Заглавие: За или против клекалата в даскало? Пет Сеп 17, 2010 6:07 pm
За или против клекалата в даскало? Изобщо някой ползва ли ги по предназначение тия тоалетни. Аз много, много рядко и то за "бързата процедура".
Но пък от друга страна не ми се вярва, ако се купят чинии да оцелят повече от месец. Ще се счупят и повредят за нула време - тоест пари на вятъра.
Както и дали това създава "ориенталско" поведение, а не европейско?
vampirediaries. Маниак
Warn : ( : ... Брой мнения : 508 Reputation : 9 Join date : 05.02.2010 Age : 33
Заглавие: Re: За или против клекалата в даскало? Пет Сеп 17, 2010 7:52 pm
За мен е все едно,но попринцип предпочитам тоалетните чинии.А и кой,освен тези би гледал дали клекалата са ориенталски или европейски? Божеее до къде се стигна ;дд.
Jolie Маниак
Warn : Брой мнения : 485 Reputation : 3 Join date : 21.06.2010 Age : 31
Заглавие: Re: За или против клекалата в даскало? Пет Сеп 17, 2010 11:53 pm
В тоалетните не стъпвам !
Little Girl ~ Неспасяем
Warn : ( : But you’re hurting me from inside of my head, I can’t take it, I can’t take it .. Брой мнения : 5829 Reputation : 48 Join date : 09.03.2010 Age : 28
Заглавие: Re: За или против клекалата в даскало? Пет Сеп 17, 2010 11:59 pm
И аз много рядко ползвам тоалетните ъхх ...
-A. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 5179 Reputation : 291 Join date : 21.02.2010 Age : 25
Заглавие: Re: За или против клекалата в даскало? Съб Сеп 18, 2010 6:49 pm
И аз не ги използвам често,но е по-хубаво с тоалетни чинии!
Kat3t0 ♥ Admin
Warn : ( : This ain't nothing but a summer jam ..(H) Брой мнения : 4134 Reputation : 129 Join date : 09.04.2009 Age : 28
Заглавие: Re: За или против клекалата в даскало? Съб Сеп 18, 2010 10:55 pm
Аз пък съм за тези .. така е много по-нехигиенично .. макар и да се чистят всеки ден. Не знам не мога да си представя училищете с различни тоалетни от тези. Освен това както каза Митко, за нула време ще се изпотрошат.
Barbie. Неспасяем
Warn : ( : Дявола ме кара и ми вика нека, нека! ;-) Брой мнения : 1965 Reputation : 143 Join date : 03.03.2010 Age : 27 Местожителство : Варна
Заглавие: Re: За или против клекалата в даскало? Нед Сеп 19, 2010 1:33 am
В тоалетнните в училище не съм ходила от 1-ви клас. А пък това да има тоалетни чинии е супер гнусно. ;дд Как всички ще си слагат,с извинение,задниците. ;xx
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
Заглавие: Re: За или против клекалата в даскало? Нед Сеп 19, 2010 2:06 am
Kat3t0 ♥ написа:
Аз пък съм за тези .. така е много по-нехигиенично .. макар и да се чистят всеки ден. Не знам не мога да си представя училищете с различни тоалетни от тези. Освен това както каза Митко, за нула време ще се изпотрошат.
Подкрепям те! С тоалетни чинии е по-удобно, обаче нали знаете колко "зарази" се предават така? ;х Аз предпочитам тези, макар и да не ги ползвам често. ;д
МаНдАрИнКаТа Маниак
Warn : Брой мнения : 443 Reputation : 3 Join date : 03.04.2010 Age : 27 Местожителство : София
Заглавие: Re: За или против клекалата в даскало? Нед Сеп 19, 2010 2:41 am
Аз съм за клекалата, защото лично на мен ми се струва адски нехигиенчно това с тоалетните чинии.
Заглавие: Re: За или против клекалата в даскало? Нед Сеп 19, 2010 3:04 am
Всъщност проблемът не иде от хигиенизирането. Ако беше така нямаше в цяла Европа да са на чинии в обществените тоалетни. С редовно почистване чак толкова не е опасно. Проблемът идва от лапетиите, които не признават чужда собственост и с голям кеф ще ги счупят и разбият без да им дреме.
*Радии <3 Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6029 Reputation : 15 Join date : 25.07.2010 Age : 25 Местожителство : Сливен
Заглавие: Re: За или против клекалата в даскало? Пон Окт 04, 2010 10:14 pm
Малко съм против... Аз сега съм в Кипър и съм в кипърско училище.. Няма нищо общо с българските тоалетни. Там е с чинии и има мивки '
Правопис, главни букви, пунктуация. Рос.
Alice~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6295 Reputation : 56 Join date : 10.11.2009 Age : 26 Местожителство : Варна
Заглавие: Re: За или против клекалата в даскало? Сря Окт 06, 2010 11:17 pm
Клекала, естествено! Иначе на тоалетните чинии не знаеш, кой е сядал преди теб, а и след всяко използване трябва да се чистят. Има такива тоалетни чинии но са по бензиностанциите в Австрия (поне аз там съм виждала) - пускаш 1 евро, вършиш си работата и след това тя се върти и там се почиства и то доста добре!
xMissDreamer Маниак
Warn : ( : Just a smile. ♥ Брой мнения : 507 Reputation : 3 Join date : 05.10.2010 Age : 27 Местожителство : Перник ♥
Заглавие: Re: За или против клекалата в даскало? Пет Окт 08, 2010 2:00 am
И аз съм за клекалата, макар да ходя рядко в училищните тоалетни. Интересното е, че в нашето училище, в женската тоалетна на втория етаж (има и на първия) има една тоалетна дето е с чиния. Въпросната тоалетна се заключва, ключа стои в учителската стая, а самата тоалетна ползват, както някои вече са се досетили - учителите.
Kat3t0 ♥ Admin
Warn : ( : This ain't nothing but a summer jam ..(H) Брой мнения : 4134 Reputation : 129 Join date : 09.04.2009 Age : 28
Заглавие: Re: За или против клекалата в даскало? Пет Окт 08, 2010 2:45 am
strawberry' написа:
И аз съм за клекалата, макар да ходя рядко в училищните тоалетни. Интересното е, че в нашето училище, в женската тоалетна на втория етаж (има и на първия) има една тоалетна дето е с чиния. Въпросната тоалетна се заключва, ключа стои в учителската стая, а самата тоалетна ползват, както някои вече са се досетили - учителите.
И при нас и във старото и в новото училище има тоалетна с чиния. Ии вътре е като хотелска тоалетна ;д.
Гост Гост
Заглавие: Re: За или против клекалата в даскало? Чет Юни 02, 2011 5:15 pm
Аз съм твърдо ЗА! Както каза Катето много по-нехигиенично е със обикновени. Всеки сяда лелките като ги знам тези как ги чистят камо ли другите. И да ще се изпочупят още същия ден. Като ги знам к'ви идиоти са повечето.. Таа, предпочитам с тоалетна чиния, ама само в къщи или при някой приятел. Иначе всеки сяда и ме е гнус и затова избягвам да ходя в обществени тоалетни.
Mishityyy <3 Неспасяем
Warn : ( : Мишленце ;дд Брой мнения : 2073 Reputation : 12 Join date : 11.08.2009 Age : 26
Заглавие: Re: За или против клекалата в даскало? Сря Юни 08, 2011 1:04 am
И аз съм ЗА.Както казаха всички,ако е с тоалетни чинии то след всеки трябва да се почиства,а чистачките поне в мойто училище не мисля,че ще киснат постоянно в тоалетната,за да чистят след всеки.И още на първия ден ще бъдат счупени от учениците.И при нас има една такава с тоалетна чиния и не е заключена,ама то има камери в там дет са мивките и ако те видят,че влизаш в тази тоалетна те викат в дирекцията и след тва те карат да я чистиш! ;дд
Wesi. Напредващ
Warn : ( : I Love You! Брой мнения : 136 Reputation : 3 Join date : 03.01.2011 Age : 28
Заглавие: Re: За или против клекалата в даскало? Сря Юни 08, 2011 2:02 am
Емм, гласувам ЗА клекалките. Щот' ме е гнус да сядам на гърнетата, да не си заразя дудито.
catherine♥ Маниак
Warn : ( : Bang,bang,bang,I`m breakin` in, stealin` all my love back,givin` it to him <3 Брой мнения : 426 Reputation : 5 Join date : 08.04.2011 Age : 28 Местожителство : София
Заглавие: Re: За или против клекалата в даскало? Сря Юни 08, 2011 11:05 pm
Вече и аз не знам кое е по-добре.И за двете съм,но с клекала е по-хигиенично.Иначе по тоалетните чинии остават понякога капки и е изключително неприятно...