Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bulgarian forum about Selena Gomez

ИндексИндекс  PortalPortal  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

- ЧоЧа.

Go down 
+13
~Rossita
Alice~
БетС :)
LightOne
U make me so hot
ДанС
The_vampire_girl
Aнii
- NataLiya ~
rozaLie
:..КифладжкийкА..:
Kat3t0 ♥
candyx. .
17 posters
Иди на страница : Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13  Next
АвторСъобщение
candyx. .
Неспасяем
Неспасяем
candyx. .

Warn :
- ЧоЧа. - Page 7 Left_bar_bleue0 / 1000 / 100- ЧоЧа. - Page 7 Right_bar_bleue

( : И сърце,и душа,и каквото пожелаеш ще ти дам..Да бъдеш с мен сега. <3
Брой мнения : 2309

- ЧоЧа. - Page 7 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: - ЧоЧа.   - ЧоЧа. - Page 7 Icon_minitimeПон Мар 08, 2010 1:39 am

Не маа,аз излизах и той стана,и си отиде!За съжаление,трябва да не губи мускулите си! rofl
Върнете се в началото Go down
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :
- ЧоЧа. - Page 7 Left_bar_bleue10 / 10010 / 100- ЧоЧа. - Page 7 Right_bar_bleue

( : happiness is the key to success.
Брой мнения : 15926
Местожителство : Пловдив

- ЧоЧа. - Page 7 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: - ЧоЧа.   - ЧоЧа. - Page 7 Icon_minitimeПон Мар 08, 2010 1:44 am

rofl
https://twitter.com/#!/rozaLiex
candyx. .
Неспасяем
Неспасяем
candyx. .

Warn :

- ЧоЧа. - Page 7 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: - ЧоЧа.   - ЧоЧа. - Page 7 Icon_minitimeПон Мар 08, 2010 2:07 am

'Ко са смейш маа..?;дд
candyx. .
Неспасяем
Неспасяем
candyx. .

Warn :

- ЧоЧа. - Page 7 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: - ЧоЧа.   - ЧоЧа. - Page 7 Icon_minitimeЧет Мар 11, 2010 2:07 am

Офф..Понеже ми е МЕГА скучно ще кача моята история.Всащност ще е напиша.Тя е писана по воден дневник преди..Ммм..Абе да кажем преди много години.Героите са реални,както и деиствията!Историята се казва: "Something always prevents me to live./Нещото което винаги ми пречи да живея.".Заглавието е мое!Таа..Стига обяснение,не карам никои да я чета,никои не е задължен това да го прави,това е негов личен избор!

Something always prevents me to live.

Здравейте.Аз съм съвсем нормално момиче,е не съвсем нормално,имам много повече проблеми от момичетата на моята възраст,което не мисля че е много нормално.Казвам се Борислава,Приятелите ми викат Бони,Бон и прочие.
Влюбена съм в момче по-голямо от мен с 1 година.Не е нищо особено,или поне аз така си мисля.Познаваме се и двамата доста добре.По скайпа всеки ден си чатим,но в училище е студен,,,Незнам,няма дума с която да го опиша,държи се с мен като с утрпека,което на мен не ми харесва,казва че това го прави само за известност.По дяволите,за какво му е на човек да бъде по-известен,ако приятелите му и околните не го приемат такъв какъвто е.Напирмер мен.Казват ми,че съм всяква,но не ми прави впечатление..
Има двама важни човека в моя живот това са Фи и Ро,Тези хора са с мен от мина на създаването ми,немога да опиша колко много ги обичам..Едва ли някога ще мога да им се отплатя за това което са направили за мен.Те са ми като сестри.Всичко споделям с тях,както и те с мен.
Всащност това ми е втория дневник,минали ми го откраднаха.Това се случи миналия месец.От тогава си казах,че дневник повече няма да си водя,защото случката която стана,беше ужасяваща.Ето какво стана:
Пишех си една вечер в Мер/старя ми дневник,страшно мнгоо си го обичах..;сс/,и Ро и Фи дойдоха и поискаха да си направим парти..Съгласих се,партитата,особено вечерните с тях са незабравими,и тогава изчезна дневника ми.На бала с маски разбрах кой го е откраднал.Бяха Алиса и Таня.Най-омразните ми врагове,Мразя ги от дъното на душата си..Винаги ще намерят начин да ме унижат пред всички,но това което направиха на бала с маски беше просто,просто,просто ужансо отвратително,бях съсипана..Прочетоха всичките ми тайни пред училището,никак не беше хубаво.От тогава си казах,че повече дневник няма да си водя,но прсто не издържах,ще си водя отново дневник и ще го крия по-скришно,този път няма да ми го вземат по никакав начин,
Но това вече не ми прави впечатление,в момента единственото нещо за което сивото ми вещество работи,това е мисълта ми за Александър.Ах тези мсукули,а погледа..Мале..Немога..Толкова е красив.А начина по които играе футбол,начина по които ходи,по които говори..Ох..Разтапям се..Но е 11 клас..Мале..Нямам никакав шанс с него..Или поне аз така си мисля,незнам доста съм объркана,..Но Алиса само му се натиска,а не е нищо повече от мен,незнам,струва ми се страно да ида и да го заговоря,защото последният път,той ме нарани доста жестоко,и по скайпа ми каза,че това е само на бъзик,но какво ли иска да постигне с това?Нямам си и на представа,незнам какво да мисля..Объркана съм..Другата седмица е партито за Хелоин..Идеалният момент в които да го поканя на танц..Но ще стане ще ме отреже ли?Незнам,сърцето ми подсказва да го поканя,Фи и Ро,също казват да го поканя,но разумът,,Казва ,обратното,кое да послушам майка ми винаги ми казва да послушам разума,.Но това не е всичко,днеска когато излезнах по време на час,по точно от английския го видях и ме хвана за ръка,..Оу..Толкова се радвам,поговорихме си очи в очи,докато Светльо не излезна и той почна да ме обижа,което никак не ми харесва..Даже започвам да мразя всичко това..
Е скъпо дневниче,аз ще лягам да спя,радвам се че споделих.. : ).
До утре и се надявам да има за какво да пиша..!

Последната промяна е направена от llevame на Чет Мар 11, 2010 2:18 am; мнението е било променяно общо 2 пъти
~Rossita
Неспасяем
Неспасяем
~Rossita

Warn :

( : 8-9-10112012
Брой мнения : 14468

- ЧоЧа. - Page 7 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: - ЧоЧа.   - ЧоЧа. - Page 7 Icon_minitimeЧет Мар 11, 2010 2:11 am

Хареса ми! Интересна е самата история и има и от двете по малко - радост и тъга. Това прави историите магични!
http://acciosharman.tumblr.com/
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :

- ЧоЧа. - Page 7 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: - ЧоЧа.   - ЧоЧа. - Page 7 Icon_minitimeЧет Мар 11, 2010 2:20 am

Съгласна съм с Рос! Браво! <3
candyx. .
Неспасяем
Неспасяем
candyx. .

Warn :

( : И сърце,и душа,и каквото пожелаеш ще ти дам..Да бъдеш с мен сега. &amp;lt;3

- ЧоЧа. - Page 7 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: - ЧоЧа.   - ЧоЧа. - Page 7 Icon_minitimeЧет Мар 11, 2010 2:21 am

Мерси! < 3
- NataLiya ~
Неспасяем
Неспасяем

Warn :

Брой мнения : 6146

- ЧоЧа. - Page 7 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: - ЧоЧа.   - ЧоЧа. - Page 7 Icon_minitimeЧет Мар 11, 2010 5:03 am

Мм защо ли се досещам кое е момчето? laugh
candyx. .
Неспасяем
Неспасяем
candyx. .

Warn :

- ЧоЧа. - Page 7 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: - ЧоЧа.   - ЧоЧа. - Page 7 Icon_minitimeЧет Мар 11, 2010 7:56 pm

Aми,не не се досещаш кое е момчето!Още сутринта ти казах,че не е Шопа..;д
Така че,малка госпожице не говори много,много,обаче наистина като мълчиш изглеждаш много по-умна! rofl
- NataLiya ~
Неспасяем
Неспасяем

Warn :

- ЧоЧа. - Page 7 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: - ЧоЧа.   - ЧоЧа. - Page 7 Icon_minitimeЧет Мар 11, 2010 10:26 pm

Аз по принцип съм си умна! И сегаа да те питам нещо ся..
Ти казваш,че историята е по стар дневник нали? Което ще рече,че си преживяла това нещо или се лъжа?
candyx. .
Неспасяем
Неспасяем
candyx. .

Warn :

- ЧоЧа. - Page 7 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: - ЧоЧа.   - ЧоЧа. - Page 7 Icon_minitimeПет Мар 12, 2010 12:33 am

До половина.И по скайп ти казах.;дд
- NataLiya ~
Неспасяем
Неспасяем

Warn :

- ЧоЧа. - Page 7 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: - ЧоЧа.   - ЧоЧа. - Page 7 Icon_minitimeПет Мар 12, 2010 12:58 am

Мда ама ти сама си призна,че и няой хора ш са появат (( досещай се сама за кой ти говора,че да не издавам! ;д ))
candyx. .
Неспасяем
Неспасяем
candyx. .

Warn :

- ЧоЧа. - Page 7 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: - ЧоЧа.   - ЧоЧа. - Page 7 Icon_minitimeПет Мар 12, 2010 2:21 am

Да,да,да..Не е нужно повече коментари!Та..Ето 2+ра част!

Мило Дневниче,събуждам се с мисъта за хубав ден и мисълта за Александър.Незнам имам някакво огромно пречувствие,че днес нещо вълнуващо ще се случи,но точно какво и с кого немога да знам.Сънувах странен сън!Бях в гората в близост до гробищата със Иван,Ро,Фи и Александър.Незнам,но зад едно дърво имаше нещо..Виждах образа му,или може би сянката,незнам точно,по точно може би сняката,беше голямо и ужасяващо,изведнъж се озова зад мен,и бях сама,незнам къде изчезнаха другите.Тованещо,което беше зад мен.Каза нещо,което бях написала в дневника си:
-Никога няма да мога да бъда с него,докато Алиса е тук.
Обърнах се и видях,кого,Алиса.Учудих се доста от това нейно присъствие точно тогава,но защо присъстваше и в съня ми?Да не би да е предсказание за нещо страшно?УЖАСТ!Ужасена съм от съня си,както и от нея.Тя е толкова,толкова,толкова,безкрупулна,манипулаторка,незнам,няма думи които могат да я опишат в действителност такава каквато е!Мисли се за голямата работа,а всъщност не е!Няма да е коментирам!Начина по които ходи,по които говори,по които върши всичко е просто отвратителен!Самата тя ме отвръщава,но винаги има справедливост и знам,че някой ден някой ще й го върне тъпкано!
Айде,за днеска стига толкова,ще ставам,че ще излизам с Ро и Фи.
До утре или още днес вечерта!

Затворих дневника си.Управих се и излезнах.Ро и Фи ме чакаха пред стария магазин.Там се събирахме винаги когато имахме нужда една от друга,и естествено там се чакахме когато излизахме.Пъвоначално не можах да позная Фи.Беше с нова прическа.Толкова и отива,страшно красива е.А и с този грим е повече от прелестна.Естествено Фи ме зарадва не само с външния и вид,ами и с новиината която ми сервира.
-Слънце,познай?-Каза тя.
-Кажи.Като гледам изражението ти немога да позная друго освен това,че си безкрайно щастлива.Та на какво се дължи това твое щастие.-Беше ми доста удудващо и продължих.-Да не би..
-1.Съжелявам ,че те прекъсвам,но просто немога да се сдържа.
2.Завчера когато ходихме в "Пеперудата" на дискотека,споммняш ли си онова русо момче.Мартин,Мат?-Изрече тези едва ли не,три изречения толкова бързо,че почти нищо не разбрах.
-Ами,да.Ти си го беше харесала нали така?
-Да.-Моменталически отговори.
-Извинете,но понеже не бях тук.Ми кажете за какво става въпрос.-Ро беше объркана,на лицето й имаше само едно голямо НИЩО.Самата тя беше объркана.Потънала в мислите си.
-Ами,бяхме в нощния.-заговори Фи.-Иии..Влизаме и сядаме на масата,после дойдоха едни момчета,и едно от ях беше русо.Ох..Хубавец.Страшно много го харесах.-продължи влюбено,докато Ро не я прекъсна.
-Нищо ново,ти първия които видиш и се лвюбваш в него.-Каза досто достоверно Ро.
-Всъщност,Ро,наистина си права.-Казах,доста замислено аз.
-Сегаа,,,Момичета ме слушайте после ме рогайте.-Каза доста сериозно,като от време на време,самата тя се смееше,на глупостите които дрънка!-Поиска ми скайпа,и вчера ми предложи.Бях в шок.Нямаше какво да му мисля за последствията и казах,да.
-Ииии,,което пак ни връща на темата,че не мислиш какво говориш.-Каза Ро.С тон,които не беше присъщ за нея.-Понякога си доста голям инат.Да не стане,както с Тошо.После едвам-едвам те измъкнахме от кризата в която беше попаднала.-Продължи,но изражението и ставаше от лошо,на по-лошо.
-Да,Ро права си.Беше трагедия.А сега не си представям какво може да е.Може би по-лошо.Зажъркваш се в по-големи каши и все ние те вадим.-Казах й.
-Стига момичета.-Изрече тези думи с доста силен и заглушителен смях.-Нищо няма да ми има.Все пак случката с Тошо беше преди 1 година,за Бога!Сега съм по-зряла.Мислете малко по-мащабно.
-Не искам да мисля.Не искам.Не искам.Не искам да живея,има ли смисъл,единственото което права е да играя по свирката на всички ви.Не виждате ли?Не чувате ли?Какво ви става?Какво ви става на всички?Немога да си обесня..Не,наистина не мога,не виждам смисъл в това което вие правите,в това какво всички правите?Имате лив ъобще цели в този живот?-Тези думи на Ро,бяха изречени с доста огорчание и сълзи.
Тя побегна към тях и се заключи.Не можахме да разберем какво и стана?Какво се случи?Какво толкова е разтрои?Но единственото което разбрах,че тя е напълно права,.Напоследък всичко започна да се върти само около мен и Фи.Може би се почувства изоставена от най-добрите си приятелки,пренебрегната?Нямам си и напредстава.

Е,надявам се да ви хареса..И се извинявам за правописните грешки!
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :

- ЧоЧа. - Page 7 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: - ЧоЧа.   - ЧоЧа. - Page 7 Icon_minitimeПет Мар 12, 2010 2:33 am

Харесва ми.
Обаче, като чета.. Имам чувството, че аз съм Ро. Не само заради името, но изобщо всичко.

Знам, че не съм аз, но просто казвам!

Последната промяна е направена от rozaLie на Пет Мар 12, 2010 2:36 am; мнението е било променяно общо 1 път
candyx. .
Неспасяем
Неспасяем
candyx. .

Warn :

- ЧоЧа. - Page 7 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: - ЧоЧа.   - ЧоЧа. - Page 7 Icon_minitimeПет Мар 12, 2010 2:35 am

Може би си преличате твърде много!Макар тя в реалността да е 10-ти клас! rofl
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :

- ЧоЧа. - Page 7 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: - ЧоЧа.   - ЧоЧа. - Page 7 Icon_minitimeПет Мар 12, 2010 2:36 am

Ти ще кажеш дали си приличаме. ;д
candyx. .
Неспасяем
Неспасяем
candyx. .

Warn :

- ЧоЧа. - Page 7 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: - ЧоЧа.   - ЧоЧа. - Page 7 Icon_minitimeПет Мар 12, 2010 2:39 am

Незнам,може би малко в характера.;дд
Имам предвид..Офф..Немога да се изкажа,се пак ми е братовчедка,а ти приятелка...Може би по това как се изразявате,начина на говорене..Абе незнам.. xa
~Rossita
Неспасяем
Неспасяем
~Rossita

Warn :

- ЧоЧа. - Page 7 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: - ЧоЧа.   - ЧоЧа. - Page 7 Icon_minitimeПет Мар 12, 2010 2:39 am

Хареса ми, Вени!
Наистина и аз имам чувството че е Чучолинка. think
Знам какво ще ми кажете (всички) - "Много се месиш, Теди."
candyx. .
Неспасяем
Неспасяем
candyx. .

Warn :

- ЧоЧа. - Page 7 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: - ЧоЧа.   - ЧоЧа. - Page 7 Icon_minitimeПет Мар 12, 2010 2:40 am

Не,спокойно!Никой няма да каже такова нещо!
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :

- ЧоЧа. - Page 7 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: - ЧоЧа.   - ЧоЧа. - Page 7 Icon_minitimeПет Мар 12, 2010 2:40 am

Спокойно, Теди! Никой нищо не ти казва.

Да, начинът на говорене.. Бе, както и да е. ;д
~Rossita
Неспасяем
Неспасяем
~Rossita

Warn :

- ЧоЧа. - Page 7 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: - ЧоЧа.   - ЧоЧа. - Page 7 Icon_minitimeПет Мар 12, 2010 2:42 am

llevame написа:
Не,спокойно!Никой няма да каже такова нещо!

Ех, добри хорица. Аз колко такива приказки (за месенето) съм чувала.. Както и да е!
candyx. .
Неспасяем
Неспасяем
candyx. .

Warn :

- ЧоЧа. - Page 7 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: - ЧоЧа.   - ЧоЧа. - Page 7 Icon_minitimeПет Мар 12, 2010 2:47 am

Цттцтцт..Който ти ги е приказвал е бил голям ахмак..Честно!;д
- NataLiya ~
Неспасяем
Неспасяем

Warn :

- ЧоЧа. - Page 7 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: - ЧоЧа.   - ЧоЧа. - Page 7 Icon_minitimeПет Мар 12, 2010 2:57 am

Хубаво е .. леко объркано на места ми беше доста оплетено,но ми харесва..

Последната промяна е направена от Forever yours! < 3 на Съб Мар 13, 2010 12:32 am; мнението е било променяно общо 1 път
~Rossita
Неспасяем
Неспасяем
~Rossita

Warn :

- ЧоЧа. - Page 7 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: - ЧоЧа.   - ЧоЧа. - Page 7 Icon_minitimeПет Мар 12, 2010 3:37 am

llevame написа:
Цттцтцт..Който ти ги е приказвал е бил голям ахмак..Честно!;д

Пфу.. права си.
~Rossita
Неспасяем
Неспасяем
~Rossita

Warn :

- ЧоЧа. - Page 7 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: - ЧоЧа.   - ЧоЧа. - Page 7 Icon_minitimeСъб Мар 13, 2010 2:54 am

Ето една порция въпроси от мен. <3

1. Любим аватар? (Постави снимка, ако може.)
2. Любим подпис? (Същото важи и за подписа.)
3. Любимо гифче? (Още един път повтори тази операция. ;д)
4. Любима книга?
5. Любим/и епизод/и на TVD?
6. Гледаш ли Gossip Girl?
7. Обичаш ли да носиш накити?
8. Ако е "Да" - Какви?
9. Пишеш ли красиво? ;д
10. Колко гаджета си имала до сега?
11. Обичала ли си истински?
12. Приятели от форума?
13. Харесваш ли Лейтън Мийстър?
14. А Майли?
15. А Тейлър Суифт?
16. Имаш ли вече мнение за мен?
17. Положително ли е или е лошо? (Искам ИСТИНАТА!)
18. Нещо, което те дразни в мен?
19. Има ли нещо, което ти харесва в мен?
20. Изнервих ли те с въпросите номер 16, 17, 18 и 19?
Sponsored content

- ЧоЧа. - Page 7 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: - ЧоЧа.   - ЧоЧа. - Page 7 Icon_minitime

- ЧоЧа.
Върнете се в началото 
Страница 7 от 13Иди на страница : Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13  Next

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Selena Gomez BG Forum :: Служебни :: Кошче-
Идете на:  

Tyxo.bg counter
Create a forum on Forumotion | ©phpBB | Поддръжка на форума | Сигнал за злоупотреба | Cookies | Последните дискусии