтът "Just Have A Little Faith", който в последствие стана "Just Have A Little S*X". От тогава следя работата му. Стана ми идол. Интересувах се от него повече от който и да е било друг. Любим филм/сериал: - Динотопиа. - Дъ кънфешън. - Дъ ауър. - Бягство от Затвора, естествено. Ще споделя някои любими изрази на Уент. Не са само тези, които ще изразя, но няма смисъл да напиша всичките. И без това той няма фенове тук. Е, изключение съм аз. Моля ви, не го мразете от изразът, който предстои! ;д ..
„Аз съм най-свестния човек в Холивуд, кълна се! Всеки, който каже друго е шибан лъжец.“
Не е ли супер куул? ;д Ениуей ето и следващите!
„По принцип не съм много по танците… Е, след няколко питиета положението започва да се променя.“
„В интернет има над 3 000 папарашки снимки как държа чаша кафе, докато излизам от Старбъкс. Очевидно подобни снимки няма да омръзнат на хората, дори им е още по-интересно да гледат мен и тази чаша Старбъкс кафе.“
Уент шегуваш ли се? Аз обожаавам да ледам Милър + чаша Старбъкс. Дори понякога се забравяш, като отидеш за него. Помниш ли, когато беше излезнал с късите червени патналонки? В сайтът беше буря! Виждаш ли! Забравяш се, защото обожаваш Старбъкс. А ние обожаваме да гледаве тази невероятна комбинация.
„Като малък исках да стана монах. Заради обичаите и спокойствието. След това реших да стана актьор. Дотук със спокойствието.“
Естествено. Особено за един Уентуърт Ъръл Милър. Кой би решил, че ти си спокоен? Кого заблуждаваш, Уъртингтън? Да, за това прозвище не съм ви казала, но и това ще стане.. Може би.
„Ако някой ме прегърне вероятно ще усети аромат на шоколадови курабийки. Страшно много обичам сладко.“
„Не вземам прекалено насериозно тази страна от бизнеса – славата и известността. Но ако разбера, че има статия за мен в някое списание, веднага си го купувам.“
Това е то! Уъртингтън си купува списания!
„Жени зад решетки – това звучи доста пикантно.“
Мръсник е той! Може би, за това Дъ ауър ми е от любимите филми с него! ;д
[Изисквания за гола сцена]: „Трябва да има смисъл за филма, трябва да е добре осветена и баба не трябва да я вижда.“
Е! да беше казал, още когато не беше заснет четвъртият сезон. Не повреме на заснемането. Можех да баламосам баба ти, а ти щеше да ни дадеш нещо по-страстно от "Дъ ауър"!
„Наричали са ме Майкъл в химическото, но не и в леглото. В леглото съм толкова добър, че жените крещят името ми през цялото време.“
Това е то! Уент се нарече добър!
Не знам какво още да напиша за Уенти. Сетих се! Рекламно лице е на "Ми едн Сити". Боже, тези хора бива ли да са толкова прости? Обличат Милър ужасно. Въпреки това, той има чарът да е великолепен всякак. Най-добре да не е облечен. Дори мога да ви дам примери. Само помакайте да ги намеря! 1 Ето ви! Що за дреха е това? 2 Прекалено ужасно.. 3 Попадение! Невярващо, това ми харесва! Очаквам септември да дойде по-бързо.
Има още много, но стига с Уент. Очевидно, съм ви надула главата и нетърпеливо очаквате краят.
Доминик Пърсел & Еймъри Ноласко Това са си другите ми идоли от актьорската свера. И по тях се запалих от Бягство от Затвора. Харесвам им абсолютно всичко. Адски чаровени са. На пръв поглед, Доминик изглежда груб, но е много мил и добър. Еймъри само по усмивката му, можеш да разбереш какъв е. Радвам се за доброто семейно положение на Пърсел. Има пет деца. Страхотно. Няма да ви пиша любими тяхни цитати, защото не ми се превеждат. ;д Харесвам абсолютно всичките филми с тях. С нетърпение очаквам следващите им проекти. Мисля, да не пиша много, но зависи. Искам да ви покажа "скици" на Доминик, които обожавам. 1 2 3 4 5
Всичките са много добри. Надявам се, един ден и аз да мога да рисувам толкова добре. Какво повече да ви кажа? Ако имате някакви въпроси относно фенските ми глупости към тях, задавайте. Не мисля за никой друг да се точа толкова, колкото за Уент.
Дилън и Кол Спраус. Тези същества ги обичам прекалено много, за да е истина. Запалих се по тях пролетта на 2009, мисля. Първоначално ги бях виждара във "Баща - Мечта", не знаейки, че са те. Много си ги харесах. Но естествено всичко остана така. По-късно отново гледах филмът и се разрових за тях. И ето че съм им супер голяма фенка. Обичам филмите - I Saw Mommy Kissing Santa Clausе - Modern twain Story:The Prince and The Pauper
И естествено сериалът "Дъ Суит Лайф.." и двете части. Клоня повече съм "Дъ суит лайф он дек", защото таз Спраусовете са по-големи и са по-артистични. А и Деби участва там. Не че не харесвах участието на Ашли във "..Зак и Коди", но понякога еднаквостта ти писва. Поне на мен.
Като малки, имам предвид не малки като в Зак и Коди, а още по-малки. Например като в "Баща - Мечта", не мога да ги различа. Но сега го павя с лекота. Много си обичам близнаците. Незнайно защо.. Може би защото са близнаци!
Сара Уейн Келийс. Тая мацка е невероятна. Просто невероятна личност. Много и се възхищавам. Да, сигурно се досетихте, че и по нея се зарибих край Бягство от Затвора, и не сте сгрешили. Тя има невероятно присъсвтие на екрана. Мога до утре да говоря за нея, но каквото и да кажа, то ще е колок е невероятна и т.н. За го оставям до тук.
Всъщност, Ашли Грийн и Ники Рийд също са ми идоли, но каквото и да напиша за тях, мисля, че няма да е ново. Все пак, ако желаете бих!
Майли Сайръс! А! Това е моят идол! Идол, който обичам много, много, много, много.. Мисля, че повечето знаете, че я обичам. Адски е лъчезарна. Винаги ми оправя настроението. Силният и глас влиза вътре в мен. Песните и ми дават енергия, а когато съм тъжна песента "One in a Million" е насреща за мен. Харесвам косата и. Невероятна. Всякак седи перфектно. Бих искала да имам такава коса. Въпреки лошите коментари по адрес на Майли, тя е един много добър човек. Но е едва на 17, така че според мен грешките и са простени. Каквито и да са те. Все пак, хора на по 30-40 години допускат такива грешки. За нейните години е постигнала прекалено много. Самият факт, че само една малка част от светя НЕ я харесва, говори хубаво за нея. Най-известната тинейджърка, пленила сърцата на милиони зрители със епизодите на "Хана Монтана". За мен тя е нещо велико. Въпреки многото прослушвания за "Хана Монтана" и недостатъците и, тя до такава степен ги завладяла, че дори Тейлър Момсън останала назад. Естествено, има ги и такива хора Като Митко.., които мислят, че след като баща й е известен, тя има начало. Да, но не! Това въобще не е вярно. Майли я е била страх да не би хората да си помислят, че след като и двамата са взети за роли във "Хана Монтана", че покрай баща й са взели и нея. Но както и да е! Както казах, Майли е невероятна. Много се кефя на филмът към турнето "Best of Both Worlds". Там Майли е доста енергична. Харесва ми и участието на Джонасите. Любим саундтрак на Хана: Hannah Montana 2 Soundtrack Защо: Защото песните са великолепни. А и пенеста "One in a Million" е вътре. Просто дискът си е невероятен! Любим албум на Майли: Breakout - няма спор! Дори не се поколебах. Защо: Това е първият албум на Майли, в който НЕ участват песни на Хана. Присъствието е на шест. Песните всичките ги харесвам. Връзка: Найли, както е ясно на повечето. Просто си ги харесвам повече от необходимото. Любима песен попринцип: Без да мисля, отговарям "Simple Song". По някакъв много странен начин ми дава енергия. Погълната от книгата и.. Направо е невероятна. Обичам начина й на писане! Викам да се спра, че да не пиша толкова, колкото за Уент.. ;д
Аврил Лавин. По тая мацка съм зарибена от 2005/6. Супер печена е. ;д Харесвам стилът и на обличане, стилът на песните.. Обичам всичките и песни. Тя е земна, тя е красива, тя е върха. Въпреки, че клоня съм старата Аврил, сега също не е зле. Даже никак. Дори си е страхотна. И за нея няма да с точа много, защото просто за нея имам само положителни чувства, а и феновете и тук знаят колко прекрасен човек е тя. Любим албум: The Best Damn Thing Песен изобщо: My Happy Ending ^.^
Джонас Брадърс. Въпреки, че не съм ги сложила по-нагоре, не означава, че ги обичам по-малко, ей! Запалих се по тях от Кемп Рок. Ще карам накратко, че стана дълго! Любимец ми е Ник, но много харесвам Джо и Кевин. Харесвам стилът и на трима им. Песните им са много чувствителни и ми харесва, че сами си ги пишат. Харесвам и Франки.. Любим албум: It's About Time Песен от албума: 6 minutes ; Year 3000 Песен попринцип: Australia ; Hollywood ; Games Клип: Lovebug ; Year 3000 ; Poor Unfortunate Souls
Ресрект Рекърдс. Тея пичове.. Правят истинска музика. Показаха, че български рап не означава само вулгарен текст.. Мат невероятни песни. Дуетите са им прелестни.. Крум е много красив.. <33 Да, както Крум, така и Цецо. Веднъж като се прибирах от училище влезнах в входа на Цецо. Щях да ходя до тях. Яко, ама не знам в кой апартамент е. Любима песен: Какъвто Бях ; Фани Тоя Х*й ; Ботев Пловдив ; Приятел ; Пловдив.
D2. Да си призная, обичам Д2 със Дичо. НЕ харесвам Дидо, въпреки че имат хубави песни. Страшно много харесвам дуетите със Део - джъст адорабъл. Любима песен: Две Следи Напред ; Не Мога Да Спра Да Те Обичам
Обичам и Симпъл План. Не също са ми идоли, просто ме мързи да пиша за тях.. Мисля, че не ви се чете колко невероятни са според мен и бла, бла, бла.. Така че ето ви само любимата ми песен: Пърфект!
<3333333
Последната промяна е направена от rozaLie на Вто Фев 16, 2010 4:37 am; мнението е било променяно общо 1 път | |
| | | rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: VampireRo ^,..,^ Вто Фев 16, 2010 3:01 am | |
| То не е интересно.. Нo все пак благодаря, за отделеното време! ^.^ | |
| | | ~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: VampireRo ^,..,^ Вто Фев 16, 2010 3:17 am | |
| Доста време си отделила да го напишеш! Беше адски интересно. ^^ | |
| | | Нинзи ^ <3 Неспасяем
Warn : ( : Hot , Hot , , , Hot like that x3 Брой мнения : 2349 Reputation : -18 Join date : 21.01.2010 Age : 23 Местожителство : Varnaa ..
| Заглавие: Re: VampireRo ^,..,^ Вто Фев 16, 2010 3:19 am | |
| Много е интересно!Браво за труда .. | |
| | | rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: VampireRo ^,..,^ Вто Фев 16, 2010 3:22 am | |
| Мерси и на вас, за отделеното време да прочетете безсмислиците ми! | |
| | | rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: VampireRo ^,..,^ Вто Фев 16, 2010 4:33 am | |
| О, така ли? ;д Що никой не се обажда? Кои са феновете на Уент? ;д | |
| | | - NataLiya ~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6146 Reputation : 76 Join date : 26.04.2009 Age : 29
| Заглавие: Re: VampireRo ^,..,^ Вто Фев 16, 2010 4:36 am | |
| Много интересно! Не че имаше нещо което незнам и все пак ми беше доста инт!! ;д | |
| | | rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: VampireRo ^,..,^ Вто Фев 16, 2010 4:39 am | |
| ТЕДИТАТА?? Коя бе? ;д И ти си му фенка? WTF? Защо никой не се обажда? Защо аз незнам? Защо?! За Бога, това е Уъртингтън!! | |
| | | rozaLie Неспасяем
| | | | rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: VampireRo ^,..,^ Сря Фев 17, 2010 1:29 am | |
| Реших го! Всеки ден ще си сменям авките на "Бягство от Затвора". Иска ми се да си ги изредя всичките, защото венога да си избера определени 5, които да сложа. ^_- | |
| | | ignorance~ Луд фен
Warn : ( : I tried to be perfect, but nothing was worth it! Брой мнения : 358 Reputation : 0 Join date : 14.10.2009 Age : 29 Местожителство : Асеновград : )))
| Заглавие: Re: VampireRo ^,..,^ Сря Фев 17, 2010 5:37 am | |
| | |
| | | rozaLie Неспасяем
| | | | Sponsored content
| Заглавие: Re: VampireRo ^,..,^ | |
| |
| | | | VampireRo ^,..,^ | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |