|
| Respect Records.. <33333 | |
| | Автор | Съобщение |
---|
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Respect Records.. <33333 Пет Ное 20, 2009 12:09 am | |
| Тук няма да ви пускам информация ;д.. Така де, ако някои има въпрос относно Цецо или Крум или самият Респект, своподно може да попита тук. Аз ще ви отговоря. Предимно ще си обсъждам песните и ще пускам текстовете. Ще започна със любимата ми песен за момента -
Респект Рекърдс - Рими, Ноти и Клавиши Усещам и натискaм Клавишите в живота ми Черно и бяло е само във очите ми Делтонизъм, но не и глух По-добре без очи от колкото без слух А много са приятелите, Но малко пак останаха Нотите никога не ме предадоха За това и аз няма да ги предам И те ще са до мен И няма да съм сам Когато се моля, когато се боря Защото, за да успееш се иска воля, А воля имам, но друго нямам, Но нещо имам за това ще давам Така че взимай, докато ме слушаш И чуй правилните стъпки без да научкваш Че живота е винаги такъв Ти ще бъдеш втори, а аз ще бъда пръв!
Да бъда тук си пожелах (си пожелах) Да съм това, което ти мечтаеш (ти мечтаеш) И защо това да бъде грях (да бъде грях) Музиката във сърцето е това, което ме крепи
Последното нещо, което ми остана, Съвсем мъничко преди да падна Бяха ноти и пиано Цялото от желанието ми обляно За последно малко да посвири Преди завинаги от тука да си иде За последно да се почувства нужно Преди завинаги да остане тъжно
Да бъда тук си пожелах (си пожелах) Да съм това, което ти мечтаеш (ти мечтаеш) И защо това да бъде грях (да бъде грях) Музиката във сърцето е това, което ме крепи
Да бъда тук си пожелах (си пожелах) Да съм това, което ти мечтаеш (ти мечтаеш) И защо това да бъде грях (да бъде грях) Музиката във сърцето е това, което ме крепи Обожавам тази песен.. <33 Една доста смислена и униална. Обожавам гласовете, обожавам мелодията, обичам хората. Просто самото заглавие на песента - "Рими, Ноти и Клавиши" е прекрасно и от него си личи, че песента е повече от красива. My favorite song.. Е, вие какво мислите за песента? Харесва ли ви? Има ли нещо /абзац, дума и т.н./ което не ви допада/харесва? | |
| | | rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Respect Records.. <33333 Съб Ное 21, 2009 3:46 am | |
| Не ми пука, тва че не ви харесва тъпата тема, мен не ме е*е! Аз ще си продължавам да пускам шибаните текстове.. ;]
Респект Рекърдс - Ни Тъ Бива Защо ме гледаш кажи проблема си Кат' те гледам пред дилема си Надуваш се, смали обема си Уж гониш качество а втора употреба си
Ни Тъ Бива нека ти го докажа ами кой нормален ш' ми каже че не важа RESPECT рекърдс е повече от всеки а някои хора цял живот шъ бъдат утрепки яж солетки запуши си устата плащай сметки изпразни си хазната и обещавам няма да те бива от тук нататък момента ти на годност беше доста кратък
за къде си тръгнал та ти не можеш да вървиш земи седни защото ще се умориш бавно и сигурно нещо те убива и не са цигарите а това че Ни Тъ Бива Ни Тъ Бива Ни Тъ Бива Наиш кво Ни Тъ Бива Ни Тъ Бива
А и ти ли си рапър батка знам парата ти е лягаш си вечер сънуваш света на 5 лева, не ми трябват пари парите са ретро римите ги дава Господ потника е от Метро Дръпни са клик-клик най-добрия влиза ако рапа е костюм ти си просташка риза Прическа настрани отметната Ни Тъ Бива прережи си вените в тоалетната
В града ми няма палми, няма кактоси Пловдив е дим бомбок със татуси нямаме море кой го ебе нашите путки са два пъти повече от вашите по две рапа ти е болен иди пей по болниците хич не можеш да ми се качиш на часовниците дъвча рими ти дъвчи капачката най-добрия ми приятел ще си остане Джони "Крачката"
Ни Тъ Бива Ни Тъ Бива Наиш кво Ни Тъ Бива Ни Тъ Бива
Ни Тъ Бива Ни Тъ Бива Наиш кво Ни Тъ Бива Ни Тъ Бива К`во друго да кажа, освен че няма текст, който да кърти до такава степен, батка! ;д Просто е превъзходен.. ;дд Ами..има си ритъмче ;д.. има си римички дет казва Крум : "Дъвча рими, ти дъвчи капачката..." Уникални са .. <333333 И..понеже не пишете, няма да ви питам к`во мислите ;]
| |
| | | - NataLiya ~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6146 Reputation : 76 Join date : 26.04.2009 Age : 29
| | | | rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Respect Records.. <33333 Съб Ное 21, 2009 2:32 pm | |
| Вече ме виждаш ;д..
Соу ето и другата песен, която немога да изразя с думи колко много я обичам..^^
Респект Рекърдс - Друга Нагласа Respect...Respect..eo eo eoo хахахахаха eo eo eo eo
Чуй това,което наричаш музика Представите за хип-хоп направо рухнаха Можеш ли да кажеш,че това е правено от бели или пак познатото "Ма май от някъде сте взели?" Respect не взима,Respect създава Защото музиката винаги ми е такава, че когато я чуеш да се разплачеш и ходейки ще те накарам в ритъм да крачиш Кажи дали си чувал нещо подобно Здрав инструментал и рапиране злобно Ще можеш ли да устоиш или ще станеш и ще крещиш докато се схванеш и кой нормален не би откачил за да се кефиш на това не е нужно да си пил а мен бийта направо ме тласка да пея,а друг да ми пляска
Тук сме да отговаряме на всякакви въпроси Защото някой беше казал,че сме много лоши Две момчета карат хората да се страхуват Доведи ги всичките да могат да ме псуват
Нямам рими за маса ео ео Тръгнах с друга нагласа ео ео Качеството ми е от класа, а не е илюзийка Respect прави музика дръпни са
Нямам рими за маса ео ео Тръгнах с друга нагласа ео ео Качеството ми е от класа, а не е илюзийка Respect прави музика дръпни са
Тук сме да отговаряме на всякакви въпроси Защото някой беше казал,че сме много лоши Две момчета карат хората да се страхуват Доведи ги всичките да могат да ме псуват
Дръпни са от сцената профешънал тропа Гласа ми влиза със приза,Мона Лиза в хип-хопа Четири неща ме пазят от баналност Знам какво е лад,гама,метрум и тоналност Respect не взима,Respect произвежда Устата ми стреля без да презарежда Дръж си долу нервите,махни си дозатора Дай газ на звука да спука радиатора Рима купешка,смешка, българския хип-хоп е шах мат с пешка Върни ми надеждите,че музикален изпълнител ще пробие без да си скубе веждите Respect не копира,Respect окупира Гордостта ми е от НДК до Панаира Не колоните,сърцето ще ти се тресе Музиката ми е 3 метра ти си 1.80
Нямам рими за маса ео ео Тръгнах с друга нагласа ео ео Качеството ми е от класа, а не е илюзийка Respect прави музика дръпни са Обичам я!!!!!! Прекрасна е! Може би, ми харесва защото.. Крум пее прекрасно? Maybe.., I don't know yet! Харесва ми как крум казва "Две момчета" и как във самият клип като пее частта: "Тук сме да отговаряме на всякакви въпроси, защото някой беше казал, че сме много лоши..." | |
| | | rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Respect Records.. <33333 Нед Ное 22, 2009 12:33 am | |
| И, ето първата песен, която чух на Респект.. и от която се запалих по тях!
Респект Рекърдс - Ботев Пловдив Давай ми сила, давай ми глас. Не зная какви сте? Ще мина през вас! Не зная къде сте? Не зная защо? Но нека мойте хора да ви кажат едно...
Ботев Пловдив (х8)
Нека пак да чуя, че говорите за тях... Ботев Пловдив - не ни е страх! Нека тоя глас да ти досажда по стадиона! Нека си предупреден кой е шампиона! Нека си наясно кой е най-добрия! Нека си наясно, че след малко ща разбия! Нека си говорим за една игра... В които най-добрите тъпчат пловдивска трева.
Припев:
Давай ми сила, давай ми глас. Не зная какви сте? Ще мина през вас! Не зная къде сте? Не зная защо? Но нека моите хора да ви кажат едно...
Ботев Пловдив (х8)
Не мога да спирам... Не искам дори... Нека ти покажа колко сме добри.. Нека обещая кой ще спечели - този с които никой не може да се мери! Ботев Пловдив - искаш ли от наш'то? то е най-доброто и не ме ебе за ваш'то! Хората ни са облечени в жълто-черно. Не ме питай защо - така е модерно! Нека всеки които тая песен не му трака, заповядайте при нас... Агитката Ви чака! Заповядайте на жълтия терен. От които всеки си тръгва победен!
Припев:
Давай ми сила, давай ми глас. Не зная какви сте? Ще мина през вас! Не зная къде сте? Не зная защо? Но нека моите хора да ви кажат едно...
Ботев Пловдив (х8) Ами..това е песента, която винаги ще е номер едно, сред песните на ЦЕЛИЯТ състав, на Респект. Още преди да станат РЕКЪРДС. А дори и сега, когато са само Цецо и Крум, това е най- великата им песен! <3333 | |
| | | rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Respect Records.. <33333 Нед Ное 22, 2009 3:54 am | |
| Ето и още една, която за мен лично съм си я посветила на двама доста специални приятели за мен.. които са бил със мен, във всеки един момент. Попринцип, всички знаем, че приятелите ми бършат сълзите.. ДА!, но истинските плачат със мен. Тези две същества, за миг не са поставили приятелството ни, под съмнение! Вероника и Виктория.. - двете В-та
Респект Рекърдс - Приятел О, знам, че тая песен ща изкефи, щото и мен ме кефи, знам, че много пъти сме се карали, много пъти си ме изкарвал извън нерви, обаче аз не ти се сърдя вече. Знаеш ли що? - ти си моят човек.
Виж, оставих пияното да влезе, вече 200 пъти слънцето над мен залезе. Мога ли да бъда жив и здрав отново - едва ли, животът няма нищо, нека спре да ми се хвали. Когато за последно плаках, мога да се ---- ти приятелю просъстваше. Мога да го кажа, мога да го пиша, но едва ли ще успея, как бих могъл да го опиша. Когато се замислям, нямам нищо друго, освен да бъда себе си, кажи звучи ли грубо. Звучи ли не на място да си си на място, щом живота дърпа, просто ние не сме на ясно. Когато зъд гърба си имаш хора, имаш сила, а съдбата не се е доизразила, обаче аз ше го направя вместо нея, знам и утре ще си до мен, затова ти пия.
Припив: Мога да скоча и знам, че ще си зад мен. И дори в центъра на драмата боря се, защото зная, че се борим двамата. Мога да падна, но знам, че ти си до мен. И в ситуация оптегната, знай ръката ми е винаги за теб протегната.
Мога да скоча и знам, че ще си зад мен. И дори в центъра на драмата боря се, защото зная, че се борим двамата. Мога да падна, но знам, че ти си до мен. И каквото и да стане, знай, но ти го знаеш, с теб съм до край.
Остави устата да говори, остави ръката пише, нека диша и нека утре се почувствам 100 пъти по зле, от колкото ми беше днес и ще е по-добре и нека се почувстам обичан от никой, да си сам боли, нали така че викай, и не си мисли, че утре ще забравя, вчера беше ми криво, идваш, викаш "Пич, кво ти сава?" Ша ти кажа кво ми става в случай, че не знаеш, живота е игра и ти си длъжен да играеш, любовта не е любов без любовници, кофти е, когато имаш кофти съотборници, дали когато има на кого да се опреш, ще разбереш, че е крайно време да спреш. И не е нужно да си гадател, за да проумееш, че зад теб стои един добър приятел.
Припив: Мога да скоча и знам, че ще си зад мен. И дори в центъра на драмата боря се, защото зная, че се борим двамата. Мога да падна, но знам, че ти си до мен. И в ситуация оптегната, знай ръката ми е винаги за теб протегната.
Мога да скоча и знам, че ще си зад мен. И дори в центъра на драмата боря се, защото зная, че се борим двамата. Мога да падна, но знам, че ти си до мен. И каквото и да стане, знай, но ти го знаеш, с теб съм до край.
Мога да падна, но знам, че ти си до мен Песента, не е просто текст на обикновенна песен. Текстът е специален. Няма втори. Прекрасен е.. К`во повече да ви кажа? Освен, че обожавам всичките песни на Респект ;д.. <33333 | |
| | | rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Respect Records.. <33333 Нед Ное 22, 2009 10:40 pm | |
| И песента.. с която се гордея със Крисинка.. , която пее повече от прекрасно.. ето я -
Респект Рекърдс и Криси - Парче от мен пиратки ли бе...за кво става въпрос!? пиратките по принцип не са опасни тва ми е син... насреща държи във ръката пиратката след като я държи във ръката...
сърчице гордо лупка, старая се да пиша рими с чупка, за да крия,че в музиката съм путка,в държавата на кривите за всички БГ псевдо музикални разбирачи ние сме фалшивите дай ми да пиша...шш тихо глупака диша! цял живот слушаш черно ли бе!?ма верно ли бе!? не е важно как го права,дай навалица, в България е фул от упорити магаренца аз съм генгста,не аз щи кажа кво си,инвалид, неразмерно редиш върху аразмерен бийт, зарежи нагласите... България спонсорира педерасите и щракането по масите моите рими ли са ти тъпи бе,путка майна!? моите клипове ли не стават бе,путка майна!? че имам стотици хиляди фенове не ти дреме ли искаш парче от мене ли!?...тогава...
ела си вземи... от нашите схеми...пак изоставаш...
че не ставаш не ти дреме ли!? искаш парче от мене ли!?...тогава...
ела си вземи...и ще го духаш на смени не се напрягай...напрягай!
искаш нарче от мене ли?!....Лягай!!!
Говори ли ви нещо името на някой си оплюващи коментарчета във нета слагал си в крайна сметка кой си ти,за да даваш акъли грешно си разбрал аз не искам да съм първи Насьо 2009...032 и ако псуваш мене,псуваш тези с вдигнати ръце кажи...ха,ако парче от мен не важи щом за партер си,как да те кача на горни етажи!? оу и нека мисълта ми да е крива чупих се да търса нещо дет да ти отива не става!...кажи кво тогава!? всички да го духат,дай ми кинти,F*ck слава! F*ck рапа,вземи си го в чантата Кво?!F*ck хората на главната вдигам пръсти за позите големи във кавички без проблеми...трака ви просто....
искаш нарче от мене ли?!....Лягай!!!
Здрасти батка!!дръж тъпи рими в тетрадка как съм стигнал до тук за тебе е загадка, за мене е живот,за тебе - илюзия кажи пак:"ебал съм му майката на русия." зад мене плюеш по мен подлецо един съвет от мен:Внимавайте със Цецо! нали ме мразиш,защо се мазниш?! какво направих пак,че толкова се дразниш?! не сме били рапъри - по добре за нас, ако тва значи да приличаме на вас на мен ми е добре,ша права квот си искам, вокалчета ша пея,клавиши ша натискам, а ти от колко време си и как те наричат, правя го за себе си,за тва ме обичат, а ти води живот фалшив,изправен пред дилеми правя го за себе си... така,че...
искаш нарче от мене ли?!....Лягай!!! Обожавам песента незнам защо! ;д.. | |
| | | rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Respect Records.. <33333 Вто Ное 24, 2009 12:01 am | |
| Ето песента, която Светос иска да пусна ;д
Респект Рекърдс и Насьо - Смело Сърце Аз живея като вълк единак, в раката си държа писалка, в другата - патлак. Има ли смисъл, с най-ценното се разделих, три пъти умрях и три пъти се преродих, ако Господ не беше, не бих оцелял, щом ме е запазил, значи ме е разбрал. Справедливостта никога не тържествува. Напред да продължавам ли!? Може би не си струва, миналото е мрачно, бъдещето по-мрачно, с ден на ден виждам как става по-страшно. Знам, че на надежди не мога да разчитам, тогава да си тегля куршума предпочитам
[Припев:] Стимула за живот вече го изгубих, раздадох се до край... и какво получих? Господ ми казва да бъда смело сърце защо съм живял, накрая ще се разбере.
Дали сълзите на очите ми ще истината, ако знаеха, че не куршум ги застигат, ако знаеха, че не до края пак ще се борят. Не заради друго, заради себе си ще се затворят. Кръвта ми блъска по стени на вени тънки, дали ще ми убива същото сърце с потплънки, дали ще ми горчи същата дума с лъжа по-сладка, твърдостта, дай ми друга загадка. Нима не мога да остана още малко, да кажа браво на човече, за сърцето - жалко. Нима не мога да посоча бъдещето и да кажа стига, мъката ми свърши, радостта пристига.
[Припев:] Стимула за живот вече го изгубих, раздадох се до край... и какво получих? Господ ми казва да бъда смело сърце защо съм живял, накрая ще се разбере.
Сам оставам, но трябва ли да съжалявам, когато за фалшиви хора пет пари не давам. Сам пазя своя гръб и следвам мойта вяра, дори да лазя в праха, душата ми не се продава. И не очаква победата ръка, защото ножа може да е зад гърба, на другата не вярвам. Обещания и в празни думи, в свят, в който щастието се измерва в суми. Не ме интересува кой какво за мене мисли, освен семейството си няма други близко, не могат да ме трогнат фалшивите сълзи, знам какво е чувството, когато те боли.
Никога няма същия да бъда, не мога назад времето да върна, до края ще бъда смело сърце, ще правя к`вото трябва, да става к`вото ще... Обожавам я! | |
| | | rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Respect Records.. <33333 Пон Ное 30, 2009 3:03 am | |
| Ето една НЕВЕРОЯТНА песен.
Респект Рекърдс /Крум/ - Майка Ми Оу, тва е за дето мноу ме ядосваш обаче аз си те обичам много, шот ти си мойта майка..
Когато всичко ми е чуждо имам нещо мое и когато ми е мъчно знам на теб какво е и каквото и да стане, знай че никога няма да ме е срам да те наричам мама. И зная колко пъти досега не бях до тебе, прощаваш ли ми че ти пея тва след толкова време? За тебе ще накарам Бог до мене да се моли, знай че твоето момче няма да спре да се бори! Прости ми, че ще плача докато ти пея, какво ще бъде без теб – да си представя не смея! Какво ще си помислят, не ми дреме. Моето пиано не звучи за тях звучи за тебе. Дори да бъда жив още само десет минути доволен съм, че думите ми бяха чути. Сърцето си ми ти и следващата рима, и знай, благодаря на Господ, че те има!
Припев (2): Една жена, която винаги е била до мен Една жена, която ми е пазила гърба Една жена – това е майка ми, благодаря ти за нея, Господи! Песента е прекрасна. Припева е адски нежен. Просто нямам думи. Да не се забравя все пак, че е писана не за кой да е.. а за Майката.
бду: незнам дали сте забелязали, но всяка песен има линк за да я чуете! | |
| | | rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Respect Records.. <33333 Вто Дек 08, 2009 1:25 pm | |
| Ето.. следващата песен ;д..
Респект Рекърдс - Всичко За Себе Си О, Respect Records Respect Всичко за себе си
Ъ,ъ, наоколо всичко е трудно, първо като се сетя, смея се, после сядам, плача или разпея се. Това, което искам, никога не е до мене, дават ми стимул, дават ми зора, а не ми дават време. А някой лъгаха ме, че живота е прекрасен, там, където хората ти плюят в лицето за дето си това, което си и всеки гони и беси в интерес на интереси. Дай ми стимул, за да се пазя, Подай ми ръка, за да не лазя, помогни ми да се запазя и нека болката умре, преди бях щастлив, сега гълтам уиски, за да се чувствам добре.
И въпреки това ще продължавам да се боря, не ми остана сила, но остана ми воля, не ми остана вяра, но остана ми гордост, Respect Records носи отговорност.
[Припев:] И за какво съм ти сега? Пей, не ми подавай ръка, живей с друга нагласа. Какво съм аз за теб? Давай от сърцето ми, вземи си, аз за всичко за себе си! За какво съм ти сега? Пей, не ми подавай ръка, живея с друга нагласа Какво съм аз за теб? Давай от сърцето ми вземи си аз съм всичко за себе си!
Ръцете ми продължават по клавишите да се движат, а нека ти е яд, нека да завиждат Когато някой тръгне напред го бута, а душата ми отдавна тук се лута Защо светлината е толкова далече? Защо, когато скоча, не съм вънка вече? А вратата е винаги затворена и хубавата музика седи навън изгонена До кога ще продължавам да се опитвам, вече нито болка, нито радост изпитвам и не искам да бъда като другите, да съм затворен във кълбото на заблудите не ми трябва нито чест, нито слава, когато никой нищичко не ми подава И не искам фалшиви комплименти Respect Records, моля аплодисменти!
[Припев:] И за какво съм ти сега? Пей, не ми подавай ръка, живей с друга нагласа. Какво съм аз за теб? Давай от сърцето ми, вземи си, аз за всичко за себе си! За какво съм ти сега? Пей, не ми подавай ръка, живея с друга нагласа Какво съм аз за теб? Давай от сърцето ми вземи си аз съм всичко за себе си! Няма какво да кажа за песента, освен че е прекрасна! < 3333 | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Respect Records.. <33333 | |
| |
| | | | Respect Records.. <33333 | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |