candyx. . Неспасяем
Warn : ( : И сърце,и душа,и каквото пожелаеш ще ти дам..Да бъдеш с мен сега. <3 Брой мнения : 2309 Reputation : 22 Join date : 18.06.2009 Age : 28
| Заглавие: Каролина Сепулведа Пет Дек 04, 2009 12:35 pm | |
|
Име: Мария Каролина Сепулведа Фонсека Дата на раждане: 15 август 1983 година Месторождение: Кукута, Колумбия Брат: Александър, по-голям Сестра: Франси, по-малка Професия: актриса, модел Мария Каролина Сепулведа Фонсека е родена в Кукута, Колумбия. Тя е модел, актриса и за кратко журналистка. Описва се като една жена, влюбена в живота, влюбена в това, което прави, отдадена на работата си и на семейството си, човек, който дава най-доброто от себе си, за да постигне всичко, което иска и не се отказва, докато не го постигне. Прекарва детството и юношеството си в родната Кукута заедно с по-големия си брат Александър, по-малката си сестра Франси и родителите си, и въпреки че са били разделени, Каролина винаги е поддържала връзка и с двамата. Детството си прекарва щастливо както всички деца, сред кукли и типичните спречквания между братя и сестри. Но докато расте и се превръща в тийнейджърка, красавицата казва, че е била ученолюбива, но непослушна, непокорна и луда, но също толкова щастлива, както в детството си.
От няколко години Каролина живее в столицата Богота. Красотата на колумбийката не може да остане незабелязана. През 2003 година тя е избрана между 30 момичета от различни градове за Модел-откритие на годината от агенция "Studio Fashion". Година по-рано, през 2002, тя участва на конкурса Мис Свят Колумбия. На младежкия конкурс за красота "Miss Belleza Juvenil" тя заема третото място.
Въпреки че започва да учи Реклама и Маркетинг, предпочита да остави учението за известно време и да се отдаде на кариерата си на модел. Именно това е причината Сепулведа да се премести да живее в столицата. Още тогава у Каролина се заражда желание да бъде актриса. За това е учила в академията на Алфонсо Ортис.
Въпреки че не й липсва много родният град, за Богота казва, че отначало й се е струвало глупаво, че семейството й не е до нея. Но сега сестра й, която също иска да стане модел, живее с нея. Самата Каролина не се занимава със спорт, което означава, че генетичното й наследство й позволява да яде каквото си поиска, без да увеличава теглото си. Колумбийката обича да си похапва, харесва и моторите. Каролина казва, че най-трудното в областта на актьорството е конкуренцията и да успееш да се задържиш и набереш скорост. До момента Каролина е имала няколко добри роли, но тя признава, че има още много да учи. Освен това тя иска да стигне до момента, в който публиката ще признае труда й и ще я приеме, "защото не е лесно да го постигнеш" – казва тя. Кариерата на модел я изоставям малко по малко, въпреки че все още пристигат предложения, проучвам ги и ги приемам.
До скоро актрисата имаше връзка с Хосе Хоакин Ромеро, ветеринар и зоотехник и двамата живяха заедно повече от година и половина.
Дебютът й в телезизионните новели е в продукцията на RCN "Вдовица на мафията". Там тя играе ролята на Мария, прителка от училище на Карен (Джоана Баамон). След това Каролина снима "Septima puerta", "Asi es la vida" и "Да бъдеш Ева". През 2008 година тя участва в "Infieles anonimos", друга новела, в която Сепулведа играе ролята на лоша. Следва роля в "Zona Rosa", а в срeдата на годината Каролина Сепулведа стана част от екипа на успешната теленовела "Силикон за Рая", където изигра Химена - младо момиче, което се занимава с проституция.
След големия успех със "Силикон за Рая", където Каролина трябваше да се върне в снимачните студия след края на снимките за още 40 допълнителни епизода поради големия интерес, тя получава отрицателната роля в теленовелата на Каракол "Gabriela, los Giros del Destino".
Филмография
1. "Gabriela, los Giros del Destino" (2009) 2. "Sin senos no hay paraiso" ("Силикон за рая") (2008) - Химена 3. "Infieles anonimos" (2008) - Ингрид 4. "Zona Rosa" (2007) 5. "En los tacones de Eva" ("Да бъдеш Ева") (2006) 6. "La Septima puerta" (2004) - Луиса Сапата 7. "Asi es la vida" (2003) 8. "La Viuda de la mafia" ("Вдовица на мафията") (2004) – Мария | |
|
- NataLiya ~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6146 Reputation : 76 Join date : 26.04.2009 Age : 29
| Заглавие: Re: Каролина Сепулведа Пет Дек 04, 2009 4:14 pm | |
| | |
|
candyx. . Неспасяем
Warn : ( : И сърце,и душа,и каквото пожелаеш ще ти дам..Да бъдеш с мен сега. <3 Брой мнения : 2309 Reputation : 22 Join date : 18.06.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: Каролина Сепулведа Пет Дек 04, 2009 7:41 pm | |
| | |
|
U make me so hot Неспасяем
Warn : Брой мнения : 2198 Reputation : 0 Join date : 24.08.2009 Age : 27
| Заглавие: Re: Каролина Сепулведа Пет Дек 04, 2009 10:49 pm | |
| И аз не я знам, пък уж знам всички сапунски актриси. ;д
Пунктуация. И престани да се правиш. Ро (: | |
|
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Каролина Сепулведа Нед Яну 17, 2010 10:38 pm | |
| | |
|
Нинзи ^ <3 Неспасяем
Warn : ( : Hot , Hot , , , Hot like that x3 Брой мнения : 2349 Reputation : -18 Join date : 21.01.2010 Age : 23 Местожителство : Varnaa ..
| Заглавие: Re: Каролина Сепулведа Пет Мар 19, 2010 10:04 pm | |
| Красива е , но не я знам и не съм й фенка .. | |
|
Cap`pac. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 4596 Reputation : 5 Join date : 04.12.2010 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Каролина Сепулведа Пет Авг 05, 2011 9:18 pm | |
| Не я знам,но ме кефи косата й.. | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Каролина Сепулведа | |
| |
|