Warn : ( : И сърце,и душа,и каквото пожелаеш ще ти дам..Да бъдеш с мен сега. <3 Брой мнения : 2309 Reputation : 22 Join date : 18.06.2009 Age : 28
Незнам дали сте гледали вчера новините,но казаха,че Бритни пяла на плейбек на турнето си в Австралия.На мен лично не ми ся вярва,макарче хората който са били казаха,че са били много разочаровани и не си е струвало,аз не мисля така.И наистина,ако й бяха истински фенове и това щеше да им е много.
Ето и малко информация за тези който незнаят: Австралийското турне на Бритни Спиърс започна с противоречие, още преди реално да е стартирало, след като местен представител на властите заяви, че феновете, отиващи на концерта на звездата, трябва да бъдат уведомени дали тя ще пее на плейбек или не, предаде АФП.
Спиърс, която започна отново кариерата си след хиляди лични проблеми, съпътстващи развода през 2006 г. с бившия й съпруг Кевин Федърлайн, започва турнето си "Цирк" по-късно днес. Но информацията, че изпълнителката ще пее на плейбек на голяма част от концертите си, принуди министъра на честната търговия в щата Нов Южен Уелс да предложи на билетите да бъде упоменато дали части от концертите са предварително записани.
„Австралийците няма да толерират такъв вид изпълнение", заяви Вирджиния Джъдж. "Нека да е ясно - на живо означава на живо. Ако плащате по 182 щатски долара за билет, смятам,че заслужавате повече от филмов клип", добави тя. Министърът заяви, че няма нищо срещу Спиърс, но чувства, че хората, отиващи на концерти, трябва да знаят дали музикантите пеят на живо.
Това е от мен засега,вие какво мислите ако бяхте там щяхте ли да сте разочаровани както са били Австралийците?
Miss*Sunshine Напредващ
Warn : Брой мнения : 90 Reputation : 0 Join date : 05.11.2009
Заглавие: Re: Britney Spears-Плейбек Вто Ное 10, 2009 2:29 am
Естествено,че бих била разочарована.Все пак не харесвам нея,а музиката й,не съм отишла да и гледам лицето или как танцува,а да чуя песните й.
xapricotkiss,, Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1021 Reputation : 6 Join date : 09.04.2009 Age : 27
Заглавие: Re: Britney Spears-Плейбек Вто Ное 10, 2009 4:31 am