|
| Тали,, <33 | |
|
+24~Ivssy` Dirty Little Liar. mimmy . Crazy <33 Selena Watson vampirediaries. selly. ~Rossita *DanSs* БетС :) foxxie. ...:СиС:... sunshinee.. U make me so hot LightOne xxHeadfirst Тuтu. ♥ ..:ŁŷuбζΞŦסּØסּ:.. =] Alice~ candyx. . xapricotkiss,, The_vampire_girl rozaLie - NataLiya ~ 28 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| | | | Тuтu. ♥ Неспасяем
Warn : ( : А day without u is like a year without rain <3 Брой мнения : 2415 Reputation : 12 Join date : 21.09.2009 Age : 26 Местожителство : Sof!aa
| Заглавие: Re: Тали,, <33 Нед Ное 22, 2009 9:13 pm | |
| Ко праиш иначе? | |
| | | - NataLiya ~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6146 Reputation : 76 Join date : 26.04.2009 Age : 29
| | | | - NataLiya ~ Неспасяем
| | | | Тuтu. ♥ Неспасяем
Warn : ( : А day without u is like a year without rain <3 Брой мнения : 2415 Reputation : 12 Join date : 21.09.2009 Age : 26 Местожителство : Sof!aa
| Заглавие: Re: Тали,, <33 Нед Ное 22, 2009 9:17 pm | |
| Ми малко оправям форума на Деми....Абе ти беше ли болна от тоя свински грип? | |
| | | rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Тали,, <33 Нед Ное 22, 2009 9:19 pm | |
| | |
| | | | - NataLiya ~ Неспасяем
| Заглавие: Re: Тали,, <33 Нед Ное 22, 2009 9:25 pm | |
| | |
| | | rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Тали,, <33 Нед Ное 22, 2009 9:27 pm | |
| - Stupid^Lowe* написа:
- Unpredictable написа:
- Stupid^Lowe* написа:
- Unpredictable написа:
- Радвам се, че си си запазила същото мнение
Мда,така е Надявам се и ти още да имап някакво мнение за мен! ;д Имам и ти си го знаеш! Това преди 1 седмица, ще остане тук - <3 а останалото.. аз си ги казах какво мисля, знаеш, че няма да те излъжа.. и си ти казах мнението ми, но това е относно "проблема".. все пак, всичко може да се промени! Радвам се! Хмм промяна? Лол .. ;дд ъмм да може .. всичко е възможно .. Въпреки че си казахме доста тежки думи ;дд но все едно не искам да си го спомням!! Оу, вече си го забравила? За толкова кратко време?.. Whatever.. Ениуей, да може да се промени всичко. Може пак да върнем времето назад.., но не зависи само от мене..
Последната промяна е направена от Unpredictable на Нед Ное 22, 2009 9:28 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
| | | Тuтu. ♥ Неспасяем
| Заглавие: Re: Тали,, <33 Нед Ное 22, 2009 9:28 pm | |
| - Stupid^Lowe* написа:
- *s3LeNa & The Scen3* написа:
- Ми малко оправям форума на Деми....Абе ти беше ли болна от тоя свински грип?
ОМГ! нее!! ;дддд ти? Аз бях много болна! Айде б, че имам гости и не ми дават на компа!!! | |
| | | ...:СиС:... Неспасяем
Warn : ( : life is a journey...enjoy the trip! Брой мнения : 2520 Reputation : 14 Join date : 08.06.2009 Age : 27
| Заглавие: Re: Тали,, <33 Нед Ное 22, 2009 9:30 pm | |
| Била си болна от свински грип О.о или само си боледувала от хрема? | |
| Заглавие: Re: Тали,, <33 Нед Ное 22, 2009 9:34 pm | |
| - Unpredictable написа:
- Stupid^Lowe* написа:
- Unpredictable написа:
- Stupid^Lowe* написа:
- Unpredictable написа:
Мда,така е Надявам се и ти още да имап някакво мнение за мен! ;д Имам и ти си го знаеш! Това преди 1 седмица, ще остане тук - <3 а останалото.. аз си ги казах какво мисля, знаеш, че няма да те излъжа.. и си ти казах мнението ми, но това е относно "проблема".. все пак, всичко може да се промени! Радвам се! Хмм промяна? Лол .. ;дд ъмм да може .. всичко е възможно .. Въпреки че си казахме доста тежки думи ;дд но все едно не искам да си го спомням!! Оу, вече си го забравила? За толкова кратко време?.. Whatever.. Ениуей, да може да се промени всичко. Може пак да върнем времето назад.., но не зависи само от мене.. Не не съм го забравила .. тази караница никога няма да я забравя! Просто не искам да се сещам за всичко което си написахме! Мм да може да се върне .. и все пак според мен няма да е абсолютно същото,защото аз пак няма да спра да се прибирам на село :)) пък и след всичко което си казахме не мисля,че ще мога да ти имам такова доверие както преди | |
| | | | rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Тали,, <33 Нед Ное 22, 2009 9:42 pm | |
| - Stupid^Lowe* написа:
- Unpredictable написа:
- Stupid^Lowe* написа:
- Unpredictable написа:
- Stupid^Lowe* написа:
- Unpredictable написа:
Мда,така е Надявам се и ти още да имап някакво мнение за мен! ;д Имам и ти си го знаеш! Това преди 1 седмица, ще остане тук - <3 а останалото.. аз си ги казах какво мисля, знаеш, че няма да те излъжа.. и си ти казах мнението ми, но това е относно "проблема".. все пак, всичко може да се промени! Радвам се! Хмм промяна? Лол .. ;дд ъмм да може .. всичко е възможно .. Въпреки че си казахме доста тежки думи ;дд но все едно не искам да си го спомням!! Оу, вече си го забравила? За толкова кратко време?.. Whatever.. Ениуей, да може да се промени всичко. Може пак да върнем времето назад.., но не зависи само от мене.. Не не съм го забравила .. тази караница никога няма да я забравя! Просто не искам да се сещам за всичко което си написахме! Мм да може да се върне .. и все пак според мен няма да е абсолютно същото,защото аз пак няма да спра да се прибирам на село :)) пък и след всичко което си казахме не мисля,че ще мога да ти имам такова доверие както преди Не говорех за караницата, а за всичките тези.. 8-10 месеца. И.. ние не сме ти казали да не се прибираш ф селото ти бе! хд на няколко пъти ти казах, че не ти казвам не го прави, нали? само ми кажи защо доверието ти към мен се е "променило" след като нищо не съм казала от това помежду ни! ;]] Всъщност честно си ти казвам, дори сега пак мога да си ти кажа всичко което през тези дни ми се е случило, без да се двоумя.. но след като ти мислиш обратноно.. What ever няма да споря повече, щот явно нищо не се получава. Въпреки че ти казах наистина доста тешки неща, надявам се си ме опознала и знаеш колко бързо избухвам, аз се опитах да върна онова което беше, ноо.. | |
| Заглавие: Re: Тали,, <33 Нед Ное 22, 2009 10:07 pm | |
| Охх ... аз тези месеци няма да ги забравя никога такаче не си мисли,че съм забравила всичко това което се случи през тези месеци! Не не си ми го казвала,но все пак Викито ми се сърдеше,че се прибирам нали? няма значение не ми се говори точно за това! Защото последните думи който Викито ми написа незнам дали някога ще мога да ги превъзмогна! :) . Хмм защоо се е променило доверието ми ли? Ако ме познаваш достатъчно добре /в което съм сигурна/ мисля,че знаеш,че колкото и да съм силна съм и много тънкоубдна .. доста бързо се засягам.А ние си наговорихме такиваа неща,че дори в началото аз не можех да повярвам когато ми го пишехте! Незнам доверието ми не си го изгубила на цяло,защото аз не мога еи така да захвърля на боклука едно толкова истинско приятелство,но съм много наранена от всичко това ... ии ще ми е малко трудно отново да ти имам съшото ОГРОМНО доверие .. Найстина трудно,но не и невъзможно! :) Аз се радвам,че ти още ми имап такова доверие и можеш още да ми споделяш и ти знаеш,че от мен нищо не е излизало няма и да излезе! Онова което беше може да се върне,но не зависи само от мен,защото незнам дали помниш,но последният път когато се скарахме и двете си казхме,че друг път няма да има и все пак аз мисля,че всичко може да се върне,но и двете трябва да положим усилие .. все пак не зависи нито само от мен,нито пък само от теб! :)) | |
| | | rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Тали,, <33 Нед Ное 22, 2009 10:16 pm | |
| Какво толкова съм ти наговорила? Та ти гледала ли си поне една серия на Сървайвър: Филипините, когато Занев е участвал? Знаеш ли колко е избухлив? Е, и аз съм такава! Незанивисо дали пред мен ще стои Виктория, Вероника, Петранка, Петя и незнам си коя аз ще си кажа квот мисля. Не малко пъти съм говорила к`ви ли не тежки неща на Виктория, но все пак виждаш ли ни сега? Колко сме силни заедно? Може би се опитвах да възвърна едно силно приятелство, като се опитам да погледнна от гледната точка на всеки, защото съм добра душа ;д.., но тази "експедиция" е неуспешна. Може би бих могла да убедя Виктория в обратното.., и да се реши да върне онова, но след като и на теб не ти е по силите да направиш това, аз мога ли още да напарвя? К`во толкова ти е казала Виктория, след като последният път като се скарах с нея беше мноооооого жесток и си наговорихме къде къде по тежки думи от тези.. | |
| Заглавие: Re: Тали,, <33 Нед Ное 22, 2009 10:20 pm | |
- Какво толкова съм ти наговорила? Та ти гледала ли си поне една серия на Сървайвър: Филипините, когато Занев е участвал? Знаеш ли колко е избухлив? Е, и аз съм такава! Незанивисо дали пред мен ще стои Виктория, Вероника, Петранка, Петя и незнам си коя аз ще си кажа квот мисля. Не малко пъти съм говорила к`ви ли не тежки неща на Виктория, но все пак виждаш ли ни сега? Колко сме силни заедно? Може би се опитвах да възвърна едно силно приятелство, като се опитам да погледнна от гледната точка на всеки, защото съм добра душа ;д.., но тази "експедиция" е неуспешна. Може би бих могла да убедя Виктория в обратното.., и да се реши да върне онова, но след като и на теб не ти е по силите да направиш това, аз мога ли още да напарвя? К`во толкова ти е казала Виктория, след като последният път като се скарах с нея беше мноооооого жесток и си наговорихме къде къде по тежки думи от тези..
Добре .. аз ти казах не е невъзможно,но аз съм много наранена ти знаеш колко бързо може човек да ме нарани .. знаеш го много добре! Добре радвам се за теб и за Вероника ..бъдете винаги заедно никога не се разделяйте! няма лошо .. малко са истинските приятели такаче ги пази :) а за Викито .. еи това беше последното което ми каза ; [18.11.2009 г. 20:09:08] VikSss..TfoITa ... LigLaa .. =] каза: naiish kfoo saa tii kaa kat za poslednoo [18.11.2009 г. 20:09:23] VikSss..TfoITa ... LigLaa .. =] каза: ne staash za priqtelkaa amaa za istonska apriqtelka!! А за мен това са думи който никога няма да забравя и думи който много трудно бих простила! | |
| | | rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Тали,, <33 Нед Ное 22, 2009 10:29 pm | |
| Окей де, имам чувството, че чувстваш мен и Викито по различно. Имам предвид неможеш да и простиш за тези думи, но когато се бяхме скарвали аз също доста гадно съм се държала.. как ми прости? ;д | |
| Заглавие: Re: Тали,, <33 Нед Ное 22, 2009 10:31 pm | |
- Окей де, имам чувството, че чувстваш мен и Викито по различно. Имам предвид неможеш да и простиш за тези думи, но когато се бяхме скарвали аз също доста гадно съм се държала.. как ми прости? ;д
Ти никога в прав текст не си ми казвала,че не стаам за приятелка .. Не ви чувствам раззлично и двете сте ми приятелки и ви обичам еднакво,но с това което Викито каза ме нарани много! | |
| | | rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Тали,, <33 Нед Ное 22, 2009 10:32 pm | |
| И все пак готова ли си да загърбиш всичко и да й простиш? Както на нея, така и на мен? | |
| Заглавие: Re: Тали,, <33 Нед Ное 22, 2009 10:39 pm | |
- И все пак готова ли си да загърбиш всичко и да й простиш? Както на нея, така и на мен?
А вие сигурни ли сте,че го искате и ,че можете да ме приемате такава каквато съм? | |
| | | rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Тали,, <33 Нед Ное 22, 2009 10:43 pm | |
| Ами аз не съм говорила с нея. Смисъл, чее за да и кажа "Мило, айде да заебем всичко и да се опраим с Талито" първо ще ме попита, защо съм го решила и дали ти си готова на това. После ще ми каже, че незнае и че не зависи от нея .. и все пак ще ми отговориш ли на въпросът? | |
| Заглавие: Re: Тали,, <33 Нед Ное 22, 2009 10:56 pm | |
- Ами аз не съм говорила с нея. Смисъл, чее за да и кажа "Мило, айде да заебем всичко и да се опраим с Талито" първо ще ме попита, защо съм го решила и дали ти си готова на това. После ще ми каже, че незнае и че не зависи от нея .. и все пак ще ми отговориш ли на въпросът?
Хм ... честно да ти кажа незнам дали съм готова да го направя .. в момента съм много объркана,защото в крайна сметка вие сложихте "край" един вид по този начин много ме наранихте и незнам какво чувствам ... и все пак и аз те питам след като ти ми каза ,че не искаш да имаш нищо общо с мен ти готова ли си да си върнеш думите назад и да кажеш,че пак можем да сме приятелки? | |
| | | rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Тали,, <33 Нед Ное 22, 2009 10:58 pm | |
| Не съм казала, че не искам да имам НИЩО общо с теб!!! А че ЗАПОЧВАМ да мисля.. Може би съм готова да го направя, но не зависи от мен. ;] | |
| Заглавие: Re: Тали,, <33 Нед Ное 22, 2009 11:04 pm | |
| Добре кажи ми защо тогава започна да мислиш,че не искаш да си ми приятелка и защо каза,че не можеш да продължиш с това приятелство по интернет? | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Тали,, <33 | |
| |
| | | | Тали,, <33 | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |