rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Войната Сря Окт 21, 2009 3:05 am | |
| Е.. какво мислите за войната?
Аз лично съм много разочарована. Таяк трябваше да си остане като племе. Нетлябваше Светльовците да си тръгват. За мен играта вече не е интересна. Фаворитът ми беше Светльо Занев - вече не е във играта. Минданао и Питого никак не ми харесват, като изключим тези, който бяха във стария Таяк. Както каза Занев "Не е имал племе като Таяк, и за напред няма да има - убеден съм".
Верислав, Емануела, Златина, Иван, Маргарита, Нончо, Светльо З., Светльо Б. Племето е едно на хиляда.. Жалко че се раздели..
Най-добрите племена във Сървайвър за мен - Барбадос, Таяк!! | |
|
U make me so hot Неспасяем
Warn : Брой мнения : 2198 Reputation : 0 Join date : 24.08.2009 Age : 27
| Заглавие: Re: Войната Сря Окт 21, 2009 4:19 am | |
| Ауу добре ,че се разделиха само като ги видя ми иде да счупя телевизора.САМО Питого | |
|
ignorance~ Луд фен
Warn : ( : I tried to be perfect, but nothing was worth it! Брой мнения : 358 Reputation : 0 Join date : 14.10.2009 Age : 29 Местожителство : Асеновград : )))
| Заглавие: Re: Войната Чет Окт 22, 2009 4:41 pm | |
| Ох,и на мен ми стана супер гадно за Таяк!Бяха най-доброто племе.Моя фаворит също беше Занев ;( Според мен не трябваше да си дава имунитета на Меги Супер зле се получи..тея Минданао не мога ги трая.Сега съм за Злати Но тъй като бившия Таяк повечето ще напускат,несмятам да следя предаването. | |
|
foxxie. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1281 Reputation : 3 Join date : 12.11.2009 Age : 26 Местожителство : Испания ;; До Гибралтар при мамуните ;д
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Войната Вто Ное 24, 2009 9:49 pm | |
| | |
|
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Войната Нед Дек 20, 2009 3:11 am | |
| Де*ба шиб*ната война.. Ако не беше тя.. Щяха толкова достоини играчи да са там! А не Ива.. пфуу!!!
КЪДЕ ОТИДЕ СВЕТА?? ЕВТИМЕЕ.. КАК МОЖЕ ТАКИВА РАБОТИ? Каде сега Георги ми отива на финал, като беше изгонен за бога? Защо като толкова давате шенсове, не закарахте Бърканичков и Занев, като Мартинов на остров, та да разкажат играта, защо? .. Сървайвър 4 съкс!! | |
|