|
| Попълни. | |
|
+8XxXUntouchedXxX -freak Cookie *b* U make me so hot ignorance~ xxHeadfirst candyx. . - NataLiya ~ rozaLie 12 posters | Автор | Съобщение |
---|
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| | | | - NataLiya ~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6146 Reputation : 76 Join date : 26.04.2009 Age : 29
| Заглавие: Re: Попълни. Вто Окт 27, 2009 9:03 pm | |
| Име: Наталия Прякор: Тали,Нати,Смайли :) Никнейм /с този с който сте се регистрирали почти на всякъде!/: Оо на всякъде се пиша различно ;д Години: 14 (почти 15) Град: Пловдив Квартал: Изгрев
Любим/а.. книга: Не и помня името,но беше някакъв роман за тийнове (: песен: Evanescence-Bring me to life актриса: Сел Гомез,Ели Гутиерез,Дулсе Мария, Анай,Майте Перони и Марлене Фавела актьор: Нямам певица: Аврил,Сел,Преслава,Дулсе и Майли певец: Коцето,Ник (Джонасите) ии Укер група: Евъненс,РБД,Джонасите число: 6,11 Медия: Хмм незнам всички са яки Дисни звезда /освен Сел/: Мии братятя Джонас,Ашли и Майли
Нещото което най-много мразите във мен? Няма такова нещо .. А във другите от форумът? Мм,че някой са доста нахални и нагли :) Опишете ме със 3 думи. Оо само 3 думи няма да ми стигнат :) Според вас, по кой съм най.много запалена? МАЙЛИ !!! ;дд Бихте ли прекарали 10 дена със мен? Даже и повече ;дд Според вас щури и луди или скучни и тъпи са щели да бъдят дните? Опредлено щури и луди Защо?Просто защото те познавам добре и знам,че доста ще се забавляваме Любим форум? /освен този/: Няма друг :) Любим сайт? /освен на Катето!/: Нямам
Какво мислиш за.. Майли? Сладка и талантлива Ашли? Има невероятен талант и като актриса и като певица мисля,че тя тепърва ще пробива в шоубизнеса Нина? Невероятно добра актриса,много сладка Форума като цяло /със всички недостатъци.. хора във него и т.н./? Форумът е уникален,това беше първият форум в който се регистрирах и винаги ще ми е любим медията ми? Страхотна е,много интересна
Чао ,, | |
| | | candyx. . Неспасяем
Warn : ( : И сърце,и душа,и каквото пожелаеш ще ти дам..Да бъдеш с мен сега. <3 Брой мнения : 2309 Reputation : 22 Join date : 18.06.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: Попълни. Вто Окт 27, 2009 9:54 pm | |
| Име:Венелина Прякор:Ина,Вени,Венс Никнейм /с този с който сте се регистрирали почти на всякъде!/:Навсякаде различно :) Години:Почти 14 Град:Пловдив Квартал:Изгрев
Любим/а.. книга:Бай Ганьо песен:Paradiso girls,Eve & Lil John-Patron Tequila актриса:Сел,Деми,Майли,Анай,Аманда Байнс,Кармен Виялобос,Мария Фернанда Йепес актьор:Тейлър Лотнър,Зак Ефрон певица:Деми,Сел,Майли,Тейлър Суифт,Ашли,Ванеса певец:Джо Джонас,Лил Лейн група:РБД,СМС,Paradiso Girls,Jonas Brothers число:22 Медия:Всички Дисни звезда /освен Сел/:Деми,Майли,Джонасите,Аш,Тейлър Суифт
Нещото което най-много мразите във мен?Няма такова. А във другите от форумът?Еми освен,че някога го прекаляват за друго не се сещам. Опишете ме със 3 думи.Сладка,Умна,Талантлива многа и още :) Според вас, по кой съм най.много запалена? Майли и Ник. Бихте ли прекарали 10 дена със мен?Да защо не. Според вас щури и луди или скучни и тъпи са щели да бъдят дните?Щури и луди определено. Защо?Защото винаги с теб е забавно. Любим форум? /освен този/:Не. Любим сайт? /освен на Катето!/:Нямам.
Какво мислиш за.. Майли?Страхотна е,обожавам е. Ашли? Има супер жесток глас и играе страшно добре ролите си в филми. Нина?Еми не съм и фенка знам,че участва в "Дневниците на вампирите",и въобще този сериал не съм го гледала. Форума като цяло /със всички недостатъци.. хора във него и т.н./?Еми супер е,нямам думи :) медията ми?Страхотна. | |
| | | xxHeadfirst Неспасяем
Warn : ( : I'm crazy,sooo watch out! xdd Брой мнения : 961 Reputation : 0 Join date : 14.08.2009 Age : 28 Местожителство : София [sun]]
| Заглавие: Re: Попълни. Сря Окт 28, 2009 12:16 am | |
| Име:Цветомира Прякор:Цветз,Цу,Цуки,Цветуш,Заек Никнейм /с този с който сте се регистрирали почти на всякъде!/:Ооооо няма еднакви неща тука. Години:13 Град:София Квартал:Горна Баня Любим/а.. книга:Ммм "Графиня просакиня" песен:30h!3-Punk bitch актриса:Сел,Майли,Ванеса,Ашли,Емили актьор:Ник Джонас,Дейвид Хенри певица:Майли,Сел,абе всички Диснита певец:Ник Джонас група:Джонас Брадърс,30h!3 число:13 Медия:Всички Дисни звезда /освен Сел/:Всичкитее Нещото което най-много мразите във мен?Че не те познавам добре А във другите от форумът?Някои са доооста нагли Опишете ме със 3 думи.Супер много са.И супер е една от тях (и пак сори) Според вас, по кой съм най.много запалена? Спраусовете иии Майли Бихте ли прекарали 10 дена със мен?Дааа Според вас щури и луди или скучни и тъпи са щели да бъдят дните?Щури и луди Защо?Па незнам :д Любим форум? /освен този/:Ммм нямам Любим сайт? /освен на Катето!/:www.selenagomezweb.com Какво мислиш за.. Майли?Джъст кууул Ашли? Много сладкаа. Нина?Ох страшна ее Форума като цяло /със всички недостатъци.. хора във него и т.н./?Велик... медията ми?Страхотнаа.
Последната промяна е направена от x_cvetZ~selZ_x на Сря Окт 28, 2009 12:54 am; мнението е било променяно общо 1 път | |
| | | rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Попълни. Сря Окт 28, 2009 12:35 am | |
| Ей Цу, би ли казала защо "Опишете ме със 3 думи.Тъпа,тъпа,тъпа" ? | |
| | | xxHeadfirst Неспасяем
Warn : ( : I'm crazy,sooo watch out! xdd Брой мнения : 961 Reputation : 0 Join date : 14.08.2009 Age : 28 Местожителство : София [sun]]
| Заглавие: Re: Попълни. Сря Окт 28, 2009 12:52 am | |
| - Respect Records. написа:
- Ей Цу, би ли казала защо
"Опишете ме със 3 думи.Тъпа,тъпа,тъпа" ? Защото съм такава.Няма да се лъжеме сега. Олеле Чичии извинявай.Аз чета "опишете СЕ" | |
| | | rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Попълни. Сря Окт 28, 2009 12:57 am | |
| Аха.. ясно. и.. няма нищо. | |
| | | ignorance~ Луд фен
Warn : ( : I tried to be perfect, but nothing was worth it! Брой мнения : 358 Reputation : 0 Join date : 14.10.2009 Age : 29 Местожителство : Асеновград : )))
| Заглавие: Re: Попълни. Сря Окт 28, 2009 1:27 am | |
| Име:Вили Прякор:нямам Никнейм /с този с който сте се регистрирали почти на всякъде!/:Ashley Greene. Години:14 Град:Асеновград Квартал:Запад
Любим/а.. книга:Здрач сериите песен:Crowfish-More than a reason,Ashley Tisdale-Masquerade актриса:Ашли Грийн,Роуз МакГоуън актьор:Еди Мърфи певица:Ашли Тисдейл,Тей Суифт певец:Пиер от Simple Plan група:Simple Plan число:6,9,13 Медия:незнам.. Дисни звезда /освен Сел/:Ашли Тисдейл
Нещото което най-много мразите във мен?Не те познавам добре,а и аз не мразя никой и нищо :) А във другите от форумът?Същото. Опишете ме със 3 думи.Opsebbed with Miley Според вас, по кой съм най.много запалена?Майли и близнаците Бихте ли прекарали 10 дена със мен?Да,защо не Според вас щури и луди или скучни и тъпи са щели да бъдят дните?Незнам ;д,но предполагам първото Защо?защото..защото ами имаме доста общи интереси Любим форум? /освен този/:за Чародейките Любим сайт? /освен на Катето!/:На Ашли
Какво мислиш за.. Майли?Не я харесвам,но не я и мразя.Преди много я харесвах,но вече не Ашли?Ох обичам си я Нина?Тя е една прекрасна малка перла Форума като цяло /със всички недостатъци.. хора във него и т.н./?Като цяло много ми харесва..има забавни хора медията ми? :Супер е! | |
| | | U make me so hot Неспасяем
Warn : Брой мнения : 2198 Reputation : 0 Join date : 24.08.2009 Age : 27
| Заглавие: Re: Попълни. Сря Окт 28, 2009 1:57 am | |
| Име:Надя Прякор:Нямам ;д Никнейм /с този с който сте се регистрирали почти на всякъде!/:th* ;дд (от начало беще и тук така..) Град:София Квартал:Иван Вазов
Любим/а.. книга:Клетниците песен:Sugababes - Get Sexy,Eminem we made you,Akon ft. David Guetta - Sexy Bitch,The Prodigy - Firestarter ,Evanescence - Everybody's fool Brokencyde-Sex toyz и още много актриса:Sophia Bush,Songul Oden,Nina Dobrev,Jeniffer Love Hewitt актьор:Chad Michael Murray певица:Inna,Kelly Rowland,Rihanna,Ciara певец:Eminem,Snoop Dogg,Криско група:RBD,SMS,Еxpolse,Linkin Park,Metallica,Brokencyde число:7,5,9 Медия:незнам ;д Дисни звезда /освен Сел/:Debby Rayan,Ashley Tisdale Нещото което най-много мразите във мен?Че понякога си малко упорита но това не е лошо :} А във другите от форумът?Някой говорят прекалено много без да мислят но иначе не ;д Опишете ме със 3 думи.Печена,Фенка на Майл,Мила ;д Според вас, по кой съм най.много запалена?Респект ;д,Майли,Близнаците,Найли ;д Бихте ли прекарали 10 дена със мен?Дам.. Според вас щури и луди или скучни и тъпи са щели да бъдят дните?Ми аз не те познавам мн. но мисля че ще са щури ;д Защо?Просто ми допадаш като характер ;д Любим форум? /освен този/:На дневниците на вампира /италиански ;д/ Любим сайт? /освен на Катето!/:Кефче ;д
Майли?Става.. Ашли?Обожавам я .. Нина?Сладуранка обичамм яя.. Форума като цяло /със всички недостатъци.. хора във него и т.н./?Няма недостатъци но хора който не ми допадат определено ;д медията ми? Супер яка е.. | |
| | | -freak Cookie *b* Неспасяем
Warn : ( : * Бiсkвiтka <33 Брой мнения : 1082 Reputation : 1 Join date : 23.10.2009 Age : 25 Местожителство : Варна^^
| Заглавие: Re: Попълни. Пет Окт 30, 2009 2:14 am | |
| Име:Боряна Прякор:Бори , Сакъс Никнейм /с този с който сте се регистрирали почти на всякъде!/:Навсякъде е различен Години:10 Град:Варна Квартал:Збравих
Любим/а.. книга:Харесвам книгите на Кати Хопкинс песен:Много и много актриса:Сел и Деми. актьор:Дейвид певица:Сели,Майли,Деми и други. певец:Нямам група:Парамор число:7 Медия:Много ми харесва медията на Чучулинка , но идругите къртят. Дисни звезда /освен Сел/:Май.ли
Нещото което най-много мразите във мен?Не знам А във другите от форумът?Нищо. Само , че мразя ,тези които само правят регове и после.. Опишете ме със 3 думи.Готина,Майли фенка,сладурка Според вас, по кой съм най.много запалена? Майли Бихте ли прекарали 10 дена със мен?Да Според вас щури и луди или скучни и тъпи са щели да бъдят дните?Щури Защо?Харесваш ми Любим форум? /освен този/:На Ви Любим сайт? /освен на Катето!/:Selena-Fan.Com
Какво мислиш за.. Майли?Сладка Ашли? Ами.. Нина?Не знам. Просто знам , че участва в дневниците на вампита и това.. Форума като цяло /със всички недостатъци.. хора във него и т.н./?Стархотен медията ми? | |
| | | XxXUntouchedXxX Редовен
Warn : ( : ^^Like the world never see.. ;p Брой мнения : 172 Reputation : 0 Join date : 14.09.2009 Age : 27
| Заглавие: Re: Попълни. Пет Окт 30, 2009 4:00 am | |
| Име:Стефания Прякор:Нямам попринцип Никнейм /с този с който сте се регистрирали почти на всякъде!/:Навсякъде е напълно различен Години:13 Град:Годеч (близо до София) Квартал:Ммм не го знам
Любим/а.. книга:Много са песен:Selena Gomez-Falling Down,Eminem-Beutiful и още актриса:Селена,Ашли Грийн,Кристен Стюард и Джесика Алба актьор:Тейлър Лаутнър и Робърт Патинсън певица:Сел,Аврил Лавин,Кели Кларксън,Кети Пери и други певец:Пол Уесли група:Параморе,ПСД число:22,5 Медия:Всички медии са много яки и можеш да намериш много неща Дисни звезда /освен Сел/:Майли и Деми
Нещото което най-много мразите във мен?Няма такова нещо А във другите от форумът?Ами нищо Опишете ме със 3 думи:Ами не те познавам добре Според вас, по кой съм най.много запалена? Майли Рей Сайърс Бихте ли прекарали 10 дена със мен?Дам Според вас щури и луди или скучни и тъпи са щели да бъдят дните?Щури и луди Защо?Останала съм с впечатление че си готин човек както всички във форума Любим форум? /освен този/:Нямам Любим сайт? /освен на Катето!/:Нямам
Какво мислиш за.. Майли?Готина е,имаме общи неща Ашли? Сладка е Нина?Гледала съм Вампирски Дневници и тя играе изключително добре ролята си Форума като цяло /със всички недостатъци.. хора във него и т.н./?Супер е,много свеж и всички са много готини медията ми?СУПЕР Е | |
| | | ...:СиС:... Неспасяем
Warn : ( : life is a journey...enjoy the trip! Брой мнения : 2520 Reputation : 14 Join date : 08.06.2009 Age : 27
| Заглавие: Re: Попълни. Съб Окт 31, 2009 3:01 am | |
| Име: СтаниславаПрякор: Ми..викат ми Сиси,СисНикнейм /с този с който сте се регистрирали почти на всякъде!/: Ами навсякъде почти винаги се пиша различно,но сега във всички(май xD) съм ...:СиС:...Години: 12Град: БургасКвартал: ВъзражданеЛюбим/а.. книга: Поредицата ''Здрач'' и поредицата ''Хари Потър''песен: Уау много са,сега в момента съм на вълна Майли,соу:Goodbye,Fly on the wall,7 things,Party in the USA,Kicking and screaming и другиактриса: Нина Добрев,Деми,Сел,Майли,Ашли Т.,Крис Стюърт,Ашли Грийн и другиактьор: Тейлър Лотнър,Пол Уесли,Иън Сомер..(не помня точно как се казваше xD),Братята Спраус <3 и другипевица: Деми,Сел,Тейлър Суифт,Майли,Ашли Т. и другипевец: Не мисля,че имам група: Paramore,Muse,горе/долу JBчисло: 5Медия: Ми твоята :DДисни звезда /освен Сел/: Деми,Ашли Т.,МайлиНещото което най-много мразите във мен? Уау,не мисля че има такова нещо xDА във другите от форумът? Ами аз от форума никого не мразя.Опишете ме със 3 думи. Забавна,Красива и ДобраСпоред вас, по кой съм най.много запалена? Първото,което се сетих е Светлин Занев,иначе Майли,Ник Джонас. Бихте ли прекарали 10 дена със мен? Да,естествено :459: Според вас щури и луди или скучни и тъпи са щели да бъдят дните? Щури и луди!Защо? Защото си един от най-забавните хора,които познавам.Любим форум? /освен този/: Всеки форум си има предимства,но може би засега форума на Ви.Любим сайт? /освен на Катето!/: Един за Здрач,но не искам да спамяКакво мислиш за.. Майли? xD Преди много не я харесх,ами сега смятам,че първо песнитите й са страхотни и тя самата е един страхотен човек.Ашли? Тя е една от фаворитките ми.Има невероятен глас,страхотна актриса е и е много забавна.Нина? Обожавам я!Страхотна е!Страхотен човек и адски добра актриса!Форума като цяло /със всички недостатъци.. хора във него и т.н./? Страхотен е!Катето го поддържа много добре!И също така хората в него са страхотни и много са редовни,.медията ми? Много е яка! | |
| | | rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Попълни. Нед Ное 15, 2009 7:43 pm | |
| баси.. и аз ще го попълня ;д..
Име: Чичи Прякор: Чичулина ;д Никнейм /с този с който сте се регистрирали почти на всякъде!/: Unpredictable; Obsessedx; NleySupporter; Sprouse*Luver; mCyrus Години: 12 Град: Пловдив Квартал: Кичука^^
Любим/а.. книга: Хм, всъщност вече нямам.. песен: Nick Jonas - ALBL/Black Keys актриса: Sarah Wayne Callies; Brenda Song; Debby Ryab актьор: W. Miller; The Prison Break cast; The Sprouses певица: Miley; Avril; Britney; Demi певец: Nick J; Nickelback група: Respect Records; Jonas Brothers; Black Eyed Pease;; Honor Society; Backstreet Boys; Metro Station число: 16 Медия: Хм.. нямам Дисни звезда /освен Сел/: Miley... ;love;
Нещото което най-много мразите във мен? Аз.. аз във мене си мразя косата.. А във другите от форумът? някои говорят пълни глупости.. но нищо ;д. Опишете ме със 3 думи. Ем..аз немога да се опиша ;д Според вас, по кой съм най.много запалена? ам.. ;д по Занев x33; Майли; Найли; ДжоБрос <33 Бихте ли прекарали 10 дена със мен? -/- Според вас щури и луди или скучни и тъпи са щели да бъдят дните? -/- Защо? -/- Любим форум? /освен този/: camp-rock forum. Любим сайт? /освен на Катето!/: just jared <33
Какво мислиш за.. Майли? Обожавам я <3 Ашли? Страхотна е, обичам я.. Нина? Хм, не съм и фенка.. Форума като цяло /със всички недостатъци.. хора във него и т.н./? Супер е.. <33 медията ми? тъпичка е.. ;д
Последната промяна е направена от Unpredictable на Пет Дек 04, 2009 1:25 am; мнението е било променяно общо 1 път | |
| | | Crazy <33 Неспасяем
Warn : ( : I`m a big,big girl in a big,big world! :) Брой мнения : 1496 Reputation : 2 Join date : 15.11.2009 Age : 24 Местожителство : Karnobat, Bulgaria
| Заглавие: Re: Попълни. Нед Ное 22, 2009 4:06 am | |
| Име: Кристина Прякор:професора Криси Никнейм /с този с който сте се регистрирали почти на всякъде!/: kisi_pisi_sms и acvagirl Години:9 Град:Карнобат Квартал:Митко Палаузов
Любим/а.. книга:Здрач и Хари Потър! песен:мн са! актриса:Майли Селена Анджелина и други. актьор:Джо Джонас певица:Майли Сейл Аврил и други певец:ами....ся не се сещам но са много. група:Джонасите и ПСД число:3,7,9,13 и 14 Медия:яко!Имам аз ако тво питаш а твоята е супер яка! Дисни звезда /освен Сел/:Майли, Джонасите, Ванеса, Зак и много други.
Нещото което най-много мразите във мен?Нищо не мразя в теб. А във другите от форумът?Не нищо освен ако пишат спам и подобни. Опишете ме със 3 думи.Яка, мила суперска. Според вас, по кой съм най.много запалена? Тейлър Лаунтър Бихте ли прекарали 10 дена със мен?Да, разбира се Чичи. Според вас щури и луди или скучни и тъпи са щели да бъдят дните?Щури и луди! Защо?Ти си много забавна и двете ще си измислим много яки забавления. Любим форум? /освен този/:Ами....много са! Любим сайт? /освен на Катето!/:Казвам ти....много са!
Какво мислиш за.. Майли?Супер яка е! Ашли? Много е готина! Нина?Сладка е! Форума като цяло /със всички недостатъци.. хора във него и т.н./?Форумът е супер готин.Аз лично много го харесвам. медията ми?много е яка.Ама направо великолепна е.Лично ти казвам че е суперска твоята медия. | |
| | | Sunny ^^ Нов
Warn : Брой мнения : 47 Reputation : 0 Join date : 30.12.2009
| Заглавие: Re: Попълни. Нед Яну 03, 2010 6:47 am | |
| Име: ЦветиПрякор: Съни, Еxtazy :DНикнейм /с този с който сте се регистрирали почти на всякъде!/: Sunny ? Години: 12 and a half ;)Град: Мързелград Квартал: Няма такова животно ;д Любим/а.. книга: Хари Потър (<3), Пълна промяна, Среднощната градина на Том..песен: аммм... first of all... Leighton Meester - Body Control <3 , Andrea - Izbiram teb , Lady GaGa- beautiful, durty, rich, lovegame, paparazzi , christmas tree, shake ur kitty, dance in the dark , Katy Perry - hot 'N cold, starstrukk, 3oh!3-don't trust me... и още много имам да изреждам актриса: Miley Cyrus, Jordan Hinson , Jennifer Aniston, Ashley Tisdale..актьор: Matt LeBlanc , Cole 'N Dylan Sprouse..певица: Miley Cyrus, Katy Perry , Lady GaGa ;)певец: хмм да видим... Enrique Iglesias, Justin Timberlake.. ;)група: Paramore,3oh!3число: 8,3,5Медия: нъц :д Дисни звезда /освен Сел/: Miley, Ashley, Dylan 'N Cole Нещото което най-много мразите във мен? Nothin' , пък и не се познаваме, че да мразя нещо в теб ;)А във другите от форумът? Амм някой са по-скептично настроени към нещата.. (ама аз пък намерих какво да кажа)Опишете ме със 3 думи. - амии останала съм с впечатление,че си готина,умна и забавна Според вас, по кой съм най.много запалена? По близнаците спраус Бихте ли прекарали 10 дена със мен? Че що не ? Според вас щури и луди или скучни и тъпи са щели да бъдят дните? Щури и луди Защо? Па дедазнам, играя на тото Шегичка..... Емм нз както казах, изглеждаш ми готина, едва ли ще ни е скучно ;)Любим форум? /освен този/: На прес ;)Любим сайт? /освен на Катето!/: Ladypopular, Conquiztador, Club penguin ;)Какво мислиш за.. Майли? Сладурка ;)Ашли? Страхотна певица Нина? Знам, че ще се изцепя много, ама коя е тая нина? Форума като цяло /със всички недостатъци.. хора във него и т.н./? Изглежда ми супер, мисля че тук ще ми хареса ;)медията ми? Интересна е | |
| | | *SelZzZ* Неспасяем
Warn : ( : Miley's biggest fan! Брой мнения : 1227 Reputation : -1 Join date : 16.02.2010 Age : 26 Местожителство : Dreaming St.
| Заглавие: Re: Попълни. Нед Апр 11, 2010 11:55 pm | |
| Име: Ралица Прякор: Рали, Рал, Ралз Никнейм /с този с който сте се регистрирали почти на всякъде!/: В повечето форуми (ако за за звазди) се регвам с тяхното име и със "ZzZ" накрая, освен във форума на Майлинка. Години: 11 (на 25 април-12) Град: В...... Квартал: ------------ІІІІІІІІІІІІІ-------------
Любим/а.. книга: Хммм... Супер много са, но най-любими са ми "Мечти по ноти"-Майли Сайръс и "Последната песен"-Никалъс Спаркс. песен: Всички на Майли. актриса: Майли Сайръс. актьор: Стърлинг Найт. певица: Майли Сайръс. певец: Джъстин Бийбър. група: Амиии... Може би Джонас брадърс. число: 3, 6, 9, 12... Медия: Нямам предпочитание-във всички медии се забавлявам много! Дисни звезда /освен Сел/: Майли Сайръс, Деми Ловато, Стърлинг Найт, Джъстин Бийбър...
Нещото което най-много мразите във мен? Нищо! Ти си си много готина! (не се подмазвам) А във другите от форумът? Всички ви считам за приятели! Няма нещо, което да мразя във вас! Опишете ме със 3 думи. Готина, умна, забавна! Според вас, по кой съм най.много запалена? По Майлинка (както мен) Бихте ли прекарали 10 дена със мен? Да, за да те опозная! Според вас щури и луди или скучни и тъпи са щели да бъдят дните? Щури и луди! Любим форум? /освен този/: На майли Сайръс и на Деми Ловато! Любим сайт? /освен на Катето!/: Амиии... MileyCouture!
Какво мислиш за.. Майли? Много готинка и забавна личност! Обичам си я! Ашли? Много е симпатична! Нина? Амиии... Красива е, но не съм гледала ВД, за да знам как играе ролите си! Форума като цяло /със всички недостатъци.. хора във него и т.н./? Супер е! Само много се раздразних с онези момичета, които флуудеха! медията ми? Много ми е забавно в нея! Много е готино, че си направила такъв въпросник, за да се опознаем! | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Попълни. | |
| |
| | | | Попълни. | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |