| Физическото | |
|
+33xSexyDiego Wesi. rS.19 ♥ Ариана Дъмбълдор xMissDreamer *Радии <3 Cap`pac. Famous gurll. МаНдАрИнКаТа Aнii Little Girl ~ Barbie. iwkaa™ Selena Watson Catch Me <3 Нинзи ^ <3 цветuu** bonita ~Rossita *DanSs* monini Alice~ ~SellY <33~ Miss*Sunshine The_vampire_girl ~one and the same ... |SweeT| :..КифладжкийкА..: U make me so hot Kat3t0 ♥ candyx. . rozaLie SeLLsYy 37 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Little Girl ~ Неспасяем
Warn : ( : But you’re hurting me from inside of my head, I can’t take it, I can’t take it .. Брой мнения : 5829 Reputation : 48 Join date : 09.03.2010 Age : 28
| Заглавие: Re: Физическото Чет Ное 25, 2010 4:52 am | |
| ЗА ФИЗИЧЕСКОТО Харесва ми, защото нищо не правя ;дд. В миналото даскало учителката беше по - строга и не ми беше сред любимите предмети, но тази година когато искам играя ии да харесва ми ;дд. Поне мозъка малко ми отпочива ;дд.
ТРЕНИРОВКИ И ИГРИ Най - различни. Баскетбол, волейбол, футбол, тенис на маса и уж имаме там някъв "фитнес' ;дд където момичетата ходиме на някви уреди, но никой нищо не прави на тях ;дд.
ДАСКАЛКАТА На мене ми е даскал ии е страшно готин. Не е строг никак даже, много ме кефи пич от всякъде ;дд.
ИЗВОД КАТО ЦЯЛО ЗА ФИЗИЧЕСКОТО Преди беше мъчителен - първо защото в спортовете ме няма ;дд ии второ абе беше си тъпо ;дд. Тази година суперски час ;дд. Нищо не правим освен да говорим и да се лигавим ;дд ии да харесва ми ;д.
ДОПЪЛНЕНИЕ "Най-безмисления час,създаван някога! ;д" - Напълно съм съгласна със Стели ;дд. Но все пак разтоварващ, донякъде ;дд. | |
|
| |
Aнii Неспасяем
Warn : ( : Live Like There's No Tomorrow! Брой мнения : 950 Reputation : 8 Join date : 05.10.2009 Age : 26 Местожителство : асеновград
| Заглавие: Re: Физическото Чет Ное 25, 2010 6:21 pm | |
| ЗА ФИЗИЧЕСКОТО Харесва ми защото обичам да се движа а в този час правя това защото госпожата не ни дава да седнем дори да си починем за малко на пейката.
ТРЕНИРОВКИ И ИГРИ Ами предимно волебол и бягане...ако се брой :д
ДАСКАЛКАТА Ужас!Когато се измориш и седнеш на пейката идва до теб хваща те за ръката или блузата и започва да те бута за да станеш и да продължиш да играеш или там каквото правиш.Но е интересно защото сички почват да се хилят и падат на земята а тя неможе да дойде и да вдигне всички :д
ИЗВОД КАТО ЦЯЛО ЗА ФИЗИЧЕСКОТО Амии макар и даскалката да е гадна на мен часа много ми харесва!
ДОПЪЛНЕНИЕ Забавен час!
| |
|
| |
МаНдАрИнКаТа Маниак
Warn : Брой мнения : 443 Reputation : 3 Join date : 03.04.2010 Age : 27 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Физическото Нед Ное 28, 2010 3:22 am | |
| ЗА ФИЗИЧЕСКОТО (Харесва ми единствено, когато играем волейбол.) ТРЕНИРОВКИ И ИГРИ (Сега сме на тема "Волейбол".Да се надяваме, че дълго време ще останем така.А иначе, ако времето е хубаво, госпожата ни изкарва навън и правим баскетболни упражнения.) ДАСКАЛКАТА (Като цяло е готина.) ИЗВОД КАТО ЦЯЛО ЗА ФИЗИЧЕСКОТО (Понякога мъчителен, понякога суперски.) ДОПЪЛНЕНИЕ (Обичам го, когато не тичаме и не скачаме! ) | |
|
| |
Famous gurll. Луд фен
Warn : Брой мнения : 307 Reputation : 0 Join date : 09.01.2011 Age : 27
| Заглавие: Re: Физическото Вто Яну 11, 2011 6:44 pm | |
| ЗА ФИЗИЧЕСКОТО Хубав час.
ТРЕНИРОВКИ И ИГРИ Почиваме на пейките докато момчетата играят футбол
ДАСКАЛКАТА Бива.Понякога е строга и ни кара и ние да играем на футбол или там ама в 80% от случайте ни кара само да си мълчим x d
ИЗВОД КАТО ЦЯЛО ЗА ФИЗИЧЕСКОТО Суперски ..
ДОПЪЛНЕНИЕ Няма xDD | |
|
| |
Cap`pac. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 4596 Reputation : 5 Join date : 04.12.2010 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Физическото Нед Фев 27, 2011 6:28 pm | |
| ЗА ФИЗИЧЕСКОТО (Ужасно много,но не го караме много-много.)
ТРЕНИРОВКИ И ИГРИ (Лицеви,коремни,волейбол и бягане..това е.;дд)
ДАСКАЛКАТА (Не е много строга.)
ИЗВОД КАТО ЦЯЛО ЗА ФИЗИЧЕСКОТО (50% мъчителен,50% суперски..;дд)
ДОПЪЛНЕНИЕ (Тук вече пишете каквото си искате за физическото.) | |
|
| |
*Радии <3 Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6029 Reputation : 15 Join date : 25.07.2010 Age : 25 Местожителство : Сливен
| Заглавие: Re: Физическото Нед Фев 27, 2011 6:42 pm | |
| ЗА ФИЗИЧЕСКОТО Харесва ми,хубав час.
ТРЕНИРОВКИ И ИГРИ Бягаме,играем баскетбол,а момчетата футбол.
ДАСКАЛКАТА Всъщност е господин. Ами добър е,занимава ни с най-различни игри.
ИЗВОД КАТО ЦЯЛО ЗА ФИЗИЧЕСКОТО Понякога не ми се играе,но в друг момент искам да играя повече от всико. ;дд
ДОПЪЛНЕНИЕ Няма. | |
|
| |
xMissDreamer Маниак
Warn : ( : Just a smile. ♥ Брой мнения : 507 Reputation : 3 Join date : 05.10.2010 Age : 27 Местожителство : Перник ♥
| Заглавие: Re: Физическото Пон Фев 28, 2011 1:20 am | |
| ЗА ФИЗИЧЕСКОТО Ммм, бива. Не ми е любим предмет и не тръпна от желание да дойде четвъртия час, когато имаме.
ТРЕНИРОВКИ И ИГРИ Играеме волейбол, баскетбол, момчетата и някои момичета - футбол...
ДАСКАЛКАТА Не е строга, ама изобщо даже. Но не ни и позволява да правиме каквото си искаме. Кефи ме. ;д
ИЗВОД КАТО ЦЯЛО ЗА ФИЗИЧЕСКОТО Ем, аз не съм спортна личност и не ми е особено интересен, но понякога имам нужда да имаме само фвс.
ДОПЪЛНЕНИЕ Нямамм.. | |
|
| |
Ариана Дъмбълдор Нов
Warn : ( : Големите мечти са за слабите, а малките за силните! Аз имам и двете, значи съм себе си! Брой мнения : 20 Reputation : 0 Join date : 22.05.2011 Age : 29 Местожителство : в нас
| Заглавие: Re: Физическото Нед Май 22, 2011 10:08 pm | |
| Е, аз пък съм освободена с протокол и въобще не играя. Ако питате защо, защото не навиждам ФВС и просто излъгах докторките, че ме боли едната ръка и те ме освободиха. Другата година мисля пак да направя така! | |
|
| |
rS.19 ♥ Неспасяем
Warn : ( : don't expect me to be nice with you. Брой мнения : 6044 Reputation : 126 Join date : 06.03.2011 Age : 26 Местожителство : umm.. at home?
| Заглавие: Re: Физическото Нед Май 22, 2011 11:26 pm | |
| ЗА ФИЗИЧЕСКОТО (Харесвате ли часа по физическо?) Да! Обичам го, защото попринцип спортувам и .. се разтоварвам. ТРЕНИРОВКИ И ИГРИ (Какви упражнения правите? Какви игри играете в часа?) Амии .. Волейбол .. Чакайте да помисля .. волейбол! Нали съм волейболистка ии .. само това играя всеки час, но когато ни изпитват например на 300 метра ги тичам с голямо неудоволствие. ДАСКАЛКАТА (Строга ли ви е даскалката?) На нас ни е даскал, но не - добър е .. Е понякога ни лази по нервите, ама .. какво можем да направим ! ИЗВОД КАТО ЦЯЛО ЗА ФИЗИЧЕСКОТО (Опишете го според вас като МЪЧИТЕЛЕН или СУПЕРСКИ час.) СТРАХОТЕН час! ДОПЪЛНЕНИЕ (Тук вече пишете каквото си искате за физическото.) Написах всичко в по - горните редове. | |
|
| |
Wesi. Напредващ
Warn : ( : I Love You! Брой мнения : 136 Reputation : 3 Join date : 03.01.2011 Age : 28
| Заглавие: Re: Физическото Пон Май 23, 2011 12:08 am | |
| ЗА ФИЗИЧЕСКОТО (Харесвате ли часа по физическо?) Когато играем волейбол и яки спортове - може да се каже, ама иначе - НЕЕЕ.
ТРЕНИРОВКИ И ИГРИ (Какви упражнения правите? Какви игри играете в часа?) Волейбол, баскетбол. И ни карат да тичаме по 300 метра, аз горката с голяма мъка ги тичам.
ДАСКАЛКАТА (Строга ли ви е даскалката?) Даскал ни е. Ама айде, да ми се оправи настроението, тоя простак да го наречем ДАСКАЛКА! Йеах, фък ю. ;д Мии, да строг е, меко казано. Мразя го.
ИЗВОД КАТО ЦЯЛО ЗА ФИЗИЧЕСКОТО (Опишете го според вас като МЪЧИТЕЛЕН или СУПЕРСКИ час.) Мъчителен, общо взето. Освен когато играем волейбол и федърбал.
ДОПЪЛНЕНИЕ (Тук вече пишете каквото си искате за физическото.) Ужасно е хД | |
|
| |
xSexyDiego Нов
Warn : Брой мнения : 25 Reputation : 3 Join date : 11.05.2011 Age : 27
| Заглавие: Re: Физическото Съб Май 28, 2011 9:09 pm | |
| Еми завси. Не ми е любим предмет, както беше до 4-ти клас. Тия тъпите шибани нормативи дет са ги направили кат за спортисти! В смисъл аз бягам 50 метра за 8:8 някъде, пък за 5. Скачам метър и 75 и 4. И проблемът не е в мене! В смисъл никой, освен 2-ма-3-ма спортисти не можсе да покрива нормативите. За даксалицата-малко се бях поскарала с нея в начлото, защото ни беше изкарала на калта да играем с топка и мене ме беше гнус и не играх и тая ми вика, че щяла да ме остави на поправка. Пък мене ме беше срам да и кажа пред целия клас, че имам нещо като фобия от мръсотия. Само не разбирам за кво даскалицата ни иска да сме с бели тениски. | |
|
| |
Mishityyy <3 Неспасяем
Warn : ( : Мишленце ;дд Брой мнения : 2073 Reputation : 12 Join date : 11.08.2009 Age : 26
| Заглавие: Re: Физическото Съб Май 28, 2011 9:46 pm | |
|
ЗА ФИЗИЧЕСКОТО Харесва ми,това е единственият час,в който се разтоварвам!
ТРЕНИРОВКИ И ИГРИ Ами играем главно баскетбол и топка над въже и много рядко играем волейбол.
ДАСКАЛКАТА Ами понякога е строга.
ИЗВОД КАТО ЦЯЛО ЗА ФИЗИЧЕСКОТО Суперски е,много рядко е обратното,но има такива случаи!
ДОПЪЛНЕНИЕ Написах всичко горе.
| |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Физическото Нед Май 29, 2011 2:33 am | |
| ЗА ФИЗИЧЕСКОТО (Харесвате ли часа по физическо?) Да, много.
ТРЕНИРОВКИ И ИГРИ (Какви упражнения правите? Какви игри играете в часа?) Еми какви упражнения, нормални. Иначе играем баскет народна топка и от тоя род.
ДАСКАЛКАТА (Строга ли ви е даскалката?) Еми понякога да, понякога не. Тя обаче много мрази някой да се лигави. ;д
ИЗВОД КАТО ЦЯЛО ЗА ФИЗИЧЕСКОТО (Опишете го според вас като МЪЧИТЕЛЕН или СУПЕРСКИ час.) Бих го описала и с двете думи понеже си има свойте минуси и плюсове. |
|
| |
`Melody Неспасяем
Warn : Брой мнения : 3220 Reputation : 49 Join date : 21.11.2010 Age : 26
| Заглавие: Re: Физическото Пон Май 30, 2011 3:43 am | |
| ЗА ФИЗИЧЕСКОТО Да..особенно когато всички се разлудеем!! Летят топки, някой плаче, аз пищя... :Д Готино е. ТРЕНИРОВКИ И ИГРИ Ние претупваме упражненията. Така де...не ни се правят. А относно игрите момичетата играем на Народна топка, а момчетата играят фътбол.. ДАСКАЛКАТА По-скоро ДАСКАЛ... Ми... не знам. ИЗВОД КАТО ЦЯЛО ЗА ФИЗИЧЕСКОТО СУПЕРСКИ час когато играем, МЪЧИТЕЛЕН, когато ни изпитват. ДОПЪЛНЕНИЕ Весело е....Много даже..Само дето много се бием. | |
|
| |
Bella Thorne ♥ Редовен
Warn : ( : Watch me, do me. Брой мнения : 283 Reputation : 6 Join date : 23.05.2011 Age : 25
| Заглавие: Re: Физическото Пон Май 30, 2011 3:14 pm | |
| ЗА ФИЗИЧЕСКОТО (Харесвате ли часа по физическо?) Ами да, забавно е. Освен когато бягаме де, предпочитам волейбола и народната топка.
ТРЕНИРОВКИ И ИГРИ (Какви упражнения правите? Какви игри играете в часа?) Обикновено момичетата играем волейбол и баскетбол, а момчетата футбол и хандбал. Апък заедно играем народна топка.
ДАСКАЛКАТА (Строга ли ви е даскалката?) Ами, не бих казала, че е много строга, но не позволява да й се лигавят в часа. Доста пъти не съм играла в нейните часове и не се е карала, може би защото не ме е видяла. ;дд
ИЗВОД КАТО ЦЯЛО ЗА ФИЗИЧЕСКОТО (Опишете го според вас като МЪЧИТЕЛЕН или СУПЕРСКИ час.) Не бих казала, че е суперски, но е забавно.
ДОПЪЛНЕНИЕ (Тук вече пишете каквото си искате за физическото.) Всичко съм написала в по-горните редове. Не мисля, че има да допълня нещо. (: | |
|
| |
~Music~ Луд фен
Warn : ( : :) :D :) Брой мнения : 397 Reputation : 0 Join date : 07.08.2011 Age : 23 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Физическото Пет Сеп 02, 2011 1:09 am | |
| За физическо: Oбожавам го. Тренировки и игри: Аз съм 4клас и правим обикновени игри и упражнения. Строго ли ви е даскалото: Не никак. ИЗВОД КАТО ЦЯЛО ЗА ФИЗИЧЕСКОТО: СУПЕРСКИ час , защото господинa ни казва да играем каквото искаме. ДОПЪЛНЕНИЕ: Няма какво. Правопис,пунктуация. Ради ^^
| |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Физическото | |
| |
|
| |
| Физическото | |
|