Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bulgarian forum about Selena Gomez

ИндексИндекс  PortalPortal  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Честит Рожден Ден,Stupid^Lowe*

Go down 
+12
*_Crazy Girl_*
- NataLiya ~
s3lg0<3
БетС :)
ignorance~
vassy
LightOne
The_vampire_girl
Alice~
foxxie.
rozaLie
candyx. .
16 posters
Иди на страница : 1, 2  Next
АвторСъобщение
candyx. .
Неспасяем
Неспасяем
candyx. .

Warn :
Честит Рожден Ден,Stupid^Lowe* Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Честит Рожден Ден,Stupid^Lowe* Right_bar_bleue

( : И сърце,и душа,и каквото пожелаеш ще ти дам..Да бъдеш с мен сега. &amp;lt;3
Брой мнения : 2309

Честит Рожден Ден,Stupid^Lowe* Empty
ПисанеЗаглавие: Честит Рожден Ден,Stupid^Lowe*   Честит Рожден Ден,Stupid^Lowe* Icon_minitimeПон Яну 11, 2010 6:26 am

Милоо <3333...
Честити 15 години милоо.,да си жива и здрава,много любов и щастие.Пожелавам ти всичко най-хубаво за в бъдеще,,много успехи в живота,всички желания да ти бъдат изпълнени.Искам да си останеш още много дълго време моя най-добра приятелка,нищо,че се познаваме от има няма 7-8 месеца ти знаеш много повече за мен от,който и да е бил друг.Ти си с мен в лоши и хубави моменти,моменти които никога няма да забравя,те винаги ще си останат в моето сърце.Ти си приятелката за,която много малко хора си мечтаят да имат,и имат!Знам,че понякога много те дразня с лиготията си и с дразнещото ми държание,и знам,че понякога че искам твърде много от теб,но съм си такава и немога да се променя и ти това го знаеш много по-добре от които и да е бил.С теб се познавам от 7-8 месеца с други 14 години,но ти претежаваш качества,които аз у друг човек не съм ги видяла,няма и да видя;с едни се познавам цял живот,с теб 7-8 месеца,но тези 7-8 месеца няма да ги забравя,няма да забравя забавните момемнти с теб,няма да забравя моментите когато бяхме аз,ти,Симона,Катя и Лилито,няма да забравя тези моменти когато бяхме Аз,Ти,Крис,Симеон и Викито..няма за забравя нищо свързано с теб,няма да забравя сълзите и смеха,няма да забравя нищо свързано с теб,защото ти си целия ми живот,ти си мойто второ АЗ! Винаги ще те обичам дори да сме отдалечени от света,аз винаги ще те обичам <333333

ПП:Това е най-малкото което мога да ти кажа <33
Върнете се в началото Go down
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :
Честит Рожден Ден,Stupid^Lowe* Left_bar_bleue10 / 10010 / 100Честит Рожден Ден,Stupid^Lowe* Right_bar_bleue

( : happiness is the key to success.
Брой мнения : 15926
Местожителство : Пловдив

ПисанеЗаглавие: Re: Честит Рожден Ден,Stupid^Lowe*   Честит Рожден Ден,Stupid^Lowe* Icon_minitimeПон Яну 11, 2010 1:23 pm

Честит Рожден Ден,Stupid^Lowe* 21kkvtc

И.. искам да ти напомня нещо, което ти бях писала преди време..

Spoiler:

Не ми гледайте правописните гришки, ей! ;д И там другите грешки, всичко е умишлено! ;д
https://twitter.com/#!/rozaLiex
foxxie.
Неспасяем
Неспасяем
foxxie.

Warn :
Честит Рожден Ден,Stupid^Lowe* Left_bar_bleue5 / 1005 / 100Честит Рожден Ден,Stupid^Lowe* Right_bar_bleue

Брой мнения : 1281
Местожителство : Испания ;; До Гибралтар при мамуните ;д

ПисанеЗаглавие: Re: Честит Рожден Ден,Stupid^Lowe*   Честит Рожден Ден,Stupid^Lowe* Icon_minitimeПон Яну 11, 2010 4:49 pm

Талинкааа 459 ЧРД милоо! Да си живаа, здрава, весела, засмяна! Много щастие, късмеет ! Да си отличничка! Всичко най-най!! ily hug
Сори за краткото пожелание :(

Eдит: Ето едно подаръче и от мене :P

Честит Рожден Ден,Stupid^Lowe* 4rd_4768e_20680770

Последната промяна е направена от Диди <3 на Пон Яну 11, 2010 5:28 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Alice~
Неспасяем
Неспасяем
Alice~

Warn :
Честит Рожден Ден,Stupid^Lowe* Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Честит Рожден Ден,Stupid^Lowe* Right_bar_bleue

Брой мнения : 6295
Местожителство : Варна

ПисанеЗаглавие: Re: Честит Рожден Ден,Stupid^Lowe*   Честит Рожден Ден,Stupid^Lowe* Icon_minitimeПон Яну 11, 2010 5:05 pm

Честит 15-ти рожден ден Тали! Не се познаваме лично, но знам, че си много добър човек! Моето послание е кракто в сравнение с романите изписани от Чиччи и Вени.. Много усмивки и щастие докато си на 15! Да приемаш всичко с радост много любов и гаджета! а си ни жива и здрава!
http://avatar-for-you.dir.bg
The_vampire_girl
Неспасяем
Неспасяем
The_vampire_girl

Warn :
Честит Рожден Ден,Stupid^Lowe* Left_bar_bleue10 / 10010 / 100Честит Рожден Ден,Stupid^Lowe* Right_bar_bleue

( : Върни ми сърцето!!!
Брой мнения : 1061

ПисанеЗаглавие: Re: Честит Рожден Ден,Stupid^Lowe*   Честит Рожден Ден,Stupid^Lowe* Icon_minitimeПон Яну 11, 2010 7:11 pm

Диваненце Ч.Р.Д и от мен бъди винаги каквато си и не се променяй въпреки всичко.Знаеш че те обичам много и другите пожелания като те видя Обичам те много нахалитет мой friends 459 kiss
LightOne
Неспасяем
Неспасяем
LightOne

Warn :
Честит Рожден Ден,Stupid^Lowe* Left_bar_bleue5 / 1005 / 100Честит Рожден Ден,Stupid^Lowe* Right_bar_bleue

( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©®
Брой мнения : 8611

ПисанеЗаглавие: Re: Честит Рожден Ден,Stupid^Lowe*   Честит Рожден Ден,Stupid^Lowe* Icon_minitimeПон Яну 11, 2010 8:08 pm

След хубавите пожелания време е и за нещо също толкова сладко. laugh

Честит Рожден Ден,Stupid^Lowe* Tribechick.mlblogs

Хееепиии бъъърдеййй туу юю, хеепи бъъърдеейй туу юю, хеепии бъъъърррдей тууу ююююю!
vassy
Редовен
Редовен
vassy

Warn :

Брой мнения : 206
Местожителство : Враца

ПисанеЗаглавие: Re: Честит Рожден Ден,Stupid^Lowe*   Честит Рожден Ден,Stupid^Lowe* Icon_minitimeПон Яну 11, 2010 8:54 pm

Честит рожден ден!!!Да си жива и здрава и много щастие!!!
ignorance~
Луд фен
Луд фен
ignorance~

Warn :

( : I tried to be perfect, but nothing was worth it!
Брой мнения : 358
Местожителство : Асеновград : )))

ПисанеЗаглавие: Re: Честит Рожден Ден,Stupid^Lowe*   Честит Рожден Ден,Stupid^Lowe* Icon_minitimeПон Яну 11, 2010 10:18 pm

Честит рожден ден!
Бъди жива, здрава, много щастлива и продължавай смело напред.
Неспасяем
Неспасяем

Warn :

( : Do you remember? :)
Брой мнения : 760

ПисанеЗаглавие: Re: Честит Рожден Ден,Stupid^Lowe*   Честит Рожден Ден,Stupid^Lowe* Icon_minitimeПон Яну 11, 2010 10:50 pm

Аз поздравчето ти го дадох по скайп.Сега само ще ти пожелая много Истинска и Сладка любовввв!!! 459 459 459 459 459 459 459
s3lg0<3
Редовен
Редовен
s3lg0<3

Warn :

Брой мнения : 193

ПисанеЗаглавие: Re: Честит Рожден Ден,Stupid^Lowe*   Честит Рожден Ден,Stupid^Lowe* Icon_minitimeПон Яну 11, 2010 10:51 pm

ЧРД и всичко най-хубаво!
- NataLiya ~
Неспасяем
Неспасяем

Warn :

Брой мнения : 6146

ПисанеЗаглавие: Re: Честит Рожден Ден,Stupid^Lowe*   Честит Рожден Ден,Stupid^Lowe* Icon_minitimeПон Яну 11, 2010 10:53 pm

Buttleflield*Ssun` написа:
Милоо <3333...
Честити 15 години милоо.,да си жива и здрава,много любов и щастие.Пожелавам ти всичко най-хубаво за в бъдеще,,много успехи в живота,всички желания да ти бъдат изпълнени.Искам да си останеш още много дълго време моя най-добра приятелка,нищо,че се познаваме от има няма 7-8 месеца ти знаеш много повече за мен от,който и да е бил друг.Ти си с мен в лоши и хубави моменти,моменти които никога няма да забравя,те винаги ще си останат в моето сърце.Ти си приятелката за,която много малко хора си мечтаят да имат,и имат!Знам,че понякога много те дразня с лиготията си и с дразнещото ми държание,и знам,че понякога че искам твърде много от теб,но съм си такава и немога да се променя и ти това го знаеш много по-добре от които и да е бил.С теб се познавам от 7-8 месеца с други 14 години,но ти претежаваш качества,които аз у друг човек не съм ги видяла,няма и да видя;с едни се познавам цял живот,с теб 7-8 месеца,но тези 7-8 месеца няма да ги забравя,няма да забравя забавните момемнти с теб,няма да забравя моментите когато бяхме аз,ти,Симона,Катя и Лилито,няма да забравя тези моменти когато бяхме Аз,Ти,Крис,Симеон и Викито..няма за забравя нищо свързано с теб,няма да забравя сълзите и смеха,няма да забравя нищо свързано с теб,защото ти си целия ми живот,ти си мойто второ АЗ! Винаги ще те обичам дори да сме отдалечени от света,аз винаги ще те обичам <333333

ПП:Това е най-малкото което мога да ти кажа <33

Мило < 3 Мерси адски много!! Обичам те и не искам да те загубяя 459 Благодаря много за хубавите пожелания ... Хейй наа 30.04 си правим една годинка заедноо!! sun friends kiss 459
- NataLiya ~
Неспасяем
Неспасяем

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Честит Рожден Ден,Stupid^Lowe*   Честит Рожден Ден,Stupid^Lowe* Icon_minitimeПон Яну 11, 2010 10:54 pm

Unpredictable написа:
Честит Рожден Ден,Stupid^Lowe* 21kkvtc

И.. искам да ти напомня нещо, което ти бях писала преди време..

Spoiler:

Не ми гледайте правописните гришки, ей! ;д И там другите грешки, всичко е умишлено! ;д

Чичи,мерси много за хубавия подарък!! Суперр е sun А за написаното .. охх благодаря,че си го намерила бях си го забравила.. Помня само,че когато ми го беше писала ме разплака .. и то не беше за пръв пътт.. и преди си ме разплаквала .. ;дд Благодаря ти за всичко smile friends
- NataLiya ~
Неспасяем
Неспасяем

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Честит Рожден Ден,Stupid^Lowe*   Честит Рожден Ден,Stupid^Lowe* Icon_minitimeПон Яну 11, 2010 10:55 pm

Диди <3 написа:
Талинкааа 459 ЧРД милоо! Да си живаа, здрава, весела, засмяна! Много щастие, късмеет ! Да си отличничка! Всичко най-най!! ily hug
Сори за краткото пожелание :(

Eдит: Ето едно подаръче и от мене :P

Честит Рожден Ден,Stupid^Lowe* 4rd_4768e_20680770

Диди,много ти благодаряя!! sun Мерси много за пожеланията мило 459 И мерси за подаръчетоо... Страхотно ее!! .. 459 459
- NataLiya ~
Неспасяем
Неспасяем

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Честит Рожден Ден,Stupid^Lowe*   Честит Рожден Ден,Stupid^Lowe* Icon_minitimeПон Яну 11, 2010 10:57 pm

Taylor fan <3 написа:
Честит 15-ти рожден ден Тали! Не се познаваме лично, но знам, че си много добър човек! Моето послание е кракто в сравнение с романите изписани от Чиччи и Вени.. Много усмивки и щастие докато си на 15! Да приемаш всичко с радост много любов и гаджета! а си ни жива и здрава!

Мерси много Теди friends Ехх ми аз с половината хора от форума не се познаваме лично laugh Както и да е мерси много за пожеланията!! 459 А и да спомена подписа ти .. страхотен е . Надявам се,че не е проблем,че го нося и аз..!! friends
- NataLiya ~
Неспасяем
Неспасяем

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Честит Рожден Ден,Stupid^Lowe*   Честит Рожден Ден,Stupid^Lowe* Icon_minitimeПон Яну 11, 2010 10:57 pm

The_vampire_girl написа:
Диваненце Ч.Р.Д и от мен бъди винаги каквато си и не се променяй въпреки всичко.Знаеш че те обичам много и другите пожелания като те видя Обичам те много нахалитет мой friends 459 kiss

Мерсаж,нахалитет friends И аз те обичам!! 459
- NataLiya ~
Неспасяем
Неспасяем

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Честит Рожден Ден,Stupid^Lowe*   Честит Рожден Ден,Stupid^Lowe* Icon_minitimeПон Яну 11, 2010 10:58 pm

LightOne написа:
След хубавите пожелания време е и за нещо също толкова сладко. laugh

Честит Рожден Ден,Stupid^Lowe* Tribechick.mlblogs

Хееепиии бъъърдеййй туу юю, хеепи бъъърдеейй туу юю, хеепии бъъъърррдей тууу ююююю!

Мерси много!! smile
- NataLiya ~
Неспасяем
Неспасяем

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Честит Рожден Ден,Stupid^Lowe*   Честит Рожден Ден,Stupid^Lowe* Icon_minitimeПон Яну 11, 2010 10:58 pm

vassy написа:
Честит рожден ден!!!Да си жива и здрава и много щастие!!!

Благодаря smile
- NataLiya ~
Неспасяем
Неспасяем

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Честит Рожден Ден,Stupid^Lowe*   Честит Рожден Ден,Stupid^Lowe* Icon_minitimeПон Яну 11, 2010 10:59 pm

Ashley Greene. написа:
Честит рожден ден!
Бъди жива, здрава, много щастлива и продължавай смело напред.

Благодаря ти много... : )
- NataLiya ~
Неспасяем
Неспасяем

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Честит Рожден Ден,Stupid^Lowe*   Честит Рожден Ден,Stupid^Lowe* Icon_minitimeПон Яну 11, 2010 11:00 pm

Тaylor.>.FaN...<33 написа:
Аз поздравчето ти го дадох по скайп.Сега само ще ти пожелая много Истинска и Сладка любовввв!!! 459 459 459 459 459 459 459

Мерси много милоо 459 459 459 Нали знаеш колко много те обичкам!! friends sun
- NataLiya ~
Неспасяем
Неспасяем

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Честит Рожден Ден,Stupid^Lowe*   Честит Рожден Ден,Stupid^Lowe* Icon_minitimeПон Яну 11, 2010 11:01 pm

s3lg0<3 написа:
ЧРД и всичко най-хубаво!

Благодаря! smile
*_Crazy Girl_*
Напредващ
Напредващ
*_Crazy Girl_*

Warn :

Брой мнения : 56
Местожителство : Podgorica,Montenegro

ПисанеЗаглавие: Re: Честит Рожден Ден,Stupid^Lowe*   Честит Рожден Ден,Stupid^Lowe* Icon_minitimeПон Яну 11, 2010 11:12 pm

Happy Birthday! Da si ziva i xdrava!(I hope you understand this,because i don`t know to translate it at English)
smile
- NataLiya ~
Неспасяем
Неспасяем

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Честит Рожден Ден,Stupid^Lowe*   Честит Рожден Ден,Stupid^Lowe* Icon_minitimeПон Яну 11, 2010 11:27 pm

*_Crazy Girl_* написа:
Happy Birthday! Da si ziva i xdrava!(I hope you understand this,because i don`t know to translate it at English)
smile

Thank you smile
Неспасяем
Неспасяем

Warn :

( : Do you remember? :)
Брой мнения : 760

ПисанеЗаглавие: Re: Честит Рожден Ден,Stupid^Lowe*   Честит Рожден Ден,Stupid^Lowe* Icon_minitimeПон Яну 11, 2010 11:27 pm

Талииии... аз те обичам ПОВЕЧЕ!!!!
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕЕЕ
A d i ♥
Неспасяем
Неспасяем
A d i ♥

Warn :

( : ~be happy...wow!
Брой мнения : 1072

ПисанеЗаглавие: Re: Честит Рожден Ден,Stupid^Lowe*   Честит Рожден Ден,Stupid^Lowe* Icon_minitimeПон Яну 11, 2010 11:44 pm

ЧРД!Много здраве,щастие,късмет, успехи и любов!Също така и приятни мигове във форума (сигурна съм, че ще има)! sun party
http://ultimatenina.com/
- NataLiya ~
Неспасяем
Неспасяем

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Честит Рожден Ден,Stupid^Lowe*   Честит Рожден Ден,Stupid^Lowe* Icon_minitimeПон Яну 11, 2010 11:51 pm

x_Adriana_x написа:
ЧРД!Много здраве,щастие,късмет, успехи и любов!Също така и приятни мигове във форума (сигурна съм, че ще има)! sun party

Благодаря много,Ади 459

ПП; Бетии много си те обичам душицоо 459 sun
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Честит Рожден Ден,Stupid^Lowe*   Честит Рожден Ден,Stupid^Lowe* Icon_minitime

Честит Рожден Ден,Stupid^Lowe*
Върнете се в началото 
Страница 1 от 2Иди на страница : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Честит рожден ден, Ири!
» Честит Рожден Ден на selena_marie_gomez
» Честит рожден ден, Рос!
» Честит рожден ден, Иве!
» Честит Рожден Ден The_vampire_girl !

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Selena Gomez BG Forum :: Свободно време / Free time :: Празници-
Идете на:  

Tyxo.bg counter
Free forum | ©phpBB | Поддръжка на форума | Сигнал за злоупотреба | Cookies | Последните дискусии