Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bulgarian forum about Selena Gomez

ИндексИндекс  PortalPortal  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Хай Хай от Selena_Gomez4 <33

Go down 
3 posters
АвторСъобщение
XxXUntouchedXxX
Редовен
Редовен
XxXUntouchedXxX

Warn :
Хай Хай от Selena_Gomez4 <33 Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Хай Хай от Selena_Gomez4 <33 Right_bar_bleue

( : ^^Like the world never see.. ;p
Брой мнения : 172

Хай Хай от Selena_Gomez4 <33 Empty
ПисанеЗаглавие: Хай Хай от Selena_Gomez4 <33   Хай Хай от Selena_Gomez4 <33 Icon_minitimeСря Ное 18, 2009 2:51 am

Такам здравейте,аз съм Стефания но придпочитам да ме наричат Стефи или Стеф защото цялото ми име според мен звучи грубо.Аз съм на 13 години от Годеч.То е близо до София и аз си го харесвам горе-долу 765 Такам това е от мен за сега,питайте каквото искате hug
Върнете се в началото Go down
БетС :)
Неспасяем
Неспасяем
БетС :)

Warn :
Хай Хай от Selena_Gomez4 <33 Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Хай Хай от Selena_Gomez4 <33 Right_bar_bleue

( : Do you remember? :)
Брой мнения : 760

ПисанеЗаглавие: Re: Хай Хай от Selena_Gomez4 <33   Хай Хай от Selena_Gomez4 <33 Icon_minitimeСря Ное 18, 2009 2:59 am

От какво те е страх най-много?
Харесваш ли Ашли Тисдейл?
Каква музика харесваш?
Какво мислиш за Лейди Гага?
А за новият й клип Bad Romance?
A за Риана?
А за новият й клип Russian Roeltte (не съм сиг, че така се пише!!)

Хей това са от мен.... Хайде чао за сега sun
XxXUntouchedXxX
Редовен
Редовен
XxXUntouchedXxX

Warn :

( : ^^Like the world never see.. ;p
Брой мнения : 172

ПисанеЗаглавие: Re: Хай Хай от Selena_Gomez4 <33   Хай Хай от Selena_Gomez4 <33 Icon_minitimeСря Ное 18, 2009 3:30 am

От какво те е страх най-много?От тъмното
Харесваш ли Ашли Тисдейл?Ми да сладка е
Каква музика харесваш?Ми поп,рок понякога,хип-поп и понякога се улавям да си тананикам пънк
Какво мислиш за Лейди Гага?Ми странна е,в смисъл облекло и такива неща но иначе има страхотни песнички
А за новият й клип Bad Romance?Готин клип,радва
A за Риана?Ми преди я мразих много но сега ми е безразлична
А за новият й клип Russian Roeltte (не съм сиг, че така се пише!!)Хубав е,не е зле
Music Music
Чао,мерси за въпросите че умрях от скука smile
Alice~
Неспасяем
Неспасяем
Alice~

Warn :

Брой мнения : 6295
Местожителство : Варна

ПисанеЗаглавие: Re: Хай Хай от Selena_Gomez4 <33   Хай Хай от Selena_Gomez4 <33 Icon_minitimeСря Сеп 08, 2010 9:19 pm

Заключвам темата и я изпращам в коша, защото не е обновявана от дълго време.
http://avatar-for-you.dir.bg
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Хай Хай от Selena_Gomez4 <33   Хай Хай от Selena_Gomez4 <33 Icon_minitime

Хай Хай от Selena_Gomez4 <33
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Selena Gomez BG Forum :: Служебни :: Кошче-
Идете на:  

Tyxo.bg counter
Free forum | ©phpBB | Поддръжка на форума | Сигнал за злоупотреба | Cookies | Последните дискусии