Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bulgarian forum about Selena Gomez

ИндексИндекс  PortalPortal  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Любим герой от Здрач

Go down 
+29
Teddy.
Сирена
Wesi.
prettyreckless.
Little Girl ~
~Paradis♡
Cap`pac.
Beet_97
Бела
Scr!pt3r
foxxie.
mims..
Kimberly
twilight_me
selly.
candyx. .
bonita
oxie.
Guilty Pleasure {h}
цветuu**
Ani
Alice~
- NataLiya ~
The Stranger
vassy
monini
ignorance~
rozaLie
selena1992
33 posters
Иди на страница : Previous  1, 2
АвторСъобщение
prettyreckless.
Напредващ
Напредващ
prettyreckless.

Warn :
Любим герой от Здрач - Page 2 Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Любим герой от Здрач - Page 2 Right_bar_bleue

Брой мнения : 82

Любим герой от Здрач - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Любим герой от Здрач   Любим герой от Здрач - Page 2 Icon_minitimeНед Мар 27, 2011 8:01 am

Хм.. може би Алис.
Върнете се в началото Go down
Wesi.
Напредващ
Напредващ
Wesi.

Warn :
Любим герой от Здрач - Page 2 Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Любим герой от Здрач - Page 2 Right_bar_bleue

( : I Love You!
Брой мнения : 136

ПисанеЗаглавие: Re: Любим герой от Здрач   Любим герой от Здрач - Page 2 Icon_minitimeВто Апр 19, 2011 10:18 pm

~Desit0♥ написа:
Елена и Бони. Любим герой от Здрач - Page 2 401723

Хъх, става въпрос за Здрач, аз лично правя разлика между него и вампирските дневници. ;]]
Ениуей, любимката ми е Алис, след нея Джейн Волтури. Знам, че няма голяма роля, но Дакота Фанинг си изигра ролята перфектно, а и Джейн много ме кефи. Следват Ембри и Джаред, защото са ми супер забавни.. Иии накрая, както се предполага - всички останали, кой по-напред, кой по-назад.. ^^
Сирена
Напредващ
Напредващ

Warn :

( : Влюбена...
Брой мнения : 125
Местожителство : София

ПисанеЗаглавие: Re: Любим герой от Здрач   Любим герой от Здрач - Page 2 Icon_minitimeНед Май 08, 2011 5:25 pm

Алисс ^^ . Любим герой от Здрач - Page 2 386566 Ауу как си я обичкамм <33 . Много е сладичка! Любим герой от Здрач - Page 2 29863
http://www.interesno.bulgarianforum.net
Гост
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Любим герой от Здрач   Любим герой от Здрач - Page 2 Icon_minitimeНед Май 08, 2011 9:00 pm

Алис.
Teddy.
Напредващ
Напредващ
Teddy.

Warn :

( : Не ме интересува чуждото мнение!!
Брой мнения : 113

ПисанеЗаглавие: Re: Любим герой от Здрач   Любим герой от Здрач - Page 2 Icon_minitimeПон Май 09, 2011 12:00 am

Алис и Джейн.
~Rossita
Неспасяем
Неспасяем
~Rossita

Warn :

( : 8-9-10112012
Брой мнения : 14468

ПисанеЗаглавие: Re: Любим герой от Здрач   Любим герой от Здрач - Page 2 Icon_minitimeВто Май 10, 2011 1:57 am

Обичам Джаспър, това е неоспоримо. Много ми харесва с неговите изражения, и погледа, и косата.. абе супер дупер секси-луд е. laugh
Алис много ми харесва, като персонаж е страхотна.
Карлайл.. ах, актьора, който го играе, ех, hot doctor. laugh
Джейк ме кефи като персонаж, адски.. злодеест секси-пич. laugh
http://acciosharman.tumblr.com/
tthe vamppiire
Напредващ
Напредващ
tthe vamppiire

Warn :

Брой мнения : 66
Местожителство : гр.Казанлък

ПисанеЗаглавие: Re: Любим герой от Здрач   Любим герой от Здрач - Page 2 Icon_minitimeПет Юни 24, 2011 5:44 pm

На първо място Алис другите след нея laugh laugh laugh
BadKitty
Редовен
Редовен
BadKitty

Warn :

( : If speed kills - consider me dead!
Брой мнения : 286
Местожителство : Велико Търново

ПисанеЗаглавие: Re: Любим герой от Здрач   Любим герой от Здрач - Page 2 Icon_minitimeПет Фев 03, 2012 6:44 am

Ако трябва да съм честна - на първо място ще си е Джейкъб, разбира се. <333
И след него всички Волтури. :))
Някак несъвместимо, да, но всичко друго е твърде клиширано, твърде комерсиално - отдавна съм спряла да харесвам главните герои по филми/сериали/книги, защото отдавна не ги правят качествени.
Е, да, тук Джейкъб се води като един от главните герои и си е доста комерсиализиран, но просто... просто си имам слабост към актьора.

Симпатяги са Емет и Карлайл. :)) И Розали.
Но Джейкъб и Волтури са ми абсолютни фаворити.
krisity_gomez
Нов
Нов
krisity_gomez

Warn :

Брой мнения : 11
Местожителство : Пловдив

ПисанеЗаглавие: Re: Любим герой от Здрач   Любим герой от Здрач - Page 2 Icon_minitimeПон Мар 12, 2012 2:26 am

Едуард , Бела, Алис 459
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Любим герой от Здрач   Любим герой от Здрач - Page 2 Icon_minitime

Любим герой от Здрач
Върнете се в началото 
Страница 2 от 2Иди на страница : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Любим герой
» Любим герой от филма?
» Пародия на Здрач
» Здрач/Новолуние
» Здрач - 2008

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Selena Gomez BG Forum :: Филми & Сериали / Movies & TV :: Twilight / Здрач-
Идете на:  

Tyxo.bg counter
Създайте форум | ©phpBB | Поддръжка на форума | Сигнал за злоупотреба | Cookies | Последните дискусии