candyx. . Неспасяем
Warn : ( : И сърце,и душа,и каквото пожелаеш ще ти дам..Да бъдеш с мен сега. <3 Брой мнения : 2309 Reputation : 22 Join date : 18.06.2009 Age : 28
| Заглавие: Клонинг Нед Дек 06, 2009 4:28 am | |
| Историята започва като във всеки друг сапунен сериал – с разказ за една вълнуваща, но забранена любов между момиче от мюсюлмански произход и млад бразилец – католик. Това е и първата сюжетна линия в сериала – религиозните различия, културната принадлежност и силата на любовта!
Жади - млада мюсюлманка, родена и отраснала в Бразилия, е принудена да се върне в Мароко. Срещата й с един коренно различен свят е много тежка - тя трябва да се адаптира към една култура, различна от онази, която познава до момента. В този етап от живота си тя среща бразилеца Лукас - весел и романтичен младеж с планове за бъдещето. Той пътува заедно със своя брат близнак Диого, баща си и неговата годеница Ивет и семейния приятел, ученият Аугусто Албиери. Жади и Лукас се влюбват безумно от пръв поглед. Проблемът обаче е в различната им религиозна принадлежност. За да могат свободно да се обичат, те трябва да се опълчат срещу семействата си, срещу нормите и традициите.
Известно време след тяхната среща в живота на Лукас настъпва тежък момент. Един ден брат му Диого /с когото са свързани в загадачната и силна връзка на близнаците/ решава да се върне в Бразилия. Причината е разногласията, които има със своя баща... И точно тогава една ужасна трагедия слага край на живота му.
Смъртта на Диого и многото пречки пред тяхната любов водят до раздялата на Жади и Лукас. В продължение на 20 години Лукас рухва физически, плановете му се провалят и той губи идеалите си, заедно с някогашните нежност, романтичност и поетичност. Той става груб и суров. През това време Жади живее с мисълта, че е щяла да бъде много по-щастлива, ако се е била омъжила за него. | |
|
LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: Клонинг Нед Дек 06, 2009 4:31 am | |
| Е, уби ме. Другите топици иди-дойди може да не съм ги следял, ама съм ги чувал. Този ми е пълна липса на инфо. | |
|
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Клонинг Нед Дек 06, 2009 4:32 am | |
| Това го следях, на времето беше интересно. ;дд Вече не чак толкова! | |
|
U make me so hot Неспасяем
Warn : Брой мнения : 2198 Reputation : 0 Join date : 24.08.2009 Age : 27
| Заглавие: Re: Клонинг Нед Дек 06, 2009 4:33 am | |
| Ахх моя филм невероятен беще за Жади и Лукас . Като малка го гледах и ревях ама не помна кво стана накрая | |
|
- NataLiya ~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6146 Reputation : 76 Join date : 26.04.2009 Age : 29
| Заглавие: Re: Клонинг Нед Дек 06, 2009 5:19 am | |
| Ааа Жадии < 33 обожавах го!! | |
|
The_vampire_girl Неспасяем
Warn : ( : Върни ми сърцето!!! Брой мнения : 1061 Reputation : 9 Join date : 13.07.2009 Age : 34
| |
vassy Редовен
Warn : Брой мнения : 206 Reputation : 0 Join date : 30.07.2009 Age : 29 Местожителство : Враца
| Заглавие: Re: Клонинг Пет Яну 01, 2010 4:11 am | |
| Гледала съм някои от епизодите. Горе-долу става. Една съседка му беше голяма фенка и си кръсти кучето Жади. | |
|
БетС :) Неспасяем
Warn : ( : Do you remember? :) Брой мнения : 760 Reputation : 5 Join date : 09.04.2009
| Заглавие: Re: Клонинг Съб Яну 02, 2010 7:31 pm | |
| И мен много ме кефеше.В началото съм г пропуснала, щото си мислех, че е поредната тъпоча дет' майка ми я гледа... да ама не загледах го и после няма спиране | |
|
Cap`pac. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 4596 Reputation : 5 Join date : 04.12.2010 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Клонинг Нед Авг 07, 2011 12:51 am | |
| | |
|