Коя ви е най-омразната/я учител/ка?Евгения Терзийска (по прякор Спиди)
Какво ви преподава?Математика
Защо го/е мразите?Ми то цялото даскало я мрази ;д Защото говори адски бързо(то от там и излезе прякора-от Speedy)-предава по 4(!) урока за един убен час и всяка седмица имаме контролно.Защото и редник в казармата би се държал по-добре и (да ме убие бог ако греша ;д) не е известен случай в който тя се е усмихнала(освен на оная мухла Ана).И най-вече-Защото тя е СТАРА,ДРЕБНА и ЗЛА!
Коя ви е най-омразната/я учител/ка?Гошев
Какво ви преподава?Трудово
Защо го/е мразите?Защото той е точното определение за изкуфял идиот.Какви глупости е блещил не мога да опиша просто ;д Например ни вика че заради нас държавата западала и имало корупция щото от такива като нас само крадци ставали
Или веднъж ни обясняваше че ние реално не живеем в София-истинската София била само центъра(така и не разбрах защо) и миналата пролет момчетата като идваха с шорти на училище и той цял час ги държеше прави до стената
Коя ви е най-омразната/я учител/ка?Забравих и името ;д
Какво ви преподава?ИстЕрия
Защо го/е мразите?Амии защото е стара и изкуфяла и ходи с дълга сива коса(представяте ли си
) И мижи като някакъв плъх-дето се вика "Тебе види-мене гледа"
И като се ядоса крещи все едно я колят ;дд И ни разправяше същите глупости като Гошев че ние сме съсипвали България(това беше по повод това че не си бяхме подвързали учебниците) хД
Горе-долу това са...Иначе аз много се дразня когато(понеже има още една Рали в класа) някой учител вземе да се прави на важен и ми кресне "Петрова!"....Е нали и аз си имам нормално име бе