candyx. . Неспасяем
Warn : ( : И сърце,и душа,и каквото пожелаеш ще ти дам..Да бъдеш с мен сега. <3 Брой мнения : 2309 Reputation : 22 Join date : 18.06.2009 Age : 28
| Заглавие: Силикон за Рая Нед Дек 06, 2009 4:22 am | |
| Когато желанието да надминеш себе си и да преуспееш се превърне в сляпа амбиция, тогава е възможно да изложиш на риск всичко ценно, дори собствения си живот.
Създаден по едноименния роман на колумбийския писател Густаво Боливар, телевизионният сериал „Без силикон няма рай” черпи своя сюжет от реалния живот, за да пресъздаде историята на Каталина – младо и красиво момиче от малко провинциално градче в Колумбия, готово на всичко, за да изплува от бедността и да осъществи мечтите си за богатство и охолен живот, без значение какво ще плати в замяна.
Приятелките й работят като момичета на повикване, задоволявайки сексуалните желания на богати и влиятелни мъже, които са част от мрежата за наркотрафик в страната. Йесика – приятелката на Каталина има свой собствен бизнес – да представя на богаташите момичета за удоволствие.
Именно тя ще поведе Каталина към гибел, убеждавайки я, че това е единственият начин да излезе от мизерията.
Попадайки сред босовете на наркокартелите, Каталина скоро ще бъде убедена, че трябва да сложи силиконови импланти, за да бъде по-желана и харесвана от мъжете. Това е само уловка. Истината е, че младите момичета са използвани като „мулета”, за да пренасят дрогата скрита в тези импланти.
Обсебена от идеята за пари и охолен живот, Каталина загърбва семейните ценности, възпитанието, самоуважението, за да преживее унижения, физическо и емоционално малтретиране. Светът на проституцията и дрогата постепенно я поглъща и тя не си дава сметка, че трагедията, която ще преживее е продукт на нейната амбиция без мярка. | |
|
LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: Силикон за Рая Нед Дек 06, 2009 4:25 am | |
| Ей това ми е единственият сапун дето го следях с интерес, а пък не можах да го догледам докрай. Тъпа НОВА ТВ! | |
|
candyx. . Неспасяем
Warn : ( : И сърце,и душа,и каквото пожелаеш ще ти дам..Да бъдеш с мен сега. <3 Брой мнения : 2309 Reputation : 22 Join date : 18.06.2009 Age : 28
| |
U make me so hot Неспасяем
Warn : Брой мнения : 2198 Reputation : 0 Join date : 24.08.2009 Age : 27
| |
- NataLiya ~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6146 Reputation : 76 Join date : 26.04.2009 Age : 29
| Заглавие: Re: Силикон за Рая Нед Дек 06, 2009 5:18 am | |
| | |
|
...:СиС:... Неспасяем
Warn : ( : life is a journey...enjoy the trip! Брой мнения : 2520 Reputation : 14 Join date : 08.06.2009 Age : 27
| Заглавие: Re: Силикон за Рая Нед Дек 06, 2009 5:54 pm | |
| Аз също не съм го гледала. | |
|
Kat3t0 ♥ Admin
Warn : ( : This ain't nothing but a summer jam ..(H) Брой мнения : 4134 Reputation : 129 Join date : 09.04.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: Силикон за Рая Съб Мар 13, 2010 4:36 am | |
| Оо в началото го следях с голям интерес .. после почнаха да го дават по Диема ама нали лято и точно тогава пък все скитосвах нанякъде .. ;д иначе много хубав сериал! И доста поучителен също, за пръв път да няма хепи енд :д. | |
|
Cap`pac. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 4596 Reputation : 5 Join date : 04.12.2010 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Силикон за Рая Пон Фев 14, 2011 12:32 pm | |
| | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Силикон за Рая | |
| |
|