| Честит Рожден Ден,Stupid^Lowe* | |
|
+12*_Crazy Girl_* - NataLiya ~ s3lg0<3 БетС :) ignorance~ vassy LightOne The_vampire_girl Alice~ foxxie. rozaLie candyx. . 16 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
candyx. . Неспасяем
Warn : ( : И сърце,и душа,и каквото пожелаеш ще ти дам..Да бъдеш с мен сега. &lt;3 Брой мнения : 2309 Reputation : 22 Join date : 18.06.2009 Age : 28
| Заглавие: Честит Рожден Ден,Stupid^Lowe* Пон Яну 11, 2010 6:26 am | |
| Милоо <3333... Честити 15 години милоо.,да си жива и здрава,много любов и щастие.Пожелавам ти всичко най-хубаво за в бъдеще,,много успехи в живота,всички желания да ти бъдат изпълнени.Искам да си останеш още много дълго време моя най-добра приятелка,нищо,че се познаваме от има няма 7-8 месеца ти знаеш много повече за мен от,който и да е бил друг.Ти си с мен в лоши и хубави моменти,моменти които никога няма да забравя,те винаги ще си останат в моето сърце.Ти си приятелката за,която много малко хора си мечтаят да имат,и имат!Знам,че понякога много те дразня с лиготията си и с дразнещото ми държание,и знам,че понякога че искам твърде много от теб,но съм си такава и немога да се променя и ти това го знаеш много по-добре от които и да е бил.С теб се познавам от 7-8 месеца с други 14 години,но ти претежаваш качества,които аз у друг човек не съм ги видяла,няма и да видя;с едни се познавам цял живот,с теб 7-8 месеца,но тези 7-8 месеца няма да ги забравя,няма да забравя забавните момемнти с теб,няма да забравя моментите когато бяхме аз,ти,Симона,Катя и Лилито,няма да забравя тези моменти когато бяхме Аз,Ти,Крис,Симеон и Викито..няма за забравя нищо свързано с теб,няма да забравя сълзите и смеха,няма да забравя нищо свързано с теб,защото ти си целия ми живот,ти си мойто второ АЗ! Винаги ще те обичам дори да сме отдалечени от света,аз винаги ще те обичам <333333
ПП:Това е най-малкото което мога да ти кажа <33 | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Честит Рожден Ден,Stupid^Lowe* Пон Яну 11, 2010 1:23 pm | |
| | |
|
| |
foxxie. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1281 Reputation : 3 Join date : 12.11.2009 Age : 26 Местожителство : Испания ;; До Гибралтар при мамуните ;д
| Заглавие: Re: Честит Рожден Ден,Stupid^Lowe* Пон Яну 11, 2010 4:49 pm | |
|
Последната промяна е направена от Диди <3 на Пон Яну 11, 2010 5:28 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Alice~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6295 Reputation : 56 Join date : 10.11.2009 Age : 26 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Честит Рожден Ден,Stupid^Lowe* Пон Яну 11, 2010 5:05 pm | |
| Честит 15-ти рожден ден Тали! Не се познаваме лично, но знам, че си много добър човек! Моето послание е кракто в сравнение с романите изписани от Чиччи и Вени.. Много усмивки и щастие докато си на 15! Да приемаш всичко с радост много любов и гаджета! а си ни жива и здрава! | |
|
| |
The_vampire_girl Неспасяем
Warn : ( : Върни ми сърцето!!! Брой мнения : 1061 Reputation : 9 Join date : 13.07.2009 Age : 34
| Заглавие: Re: Честит Рожден Ден,Stupid^Lowe* Пон Яну 11, 2010 7:11 pm | |
| | |
|
| |
LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: Честит Рожден Ден,Stupid^Lowe* Пон Яну 11, 2010 8:08 pm | |
| След хубавите пожелания време е и за нещо също толкова сладко. Хееепиии бъъърдеййй туу юю, хеепи бъъърдеейй туу юю, хеепии бъъъърррдей тууу ююююю! | |
|
| |
vassy Редовен
Warn : Брой мнения : 206 Reputation : 0 Join date : 30.07.2009 Age : 29 Местожителство : Враца
| Заглавие: Re: Честит Рожден Ден,Stupid^Lowe* Пон Яну 11, 2010 8:54 pm | |
| Честит рожден ден!!!Да си жива и здрава и много щастие!!! | |
|
| |
ignorance~ Луд фен
Warn : ( : I tried to be perfect, but nothing was worth it! Брой мнения : 358 Reputation : 0 Join date : 14.10.2009 Age : 29 Местожителство : Асеновград : )))
| Заглавие: Re: Честит Рожден Ден,Stupid^Lowe* Пон Яну 11, 2010 10:18 pm | |
| Честит рожден ден! Бъди жива, здрава, много щастлива и продължавай смело напред. | |
|
| |
БетС :) Неспасяем
Warn : ( : Do you remember? :) Брой мнения : 760 Reputation : 5 Join date : 09.04.2009
| Заглавие: Re: Честит Рожден Ден,Stupid^Lowe* Пон Яну 11, 2010 10:50 pm | |
| | |
|
| |
s3lg0<3 Редовен
Warn : Брой мнения : 193 Reputation : 1 Join date : 17.11.2009 Age : 26
| Заглавие: Re: Честит Рожден Ден,Stupid^Lowe* Пон Яну 11, 2010 10:51 pm | |
| | |
|
| |
- NataLiya ~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6146 Reputation : 76 Join date : 26.04.2009 Age : 29
| Заглавие: Re: Честит Рожден Ден,Stupid^Lowe* Пон Яну 11, 2010 10:53 pm | |
| - Buttleflield*Ssun` написа:
- Милоо <3333...
Честити 15 години милоо.,да си жива и здрава,много любов и щастие.Пожелавам ти всичко най-хубаво за в бъдеще,,много успехи в живота,всички желания да ти бъдат изпълнени.Искам да си останеш още много дълго време моя най-добра приятелка,нищо,че се познаваме от има няма 7-8 месеца ти знаеш много повече за мен от,който и да е бил друг.Ти си с мен в лоши и хубави моменти,моменти които никога няма да забравя,те винаги ще си останат в моето сърце.Ти си приятелката за,която много малко хора си мечтаят да имат,и имат!Знам,че понякога много те дразня с лиготията си и с дразнещото ми държание,и знам,че понякога че искам твърде много от теб,но съм си такава и немога да се променя и ти това го знаеш много по-добре от които и да е бил.С теб се познавам от 7-8 месеца с други 14 години,но ти претежаваш качества,които аз у друг човек не съм ги видяла,няма и да видя;с едни се познавам цял живот,с теб 7-8 месеца,но тези 7-8 месеца няма да ги забравя,няма да забравя забавните момемнти с теб,няма да забравя моментите когато бяхме аз,ти,Симона,Катя и Лилито,няма да забравя тези моменти когато бяхме Аз,Ти,Крис,Симеон и Викито..няма за забравя нищо свързано с теб,няма да забравя сълзите и смеха,няма да забравя нищо свързано с теб,защото ти си целия ми живот,ти си мойто второ АЗ! Винаги ще те обичам дори да сме отдалечени от света,аз винаги ще те обичам <333333
ПП:Това е най-малкото което мога да ти кажа <33 Мило < 3 Мерси адски много!! Обичам те и не искам да те загубяя Благодаря много за хубавите пожелания ... Хейй наа 30.04 си правим една годинка заедноо!! | |
|
| |
- NataLiya ~ Неспасяем
| Заглавие: Re: Честит Рожден Ден,Stupid^Lowe* Пон Яну 11, 2010 10:54 pm | |
| - Unpredictable написа:
И.. искам да ти напомня нещо, което ти бях писала преди време..
- Spoiler:
ubi4am te tolkufa mnogo.. edin ot malkoto hora koito me razbirat!! dori ponqkuga da se durja super studeno s teb.. te obicham prekaleno mnogo! niikoga ne iskam da te gubq..! {} poznavame se ot malko vreme.. no te obiknah tolkufa mnogo.. che nemoga da go pokaja, dokaja, izkaja!! spodelqm fsichko s teb.. i znam che shte mi pomognesh..! dnite s teb sa unikalni.. :cry2: neiskam nikoi priqtelstvoto ni da razrushi...! :weep: neiskam da se karame zaradi luji.. ! ti si moe ftoro AZ..! poznavash me po dobre ot vseki edin i znaesh vsichkite mi taini.. ti si chovekut na koito moga surceto si da izleq.. chovekut koito mi pomaga vsqka stulba da izkacha.. makar i sporovete s koito sme se sreshtali.. pak sme si proshtavali.. nasheto priqtelstfo e istinsko koeto ne se razrushava ot istinata..! nadqvam se taka da e i za napred! {} obshtite ni interesi.. ni pomagat da se zadurjame po dulgo edna do druga.. znaesh, che sum gotova na vsichko za teb..! vinagi shte sum do teb .. shte plachem i shte se smeem zaedno..!!! ti beshe edinstveniq chovek, na koito mojeh da kaja vsichko i da se povtarqm po 100 puti v poslednite meseci.. znaeh che nqma da me naranish.. ili predadesh.. ! radvam se che se sreshtnahme.. blagodarenie na JB .. nie sme priqtelki.. neznam ti kato kakva me chuvstvash.. no ti za men si best friend..! ti si uvajavala izbora mi nezavisimo ot obstoqtelstvata..! ocenqvam vsichko tova i nikoga nqma da go zabravq! moje bi.. nikoga nqma da mi povqrvash.. no si bih dala jivota za teb! bih go napravila.. zashtoto prenebregvash svoq jivot za da budesh moq opora.. v vseki edin mig! znam, che bez teb ne bih stignala do tuk.. i da kaja 'az sum silna' silna sum zashtoto dori i da sme malko vreme zaedno.. duhom sme edna do druga! neiskam nikoga da mislish che sum te zabravila.. ili postavila na zaden plan! vinagi si v surceto mi..! chuvstvam se svurzana s teb za cql jivot! kazvam go nai iskreno che si nai istinskiq chovek v jivota mi! prosti mi za greshkite i bolkite koito sum ti prichinila.. ti me karash da davam nai-dobroto ot sebe si!! vinagi si do men kogato imam nujda..zashtoto me obichash takava kakvato sum..!!!! ti si chovekut koito me kara da se usmihna dori i v nai tujnite momenti! kogato padnesh.. az shte sum tazi koqto shte te vdigne na kraka!! shte izbursha sulzite ti .. shte vzema polovinata ti bolka.. !! obicham teee mnogo naistina mnogo!!! :cry2: (inlove) (inlove) (inlove) {}
Не ми гледайте правописните гришки, ей! ;д И там другите грешки, всичко е умишлено! ;д Чичи,мерси много за хубавия подарък!! Суперр е А за написаното .. охх благодаря,че си го намерила бях си го забравила.. Помня само,че когато ми го беше писала ме разплака .. и то не беше за пръв пътт.. и преди си ме разплаквала .. ;дд Благодаря ти за всичко | |
|
| |
- NataLiya ~ Неспасяем
| Заглавие: Re: Честит Рожден Ден,Stupid^Lowe* Пон Яну 11, 2010 10:55 pm | |
| | |
|
| |
- NataLiya ~ Неспасяем
| Заглавие: Re: Честит Рожден Ден,Stupid^Lowe* Пон Яну 11, 2010 10:57 pm | |
| | |
|
| |
- NataLiya ~ Неспасяем
| Заглавие: Re: Честит Рожден Ден,Stupid^Lowe* Пон Яну 11, 2010 10:57 pm | |
| | |
|
| |
- NataLiya ~ Неспасяем
| Заглавие: Re: Честит Рожден Ден,Stupid^Lowe* Пон Яну 11, 2010 10:58 pm | |
| | |
|
| |
- NataLiya ~ Неспасяем
| |
| |
- NataLiya ~ Неспасяем
| Заглавие: Re: Честит Рожден Ден,Stupid^Lowe* Пон Яну 11, 2010 10:59 pm | |
| - Ashley Greene. написа:
- Честит рожден ден!
Бъди жива, здрава, много щастлива и продължавай смело напред. Благодаря ти много... : ) | |
|
| |
- NataLiya ~ Неспасяем
| Заглавие: Re: Честит Рожден Ден,Stupid^Lowe* Пон Яну 11, 2010 11:00 pm | |
| | |
|
| |
- NataLiya ~ Неспасяем
| |
| |
*_Crazy Girl_* Напредващ
Warn : Брой мнения : 56 Reputation : 0 Join date : 11.01.2010 Местожителство : Podgorica,Montenegro
| Заглавие: Re: Честит Рожден Ден,Stupid^Lowe* Пон Яну 11, 2010 11:12 pm | |
| Happy Birthday! Da si ziva i xdrava!(I hope you understand this,because i don`t know to translate it at English) | |
|
| |
- NataLiya ~ Неспасяем
| |
| |
БетС :) Неспасяем
Warn : ( : Do you remember? :) Брой мнения : 760 Reputation : 5 Join date : 09.04.2009
| Заглавие: Re: Честит Рожден Ден,Stupid^Lowe* Пон Яну 11, 2010 11:27 pm | |
| Талииии... аз те обичам ПОВЕЧЕ!!!! ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕЕЕ | |
|
| |
A d i ♥ Неспасяем
Warn : ( : ~be happy...wow! Брой мнения : 1072 Reputation : 7 Join date : 17.06.2009 Age : 26
| |
| |
- NataLiya ~ Неспасяем
| Заглавие: Re: Честит Рожден Ден,Stupid^Lowe* Пон Яну 11, 2010 11:51 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Честит Рожден Ден,Stupid^Lowe* | |
| |
|