Warn : Брой мнения : 580 Reputation : 34 Join date : 23.12.2010 Age : 26
Заглавие: Честит рожден ден, Теди! Съб Юни 22, 2013 4:23 am
[dohtml]
HAPPY BIRTHDAY, TEDIIIIIIIIIII !
sweet fourteen, huh?
Ама ти вече стана голямооооо :( *sending virtual hugs every second* Та мило мое Теди, любимо мое Левандовче и математиче, германче, знаеш "закачките ми" :3, честит рожден деееееееен! Ама ти сега ставаш по-голяма, което значи, че скоро ще сцепваме Варнатаааааа! Аз да ти кажа, просто да се подготвиш с едно листче дискотека по дискотека, ше видиш ти :3 Първо искам да ти пожелая най-напред здраве, защото е много важно. Искам да си адски щастлива /особено с bvb, гледай кви хубави цветове съм оставила в кодчето, специаааално за теб/, ама и с мен да си щастлива, и с любовта на живота ти, която сигурна съм, че вече идва и съвсем скоро ще те обвземе! Мина през толкова много, а все още си запазила това, което е най-важно - сърцето си цяло, непокътнато. Само Робърт може да си играе около сърцето. /неадекватна съм в 12 часа, извинявай слънце ;(/ Аверчета-мамерчета ще има в първа, знам си аз! :3 Се пак е първа гимназия, браааат *аз пък никой не видях, към 2-3....* Искам да ти пожелая много късмет в ученето, знаеш, няма да е харабийско в началото, ама после ше се сцепиш от кеф с немския, знам си аз! И и и и и такова, ох, искам да продължаваш да се кефиш на футбола, а да и на волейбола, нали утре ше разбием на Арената! Само подготви тати Жоре за една какичка от първата :D:D:D:D: Искам да се усмиваш адски много, и да си щастлива с това, което имаш! Искам да преживееш адски хубавите моменти с любимите ти хора, с брат ти, мама, тати, Магдаленка, МИТКО, който ще го сцепя някой ден казвам ти ;д И искам също така никога да не се отказваш от живота, винаги знай, че имаш мен и че можеш да ми се обадиш/пишеш или каквото и да е, ще се постарая да ти върна усмивката и да те вкарам в правилния път. Надявам се, че още много дълго ще си останем такива, каквито сме сега мила моя ЗЛАТКА. Ти си моето малко шлядко буболече, което стана голяяяяяяямо ох колко пъти ще го повторя, а усещаш ли какви ги говоря в момента, ама то от любов.
П.С - темата е пусната по-рано, за да може Тедка да я види, че идва в София, а исках да си е готова ;д
`Melody Неспасяем
Warn : Брой мнения : 3220 Reputation : 49 Join date : 21.11.2010 Age : 26
Заглавие: Re: Честит рожден ден, Теди! Нед Юни 23, 2013 3:20 am
Честит рожден ден, Рос! Пожелавам ти всичко най-най!
Мерси за пожеланията симпатяги , и на Надежда, която създаде темата (и се погрижи да я видя преди да замина, и направи т'ва уникално черно-жълто чудо с кодчетата + BVB + Левандовски и всичко и пффффффффф Наде супер яка си много те обичам <3)
-A. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 5179 Reputation : 291 Join date : 21.02.2010 Age : 25
Теди, честит рожден ден на патерици! Нямах възможност да вляза във форума, затова ще ти честитя сега. Да си жива и здрава, да продължаваш да следваш мечтите си„„ Много успехи в новото училище.