| Най-ОМРАЗНАТА учителка/учител? | |
|
+22~MarieAn. Cap`pac. Famous gurll. Тuтu. ♥ Fen4e_na_Selen4e Little Girl ~ ~Ivssy` Dirty Little Liar. Barbie. JorjoOo Alice~ -A. ~Saranghe ♡ foxxie. vencheto0 ~Rossita twilight_me vampirediaries. цветuu** rozaLie A d i ♥ candyx. . 26 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
candyx. . Неспасяем
Warn : ( : И сърце,и душа,и каквото пожелаеш ще ти дам..Да бъдеш с мен сега. <3 Брой мнения : 2309 Reputation : 22 Join date : 18.06.2009 Age : 28
| Заглавие: Най-ОМРАЗНАТА учителка/учител? Пет Яну 08, 2010 11:49 pm | |
| Коя ви е най-омразната/я учител/ка? Какво ви преподава? Защо го/е мразите? | |
|
| |
A d i ♥ Неспасяем
Warn : ( : ~be happy...wow! Брой мнения : 1072 Reputation : 7 Join date : 17.06.2009 Age : 26
| Заглавие: Re: Най-ОМРАЗНАТА учителка/учител? Съб Яну 09, 2010 12:29 am | |
| Коя ви е най-омразната/я учител/ка?Иглика Петрова Какво ви преподава?Български език и литература Защо го/е мразите?Много крещи и все ни заплашва с тестове! | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Най-ОМРАЗНАТА учителка/учител? Съб Яну 09, 2010 12:48 am | |
| Хм, да видим! ;д Учител: Димитър Иванов Предмет: Български и литература Причина: Годините зле му се отразяват. Не дочува, не разбира, не отговаря. Ти го питаш нещо за задача, той ти отговаря, че трябва да направиш задачата. не преподава уроците - разказва как си говори с котката. Също и колко къщи, вили и незнам си още какво е построил дядо му. Хах, яко нали? Не обяснява урока, само четем какво пише в учебника. Баси, е как другата година да изкарам добра оценка за каднидатстване? Да взема да пиша как той си говори с котката ли? ..
Учител: Руска Найденова Предмет: Човекът и Природа Причина: Прекалено много се превзема. Човек, който е казал за 5, оценява с 3!
Учител: Ботьо Ботев Предмет: Физическо Възпитание и Спорт /класен/ Причина: Адски заспал, пич. Ти му казваш проблема в класа, той ти вика "Повтарям..." .. е баси, днес не издържах и му викам, то с повтаряне не става. | |
|
| |
цветuu** Неспасяем
Warn : ( : pf Брой мнения : 1298 Reputation : 18 Join date : 31.12.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: Най-ОМРАЗНАТА учителка/учител? Сря Яну 27, 2010 3:40 am | |
| | |
|
| |
vampirediaries. Маниак
Warn : ( : ... Брой мнения : 508 Reputation : 9 Join date : 05.02.2010 Age : 33
| |
| |
twilight_me Напредващ
Warn : ( : BuDi 6tAsTlIv S tOvA kOeTo ImA6 dOkAtO Se BoRi6 Za ToVa kOeTO JeLaE6! Брой мнения : 134 Reputation : 3 Join date : 16.02.2010 Age : 27
| Заглавие: Re: Най-ОМРАЗНАТА учителка/учител? Чет Фев 18, 2010 4:24 am | |
| И аз съм за тези двете: 1.Маргарита А. като дойде да ми провери тетратката ми наводни чина плюе като фонтан особено като се развика. 2.Юлия М. Нямам коментар ужасна е!!! | |
|
| |
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Най-ОМРАЗНАТА учителка/учител? Чет Фев 18, 2010 7:06 pm | |
| Ето я и моята "зла" учителка.. xD
Учител: К. Тодорова Предмет: ФВС Защо я мразя? - Защото никога не оценява усилията на учениците, когато се опитват да направят дадено нещо. Например когато правихме кълбета назад, повечето не можеха и се налага тя да им помага, а когато се опитат сами и пиа "Абе защо не се опитваш да го направиш КАКТО ТРЯБВА" и горкичкия ученичец "Опитвам се.. старая се, но ми трябва малко време докато го упражня" и тя "Колко ще те чакам аз, бе?"
Последната промяна е направена от -Teddie на Пет Фев 19, 2010 6:17 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
цветuu** Неспасяем
Warn : ( : pf Брой мнения : 1298 Reputation : 18 Join date : 31.12.2009 Age : 28
| |
| |
vencheto0 Нов
Warn : Брой мнения : 44 Reputation : 0 Join date : 12.04.2010 Age : 28
| Заглавие: Re: Най-ОМРАЗНАТА учителка/учител? Пон Апр 12, 2010 8:01 pm | |
| Даскала по Музика и даскалката по Физическо. Най-омразните хора в цялото училище. | |
|
| |
candyx. . Неспасяем
Warn : ( : И сърце,и душа,и каквото пожелаеш ще ти дам..Да бъдеш с мен сега. <3 Брой мнения : 2309 Reputation : 22 Join date : 18.06.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: Най-ОМРАЗНАТА учителка/учител? Пон Апр 12, 2010 8:36 pm | |
| Коя ви е най-омразната учителка?Светийка Георгиева. Какво ви преподава?Математика. Защо я мразите?Защото е дебела кранта.Постоянно вика.Писа ми 2,защото нямах пергел..За Бога..На къде отива света .. ; хх
Коя ви е най-омразната учителка?Пенка Боюклиева. Какво ви преподава?Билогия. Защо го/е мразите?Защото е ненормална..Казвам и за 6-тя ми пише 3..
Коя ви е най-омразната учителка? Ами всъщност..Незнам как се казва.;дд Какво ви преподава?По музика. Защо го/е мразите?Защото е тъпа..Щяла да ми сложи дъвката в косата..Да посмей!Много е тъпа..Щеше да ме изгони от час само защото съм изяла една солета..Представяте ли си?Една солета! ; ххх
Коя ви е най-омразната/я учител/ка?Не и знам името.;д Какво ви преподава?По трудово. Защо го/е мразите?Защото е късогледа..Стоя и си чета книгата..И тя ми вика "Венелина спри да говориш".Много е малумна..Гледа към тавана и вика: "Аз виждам всичко и чувам всичко.Нито съм сляпа,нито глуха!" ; ххх
Коя ви е най-омразната/я учител/ка?Тодорка някоя си беше.;д Какво ви преподава?Информатика! Защо го/е мразите?Никога няма интернет! ;@ | |
|
| |
foxxie. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1281 Reputation : 3 Join date : 12.11.2009 Age : 26 Местожителство : Испания ;; До Гибралтар при мамуните ;д
| Заглавие: Re: Най-ОМРАЗНАТА учителка/учител? Вто Апр 13, 2010 12:20 am | |
| Коя ви е най-омразната/я учител/ка? - Иван Георгиев Какво ви преподава? - Домашна техника и икономика (ДТИ) Защо го/я мразите? - Защото винаги се кара за щяло и нещяло, кара ни да подреждаме там едни конструктории .. Пък нито веднъж не сме правили, това което съдържа конструктора - светофари .. дрън-дрън .. Ужаас! | |
|
| |
~Saranghe ♡ Маниак
Warn : ( : :) Кoрean Дiвa (: Брой мнения : 519 Reputation : 5 Join date : 01.03.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Най-ОМРАЗНАТА учителка/учител? Съб Сеп 25, 2010 1:41 am | |
| Коя ви е най-омразната/я учител/ка?Цеца Исайлова Какво ви преподава?ФВС Защо го/е мразите?Постояно се превзема все едно Физе-то е най-важния предмет и много вика. При нея никой си няма име. Дори и като в затвора не сме да сме по номера. Всички се казваме или момиче или момче, но не е ясно кое ще си, след като съм била момче..Въобще ужас е. А и както като при Рос и моята не оценява усилията на другите. Аз понеже съм по-хамавичка с потърпевш. Нетърпима е.
Коя ви е най-омразната/я учител/ка?Нели Кирякова Какво ви преподава?ДТИ Защо го/е мразите?Превзмеката ми тя. Много е тъпа направо...Гледа с някфа каменна физиономия и ми се превзема. Все едно е хапнала чийзбургер още след като се е родила, както би казал Жоро. Направо се чудя тази никога ли не се усмихва или има някаква такава парализа на устата.
И накрая...най-голямата злоба...
Коя ви е най-омразната/я учител/ка?Красимира Св/Минчева Какво ви преподава?ИИ Защо го/е мразите?Голяма патка е. Вика и за най-малкото нещо. Ако ще работи с някого работи постоянно с него, а през другите само минава да ги види и да ги критикува, но не им помага да си правят нещото. Има си няколко любимеца и с тях е като кученце. Кой я харесва? Само един човек..скъпия ми Жоро. Много обича да коментира хорицата, ама дори не е зад гърба им. Веднъж си бях сложила грим, защото ни снимаха за някакво албумче и тя казва ''Боряна, ти какво се гримиаш. Че и се се облякала като за кино...''. Тя никога ли не забелязва, че има червен перчем, руси кичури, облича елечета и гадни ризки на дебелото си тяло, слага си тъпи брожки на цветя, носи грозни дървени бижута и по дяволите носи синя спирала и цикламено червило. А после коментира нормално облечените и гримираните... | |
|
| |
-A. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 5179 Reputation : 291 Join date : 21.02.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Най-ОМРАЗНАТА учителка/учител? Съб Сеп 25, 2010 1:45 am | |
| Май повечето мразят учителителите си по БЕЛ ;Д..Ами и аз съм от тях: Коя ви е най-омразната/я учител/ка?Вася Маринова Какво ви преподава?БЕЛ Защо го/е мразите?Защото постоянно вика,а я питаме съвсем нормални неща,никога не се усмихва,няма час,в който да не е викала.. | |
|
| |
Alice~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6295 Reputation : 56 Join date : 10.11.2009 Age : 26 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Най-ОМРАЗНАТА учителка/учител? Нед Окт 10, 2010 5:56 pm | |
| Учителка: М. Мутафчиева Предмер: Изобразително Изкуство Защо? : Не разбира нищо от рисуване и ни кара да правим ненужни работи. В час разпитваше дали имаме някаква там шпакулка, че и трябвало да я използва за изложбата и - та ние да не сме банка?? Не оценява никакви усилия - имахме задача за фантастичен герой и едно момиче беше нарисувало фея, но от по-моредните и я извика да и помогне с крилата, но тя ОТКАЗА! След това все пак дойде, но Дидка се беше оправила и и каза, че феята и не била никаква фея - трябвало да бъде с дълга рокля с някакви воали, зад нея трябвало да има магически замък - Г-ЖО НИЕ РИСУВАМЕ ПОРТРЕТ НА ФАНТАСТИЧНИЯ ГЕРОЙ - НЕ РИСУНКА. По принцип тази задача беше свършена още преди предния ни учител на почине - да почива в мир! Просто тази учителка за мен не е учителка, защото ни кара да рисуваме на сила рисунки за конкурси и не оценява никакъв труд. Миналата година си водеше ВНУКЪТ с нея и трябваше да го ГЛЕДАМЕ! | |
|
| |
JorjoOo Редовен
Warn : ( : Almighty butler.~ Брой мнения : 275 Reputation : 0 Join date : 15.05.2010 Age : 25 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Най-ОМРАЗНАТА учителка/учител? Съб Окт 30, 2010 10:13 pm | |
| Коя ви е най-омразната/я учител/ка? Цеца Исайлова ( Цеци Мецито )
Какво ви преподава? ФВС
Защо? Има огромния навик , когато някой сгреши сто пъти да повтори " Лошо , лошо !!! ". Знае да комуникира нормално само с тези , които са силни физически или пък с останалите момчета футболисти. Аз щот съм антифен на футбола ...
Защо? Ауу , на главата си има една пружинеста гъста черна коса , от която аз не мога да схвана от'де и започва главата ! Да разкажа сега: В началото на годината ни каза да носим 60 листа тетрадка . Изневиделица следващият час и хрумна да носим 80 листа ! Мама се заинати и вика " А като ти останат неизписани 20 листа ще ми върне ли парите ? " . Хмм , на другият ден уап една забележка ... ( заради 60-те листа ) Купих си 80 листа тетрадка ... уап втора забележка ( нямам преписани плановете , ама иначе кфо да направя ) Най - накрая отивам напълно подготвен и казва " Тая тетрадка не ми прилича много на 80 листа ама нищо ! | |
|
| |
Barbie. Неспасяем
Warn : ( : Дявола ме кара и ми вика нека, нека! ;-) Брой мнения : 1965 Reputation : 143 Join date : 03.03.2010 Age : 27 Местожителство : Варна
| |
| |
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Най-ОМРАЗНАТА учителка/учител? Нед Окт 31, 2010 8:09 pm | |
| Не го мразя чак, но.. ;д Учител: Димитър Димитров Предмет: География Защо го мразя (пак повтарям - не го мразя чак! ;д): Винаги е с едно каменно изражение, при което като го видя и ми се убива желанието да уча. Когато някой се затрудни като го изпитват и господина започва да го пришпорва: "`Айде бе" | |
|
| |
Dirty Little Liar. Неспасяем
Warn : ( : That everything you do, is super fuckin' cute! ;} Брой мнения : 842 Reputation : 7 Join date : 16.11.2009 Age : 28 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Най-ОМРАЗНАТА учителка/учител? Пон Ное 01, 2010 9:56 pm | |
| Валентинова (по испански). Като учител я мразя, иначе като човек е супер готина.. | |
|
| |
~Ivssy` Неспасяем
Warn : ( : ☮ Брой мнения : 1743 Reputation : 8 Join date : 17.04.2010 Age : 27
| |
| |
Little Girl ~ Неспасяем
Warn : ( : But you’re hurting me from inside of my head, I can’t take it, I can’t take it .. Брой мнения : 5829 Reputation : 48 Join date : 09.03.2010 Age : 28
| Заглавие: Re: Най-ОМРАЗНАТА учителка/учител? Пон Ное 01, 2010 11:25 pm | |
| Учител: Зоя Симеонова Предмет: Математика Защо го мразя: Първо не може да обяснява хубаво задачите и иска за две минути всички да сме готови с това, което е написала на дъската, а не става някой работим по - бавно .. Тя тъкмо го е написала и айде иска да сме готови. И когато обяснява го прави супер бързо, едвам и се разбира. Друго прекалено е строга .. да нормално е един учител да е строг, но тя прекалява. Не дава да си извадиш един химикал , ако примерно другият ти е спрял да пише, а после те пита защо не решаваш задачите .. ениуей. Само да мръднеш и почва да ти вика като луда. | |
|
| |
Fen4e_na_Selen4e Нов
Warn : Брой мнения : 10 Reputation : 0 Join date : 29.12.2010
| Заглавие: Re: Най-ОМРАЗНАТА учителка/учител? Сря Дек 29, 2010 9:41 pm | |
| Учител:Саша Димитрова Предмет:Компютърни Технологий Причина: Ситуация:В стаята е тихо.Може да сечуе и парането на игла.С.Димитрова: -Ама вий не разбирате ли?Кзвам ви тихо,пък вий ще шумолите?Тъй ли?Наказани сте!!!Без игра пожелание и без интернет целия месец.
| |
|
| |
Тuтu. ♥ Неспасяем
Warn : ( : А day without u is like a year without rain <3 Брой мнения : 2415 Reputation : 12 Join date : 21.09.2009 Age : 26 Местожителство : Sof!aa
| Заглавие: Re: Най-ОМРАЗНАТА учителка/учител? Сря Дек 29, 2010 10:34 pm | |
| Коя ви е най-омразната/я учител/ка? Валя Колинкоева Какво ви преподава? Рисуване Защо го/е мразите? Вика и се кара за най - малкото нещо.. Наказва те и те праща при диретора.. Супер тъпо..
| |
|
| |
Famous gurll. Луд фен
Warn : Брой мнения : 307 Reputation : 0 Join date : 09.01.2011 Age : 27
| Заглавие: Re: Най-ОМРАЗНАТА учителка/учител? Вто Яну 11, 2011 6:17 pm | |
| Учителка:Не й помня името ;дддд Предмет:Трудово Защо я мразиш?:Давам пример за редовното чудо: 1 ден:Ученици носете си нужните неща за баница! 2 ден:К`ви са тия неща за баница бее?Казах да носите конци! Баси!Това с баницата стана наистина ... Бахму изхарчихме по 5-10 лева за качествени продукти .. | |
|
| |
Cap`pac. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 4596 Reputation : 5 Join date : 04.12.2010 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Най-ОМРАЗНАТА учителка/учител? Нед Фев 13, 2011 6:30 am | |
| Г-Жа Мария Панева-руски език. Г-Жа Мария Чернева-изобразително изкуство. | |
|
| |
~MarieAn. Неспасяем
Warn : ( : ...But, I don't wanna study, I just wanna to party!... Брой мнения : 1125 Reputation : 5 Join date : 05.05.2009 Age : 25 Местожителство : гр. Пещера
| Заглавие: Re: Най-ОМРАЗНАТА учителка/учител? Съб Фев 26, 2011 8:31 pm | |
| Коя ви е най-омразната учителка? - Г. Кузева Какво ви преподава? - по Изобразително и по Техника Защо е мразите? - Има мн. гаден глас. Все ми бърка името с това на мама. (мама е даскал в моето даскало) Все намира кусури на рисунките ни. По Тех. все ни иска някви "трудно намираеми" материали! (дъска, мека тел - е откъде да и ги взема!?)
Коя ви е най-омразната учителка? - Е. Ванчева Какво ви преподава? - ФВС - физическо Защо е мразите? - Много ни мъчиии! А и понякога ни убижда!
| |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Най-ОМРАЗНАТА учителка/учител? | |
| |
|
| |
| Най-ОМРАЗНАТА учителка/учител? | |
|