rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Еър Теди се сгоди за бивша волейболистка Сря Сеп 05, 2012 9:53 pm | |
|
Централният блокировач на мъжкия национален отбор на България - Теодор Тодоров се сгоди за приятелката си Каролина, която е бивша волейболистка. Двамата оповестиха щастливата новина в профилите си в социалната мрежа "Фейсбук".
Новината за годежа идва броени дни след 23-я рожден ден на състезателя, който бе навръх 1-ви септември.
Бившата състезателка на столичните Славия и Локомотив е неизменно с любимия си - тя подкрепяше Теди от трибуните на Олимпиадата в Лондон, където нашите завоюваха четвърто място на волейболния турнир. | |
|
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Еър Теди се сгоди за бивша волейболистка Сря Сеп 05, 2012 9:55 pm | |
| Сладурковци мамини златни, да са ми живи и здрави и много любов им пожелавам! Много са ми сладки, прекрасни и си отиват ама много, Каролинчето е изключително чаровна и определено се вижда, че Тедко е щастлив с нея, много съм радостна, Теди заслужава най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-доброто, скоро искаме малки волейболистчета! ^^ Много се зарадвах вчера при прочита на новината, ама истински сладурииииии!!! < 3
Последната промяна е направена от rozaLie на Сря Сеп 05, 2012 10:01 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| |
xx.awesomeness Напредващ
Warn : Брой мнения : 79 Reputation : 0 Join date : 05.09.2012 Age : 26
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Еър Теди се сгоди за бивша волейболистка | |
| |
|