|
| - ЧоЧа. | |
|
+13~Rossita Alice~ БетС :) LightOne U make me so hot ДанС The_vampire_girl Aнii - NataLiya ~ rozaLie :..КифладжкийкА..: Kat3t0 ♥ candyx. . 17 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
candyx. . Неспасяем
Warn : ( : И сърце,и душа,и каквото пожелаеш ще ти дам..Да бъдеш с мен сега. <3 Брой мнения : 2309 Reputation : 22 Join date : 18.06.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: - ЧоЧа. Чет Апр 08, 2010 7:20 pm | |
| Йо..Милоо..И мои е!Ще го делим!;д | |
| | | rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: - ЧоЧа. Чет Апр 08, 2010 7:25 pm | |
| | |
| | | - NataLiya ~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6146 Reputation : 76 Join date : 26.04.2009 Age : 29
| Заглавие: Re: - ЧоЧа. Чет Апр 08, 2010 7:44 pm | |
| - rozaLie написа:
- Мне, неможе! ;д
| |
| | | candyx. . Неспасяем
Warn : ( : И сърце,и душа,и каквото пожелаеш ще ти дам..Да бъдеш с мен сега. <3 Брой мнения : 2309 Reputation : 22 Join date : 18.06.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: - ЧоЧа. Чет Апр 08, 2010 7:48 pm | |
| | |
| | | - NataLiya ~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6146 Reputation : 76 Join date : 26.04.2009 Age : 29
| Заглавие: Re: - ЧоЧа. Чет Апр 08, 2010 7:53 pm | |
| - Forever yours! < 3 написа:
- rozaLie написа:
- Мне, неможе! ;д
| |
| | | rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: - ЧоЧа. Чет Апр 08, 2010 7:56 pm | |
| | |
Warn : ( : И сърце,и душа,и каквото пожелаеш ще ти дам..Да бъдеш с мен сега. &lt;3 Брой мнения : 2309 Reputation : 22 Join date : 18.06.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: - ЧоЧа. Чет Апр 08, 2010 7:57 pm | |
| Добре,добре..Ама Ренди си е мои! Не му се сваляйте или пък още повече не му се натискайте!;дд | |
| | | rozaLie Неспасяем
| | | | candyx. . Неспасяем
Warn : ( : И сърце,и душа,и каквото пожелаеш ще ти дам..Да бъдеш с мен сега. &lt;3 Брой мнения : 2309 Reputation : 22 Join date : 18.06.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: - ЧоЧа. Чет Апр 08, 2010 8:02 pm | |
| Не!НЯМА да го деля с теб!Ренди е МОИ!Взимаи си там Сина и мълчи!;д | |
| | | rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: - ЧоЧа. Чет Апр 08, 2010 8:03 pm | |
| Аз не се задоволявам така лесно. И бту: Неможе да е само за тебе, `щото благодарение на МЕН ти се зариби по Ренди. Няма начин.. Делим го! ;д | |
| Заглавие: Re: - ЧоЧа. Чет Апр 08, 2010 8:05 pm | |
| Не,не,не,не!В никакав случаи не го делим!Ти искаш повече Сина!За теб Сина-за мен Ренди!;д | |
| | | rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: - ЧоЧа. Чет Апр 08, 2010 8:06 pm | |
| Млъкни ма! ;д Просто си нямаш на представа как го обичам Ортън, така че.. Трай си там. Делим го и това е. | |
| Заглавие: Re: - ЧоЧа. Чет Апр 08, 2010 8:07 pm | |
| Не,не,не!!!Не го делим!Повече обичам Сина!Затова Ортън е мои! | |
| | | rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: - ЧоЧа. Чет Апр 08, 2010 8:09 pm | |
| Не,не гледам филми!В момента съм сериозна! ;;д | |
| | | rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: - ЧоЧа. Чет Апр 08, 2010 8:15 pm | |
| | |
| | | rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: - ЧоЧа. Пет Апр 09, 2010 2:36 am | |
| 1.Коя/кой ти е най-добрия приятел/приятелка? 2.С кого обичаш да излизаш най-много? 3.А с кой най-вече излизаш? 4.С кого обичаш да си чатиш? 5.А с кого си чатиш най-често? 6.С кого споделяш ВСИЧКО? | |
| Заглавие: Re: - ЧоЧа. Пет Апр 09, 2010 3:15 am | |
| Йоо..Малко за моя личен живот.; хх ;д 1-Ами..Незнамм..Немога да определя такова момиче..За момче-Крис! 2-Все едно ми е с кого ще излизам,важното е да се забавлявам! : ) 3-Симеон,Крис,Изабела,Викито,Симона...;д 4-С теб най-много...;дд..Защото напоследък само с теб си чата най-много.;д 5-С теб и Симеон.;д 6-Няма такъв човек!На всеки казвам по нещо малко за моя личен живот..Ти знайш неща,които другите незнаят.Те знаят неща,които ти не знаеш..Иии..Така..Попринципно не обичам да говоря за личния си жовот..Някак сии странно ми е,защото съм приживяла доста тежки моменти...Абе..Стига толкова.;дд
Въпроси? | |
| | | rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: - ЧоЧа. Съб Апр 10, 2010 7:37 pm | |
| Вени.. Сестра ми ще дойде с мен, най-вероятно. Къде да ви чакаме? (Бай дъ уей, пиша ти тук, щото от на сестра ми компютъра не ми влиза в скайпа..) | |
| | | | rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: - ЧоЧа. Нед Апр 11, 2010 1:46 am | |
| | |
| Заглавие: Re: - ЧоЧа. Нед Апр 11, 2010 4:12 am | |
| Охх..Моля тее!Не ми напомняй! | |
| | | rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: - ЧоЧа. Пон Апр 12, 2010 9:45 pm | |
| - llevame написа:
- Офф..Понеже ми е МЕГА скучно ще кача моята история.Всащност ще е напиша.Тя е писана по воден дневник преди..Ммм..Абе да кажем преди много години.Героите са реални,както и деиствията!Историята се казва: "Something always prevents me to live./Нещото което винаги ми пречи да живея.".Заглавието е мое!Таа..Стига обяснение,не карам никои да я чета,никои не е задължен това да го прави,това е негов личен избор!
Something always prevents me to live.
Здравейте.Аз съм съвсем нормално момиче,е не съвсем нормално,имам много повече проблеми от момичетата на моята възраст,което не мисля че е много нормално.Казвам се Борислава,Приятелите ми викат Бони,Бон и прочие. Влюбена съм в момче по-голямо от мен с 1 година.Не е нищо особено,или поне аз така си мисля.Познаваме се и двамата доста добре.По скайпа всеки ден си чатим,но в училище е студен,,,Незнам,няма дума с която да го опиша,държи се с мен като с утрпека,което на мен не ми харесва,казва че това го прави само за известност.По дяволите,за какво му е на човек да бъде по-известен,ако приятелите му и околните не го приемат такъв какъвто е.Напирмер мен.Казват ми,че съм всяква,но не ми прави впечатление.. Има двама важни човека в моя живот това са Фи и Ро,Тези хора са с мен от мина на създаването ми,немога да опиша колко много ги обичам..Едва ли някога ще мога да им се отплатя за това което са направили за мен.Те са ми като сестри.Всичко споделям с тях,както и те с мен. Всащност това ми е втория дневник,минали ми го откраднаха.Това се случи миналия месец.От тогава си казах,че дневник повече няма да си водя,защото случката която стана,беше ужасяваща.Ето какво стана: Пишех си една вечер в Мер/старя ми дневник,страшно мнгоо си го обичах..;сс/,и Ро и Фи дойдоха и поискаха да си направим парти..Съгласих се,партитата,особено вечерните с тях са незабравими,и тогава изчезна дневника ми.На бала с маски разбрах кой го е откраднал.Бяха Алиса и Таня.Най-омразните ми врагове,Мразя ги от дъното на душата си..Винаги ще намерят начин да ме унижат пред всички,но това което направиха на бала с маски беше просто,просто,просто ужансо отвратително,бях съсипана..Прочетоха всичките ми тайни пред училището,никак не беше хубаво.От тогава си казах,че повече дневник няма да си водя,но прсто не издържах,ще си водя отново дневник и ще го крия по-скришно,този път няма да ми го вземат по никакав начин, Но това вече не ми прави впечатление,в момента единственото нещо за което сивото ми вещество работи,това е мисълта ми за Александър.Ах тези мсукули,а погледа..Мале..Немога..Толкова е красив.А начина по които играе футбол,начина по които ходи,по които говори..Ох..Разтапям се..Но е 11 клас..Мале..Нямам никакав шанс с него..Или поне аз така си мисля,незнам доста съм объркана,..Но Алиса само му се натиска,а не е нищо повече от мен,незнам,струва ми се страно да ида и да го заговоря,защото последният път,той ме нарани доста жестоко,и по скайпа ми каза,че това е само на бъзик,но какво ли иска да постигне с това?Нямам си и на представа,незнам какво да мисля..Объркана съм..Другата седмица е партито за Хелоин..Идеалният момент в които да го поканя на танц..Но ще стане ще ме отреже ли?Незнам,сърцето ми подсказва да го поканя,Фи и Ро,също казват да го поканя,но разумът,,Казва ,обратното,кое да послушам майка ми винаги ми казва да послушам разума,.Но това не е всичко,днеска когато излезнах по време на час,по точно от английския го видях и ме хвана за ръка,..Оу..Толкова се радвам,поговорихме си очи в очи,докато Светльо не излезна и той почна да ме обижа,което никак не ми харесва..Даже започвам да мразя всичко това.. Е скъпо дневниче,аз ще лягам да спя,радвам се че споделих.. : ). До утре и се надявам да има за какво да пиша..! Ще видим ли другите епизоди? | |
| Заглавие: Re: - ЧоЧа. Пет Апр 16, 2010 1:49 am | |
| Ммм..Несмятам..Няма никакъв интерес..! | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: - ЧоЧа. | |
| |
| | | | - ЧоЧа. | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |