|
| Любима книга? | |
|
+37rozaLie xMissDreamer Don't Hold Your Breath ♥ ...:СиС:... ~Kattu ...LlilzZz... Cap`pac. *Радии <3 Famous gurll. super.Desu. Тuтu. ♥ -A. МаНдАрИнКаТа Kimberly mimmy . dessie.:) Adrian Selena Watson bonita цветuu** ~Rossita monini Selena_Gomez* U make me so hot ..:ŁŷuбζΞŦסּØסּ:.. =] БетС :) ladygaga foxxie. Alice~ Miss*Sunshine The_vampire_girl andyy - NataLiya ~ |SweeT| -freak Cookie *b* candyx. . LightOne 41 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
Don't Hold Your Breath ♥ Маниак
Warn : ( : Когато няма какво да правя, просто си стоя и си хубавея! ^_^ Брой мнения : 472 Reputation : 2 Join date : 09.06.2011 Age : 25 Местожителство : Благоевград
| Заглавие: Re: Любима книга? Пет Юни 10, 2011 3:02 pm | |
| Двойната Лотхен, Емил от Льонеберя. | |
| | | xMissDreamer Маниак
Warn : ( : Just a smile. ♥ Брой мнения : 507 Reputation : 3 Join date : 05.10.2010 Age : 27 Местожителство : Перник ♥
| Заглавие: Re: Любима книга? Нед Юли 17, 2011 4:31 am | |
| Трилогията "Паднали ангели", третата книга, от която в момента се пише и я чакам с нетърпение. Трилогията и на Маги Стийвотър - "Тръпка", третата, която също чакам. ;дд Следват поредицата на Хари Потър и Здрач:Зазоряване. Другите три са добри, но четвъртата ми харесва най-много. "Ласи" на Ерик Найт, също е добра <33. Ъмм, от българскитее .. - "Немили-недраги" не е лоша, разказите на Йовков са повече от невероятни; изплакала съм си очите. Хм, друго, друго.. Оо, щях да забравя "С дъх на канела" на Никълъс Спаркс, въпреки че съм чела само съкратения превод от 120 стр. Кримкии: "Спящата кукла" на Джефри Дивър и "Няма време за сбогом" наа не-помня-кой. Ии последната "Кристалния череп" от Манда Скот. Сигурно има и още, ама не се сещам. ((: | |
| | | rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| | | | the_green_lady Нов
Warn : Брой мнения : 45 Reputation : 0 Join date : 02.10.2010 Age : 27 Местожителство : Botevgrad
| Заглавие: Re: Любима книга? Пон Юли 25, 2011 12:21 am | |
| Ами много са.Книгите на Рик Риърдън са страхотни .А що се отнася за Марли и аз и Колеж за магьосници съм ревала като магаре.Приказките на Барда Бийдъл са много освежаващи и тъй като са свързани с Хари май ще започвам да го чета.От дете любимите ми -'Двойната Лотхен' , 'Тайната градина', 'Матилда' и 'Малката принцеса'.Също така и 'Мини Беки Б.' бе прочетена на един дъх;) Започвала съм и 'Пътеводител на галактическия стопаджия', но там наистина трябва допулнителна нагласа Иначе стилът на Дъглас Адамс е много забавен.Чела съм и много други но не бих могла да кажа коя ми е най-любимата.Всяка е добра по свое му П.П. А става ли дума за Пратчет стила му е доста странен и не е за всеки. | |
| | | the_green_lady Нов
Warn : Брой мнения : 45 Reputation : 0 Join date : 02.10.2010 Age : 27 Местожителство : Botevgrad
| Заглавие: Re: Любима книга? Пон Юли 25, 2011 12:24 am | |
| А и 'Малки жени' е прочитана повече от един път;) | |
| | | Krisito_we Редовен
Warn : ( : The Perks Of Being a Wallflower Брой мнения : 299 Reputation : 5 Join date : 17.11.2010 Age : 31
| Заглавие: Re: Любима книга? Чет Сеп 22, 2011 9:25 am | |
| Клетниците на Виктор Юго.
Когато ме караха да я чета в училище аз бях инат и дори една буквичка не прочетох, а гледах филм по нея и въобще не ми хареса. После, като пораснах, не знам и аз как, книгата ми попадна в ръцете и реших да я прочета - уникална е. В днешно време почти няма книги, които да ти предават емоциите на автора чрез изразните средства и похвати, освен това когато прочетох книгата някак си я пречупих от моята гледна точка, а не от нечия чужда - както беше направен филма. Хората ми се смеят като разберат, коя ми е любимата книга, но аз си я харесвам. Толкова я обичам, че мога да говоря за нея с векове, без да се уморя или да ми омръзне. | |
| | | ~Music~ Луд фен
Warn : ( : :) :D :) Брой мнения : 397 Reputation : 0 Join date : 07.08.2011 Age : 23 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Любима книга? Чет Сеп 22, 2011 10:24 pm | |
| Ян Бибиян is my favorite book | |
| | | Тuтu. ♥ Неспасяем
Warn : ( : А day without u is like a year without rain <3 Брой мнения : 2415 Reputation : 12 Join date : 21.09.2009 Age : 26 Местожителство : Sof!aa
| Заглавие: Re: Любима книга? Пон Мар 12, 2012 3:52 am | |
| След като я прочетох, определено 'Dear John'. | |
| | | `Melody Неспасяем
Warn : Брой мнения : 3220 Reputation : 49 Join date : 21.11.2010 Age : 26
| Заглавие: Re: Любима книга? Съб Юли 07, 2012 1:44 am | |
| Една от книгите, които наскоро прочетох и наистина наистина много харесах е "Можеш ли да пазиш тайна?" от Софи Кинсела. Доста предвидима, ако питате мен, но и адски смешна и разтоварваща (няма как да не е имайки предвид, че IQ-то на главната героиня е около....3. А да не забравяме и тоталната липса на какъвто и да е добър късмет, съобразителност и 6-то чувство). И в крайна сметка заряза ангелското си гадже и отиде по шефа си мултимилионер....Но по съвсем изчистен и комичен начин. Чете се лесно (най-много за един ден да я излапате).
- Spoiler:
Ема се намира в самолет, попаднал във въздушни ями. А тя винаги е била доста нервен пътник по отношение на полетите. Наистина е убедена, че това може да е последният момент от нейния живот. Ето защо, напълно естествено, започва да разказва на седящия до нея мъж - много прилвекателен американец, но тя е твърде изплашена, за да забележи това - всички свои най-интимни тайни. Например как преглежда кориците на претенциозните книги и след това се преструва, че ги е чела. Как си прави в спалнята прическа като тази на принцеса Лея. Как изпитва съмнения за това дали има G-точка, и дали приятелят й би могъл изобщо да я открие. Как се чувства като измамница в работата си, където всички употребяват думата "операционален" постоянно, а тя няма ни най-малка представа какво означава това. Как кафето в службата е ужасно. Как веднъж е изхвърлила в кошчето досеито на един проблематичен клиент. И изобщо, ако някога е съществувала открита душа, то това е нейната. Тя, разбира се, оцелява след полета и на следващата сутрин известният собственик и учредител на цялата мегакорпорация пристига, за да провери работата на Британския клон на фирмата. На влизане в службата, Ема повдига очи и осъзнава, че... Той е мъжът от самолета. Какво ще направи той с нейните тайни? Той ги знае всичките, а тя не знае нито една от неговите... А може би не е така?
Не мислех, че чиклита би ми харесал ама ето на! А аз просто исках да си поосвежа мозъка със нещо по-повърхностно и да си взема малка почивка от Пратчет.
Искам също и да добавя към любимите ми и повестта "Крадецът на праскови"-много много романтична въпреки, че банална история. Поплаквах си често (въпреки, че по принцип не плача...ама хич).
| |
| | | ~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Любима книга? Съб Авг 18, 2012 4:36 pm | |
| Добавям към 'списъка' си "Немили-недраги" от Иван Вазов. Много ми хареса, да, признавам си. Много реална книга - глада и мизерията, войните.. всичко е било съвсем истинско за времето за което пише Вазов. Много ми хареса как завърши, последната страница ми засегна емоционалната "струна". Въобще.. много добра повест, честно казано съм учудена от това колко ми хареса. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Любима книга? | |
| |
| | | | Любима книга? | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |