Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bulgarian forum about Selena Gomez

ИндексИндекс  PortalPortal  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Най-ОМРАЗНАТА учителка/учител?

Go down 
+22
~MarieAn.
Cap`pac.
Famous gurll.
Тuтu. ♥
Fen4e_na_Selen4e
Little Girl ~
~Ivssy`
Dirty Little Liar.
Barbie.
JorjoOo
Alice~
-A.
~Saranghe ♡
foxxie.
vencheto0
~Rossita
twilight_me
vampirediaries.
цветuu**
rozaLie
A d i ♥
candyx. .
26 posters
Иди на страница : Previous  1, 2
АвторСъобщение
цветuu**
Неспасяем
Неспасяем
цветuu**

Warn :
Най-ОМРАЗНАТА учителка/учител? - Page 2 Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Най-ОМРАЗНАТА учителка/учител? - Page 2 Right_bar_bleue

( : pf
Брой мнения : 1298

Най-ОМРАЗНАТА учителка/учител? - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Най-ОМРАЗНАТА учителка/учител?   Най-ОМРАЗНАТА учителка/учител? - Page 2 Icon_minitimeСъб Фев 26, 2011 10:51 pm

Коя ви е най-омразната учителка? - А.Борисова
Какво ви преподава? - математика /класната ;д/
Защо е мразите? - Никога не предупреждава за тестове, дори при най-малкото обаждане само ни се кара. Угх....
Върнете се в началото Go down
http://afallennovel.bulgarianforum.net/
^JusT_Рaлi^
Напредващ
Напредващ
^JusT_Рaлi^

Warn :
Най-ОМРАЗНАТА учителка/учител? - Page 2 Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Най-ОМРАЗНАТА учителка/учител? - Page 2 Right_bar_bleue

( : mAkE iT sHiNe
Брой мнения : 79
Местожителство : София ест ;)

ПисанеЗаглавие: Re: Най-ОМРАЗНАТА учителка/учител?   Най-ОМРАЗНАТА учителка/учител? - Page 2 Icon_minitimeВто Мар 01, 2011 8:56 am

Коя ви е най-омразната/я учител/ка?Евгения Терзийска (по прякор Спиди)
Какво ви преподава?Математика
Защо го/е мразите?Ми то цялото даскало я мрази ;д Защото говори адски бързо(то от там и излезе прякора-от Speedy)-предава по 4(!) урока за един убен час и всяка седмица имаме контролно.Защото и редник в казармата би се държал по-добре и (да ме убие бог ако греша ;д) не е известен случай в който тя се е усмихнала(освен на оная мухла Ана).И най-вече-Защото тя е СТАРА,ДРЕБНА и ЗЛА! laugh

Коя ви е най-омразната/я учител/ка?Гошев
Какво ви преподава?Трудово
Защо го/е мразите?Защото той е точното определение за изкуфял идиот.Какви глупости е блещил не мога да опиша просто ;д Например ни вика че заради нас държавата западала и имало корупция щото от такива като нас само крадци ставали xa Или веднъж ни обясняваше че ние реално не живеем в София-истинската София била само центъра(така и не разбрах защо) и миналата пролет момчетата като идваха с шорти на училище и той цял час ги държеше прави до стената wacko

Коя ви е най-омразната/я учител/ка?Забравих и името ;д
Какво ви преподава?ИстЕрия
Защо го/е мразите?Амии защото е стара и изкуфяла и ходи с дълга сива коса(представяте ли си wacko ) И мижи като някакъв плъх-дето се вика "Тебе види-мене гледа" xex И като се ядоса крещи все едно я колят ;дд И ни разправяше същите глупости като Гошев че ние сме съсипвали България(това беше по повод това че не си бяхме подвързали учебниците) хД

Горе-долу това са...Иначе аз много се дразня когато(понеже има още една Рали в класа) някой учител вземе да се прави на важен и ми кресне "Петрова!"....Е нали и аз си имам нормално име бе tongue
prettyreckless.
Напредващ
Напредващ
prettyreckless.

Warn :

Брой мнения : 82

ПисанеЗаглавие: Re: Най-ОМРАЗНАТА учителка/учител?   Най-ОМРАЗНАТА учителка/учител? - Page 2 Icon_minitimeНед Мар 27, 2011 5:34 pm

Най-омразна ми е тази по физика. Не предупреждава за тестове, всеки час изпитва по 10 човека, само се навиква.. отвратителна е. laugh
~Kattu
Маниак
Маниак
~Kattu

Warn :

( : ~When the sun goes down~
Брой мнения : 521
Местожителство : София

ПисанеЗаглавие: Re: Най-ОМРАЗНАТА учителка/учител?   Най-ОМРАЗНАТА учителка/учител? - Page 2 Icon_minitimeВто Май 03, 2011 3:43 am

Билянова!!!Мразя я!!Тя е рускиня и преподава по Английски.Винаги когато съм без домашно казва че ще пише 2,а когато съм със - дори не проверява дали класа е с домашно.Ама аз съм си виновна издавам се.Един ден у преметнах.Бях без домашно,но казах на фр-то до мен,че имам,но го казах по силно,за да чуе.И не провери.Винаги ми казва името ужасно с нейния диалект.Когато ни казва,че ще имаме контролно (което неправим Най-ОМРАЗНАТА учителка/учител? - Page 2 714123 ) тя казва че ще изкараме лесни 6 като назупкаме урока.Винаги като изпитва класа тя мен вдига първа.Много често казва:
Смишник (целия клас се залива от смях),Дръпни перде,(Име) на дъска и трябва да назупкваме думи или уроци.
http://selena-gomez.big-forum.net/
xSexyDiego
Нов
Нов
xSexyDiego

Warn :

Брой мнения : 25

ПисанеЗаглавие: Re: Най-ОМРАЗНАТА учителка/учител?   Най-ОМРАЗНАТА учителка/учител? - Page 2 Icon_minitimeСъб Май 28, 2011 8:58 pm

Учителка: Дякова
Предмет: Химия
Причина: Не цени труда на хората! Значи, аз 3 часа се трудих да рисувам проект и тая ми писала 4. Питам я защо и оная ми вика, че не ми бил хубав проекта. Аз се разревах, защото много обидно ми стана. Аз толкова време да работя пък тая да ми пише 4! Пък на ония зубъри дет уж повече информация имат и само са разпечатали и са залепили 5 сними и 3-4 листа, сигуно 6 е писала. Пък аз дето и текста писах, и всичко аз рисувах - 4. Бахти! И питам я дали не ми е харесала проекта, защото е бил по-малък от нормалното и тая ми вика: "Размерът няма значение." Еми кат няма да се съобразява малко! В смисъл информацията ми беше малко, но на А4 лист колко иска да събера?! Такъв лист имах, на такъв направих. Ама много и здраве! Нали още 2 пъти ще я видя и на септември съм в ново даскало.
Гост
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Най-ОМРАЗНАТА учителка/учител?   Най-ОМРАЗНАТА учителка/учител? - Page 2 Icon_minitimeНед Май 29, 2011 3:12 am

Учител: Здравко Тошев (известен като Бай Тошо ;дд)
Предмет: Рисуване
Защо го мразя: Много да не казвам прекалено импулсивен и когато не му е на кеф и започва да крещи. Сакън да мръднеш и веднага наказание. И на всичкото от горе като не му харесва нещо някоя рисунка и почва. Ама ти така, ама ти онака.. Аз нямам проблем с това, ама не може стойш, тишина и изведнъж крясъци. Дали е на теб или някой друг не е приятно.
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Най-ОМРАЗНАТА учителка/учител?   Най-ОМРАЗНАТА учителка/учител? - Page 2 Icon_minitime

Най-ОМРАЗНАТА учителка/учител?
Върнете се в началото 
Страница 2 от 2Иди на страница : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Lady GaGa ще става учителка

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Selena Gomez BG Forum :: Свободно време / Free time :: Училище-
Идете на:  

Tyxo.bg counter
Създайте безплатен форум | ©phpBB | Поддръжка на форума | Сигнал за злоупотреба | Cookies | Последните дискусии