Абе, има ли фенове на тениса тук? xd
Аз гледам малко US Open и оставам очарована от прекрасната игра, която предлагат всички. Още от самото начало стискам палци на Ferrer и след победата му над Tipsarevic съм някак убедена, че ще играе финал. Разбира се това все още не се знае, понеже преди малко мачът му срещу Djokovic беше отменен за утре, което е хем добре, хем не. Добре, защото ще играят в добри условия, без ужасно силния вятър, не - защото Ферер и така играеше страхотно, водеше, но не би.. утре ще му стискам палци, искам го на финал срещу Мъри и съм сигурна, че ако видя желания финал ще се насладя на прекрасен тенис. От друга страна Murray беше на косъм да се размине от финалите, евала че се задържа и срита задника на Бердих, хихих. При жените Азаренка ми е абсолютен фаворит, уникални умения. Вчера Шарапова и беше страхотно силен съперник, но уменията на Виктория си проличаха, а и Мария беше прекалено емоционална. В другия финал неизненадващо Уилиъмс спечели, не виждах някакви шансове италианката да бие. Изненадващо на този турнир е загубата на Федерер, изключителен фаворит, очаквах го поне на полуфинал, но стана тя каквато стана. xd