| Every step that I take is another mistake to you ... ♥ | |
|
+13Little Girl ~ *Радии <3 cMexypaH Kat3t0 ♥ БетС :) Тuтu. ♥ ~Rossita Alice~ foxxie. candyx. . LightOne rozaLie U make me so hot 17 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Every step that I take is another mistake to you ... ♥ Съб Мар 26, 2011 3:41 am | |
| Не знам какво да ти кажа.. Защо изобщо те трябва да разбират? Намаляй ги, докато накрая не спреш. Предполагам, че ще можеш. Воля. | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| |
| |
Little Girl ~ Неспасяем
Warn : ( : But you’re hurting me from inside of my head, I can’t take it, I can’t take it .. Брой мнения : 5829 Reputation : 48 Join date : 09.03.2010 Age : 28
| Заглавие: Re: Every step that I take is another mistake to you ... ♥ Съб Мар 26, 2011 3:57 am | |
| Светт не прави глупости! Не се замесвай с тези неща, ще си съсипеш живота, така ще нараниш още повече хората, които обичаш. Недей .. имах приятел, който също беше зависим ии не каза на никой за това, накрая беше развалина. Когато техните разбраха го изхвърлиха от у тях, крадеше за да си набавя дозата, живееше по улиците, накрая беше колабирал от свръхдоза и тоя който е бил с него, дето му набавя дозите го е обрал и зарязал. Просто не се замесвай с това няма да излезе нищо хубаво. Колкото и да ти е трудно, колкото и да те боли. По - добре не го прави, ще съжаляваш. Сега може и да си мислиш, че не си чак толкова зависим и няма да станеш като другите, но то от там се почва. Недей, не си съсипвай още повече живота. По - добре потърси помощ дори да си мислиш, че ще бъдеш отхвърлен и изоставен. Родителите ти никога няма да те оставят, ако им кажеш навреме могат да ти помогнат. Знам, че не ти се говори, но не можах да се сдържа .. Дано всичко се оправи. | |
|
| |
Barbie. Неспасяем
Warn : ( : Дявола ме кара и ми вика нека, нека! ;-) Брой мнения : 1965 Reputation : 143 Join date : 03.03.2010 Age : 27 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Every step that I take is another mistake to you ... ♥ Съб Мар 26, 2011 4:24 am | |
| МНОГО МНОГО съжелявам, че ви се намесвам в разговора. Светт, не може ли някой да поговори с момичето, да й разкаже за всичко това което написа ти тук. Как се чувстваш, че искаш да спреш, но неможеш.. Според мен само тя може да ти помогне. | |
|
| |
Little Girl ~ Неспасяем
Warn : ( : But you’re hurting me from inside of my head, I can’t take it, I can’t take it .. Брой мнения : 5829 Reputation : 48 Join date : 09.03.2010 Age : 28
| Заглавие: Re: Every step that I take is another mistake to you ... ♥ Съб Мар 26, 2011 4:30 am | |
| Свет трябва да потърсиш помощ! Трябва да се обърнеш към някой, защото наистина някой ден, ако продължиш не дай боже ще стане нещо с живота ти. Наистина може би само това момиче е способно да ти помогне, трябва някак да намериш начин да премахнеш това от живота си. Ако ти не си помогнеш сам, няма кой да го направи! Потърси помощ от някой на който вярваш. Искренно се надявам да можеш да се справиш с това. | |
|
| |
Barbie. Неспасяем
Warn : ( : Дявола ме кара и ми вика нека, нека! ;-) Брой мнения : 1965 Reputation : 143 Join date : 03.03.2010 Age : 27 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Every step that I take is another mistake to you ... ♥ Съб Мар 26, 2011 4:39 am | |
| Добре, а ти сам как ще си помогнеш? Как ще си кажеш СПРИ? Ето я и моята случка. Преди 1 година АЗ изкарах едно момче от подобна ситуация. Помогнах му страшно много. Отказах го от тези неща. Бях с него почти 24 часа на ден. Първо почна да взема по-малко от преди, докато вече дозата стана нулева. За 1 месец го изкарах от "пропастта". Сам нямаше да може! | |
|
| |
LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: Every step that I take is another mistake to you ... ♥ Съб Мар 26, 2011 5:38 am | |
| - Цитат :
- Давайте плювайте, убиждайте ме! ;]]
Не и в този форум. Не и от тези деца. Тук си от достатъчно дълго време, за да знаеш, че това от нас няма да видиш. Ако бяхме при теб, всеки един от нас би се постарал повече от прости думи. За жалост не сме, но това по никакъв начин не означава, че си плямпаме празни приказки, за да отбием номера и не искаме да ти помогнем като най-малко те подкрепим морално(колкото и слаба утеха да е). Аз няма да те плюя и няма да те убиждам. | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Every step that I take is another mistake to you ... ♥ Съб Мар 26, 2011 6:03 am | |
| rozaLie е тук, за вас. За теб. Другите ще разберат, че не си "такъв". | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Every step that I take is another mistake to you ... ♥ Съб Мар 26, 2011 6:20 am | |
| Сега заслужаваш групова прегръдка. Мислено те прегръщам. | |
|
| |
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Every step that I take is another mistake to you ... ♥ Съб Мар 26, 2011 7:37 pm | |
| Не, не си леке. С нищо, подчертавам дебело, с нищичко не си показал че си такъв. Мисля, че знаеш, че специално хората от форума ще ти окажат подкрепа в този труден момент. И от мене прегръдка. | |
|
| |
Little Girl ~ Неспасяем
| |
| |
Little Girl ~ Неспасяем
| |
| |
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| |
| |
~Rossita Неспасяем
| Заглавие: Re: Every step that I take is another mistake to you ... ♥ Нед Мар 27, 2011 3:39 am | |
| НЕ искам да чувам, че си издънка. НЕ си. Факта, че се бориш за момичето, което обичаш, доказва че НЕ си издънка. И да, на 14 си. Това не значи, че трябва да си безгрешен. Никой не е. Всеки рано или късно допуска в живота си грешки. Една след друга, или на периоди. Това е. | |
|
| |
Barbie. Неспасяем
| Заглавие: Re: Every step that I take is another mistake to you ... ♥ Нед Мар 27, 2011 5:39 am | |
| Не си провалил живота си и не си издънка. Има за какво да живееш. Повтаряй си, че ако имаш воля и спреш, Господ ще ти се усмихне и всичко ще се нареди! :) | |
|
| |
- NataLiya ~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6146 Reputation : 76 Join date : 26.04.2009 Age : 29
| Заглавие: Re: Every step that I take is another mistake to you ... ♥ Вто Мар 29, 2011 5:29 pm | |
| | |
|
| |
Little Girl ~ Неспасяем
| |
| |
LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| |
| |
~Rossita Неспасяем
| |
| |
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Every step that I take is another mistake to you ... ♥ Вто Мар 29, 2011 11:56 pm | |
| Еййй, душичка златна. Как искам да те видя и да те щипна за бузките. (сори, избило ме е да щипя бузи) Има доста истина в това, което си написал и останах трогната, че изобщо ме има там горе. Надявам се ти също да знаеш, че значиш много за нас и допринасяш доста за форума и определено ти се кефя. И както и преди съм ти казвала, винаги можеш да се обърнеш към мен, без значение за какво. Живи, здрави.. остана единственото активно момче във форума, с което не съм се видяла.. но ще се случи, хаха. | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| |
| |
rozaLie Неспасяем
| |
| |
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Every step that I take is another mistake to you ... ♥ Сря Мар 30, 2011 2:53 am | |
| Перверзен си. Занев бих го пробвала, ама е много дърт. Виж, ако бех по-дърта, или той по-млад.. Бъзикам се. Това "Ебала съм го" беше дали е със Г или с К.. I don't care. Апфффф.. моля те, само да не е Ники. Писна ми от този човек, сериозно. Спечели супер нечестно, с оглед на това, че беше изгонен и изведнъж ХОП, за него направила "Острова на Изгнанника" и там си изкара едно 80% сигурна победа, което за мен беше крайно нечестно. Но.. било каквото било. Просто искам сезон, в който Занев го има. Но Георги.. ГЕОРГИИИИИИ!!!!!!! <3 | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Every step that I take is another mistake to you ... ♥ Сря Мар 30, 2011 3:12 am | |
| Не съм казала, че Ники не е способен. Нито пък, че някой е по-способен от него. Проблема е, че той успя благодарение на екипа, че са видяли потенциала и направиха "Острова на Изгнанника".
Сървайвър.. ами не знам, човек. Трябва да се поразровим. | |
|
| |
- NataLiya ~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6146 Reputation : 76 Join date : 26.04.2009 Age : 29
| Заглавие: Re: Every step that I take is another mistake to you ... ♥ Сря Мар 30, 2011 3:31 am | |
| - IceRose ~ написа:
- Хаха, Тали недей така, че ще вземе да ми се качи самочувствието. Така се ме учили да казвам всичко, което ми е на сърцето, другото мога да го премълчавам, но не и това, което го чувствам! Тали, само едно нещо забравих да кажа по-горе, но ще го кажа тук. Благодарение на теб сега съм част от този форум, ти беше човекът, който някакси ме вдъхнови да остана. ;д
О ама то няма нищо лошо да имаш самочувствие.. ;д Аз казвам това което мисля..! Радвам се, че съм помогнала, за да останеш!! Но не виждам какво толкова съм направила... | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Every step that I take is another mistake to you ... ♥ | |
| |
|
| |
| Every step that I take is another mistake to you ... ♥ | |
|