| Сървайвър 3 | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Сървайвър 3 Нед Окт 25, 2009 3:16 am | |
| Тук всичко за Сървайвър 3! | |
|
| |
candyx. . Неспасяем
Warn : ( : И сърце,и душа,и каквото пожелаеш ще ти дам..Да бъдеш с мен сега. <3 Брой мнения : 2309 Reputation : 22 Join date : 18.06.2009 Age : 28
| |
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Сървайвър 3 Нед Окт 25, 2009 3:20 am | |
| Мда и аз го обожавам.. ;д обаче ше те помоля да цитираш нашия "разговор" от темата за 1,2,3 или 4 и ако може о ам ги истрий.. и да продължим тук ;д а з сега ще ти дам снимка ан Живко. | |
|
| |
candyx. . Неспасяем
Warn : ( : И сърце,и душа,и каквото пожелаеш ще ти дам..Да бъдеш с мен сега. <3 Брой мнения : 2309 Reputation : 22 Join date : 18.06.2009 Age : 28
| |
| |
rozaLie Неспасяем
| |
| |
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Сървайвър 3 Нед Окт 25, 2009 3:39 am | |
| Ето и мнениеята..
- Debby<3 написа:
- А Никии...а мноу ме кефеше като беше сам на острова всичкии ги цепеше и ги водеше на едно друго място докато имаше човек при него,а когато е сам отиваше на неговото място,а това ме кефеше направо на моменти се спуквах от смях,както и да е стига флууд
- Respect Records. написа:
- Е..не флуудим ;д обсъждаме! ;д
Той Ники е голям майсторджия ;д
- Debby<3 написа:
Направо,има страшни стратегий и доказа,че може да оцелява в страшни условия
- Страшни ли? Че той си живееше във хотел
- Debby<3 написа:
А в хотел нищо не каза,този хотел го нямаше докато той не дойде,иначе беше едно пусто място чочека си направи стол за риба,чадър,маса,легло абе страшен е и незнам ама когато се караха ми беше страшно гадно,защото чак когато отиде на това пусто място ми беше много интересно когато отиваха хора при него и след това когато ги побеждаваше те се връщаха в племената си и разправяха какво е там и тогава те се чудеха "как човек с толкова таланат стой и мизерува",а човека не стой и не мизерува той хотел гради тогава ми беше най-смешно
- Мда.. и на мен!
- Debby<3 написа:
Беше голяяям в пълния смисъл голям смях
Аз..снощи гледах еднасерия.. и зех че улучих тази където Габи и Биби отиват при него ;д.. и се сетих, че има и един Спас ;д незнам дали го помниш, ама е голям красавец.. ;д пък онази Галя.. направо ми бъркаше в червата с това самочувствие ;д Сисито тя с тези зъби хич не ми харесваше но пък е хубав човек ;д.. и Янита тая много ме радва.. ей тва беше на предпоследния епизод ;д.. не не спуках се да се смея.. и Ники като каза на дъщеря си "Или лягай или ставай, знаеш че го мразя т`ва средно положение" - Debby<3 написа:
О.о Янита най-свестния човек от всички там,страшно готина е и има чувство за хумор, страшна е аз много си е обичкам,човек на маясто е,и е страшно печена,абе има си супер свасни хора както в 1,2,3 и 4 свясни хора има,обаче ако няма някфи такива интригантки/ти сървайвър няма да бъде - Respect Records. написа:
- Ся се сетих за Жифко.. много ме кефи тоя човек. Той беше най-свястния! И чаровен.. всичко си му беше на 6!
- Debby<3 написа:
Еее Жифко...не се сещам как мой ... ся ще се сетаа само секундаа еее не се сещам ся ама ще се сетаа Айде.. изтрий тези който ги цитирах... и последните две! ;д | |
|
| |
candyx. . Неспасяем
Warn : ( : И сърце,и душа,и каквото пожелаеш ще ти дам..Да бъдеш с мен сега. &lt;3 Брой мнения : 2309 Reputation : 22 Join date : 18.06.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: Сървайвър 3 Нед Окт 25, 2009 1:58 pm | |
| | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| |
| |
candyx. . Неспасяем
Warn : ( : И сърце,и душа,и каквото пожелаеш ще ти дам..Да бъдеш с мен сега. &lt;3 Брой мнения : 2309 Reputation : 22 Join date : 18.06.2009 Age : 28
| |
| |
andyy Напредващ
Warn : Брой мнения : 51 Reputation : 0 Join date : 08.11.2009 Age : 29 Местожителство : Раковски
| Заглавие: Re: Сървайвър 3 Нед Ное 08, 2009 1:24 am | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Сървайвър 3 | |
| |
|
| |
| Сървайвър 3 | |
|