candyx. . Неспасяем
Warn : ( : И сърце,и душа,и каквото пожелаеш ще ти дам..Да бъдеш с мен сега. <3 Брой мнения : 2309 Reputation : 22 Join date : 18.06.2009 Age : 28
| Заглавие: Евелин Сантос Пет Дек 04, 2009 8:52 pm | |
| Красива, талантлива и професионалистка. Така може да се опише известната колумбиийска актриса Евелин Сантос, която благодарение на своята каризма и игра се появява в света на актьорството, оставяйки своя отпечатък в телевизията с участия в популярни колумбийски теленовели. По-късно, тя се реализира и в чужбина, където показва само най-доброто от себе си.
Как започна с актьорството?
Започнах с една академия за модели и ме поканиха да участвам в конкурс за красота. Никога не бях мислила, че мога да спечеля титлата „Мис Свят Колумбия". Както и да е, по стечение на обстоятелствата, не успях да се явя на конкурса. Тогава реших да уча актьорство, тъй като като ученичка участвах в театралната група към училището, когато бях 10-12-годишна. Започнах да уча при Аня Новички (Ania Nowicki), съпруга на известен режисьор в Колумбия (Павел Новички). Учих при нея дълго време и научих много неща. След това учих при един актьор с богат опит в Колумбия - Раул Санта (Raúl Santa) и при Норман Карин (Norman Karin), който е подготвил много актьори. Един ден ми се обадиха да участва в един епизод на комедията „O Todos en la cama". По-късно се запознах с Рамиро Менесес (Ramiro Meneses) и той ме покани да участвам в известния колумбийски сериал „Vuelo Secreto", който имаше успех в ефир повече от 7 години. После станах член на екипа на RCN при снимките на теленовелата „Las Juanas". Така започна моята артистична кариера - работа и пак работа, тъй като след края една теленовела, започвах друга.
Значи, не ти е било трудно да влезеш в телевизията?
В действителност, не беше трудно. Изглеждаше така, все едно само мен са чакали, когато се запознах с Рамиро Менесес.
Какво изпитваш, когато играеш?
Изпитвам силни емоции всеки път, когато трябва да изграждам и създавам нов персонаж, да участвам в една продукция, без да знам какъв ще е крайния резултат. Когато се справя добре, изпитвам удовлетворение, радост, а когато не се получи добре знам, че мога да се справя по-добре и се уча от своите грешки, за да не ги допускам при следващия персонаж. С всеки следващ персонаж се чувствам реализирана.
Какви средства използваш, когато се подготвяш за своите персонажи?
Зависи от персонажа. Например, за ролята ми в теленовелата „Лицето на другата", трябваше много да се подготвя. Много внимавах в изграждането на образа, защото имам приятели гейове и уважавам много правото на всеки да избира начина на живот, който води. Малко в повече ми дойде образа, тъй като тя е много силна жена, а аз обичам да бъда и да се чувствам жена, желана от мъжете. Трудни ми бяха сцени, при които се налагаше да интимнича с други актриси. Надявам се да не ми се налага да играя много такива роли, защото аз се уважавам като жена, обичам се като жена.
Имаш ли проблеми с колумбийския си акцент?
Акцентът ми се усеща най-вече, когато контактувам със семейството и приятелите си, но когато работя, се старая да не си личи. Производителите в САЩ много държат актьорите да нямат акцент, тъй като там се събират актьори от всякъде - Аржентина, Венецуела, Колумбия, Чили, Куба и др. Имах късмета да работя с Адриана Бараса (Adriana Barraza), която ме научи как да изчистя акцента, който преди това имах и беше доста изявен. Тя ме научи на техники, за да мога да се контролирам и с помощта на Бог, справям се много добре.
Вярваш ли, че красотата ти е помогнала да успееш?
Красотата помага, но не е всичко. Красотата може да ти помогне и пред теб да се отворят много врати, но ако нямаш талант и не си добър актьор, няма да поискат отново да те пуснат. | |
|
candyx. . Неспасяем
Warn : ( : И сърце,и душа,и каквото пожелаеш ще ти дам..Да бъдеш с мен сега. <3 Брой мнения : 2309 Reputation : 22 Join date : 18.06.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: Евелин Сантос Пет Дек 04, 2009 8:56 pm | |
| | |
|
- NataLiya ~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6146 Reputation : 76 Join date : 26.04.2009 Age : 29
| |
...:СиС:... Неспасяем
Warn : ( : life is a journey...enjoy the trip! Брой мнения : 2520 Reputation : 14 Join date : 08.06.2009 Age : 27
| Заглавие: Re: Евелин Сантос Нед Дек 06, 2009 3:33 am | |
| Нямам някакво специално мнение за нея,не ми допада много. | |
|
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Евелин Сантос Нед Яну 17, 2010 10:30 pm | |
| | |
|
Нинзи ^ <3 Неспасяем
Warn : ( : Hot , Hot , , , Hot like that x3 Брой мнения : 2349 Reputation : -18 Join date : 21.01.2010 Age : 23 Местожителство : Varnaa ..
| Заглавие: Re: Евелин Сантос Пет Мар 19, 2010 10:05 pm | |
| | |
|
Cap`pac. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 4596 Reputation : 5 Join date : 04.12.2010 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Евелин Сантос Пет Авг 05, 2011 9:19 pm | |
| Не я знам ,но е очарователна. | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Евелин Сантос | |
| |
|