| Лицето на другата | |
|
+8monini ...:СиС:... candyx. . U make me so hot The_vampire_girl - NataLiya ~ Тuтu. ♥ rozaLie 12 posters |
Автор | Съобщение |
---|
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Лицето на другата Съб Дек 05, 2009 5:15 pm | |
| Мариана Андраде, собственичка на авиокомпанията "Ейнджълс" открива, че мъжът й Даниел Монтиел й изневерява с братовчедка й Сара. Сара е жена без скрупули, която не само мами братовчедка си, като спи с мъжа й, но и използва авиокомпанията на Мариана, за да организира трафик на наркотици. Когато разкрива изневярата на Даниел, Мариана се качва на колата си и бяга от къщата им. Но Анна Лия – наемна убийца, наета от Сара, за да убие Мариана, я отвлича.
Става катастрофа и колата, в която са Анна Лия и Мариана, избухва в пламъци. По това време на мястото на катастрофата случайно попада изследователят Армандо Ривера. Той вижда обгорялото тяло на жена и я пренася в лабораторията си. Без да има разрешение, Армандо прилага нов експериментален метод за клониране на клетки и възобновява кожата, изгоряла при катастрофата. Той използва снимка на Анна Лия, за да възстанови лицето на жената. И така, Мариана се събужда, но с лицето на друга – наемната убийца Анна Лия. Мариана няма никакви спомени за миналото.
Един ден тя спасява дете от удавяне, без да знае, че това е нейната дъщеря Адриана. Така тя отново влиза в живота на Даниел Монкада. Двамата се влюбват един в друг. Миналото на Анна Лия обаче преследва Мариана, тъй като сега тя е с нейното лице.
Мислейки се за Анна Лия, Мариана се опитва да разбере защо е била балерина в нощен клуб и е работела като наемна убийца. А през това време братовчедка й Сара не престава да търси начини да се отърве от новата жена, пленила Даниел.
Един ден Мариана възвръща паметта си и се заклева да отмъсти на всички, причинили й зло. Тя е сигурна, че съпругът й Даниел също е участвал в заговора за убийството й... Любовта на Даниел и Мариана е изправена пред изпитание, което трудно може да бъде преодоляно.
| |
|
| |
Тuтu. ♥ Неспасяем
Warn : ( : А day without u is like a year without rain <3 Брой мнения : 2415 Reputation : 12 Join date : 21.09.2009 Age : 26 Местожителство : Sof!aa
| Заглавие: Re: Лицето на другата Съб Дек 05, 2009 5:16 pm | |
| Много готин сериал! Много ми харесва! | |
|
| |
- NataLiya ~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6146 Reputation : 76 Join date : 26.04.2009 Age : 29
| Заглавие: Re: Лицето на другата Съб Дек 05, 2009 5:19 pm | |
| Един от любимите ми сериали... Следях го беше страшно интересен!! До последно беше загадка за всички какво ще се случи и в това беше интигубащото във филма!! | |
|
| |
The_vampire_girl Неспасяем
Warn : ( : Върни ми сърцето!!! Брой мнения : 1061 Reputation : 9 Join date : 13.07.2009 Age : 34
| |
| |
U make me so hot Неспасяем
Warn : Брой мнения : 2198 Reputation : 0 Join date : 24.08.2009 Age : 27
| Заглавие: Re: Лицето на другата Съб Дек 05, 2009 6:59 pm | |
| Не ги понасях. Добре че го спряха само се моля да не почнат да го повтарят някога. | |
|
| |
candyx. . Неспасяем
Warn : ( : И сърце,и душа,и каквото пожелаеш ще ти дам..Да бъдеш с мен сега. &lt;3 Брой мнения : 2309 Reputation : 22 Join date : 18.06.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: Лицето на другата Нед Дек 06, 2009 1:06 am | |
| Обожавам този сериал <3333 | |
|
| |
...:СиС:... Неспасяем
Warn : ( : life is a journey...enjoy the trip! Брой мнения : 2520 Reputation : 14 Join date : 08.06.2009 Age : 27
| Заглавие: Re: Лицето на другата Нед Дек 06, 2009 5:57 pm | |
| Аз също го следях!Беше интересен. | |
|
| |
monini Неспасяем
Warn : ( : A day without you is a year without rain <333 Брой мнения : 3435 Reputation : 57 Join date : 07.10.2009 Age : 29 Местожителство : Сандански
| Заглавие: Re: Лицето на другата Сря Яну 13, 2010 12:55 am | |
| Гледала съм го от средата някъде. Беше интересен, ама изпуснах точно полседния епизод и все не мога да се наканя да го сваля :дд | |
|
| |
Cap`pac. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 4596 Reputation : 5 Join date : 04.12.2010 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Лицето на другата Нед Авг 07, 2011 12:49 am | |
| | |
|
| |
enormous-heart Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1183 Reputation : 174 Join date : 05.06.2011
| Заглавие: Re: Лицето на другата Нед Авг 07, 2011 2:13 am | |
| - Buba. написа:
- Един от любимите ми сериали... Следях го беше страшно интересен!! До последно беше загадка за всички какво ще се случи и в това беше интигубащото във филма!!
| |
|
| |
*Радии <3 Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6029 Reputation : 15 Join date : 25.07.2010 Age : 25 Местожителство : Сливен
| Заглавие: Re: Лицето на другата Нед Авг 07, 2011 2:22 am | |
| Гледала съм го,беше много интересен.
| |
|
| |
.apathy Редовен
Warn : Брой мнения : 204 Reputation : 2 Join date : 25.09.2010 Age : 27
| Заглавие: Re: Лицето на другата Нед Авг 07, 2011 8:50 pm | |
| Страхотен сериал беше, следях го с голям интерес. Колкото до описанието .. Анна Лия наемна убийца ли беше или полицай под прикритие ? Ако не се лъжа танцуваше в бара на онзи, който е убил приятелят й. Той беше някакъв си престъпник ( май и той се занимаваше с трафик на наркотици ) и беше влюбен в нея, а тя помагаше в операцията за залавянето му ? | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Лицето на другата | |
| |
|
| |
| Лицето на другата | |
|