|
| My Friends^^ | |
| | Автор | Съобщение |
---|
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: My Friends^^ Вто Ное 24, 2009 2:57 am | |
| Ами..тук ще си постна снимки и забавни случки с.. приятелите ми, които адски много ценя, както ии ще пусна някои..които не ценя чак толкова много
1. Виктория Делева Ами.. тя е родена на 27 август, 1996 година. ;д Ъм, незнам дали на земята има човек, който я познава по-добре от мен. Мога да предвидя всеки нейн ход и всяка нейна дума. Аз не я обичам, аз я ОБОЖАВАМ! <33 Много обичам да я дразня, направо ми прави густо Заедно сме от малки.. и незнам дали сме ИЗДЪРЖАЛИ да бъдем скарани, повече от 1 седмица! Забавна случка..!? Те всички са забавни. ;д Ъмм.. спомням си, бяхме във нас. Бяхме повече от разлигавени. И аз понеже имам огромен пъзел, такъв изобразяваш вътре във морето нек`фа рибка.. и ние лудите взехме че плувахме вътре.. адски лиготия падаше. Няма да добавям детайли, защото са излишни. 2. Вероника Стефанова Ами.. тя е родена на 14 Юни, 1996 година ;д. Тя ми е първата приятелка и .. цели 11 години сме ръка за ръка! <3 Обичам я, винаги е на моя страна и до мен във най-тежките ми моменти. Карали сме се за доста време, но въпреки всичко, ще си останем най-добри приятелки. Ъм.. спомням си, като бяхме малки адски много си приличахме.. и как тати се скара на нея, вместо на мен. Защото бяхме и двете във гръб.. и естествено, той не ме позна. Хах, уникално!
После/утре ще добавя още, ся ме мързи | |
| | | rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: My Friends^^ Вто Ное 24, 2009 3:48 am | |
| Ето още 2ма ;д..
1. Моника Драмалиева родена на 30 Ноември, 1997.. ;д ОБИЧАМ Я! С нея са ми едни от най-прекрасните моменти. Тя.. си е мойта буба.. с която ОБОЖАВАМ да прекарвам времето си! От 7 години сме заедно.. за тези години не сме се карали сериозно.. Прекрасна е, адски весела.. УНИКАЛНА! <33 Смахнати моменти..!? Колкото щеш! Веднъж във час по БЕЛ, започнахме да се бием.. направо ужас, госпожата толкова ни се смея, ние се бихме.. взимахме си нещата.. абе цирк! ;дд 2. Симеон Абе, него не го знам кога е роден.. ;д Много, много, много, много ама мноооооооооооооооооого го обичам този човек! <333333 Изключителен приятел, прекрасен си е.. хубаф е.. и аз много си го ценя.. Много обичам.. да НЕ ми говори за Гага Ъм.. от кога се познаваме..!? някъде от лятото.. Той ми е най-добрият приятел, знам че НЕМОГА да разчитам на него ;д базикъм се.. мога ;д луд спомен? Може би, като бяхме на кино.. измъчих го т`ва момче ! | |
| | | candyx. . Неспасяем
Warn : ( : И сърце,и душа,и каквото пожелаеш ще ти дам..Да бъдеш с мен сега. &lt;3 Брой мнения : 2309 Reputation : 22 Join date : 18.06.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: My Friends^^ Вто Ное 24, 2009 4:01 am | |
| - Unpredictable написа:
2. Симеон
Абе, него не го знам кога е роден.. ;д Много, много, много, много ама мноооооооооооооооооого го обичам този човек! <333333 Изключителен приятел, прекрасен си е.. хубаф е.. и аз много си го ценя.. Много обичам.. да НЕ ми говори за Гага Ъм.. от кога се познаваме..!? някъде от лятото.. Той ми е най-добрият приятел, знам че НЕМОГА да разчитам на него ;д базикъм се.. мога ;д луд спомен? Може би, като бяхме на кино.. измъчих го т`ва момче ! Аааа..мойтаа любоввв.. Страшно красив е,голяма лиготия е,голям дразнител е,но все пак го ОБИЧАМ ПОВЕЧЕ ОТ ВСИЧКО НА СВЕТА Хе ис май стар анд май Лов | |
| | | rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: My Friends^^ Вто Ное 24, 2009 4:04 am | |
| Да, но аз го обичам повече!!! <33333333333333333333333333333333333 | |
| | | candyx. . Неспасяем
Warn : ( : И сърце,и душа,и каквото пожелаеш ще ти дам..Да бъдеш с мен сега. &lt;3 Брой мнения : 2309 Reputation : 22 Join date : 18.06.2009 Age : 28
| | | | rozaLie Неспасяем
| | | | candyx. . Неспасяем
| | | | - NataLiya ~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6146 Reputation : 76 Join date : 26.04.2009 Age : 29
| Заглавие: Re: My Friends^^ Вто Ное 24, 2009 7:52 pm | |
| | |
| | | rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: My Friends^^ Вто Ное 24, 2009 10:12 pm | |
| Бтв, тук ще си обсъждам АЗ как чувствам хората, а не другите ;д.. никой да не се засяга /Тали, особено ти ;д не визирам теб, а като ЦЯЛО ;д/
5. Елена Харитева Родена на 3 Март, 1997. ;дд Ми тя е пълен идиот, но аз все пак я обичам.. щотт е моя човек. Винаги ме разбира.. и ми помага. Голяма лигла е, няма спор. Но аззз много си я обичам. Спомен с нея..?! Ъмм... спомням си, в 4ти клас, като се опитвах да набуча един молив в зад*ика и 6. Наталия.. Знам, че е родена 1995 и е Януари, но кой януари.. ;д 11-12 незнам ;д.. Абе, може да сме скарани.. ;д Но на мен не ми пречи да кажа, че я обичам.. Винаги съм казвала, че я обичам ;д.. и тя знае ВСИЧКО за мен. Споделяли сме много.. ииии съм и надувала главата ПРЕКАЛЕНО много ;д Винаги се е опитвала да ми помогне вв.. трудни моменти .. за което незнам дали съм го казвала /писала/.. БЛАГОДАРЯ! :] Момент..!? Ами пътите, когато сме излизали.. x33 | |
| | | - NataLiya ~ Неспасяем
| Заглавие: Re: My Friends^^ Вто Ное 24, 2009 10:37 pm | |
| | |
| Заглавие: Re: My Friends^^ Вто Ное 24, 2009 10:42 pm | |
| - Unpredictable написа:
6. Наталия..
Знам, че е родена 1995 и е Януари, но кой януари.. ;д 11-12 незнам ;д.. Абе, може да сме скарани.. ;д Но на мен не ми пречи да кажа, че я обичам.. Винаги съм казвала, че я обичам ;д.. и тя знае ВСИЧКО за мен. Споделяли сме много.. ииии съм и надувала главата ПРЕКАЛЕНО много ;д Винаги се е опитвала да ми помогне вв.. трудни моменти .. за което незнам дали съм го казвала /писала/.. БЛАГОДАРЯ! :] Момент..!? Ами пътите, когато сме излизали.. x33[/center] Хей мерси Ем да на 11 съм родена . ;дд радвам се,че си го запомнила На мен също не ми пречи да ти кажа,че те обичам .. казвала съм ти го и сега ще го кажа пак .. обичам те! Чичи,въпреки,че сме скарани ти си знаеш,че за мен си един от най истинските хора в живота ми знаеш всичко за мен! Е вярно е имаме и различия .. доста сме спорили на различни теми! И това е нормално ние сме различни! :) Еххх да свикнала съм всички да говорят с мен за какво ли не ;дд не ми пречи .. дори ми е приятно да помагам на някой особенно на някой когото ценя :) Мм незнам дали си ми го писала ;дд ноо все пак няма проблем пак заповядай :)) Охх излизанията ни заедно? Омг това са едни незабравими моменти от моя живот .. особенно първия път!! <33 толкова ходене беше помниш ли? ;дд Емии няма какво друго да добавя освен едно голям БЛАГОДАРЯ за всичко!!! | |
| Заглавие: Re: My Friends^^ Вто Ное 24, 2009 10:42 pm | |
| | |
| | | rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: My Friends^^ Сря Ное 25, 2009 12:56 am | |
| 7. Христос (Ицо) Аргиров Ъм.. той е роден на 24 декември, 1992. С този човек, се познавал от 7 години! <3 Този човек е неуписуем! Няма по - прекрасен от него. Забавен, добър, красив, идиот ;дд.., общо взето всякакви хубави качества притежава. Но най - важното е, че е СТРАХОТЕН приятел! През тези 6 години, от които се познаваме и веднъж не сме се скарали сериозно. ОБОЖАВАМ ГО. Страшно много ми липсва.. <333333333333333 Спомням си, когато бях някъде на 8-9 една вечер толкова се гонехме ;д.., че накрая от яд му скъсах блузата.. 8. Ивайло.. и Ива /Ив & Ив/ Пфу, к`во да ви кажа за гях? Едни.. прекрасни, каращ всеки да се засмее хора. Обичам ги.., особено когато се лигавят! НЯМАТ равни, батка. Имат страхотни чаровни усмивки.. Винаги можеш да споделиш с гях.. без да те е страх. Обожавам ги.. <333333333 Спомням си, на последният рожден ден като бяхме заедно колко се лигавихме! | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: My Friends^^ | |
| |
| | | | My Friends^^ | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |