| За или против чалгата? | |
|
+45Ninzie sweet_revenge feelslikeimdancing Balgar tthe vamppiire Mishoy catherine♥ Alone* -A. *Радии <3 Barbie. teedinka Jogan < 3 МаНдАрИнКаТа sladkata_kykla Vik Kimberly foxxie. monini dessie.:) ^^бубс... mims.. mimmy . Catch Me <3 oxie. danikd ~Rossita The_vampire_girl Нинзи ^ <3 bonita *DanSs* NoW i'm BITCH <3 цветuu** Aнii vassy SeLz' A d i ♥ Kat3t0 ♥ БетС :) -freak Cookie *b* Alice~ candyx. . LightOne rozaLie - NataLiya ~ 49 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
oxie. Напредващ
Warn : Брой мнения : 90 Reputation : 0 Join date : 14.06.2009
| Заглавие: Re: За или против чалгата? Нед Фев 07, 2010 1:38 am | |
| Защо пък да съм против? Повечето певици наподобяват ку*ви, но това не покрива факта, че има и някои, които имат страхотни песни. | |
|
| |
Catch Me <3 Маниак
Warn : ( : nai-wurvejen taka li.. nai-wurwejen,wnimavaii;dd Брой мнения : 448 Reputation : 2 Join date : 14.12.2009 Age : 27 Местожителство : Варна
| |
| |
mimmy . Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1347 Reputation : 8 Join date : 07.07.2009 Age : 28 Местожителство : София
| Заглавие: Re: За или против чалгата? Пон Мар 01, 2010 3:57 am | |
| - Mимка. написа:
- The_vampire_girl написа:
- Твърдо за.Текстовете на много песни са страхотни да не говорим за баладите
Подкрепям те. +1 | |
|
| |
mims.. Неспасяем
Warn : ( : ;]] Брой мнения : 1140 Reputation : 1 Join date : 28.02.2010 Age : 26 Местожителство : ПлОвДиВвВ
| Заглавие: Re: За или против чалгата? Пон Мар 01, 2010 4:24 am | |
| - x_Adriana_x написа:
- До 7 годишна възраст бях много голям фен на чалгата,но сега не я слушам.Когато се пусне я понасям и понякога се кефя, но иначе не съм зарибена!
И аз съм така :) | |
|
| |
^^бубс... Неспасяем
Warn : ( : ЗДР на Всички Брой мнения : 846 Reputation : 4 Join date : 14.02.2010 Age : 28 Местожителство : Търговище
| Заглавие: Re: За или против чалгата? Пон Мар 01, 2010 9:27 pm | |
| Има хубави парчета, но едно не ми харесва как се обличат изпълнителките. Имам чувстводо, че след две , три години те направо ще тръгнат без дрехи. А също не ми харесват някой клипове като например повечето клипове на Андреа. | |
|
| |
dessie.:) Редовен
Warn : Брой мнения : 207 Reputation : 5 Join date : 01.03.2010 Age : 28
| |
| |
monini Неспасяем
Warn : ( : A day without you is a year without rain <333 Брой мнения : 3435 Reputation : 57 Join date : 07.10.2009 Age : 29 Местожителство : Сандански
| Заглавие: Re: За или против чалгата? Вто Мар 02, 2010 2:02 am | |
| И за, и против... Има някой хубави парчета, ама има и други, които са, с извинение, пълни бози... | |
|
| |
foxxie. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1281 Reputation : 3 Join date : 12.11.2009 Age : 26 Местожителство : Испания ;; До Гибралтар при мамуните ;д
| Заглавие: Re: За или против чалгата? Вто Мар 02, 2010 3:10 pm | |
| | |
|
| |
Kimberly Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1161 Reputation : 2 Join date : 16.02.2010 Age : 25 Местожителство : Варна
| |
| |
Vik Напредващ
Warn : ( : I'd rather be hated for who I am than loved for who I'm not. Брой мнения : 102 Reputation : 3 Join date : 28.03.2010 Age : 31 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: За или против чалгата? Чет Апр 01, 2010 1:27 am | |
| Против. Сегашното поколение е луднало по чалгата, но не и аз. Жалко, че сме малко тези, които не сме. Аз си падам по рок, метъл (всички видове), алтернатив и поп-рок, но има няколко песни поп, които ми харесват. Поздрав с Avril Lavigne - Hot. | |
|
| |
sladkata_kykla Напредващ
Warn : Брой мнения : 59 Reputation : 0 Join date : 03.04.2010 Age : 27 Местожителство : Kazanlak
| Заглавие: Re: За или против чалгата? Нед Апр 04, 2010 4:58 pm | |
| Аз съм за и против!!! Вярно има хубави песни!!! | |
|
| |
МаНдАрИнКаТа Маниак
Warn : Брой мнения : 443 Reputation : 3 Join date : 03.04.2010 Age : 27 Местожителство : София
| Заглавие: Re: За или против чалгата? Нед Апр 04, 2010 8:09 pm | |
| Аз нямам точно мнение по въпроса!Въпреки че в поп-фолка се пее само за едно и също, и той е някакъв стил музика.Има и хубави песни, но други са ужасни. | |
|
| |
Jogan < 3 Редовен
Warn : ( : cole sprouse ♥ Брой мнения : 237 Reputation : 0 Join date : 01.04.2010 Age : 28 Местожителство : Пазарджик.
| |
| |
teedinka Редовен
Warn : ( : ;] Брой мнения : 278 Reputation : 0 Join date : 31.03.2010 Age : 25 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: За или против чалгата? Пет Апр 09, 2010 10:32 pm | |
| Колкото и обидни коментари да чета аз съм ''За чалгата''.Този стил музика ми харесва и го слушам,но това си е за мене!!!Има хора,които не я понасят,но това си го избират те.Никой неможе да им каже да слушат или да не слушат,лично тяхно мнение си е!!! | |
|
| |
Barbie. Неспасяем
Warn : ( : Дявола ме кара и ми вика нека, нека! ;-) Брой мнения : 1965 Reputation : 143 Join date : 03.03.2010 Age : 27 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: За или против чалгата? Нед Юли 18, 2010 5:40 am | |
| | |
|
| |
*Радии <3 Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6029 Reputation : 15 Join date : 25.07.2010 Age : 25 Местожителство : Сливен
| Заглавие: Re: За или против чалгата? Пон Окт 04, 2010 10:01 pm | |
| Против.. И както каза rozalie в ъв всяка песен се пее "съблечи ме.. умирам за любов " и т .н... Мони^ | |
|
| |
-A. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 5179 Reputation : 291 Join date : 21.02.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: За или против чалгата? Вто Окт 05, 2010 1:50 am | |
| Мии,и аз съм ЗА!Преди не я обичах много,но сега я.."заобичах" ;д. | |
|
| |
Alone* Редовен
Warn : ( : IceRose ~ ^^ Брой мнения : 195 Reputation : 3 Join date : 10.12.2010 Age : 28
| Заглавие: Re: За или против чалгата? Съб Дек 11, 2010 8:43 pm | |
| Глупаво е да се делим на "Против" и "За". Причината е много проста, всеки си има свой собствен вкус. Не всеки може да търпи едни викове на метъла, други пък не могат да понасят чалга. При всеки е различно. Аз ще кажа, че съм за, защото от време на време и аз слушам чалга! :)) | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: За или против чалгата? Съб Дек 18, 2010 10:39 pm | |
| - Цитат :
- Няма "чалгар", който не може да пее.
Така ли? А защо тогава 10 ли 20 години Пайнер пеят на Плейбек? Че от цялата компания, Ивана, Глория и Илиян могат да пеят? Имат си песните, хубави и лоши. Имат си визиите - изкуствени и натурални. Ама мацка, да кажеш ме всички могат да пеят.. | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| |
| |
catherine♥ Маниак
Warn : ( : Bang,bang,bang,I`m breakin` in, stealin` all my love back,givin` it to him <3 Брой мнения : 426 Reputation : 5 Join date : 08.04.2011 Age : 28 Местожителство : София
| Заглавие: Re: За или против чалгата? Нед Апр 10, 2011 4:55 pm | |
| Малко остаряла тема,но аз ще изкажа мнение,защото ме вълнува.Аз лично от поне 3 години не слушам чалга.Сега от време на време като превключвам каналите и стигна до "Планета" или Фен Тв се заслушвам или ако някоя съученичка пусне такава песен..Преди обаче действително имаше поп-фолк и доста голяма част от песните,крадени или не,бяха хубави,но толкова.. Само година,две по-късно поп-фолкът замря.Наложиха се точно ориенталските ритми и кючеците и това супер много ме отблъсна.Като цяло преценката ми и за този жанр е(ще повторя думите на доста хора): 1)Много голяма част не могат да пеят. 2)Текстовете, песните са еднотипни,крадени,с банален текст 3)Певиците са от един дол дренки:със силикон,провокативни песни и тоалети или по-групо казано:к**венски изпълнения. 4)Дори и тези,които могат да пеят,в много от случаите пеят на плейбек. 5)За мен един истински изпълнител трябва да си пази авторитета и да не стъпва в някакви долнопробни ресторанти и кръчми.Вярно,че в БГ,за да се изкарат толкова пари,колкото и навън,единствено това е начинът,но все пак аз предпочитам един изпълнител с хубави,непровокативни песни,с талант,добро поведение, добро послание към хората и авторитет.Нашите поп-фолк изпълнителки за мен дори и малко не покриват тези неща.Това е от мен | |
|
| |
Mishoy Редовен
Warn : Брой мнения : 153 Reputation : 0 Join date : 05.03.2011 Age : 28
| Заглавие: Re: За или против чалгата? Нед Апр 10, 2011 5:59 pm | |
| Не мога да понасям заклетите чалгари. ;D Толкова са ми противни особенo момчетата, които слушат нон стоп чалга ( Не искам да убидя никой ). Винаги съм мразила чалгата, а и певиците. ;DD Само на благотворителни концерти съм ги виждала гoрe - долу облечени. ;DD Облеклата са им под всякаква критика не знам какво толкова искат да покажат на света гърдите си ли или само това колко струват ?? Ай със здраве. :)
Правопис, главни букви, пунктуация. *Миххи. | |
|
| |
tthe vamppiire Напредващ
Warn : Брой мнения : 66 Reputation : 3 Join date : 02.04.2011 Age : 27 Местожителство : гр.Казанлък
| Заглавие: Re: За или против чалгата? Нед Апр 10, 2011 8:04 pm | |
| Аз не обичам чалгата!В това съм сигурна. Но също и не отричам, че има някои не толкова лоши песни. :) | |
|
| |
Balgar Напредващ
Warn : ( : Здравейте,аз съм Българ!!! : ) Брой мнения : 132 Reputation : 5 Join date : 19.04.2011 Местожителство : Гларус 8
| Заглавие: Re: За или против чалгата? Чет Апр 21, 2011 2:54 am | |
| Отговарям на въпроса с въпрос.. Това музика ли е?!?! Главни букви. Рос. (: | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: За или против чалгата? Чет Апр 21, 2011 3:53 am | |
| Не я харесвам. Но не мога да кажа, че съм против, защото Сашо Роман има много смислени песни и ми харесват. Но иначе не харесвам и не слушам чалга. Повечето песни нямат смислен текст.. Смисъл пеят някакви глупости. (не говоря глупости от сорта на псувня) Например онази не съм сигурна така ли се казвше "преди употреба прочети листовката". Тази песен незнам защо, ама поне на мене текста ми е адски тъпа. Съжелявам, ако съм убидила някой. |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: За или против чалгата? | |
| |
|
| |
| За или против чалгата? | |
|