|
| Кредит | |
|
+6Plucky LightOne candyx. . Obsessed. ~one and the same ... rozaLie 10 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Кредит Чет Окт 08, 2009 2:26 am | |
| Е.. направих ви отделна тема.. хоуп ю ар хепи .. соу кредит на въпроса "Сега, давам ти 20 секунди да измислиш най - шантавото заглавие на песен, няма значение на БГ или АЕ..броя!" e от форумът на ЗДРАЧ | |
| | | ~one and the same ... Редовен
Warn : Брой мнения : 216 Reputation : 0 Join date : 10.05.2009
| Заглавие: Re: Кредит Чет Окт 08, 2009 1:30 pm | |
| Само това ли...не ми трябва кредит, бих била по - щастлива ако изобщо не взимаш въпросите, а си мислиш твои..какъв е смисълът иначе..?! | |
| Заглавие: Re: Кредит Чет Окт 08, 2009 2:06 pm | |
| Съжалявам за двойния пост, ето повтарящите се въпроси..болднатото е от ЗДРАЧ форума, а първите изречения - на Swift <3 И сега ако кажете, че не ги е писала мотамо както са..а и момиче на 12 би ли задавало такива въпроси.. КРЕДИТ: greenworld_ & needoholic>>>>> Сега, давам ти 20 секунди да измислиш най - шантавото заглавие на песен, няма значение на БГ или АЕ..броя! Сега, давам ти 20 секунди да измислиш най - шантавото заглавие на песен, няма значение на БГ или АЕ..броя! Кажи някой виц.. Еми тва е общо взето...кажи някой виц Представи си, че си във дневната и просто гледаш телевизия. Изведнъж се появяват две вълшебни килимчета. На едното Тейлър, на другото Близнаците Спраус. и двете страни те викат да се качиш във тяхното/неговото килимче. Ти се замисляш, защото осъзнаваш, че това е единственият шанс, да се срещнеш и със Тейлър и със Близнаците. Къде ще отидеш и защо? Представи си следната ситуация: НЛО съществува.На церемонията по връчване на VMA те се приземяват в залата с изключително шоу, което никой не е очаквал, и отмъкват Робрът Патинсън.Ти се намираш на пет крачки от него и можеш или да го хванеш за крака и да го замъкнеш и вероятно повече да не го видиш от толкова близо, или да се качиш с него в летящата чиния и да останеш с него вероятно завинаги.Какво правиш?Та.. следващия ми въпрос към теб е.. имаш ли сексуални нужди? ;д Давай.. отговаряй ;д Пък и за сметка на това, такива въпроси поддържат интервюто. За твое сведение това поддържа аудиторията.А има ли някой изпълнител/ка или група, който/ято/ито винаги си искала да чуеш, но все забравяш или те мързи? А има ли някой изпълнител/ка или група, който/ято/ито винаги си искала да чуеш, но все забравяш или те мързи Ъм.. Кое е щастливото ти число? Кое е щастливото ти число Чай или Кафе? Чай или Кафе?А "Чай" с Драго или "На Кафе" с Гала? А "Чай" с Драго или "На Кафе" с Гала? Ако имаше възможност да не направиш нещо, за което съжаляваш, какво щеше да е то? Ако имаше възможност да не направиш нещо, за което съжаляваш, какво щеше да е то?А как мислиш, в супата може ли да се развихри Торнадо или Цунами?Много си права! А как мислиш, в супата може ли да се развихри Торнадо или Цунами?Каква дарба искаш да имаш? Каква дарба искаш да имаш?Хаха. С коя ръка пишеш? С коя ръка пишеш?Какво правиш когато си супер щастлива? Какво правиш когато си супер щастлива?Ще спиш ли с плюшена играчка срещу пари? Ще спиш ли с плюшена играчка срещу пари?Кръвата може ли да абортира? Кравата може ли да абортира?Имаш ли девиз? Девиз?Мнения относно това интервю само тук! Всякакви коментари относно интервюто и репортерката и т.н. - тук!Трудно ли е да си администратор на такъв проспектиращ форум? Трудно ли е да си администратор на такъв проспектиращ форум?Като каква искаш да те възприемат хората? Като каква искаш да те възприемат хората?Интересно...би ли пробвала всичко, за да достигнеш мечтата си..? Интересно...би ли пробвала всичко, за да достигнеш мечтата си..?
Какво би искала да ти се случи съвсем неочаквано? А какво би искала да ти се случи съвсем неочаквано?Ако имаше възможност да си вземеш нечий ник от форума, кой щеше да е той?Ако имаше възможност да си вземеш нечий ник от форума, кой щеше да е той (демек любим ник от форума) ?Обичаш ли нови неща? например ако някой ти даде диск та група нечувана до сега ще изслушаш ли дискът или просто ще го зарежеш? А обичаш ли новите неща..ако някой ти предложи например да изслушаш дискографията на дадена група(която не си чувала), ще го направиш ли?Да раздвижим малко интервюто. Какъв любовен живот водиш?Поне хвърлила ли си око на някой? ;д Да раздвижим интервюто. Какъв любовен живот водиш?Хвърляла ли си око на някое момче?Гъзиш ли се? Гъзиш ли се?Кои страни искаш да посетиш? Кои страни искаш да посетиш?А какво мислиш за следващият който ще интервюирам, именно Сиси. Ще се справи ли или няма да може да отговори на въпросите ми? А и - притесняваш ли се за съдбата на следващия, който ще седне да го интервюирам?Радвам се, че ти е харесало. Е.. ако искаш пожелай,благодари иили каквото и да е било на някой от форума. Пожелай нещо на читателите.Някога искало ли ти се е да си детектив? Някога искала ли си да си детектив,който търси убийци и разгадава заплетени случаи? | |
| | | rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Кредит Чет Окт 08, 2009 6:32 pm | |
| ОООО боже.. това си е чисто съвпадение | |
| | | Obsessed. Нов
Warn : Брой мнения : 10 Reputation : 0 Join date : 03.09.2009 Age : 29 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Кредит Пет Окт 09, 2009 12:35 am | |
| Не обичам да споря,обаче вече не се сдържам. Някои въпроси са съвпадение,да,защото на всеки може да му хрумне идеята за въпрос "Девиз","Кои страни искаш да посетиш" и т.н,но други като "Гъзиш ли се","Може ли кравата да абортира","А "Чай" с Драго или "На Кафе" с Гала" и т.н не са съвпадение,поне по моето скромно мнение. Но какъв е смисълът да продължаваме да спорим?Просто напишете: "Някои въпроси са взети от форума на Здрач".Peace! :) | |
| | | rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Кредит Пет Окт 09, 2009 12:45 am | |
| Писна ми от всички ви, честно. Имам нерви, здържам ги... но дотук със "добрият тон". Извинете ме, но въпросите ми идваха сами на акъла. Щом държите на кредит.. соу къде е вашият кредит за партито, както Катето каза? Защо да напиша кредит за другите въпроси, след като сама съм си ги мислила?? Да напиша.. кредит: чичи.. оо боже вземете се стегнете. | |
| | | candyx. . Неспасяем
Warn : ( : И сърце,и душа,и каквото пожелаеш ще ти дам..Да бъдеш с мен сега. &lt;3 Брой мнения : 2309 Reputation : 22 Join date : 18.06.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: Кредит Пет Окт 09, 2009 1:20 am | |
| Мисля,че Чичито е праваа,а и аз смятам,че тя има достатъчно мозак да измисли някакви скапани въпроси,за който вие твурдите,че са крадени,а и както аз научих Чичито НЕ Е фенка на Здрач,и несмятам,че ще има работа в форума на Здрач!Не стига,че ви дадохме кредит ами и недоволствате,ама чее недоволни хора квото и да праиш немоиш им угодиш Смятам,че сте ме разбрали ::) | |
| | | LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: Кредит Пет Окт 09, 2009 2:05 am | |
| Още като видях как се пише "кръва" (такава грешка определено не може да стане несъзнателно баси) ми стана ясно кой тука е "голямата работа". Я се наврете от ъгъла дето изскочихте. Къде е линкът доказващ че това наистина го има във форума Ви? Със същия успех мога да заявя, че сега нарочно въпросите са нагодони да си мясат. Как да знаем че точно това е редът им? Без линк няма доказателство. Точка. | |
| Заглавие: Re: Кредит Пет Окт 09, 2009 1:19 pm | |
| OH, GODNESS!!!! Така кажи, бе - искаш линк.Добре. http://twilightfans.forumotions.net/forum-f96/topic-t1944.htm http://twilightfans.forumotions.net/forum-f96/topic-t2260.htm Хайде, сега, моля те, виж датите и сравни.. Наистина, такава наглост не съм виждала.Не стига, че ги е копирала, ама си присвоява чуждите заслуги.И то пред толкова много хора...вярвам, че най - накрая всичко ще излезе наяве, ама не съм сигурна дали пак няма да се правите на интересни и да защитавате някаква лъжкиня.Еми не знам на колко години е, ама откъде ще й хрумне да пише такива глупости..във форума на ЗДРАЧ поне всички са зрели, а тук само някакви лапета (с няколко изключения) се правят на големитее..ама така е, то не всеки има мозък за годините си.. а плюс това, въпросите, които ние сме задавали поне са съответствали на човека, който се интервюира, а тук само някакви нагласяния виждам..не мога да ви разбера.Ако Чичи си беше признала още първия път, както и очаквах да стане, щях да се съглася само и на поместени никовете на мен и Мушки (която бду също е регната тук..) като създатели на някои от въпросите.Но след като отрича най - нагло...не, няма да се съглася на друго, освен въпросите да бъдат изтрити.Каквото щете казвайте, то се вижда, че по - далеч от собствените си интереси не гледате...ама ви става гадно като някой копира вас, нали..но не се замисляте какво им ена другите....егати съществата, дето сте..(говоря за Чичи и LightOne , дано няма и други, че..) btw и начинът на правене на интервюто ни е взела...с заглавието, цветовата легенда.. | |
| | | LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: Кредит Пет Окт 09, 2009 3:18 pm | |
| Искаш от нас нормална реакция, когато ти самата нямаш такава ? Изскачаш и заявяваш че нещо еди-какво си било твое. И ние, хоп, ти клякаме и ти вярваме безрезервно на твърденията. Да ти е за урок - когато твърдиш нещо за други форуми. Първо, ама ПЪРВО прилагай линк ( т'ва там за рекламата пъ' е толкоз' тъпо извинение, щом е за нещо толкоз' сериозно) Ти самата к'во, щеше ли на нас безрезервно да ни вярваш, ако не бяхме ти показали линкове като доказателство, а? Първо се научи как правилно да ни докажеш нещо, а едва след това искай уважение. Едит. Като сте големите божи кравички... откога някой потребител се баннва, без да е написал и едно съобщение във форума Ви?
Последната промяна е направена от LightOne на Пет Окт 09, 2009 5:58 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
| Заглавие: Re: Кредит Пет Окт 09, 2009 5:50 pm | |
| Бих повярвала, да.И ето - сложих ти линк?Сега доволeн/на ли си? Нормалната реакция я получихте в началото, сега когато се правите на важните и лъжете не очаквай да имам нормална реакция.И не ми казвай какво да ми е за урок, защото явно ти не знаеш правилата на форумите..НА ТЕБ ДА ТИ Е ЗА УРОК - ЛИНКОВЕ НЕ СЕ СЛАГАТ, АКО АДМИНЪТ Е ПРЕДУПРЕДИЛ ЗА ТОВА.Специааално за теб го направих, щото явно си много отворен/а..Като искаш доказателство, нали сложих въпросите, които са изкопирани...да ме беше питал/а по ЛС за линк..явно ти не знаеш как се доказва нещо..пфф ама и сам/а не си вярваш.. Не знам за какъв бан говориш, но явно наистина е направил нещо сериозно, за да го баннат без нито едно мнение..близко до акъла.. | |
| | | LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Кредит Пет Окт 09, 2009 6:07 pm | |
| Оуу каква риторика, какво чудо. Никъде в постовете си не съм излъгал, нито съм се направил на важен. Посочвам там където грешиш, за да не го повтаряш, ама щом съвети не приемаш...
...Брей и к'во му беше трудното пък да питаш админа или да му се извиниш евентуално за нарушението, не смятам, че админ за такъв случай ще те отреже, преди да ни баламосваш? И както ти казах аз откъде да съм сигурен, че ти не си ги нагласила да си паснат я? Затова са линковете, да няма съмнения!
Иии да... без да напиша и ред, просто разглеждайки си форума, което явно е нещо много сериозно и прави такива бели, ме банираха от форума. Туй то. | |
| | | Plucky Нов
Warn : Брой мнения : 1 Reputation : 0 Join date : 09.10.2009
| Заглавие: Re: Кредит Пет Окт 09, 2009 7:48 pm | |
| - Цитат :
- Чичито НЕ Е фенка на Здрач,и несмятам,че ще има работа в форума на Здрач
Хаха!Има регистрация във форума.Мога да го докажа - http://twilightfans.forumotions.net/forum-f14/topic-t2244.htm .Изтрила си е името,но потребител я е попитал дали цялото и име е Чичи.. така,че сори,но направихте гаф! ;) | |
| | | rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Кредит Пет Окт 09, 2009 7:55 pm | |
| Всъщност, от както съм се регистрирала, не съм влизала във форума.. така че.. | |
| | | - NataLiya ~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6146 Reputation : 76 Join date : 26.04.2009 Age : 29
| | | | ~one and the same ... Редовен
| Заглавие: Re: Кредит Съб Окт 10, 2009 1:57 pm | |
| Получихме кредит само на един въпрос...вярно, не можем да докажем, че не сме ги взели, но сме достатъчно зрели, за да не лъжем.И както казах - с ръка на сърцето си казвам, че АЗ съм мислила въпросите, зададени от мен.Не ме карайте да кажа на Мария за тази ваша постъпка, защото никак няма да е доволна..тя е създателката на другата част от изкопираните въпроси.И хайде, сега...ако беше друг човек, може би щеше да се извини и да не прави проблеми...дори съм 99% сигурна, че щеше да направи така..а и Чичи дори да не е влизала, явно се е възползвала от краткия си престой..ден след като се е регнала е направила първото интервю.Коментар?Задръжте си го, знам какъв ще е..отново ви казвам - преди да сте напълно, ама напъъълно сигурни дали Чичи не лъже, не ни говорете по този начин.И нека сега, ако Чичи наистина казва истината (което е пълен абсурд) - нека да се закълне..хайде да видим сега.Макар че като гледам, тя няма кой знае какви морални ценности, така че сигурно не й е проблем да излъже и за това..но ако продължавате...наистина, не мисля, че ще постъпите добре..и толкова по - зле за форума, защото Катя нищо не е направила, а от такива големи усти като вас ще ви пропадне имиджа..всичко си остава за вас - казвам ви.Ако не й тежи на Чичи на съвестта...то поне ще й се върне..и както на вас не ви е приятно да ви копират форума, така и нас не ни е.Айде, спирам, изчерпах се вече, то е ясно, че с такива лапета като вас човек не може да се разбере.. А сега, аз да започна ли спора, че ме нагоди, че съм ти ползвала подписите?? Яя.. | |
| | | LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Кредит Съб Окт 10, 2009 3:25 pm | |
| Нейсе дойде ти ума в главата, че тука предимно са лапетии. Тепърва има да се каляват във форумни битки. И съответно да се държат адекватно с такива като мен и теб. Хаф ъ найс форум тайм. | |
| Заглавие: Re: Кредит Съб Окт 10, 2009 4:34 pm | |
| то отдавна ми дойде в акъла ама нали са малки..ще тръгнат да псуват пак ;дд | |
| Заглавие: Re: Кредит Съб Окт 10, 2009 4:36 pm | |
| бду като ми едитвате мненията поне пишете, че го правите щот тва няма да дойде от мен..последното изречение, де.. а и аз се извиних!ако не можеш да четеш..вярно, е, объркала съм човека, но оне се държа като човек, а не ЛЪЖА, САМО И САМО ДА СЕ ПРАВЯ НА ГОЛЯЯЯМАТА ВРЪЗКАРКА... | |
| | | candyx. . Неспасяем
Warn : ( : И сърце,и душа,и каквото пожелаеш ще ти дам..Да бъдеш с мен сега. &lt;3 Брой мнения : 2309 Reputation : 22 Join date : 18.06.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: Кредит Съб Окт 10, 2009 4:46 pm | |
| Мммм,радвам се,че все пак проумя и,че се извини,но ненам защо тртябваше отново да правим две страници в спор,защото все пак някой щеше да се извини и Чичито ви даде кредит и вие продължихте ,но все пак стигнахме до някав извод,и Все пак ще се радвам ако спрете,защото малко или много всичко дойде от вас и от там споровете,но все пак радвам се,че престанахте | |
| Заглавие: Re: Кредит Съб Окт 10, 2009 5:33 pm | |
| Аз не съм!Извиних се заради грешката с графиките..все още си държа на изтриването..и нищо не е напразно..и никой не се е осъзнал, защото единствения, който трябва да се осъзнае, е Чичи.. | |
| | | rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Кредит Съб Окт 10, 2009 5:35 pm | |
| Искренно се надявам, някой ден да се оправите | |
| | | rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Кредит Съб Окт 10, 2009 5:37 pm | |
| От сега казвам.. повече със вас не се занимавам. Не ме интересува вашето мнение. Така че.. каквото и да става, мой коментар по тази тема, няма да видите!! | |
| | | :..КифладжкийкА..: Маниак
Warn : Брой мнения : 547 Reputation : 0 Join date : 04.07.2009 Age : 25 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Кредит Съб Окт 10, 2009 5:52 pm | |
| Не ви разбирам. Получихте си шибания кредит (Кате , съжалявам за тона). И отделна тема ви направиха. Какво още? Да напишем навсякъде ,,Еди кое си е взето от форума на Здрач''?! Сори ама бива-бива капризи ама... | |
| Заглавие: Re: Кредит Съб Окт 10, 2009 5:58 pm | |
| Да, добе ще е поне това да напишете..и "чичи" пука ми дали ще пишеш коментари..аз пък се надявам някой ден това да ти се върне тъпкано - както заслужаваш!Като сте толкова надменни и самовлюбени, че дори като ви доказахме, че чичи лъже не поварвахте..аз си казах - то си е за ваша сметка..и хайде да не се заплашваме, щото като гледам тук има само 6ма регнати свестни потребителя..другите са някви дечица, които дор не знаят как да си отстояват правата..пфф егати отворковците ;дд | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Кредит | |
| |
| | | | Кредит | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |