| За или против "Великолепният век" по българска телевизия? | |
|
|
За или против да се излъчва по българска телевизия? | За | | 43% | [ 3 ] | Против | | 0% | [ 0 ] | Все ми е тая | | 57% | [ 4 ] |
| Общо гласове : 7 | | |
|
Автор | Съобщение |
---|
LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: За или против "Великолепният век" по българска телевизия? Пет Окт 05, 2012 3:40 pm | |
| Защо правя тема за поредната турска сапунка ли? Ами защото тази турска сапунка не е баш като останалите. Тази турска сапунка има една специфична характерстика - явен турски национализъм, отразяващ една болезнена за България епоха. Погубването на българската народност и дух. Идеята ми е да се обсъди (пак под предлог че не ви мързи) дали не се прекрачи една невидима граница с този сериал? Дали българската публика, наследници на нашите деди трябва да търпят подобен проект на българския екран, и да му се кефят. Изобщо не е нужно да сте гледали сериала, за да споделите мнение. Темата не е за самия сюжет, а за идеята в него. Толкова ли сме мазохисти и това влиза ли в "свободата на медиите" да излъчват каквото им скимне? Или все пак да има някакви граници? | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: За или против "Великолепният век" по българска телевизия? Пет Окт 05, 2012 3:43 pm | |
| Пу да ви сера и на тъпия манталитет, дето всички имате.. | |
|
| |
LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: За или против "Великолепният век" по българска телевизия? Пет Окт 05, 2012 3:45 pm | |
| | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: За или против "Великолепният век" по българска телевизия? Пет Окт 05, 2012 3:49 pm | |
| Все още не мога да разбера защо тази война "българи-турци" още е в сила, всякаш има значение. Тва българския народ е най-злеташкият от всички, заклевам се.. | |
|
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: За или против "Великолепният век" по българска телевизия? Пет Окт 05, 2012 3:52 pm | |
| Аз проблем с турците нямам. Имам приятели турци. Те с нищо не са виновни. Проблемът е в българите и умната глава на някой българин програмен директор да пусне сериал за най-трудния период в българската история, без грам да се замисли заради едните рейтинги. | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: За или против "Великолепният век" по българска телевизия? Пет Окт 05, 2012 3:59 pm | |
| Еми явно имаш. Всичко е било преди сумати време, и не мисля че е нещо, което трябва да се обсъжда. Плюс това телевизията не е опряла нож в гърлата на хората с думите "ГЛЕДАЙТЕ СЕРИАЛА ИНАЧЕ КЛАНЕ", тъй че не знам какъв ви е проблема. Хората ако имаха проблем със сериала очевидно щеше да бъде спрян, но не - те го гледат! Ама така е, хората тук са толкова враждебно настроени към турците, толкова омраза към тези хора обитаващи сегашните земи на тогавашна Византия, които грам вина нямат за случилото се, че не е истина.. направо ми се повръща и сере едновременно | |
|
| |
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: За или против "Великолепният век" по българска телевизия? Пет Окт 05, 2012 8:59 pm | |
| Според мене тая мания нон стоп турски сериали ще отмине и постепенно ще намалее броя на излъчваните турски сериали по българсик телевизии. На мен вече ми е все едно дали ще има или няма да има турски сериали, тъй като съм избрала да не ги гледам. Но все пак, треа да им се признае на турците, че правят добра актьорска игра. | |
|
| |
`Melody Неспасяем
Warn : Брой мнения : 3220 Reputation : 49 Join date : 21.11.2010 Age : 26
| Заглавие: Re: За или против "Великолепният век" по българска телевизия? Пет Окт 05, 2012 10:10 pm | |
| Все ми е едно. Телевизията в България е тотално Scheiße :D:D. Имат твърде голяма свобода и самочувствие. Може би с този филм представят и другата гледна точка..? Не знам все ми е едно. Сметнали са, че ще има аудитория и че ще им се вдигне рейтинга-направили са го. От там нататък всеки си преценява дали да гледа филма или не. Абе направо най-якото е тотално да спреш да гледаш телевизия-като мен :D | |
|
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: За или против "Великолепният век" по българска телевизия? Съб Окт 06, 2012 4:58 pm | |
| - rozaLie написа:
- Еми явно имаш. Всичко е било преди сумати време, и не мисля че е нещо, което трябва да се обсъжда. Плюс това телевизията не е опряла нож в гърлата на хората с думите "ГЛЕДАЙТЕ СЕРИАЛА ИНАЧЕ КЛАНЕ", тъй че не знам какъв ви е проблема. Хората ако имаха проблем със сериала очевидно щеше да бъде спрян, но не - те го гледат! Ама така е, хората тук са толкова враждебно настроени към турците, толкова омраза към тези хора обитаващи сегашните земи на тогавашна Византия, които грам вина нямат за случилото се, че не е истина.. направо ми се повръща и сере едновременно
Аз обясних, че "еми явно Нямам". Някога да си виждала да проявявам такова отношение във форума? Не засягам турците ИЗОБЩО. Те нямат вина. Да потретя? Става въпрос за овчия ни манталитет. Аре накарай турците да пуснат за гледане някой сериал по Априлското въстание или филма Под игото? Или пусни на гърците филм за Симеон Велики илии Хан Аспарух. Май няма да се получи....що ли? | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: За или против "Великолепният век" по българска телевизия? | |
| |
|
| |
| За или против "Великолепният век" по българска телевизия? | |
|