Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bulgarian forum about Selena Gomez

ИндексИндекс  PortalPortal  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

ДанС - Беше интересно да видя как ще излгежда л*йно на земята.

Go down 
+7
The_vampire_girl
Kat3t0 ♥
A d i ♥
- NataLiya ~
ДанС
candyx. .
rozaLie
11 posters
АвторСъобщение
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :
ДанС - Беше интересно да видя как ще излгежда л*йно на земята. Left_bar_bleue10 / 10010 / 100ДанС - Беше интересно да видя как ще излгежда л*йно на земята. Right_bar_bleue

( : happiness is the key to success.
Брой мнения : 15926
Местожителство : Пловдив

ДанС - Беше интересно да видя как ще излгежда л*йно на земята. Empty
ПисанеЗаглавие: ДанС - Беше интересно да видя как ще излгежда л*йно на земята.   ДанС - Беше интересно да видя как ще излгежда л*йно на земята. Icon_minitimeСря Сеп 30, 2009 2:18 am

Ето и третото интервю.

ДанС
Аз - Чичи
Бори

Хей Данс. Как си?
Добреsmile
Вълнуваш ли се?
За...laugh Ако е за интервюто-не
Как върви училището?
Еми не добре,днес имам 3 на входното по английски ;(
Мислиш ли, че истинско приятелство между момче и момиче съществува?
Да,защо не
А пример имаш ли?
Еми не но със сигурност има.Всъщност имам прием-между мен и едно момиче
Как би се чувствал, ако си известен? Не известен като актьор или певец.. а писател? Какви творби щеше да пишеш? За какво щяха да се разказват?
За живота...За най-интересните мигове и всичко най-интересно,за всичко,което съм изпитал в хубави и лоше времена (:
Би ли написал книга, за фаворитът/ката ти?
Ако го познавам добре бих написал (:
Та, би ли направил и невъзможното, за да стане възможно? ;д
Бих опитал
Иска ли ти се, да направиш пародия на клипът Tell Me Something I Don't Know?
Не,защо ми е да правя laugh
ЗА удоволствие ;д. А на какво ти се иска да направиш пародия?
На Здрач laugh
На кой ролята щеше да играеш?
Определено на Джейкъб
И щеше да сложиш перука? ;д
Не знам,може би laugh
Ако беше репортер, кой щеше да е най-странният въпрос който щеше да зададеш на Селина?
Уй,ми незнам...Може би дали си души крака вечер laugh Шегувам се,незнам сериозно.
;д. А ти душиш ли си ги? ;д
Не laugh А и това са лични въпроси;; laugh
Е сега.. ъм има ли потребител от форума, от който ти се повръща? /не по външност, а по характер/
Не
Какво мислиш между враждата относно Селина и Майли?
Че не е и няма да съществува,по-скоро е имало между феновете
Именно, какъв съвет ще дадеш на тези фенове?
Хора,това е глупаво,като искате харесвайте си едната,не харесвайте другата,но просто излишно е да пълните мозъците на другите с такива лъжи.Безмислено е
Алекс Русо или Селина Гомез?
Селена (;
Защо?
Незнам,Алекс е по-детска.А и в Сел виждам много промени,развития.
Въпросът е изтрит!
Данс.. Данс .. ;дТа, обичаш ли сладолед?
Естествено
А за забавление би ли го пльоснал върхо лицето на най-добрият/ата си приятел/ка? ;д
Да ;д
Коя е лудорията която си спомняш и.. днес?
По принцип правя доста ;д.Но няма да забравя когато ми беше интересно да видя как ще излгежда л*йно на земята,и се ...в коридора ;д
Харесваш ли Мюс /Muse/?
Всъщност за пръв пъ го/ч/го чувам ;д
Група е, която е изестна със песента си, от саундрака във Здрач - бейзбол сцената. Сега сещаш ли се? ;д
Не не я харесвам,сетих се ;д
А какво мислиш за модната линия на Майли?
Незнам,готино се облича ;д
Знаеш ли кой е Джъстин Бийбър?
Неее,кви въпроси ми задаваш бе?! ;д
Ъм.. най-обикновенни, мисля? ;д
Еми не са ;д
Какво ще кажеш за Карибски Пирати?
Гледал съм само първата част и ме кефи горе-долу
Всъщност, как се зариби по Зак?
Незнам,първо по Училищен мюзикъл,гледах по Джетикс "High school musical dance along"и потърсих в гугъл и вибокс и после си купих филма и така.
Коя е любимата ти песен на.. Зак?
Scream и Bet on it,също и Ladies Choice,но той не е професионален певец,че да ме питаш ;д
Е.. все пак от Училищен Мюзикъл има няколко.. ;д Харесаха ли ти наградите "Тийн Чойс"?
Да,много ми харесват всички награди отиват при когото трябва (:
Синьо или зелено?
Зелен като че ли ;д
Скейт или карате?
Скейт,ти да не гледаш въпросите от БРАВО? ;д
Еми пред очите си видях списанието и ми хареса въпроса - като за момчета ;д. Как си с английският език?
Не съм много добре ;д
Това е от мен. За жалост, за теб имам въпроси само от Бори. Много жалко, защото трябваше поечето потребители да пишат. Но все пак ето и въпросите.
Мммммм....Да започнем простичко-Как си?Еми добре съм не се оплаквам ;д (;
Според теб кое е по-правилно-СелЕна или СелИна?
СелЕна,макар,че тя казва Селина ;д
Харесваш ли името си?
Бива ;д
А би ли го сменил?
Не
Ако да с кое?
Еее,незнам и не бих го сменил ;д
Посещавал ли си други страни? Кои?
Не не съм ;д
Е, това беше от Бори. Кажи някой виц..
Един от един филм: Един охлюв тръгнал наляво,друг надясно,а морската краставица ги последвала ;д
;д Пожелание към форумците?
Да продължават да пишат мнения и късмет с даскалото (:
Беше ми приятно.
На мен същоо (:

Това беше интервюто със Данс. Въпросите и този път не са нищо особено. Просто покрай училище не ми идва нищо забавно.. и по радвижено, надявам се да се оправя. Иначе все пак ми беше приятно! sun
Върнете се в началото Go down
https://twitter.com/#!/rozaLiex
candyx. .
Неспасяем
Неспасяем
candyx. .

Warn :
ДанС - Беше интересно да видя как ще излгежда л*йно на земята. Left_bar_bleue0 / 1000 / 100ДанС - Беше интересно да видя как ще излгежда л*йно на земята. Right_bar_bleue

( : И сърце,и душа,и каквото пожелаеш ще ти дам..Да бъдеш с мен сега. <3
Брой мнения : 2309

ПисанеЗаглавие: Re: ДанС - Беше интересно да видя как ще излгежда л*йно на земята.   ДанС - Беше интересно да видя как ще излгежда л*йно на земята. Icon_minitimeСря Сеп 30, 2009 2:21 am

Страшно забавно е,.много интересно smile sun
ДанС
Маниак
Маниак
ДанС

Warn :
ДанС - Беше интересно да видя как ще излгежда л*йно на земята. Left_bar_bleue0 / 1000 / 100ДанС - Беше интересно да видя как ще излгежда л*йно на земята. Right_bar_bleue

Брой мнения : 593

ПисанеЗаглавие: Re: ДанС - Беше интересно да видя как ще излгежда л*йно на земята.   ДанС - Беше интересно да видя как ще излгежда л*йно на земята. Icon_minitimeСря Сеп 30, 2009 2:41 am

Аууу,Чичи,убивам те!Как можа да сложиш туй в заглавието?! angry hysteric cto
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :
ДанС - Беше интересно да видя как ще излгежда л*йно на земята. Left_bar_bleue10 / 10010 / 100ДанС - Беше интересно да видя как ще излгежда л*йно на земята. Right_bar_bleue

( : happiness is the key to success.
Брой мнения : 15926
Местожителство : Пловдив

ПисанеЗаглавие: Re: ДанС - Беше интересно да видя как ще излгежда л*йно на земята.   ДанС - Беше интересно да видя как ще излгежда л*йно на земята. Icon_minitimeСря Сеп 30, 2009 2:46 am

Остана ми като най-интересната част от интервюто ;д.
https://twitter.com/#!/rozaLiex
- NataLiya ~
Неспасяем
Неспасяем

Warn :

Брой мнения : 6146

ПисанеЗаглавие: Re: ДанС - Беше интересно да видя как ще излгежда л*йно на земята.   ДанС - Беше интересно да видя как ще излгежда л*йно на земята. Icon_minitimeСря Сеп 30, 2009 3:13 am

Интересно е!
A d i ♥
Неспасяем
Неспасяем
A d i ♥

Warn :

( : ~be happy...wow!
Брой мнения : 1072

ПисанеЗаглавие: Re: ДанС - Беше интересно да видя как ще излгежда л*йно на земята.   ДанС - Беше интересно да видя как ще излгежда л*йно на земята. Icon_minitimeСря Сеп 30, 2009 3:19 am

Много яко интервю!
http://ultimatenina.com/
Kat3t0 ♥
Admin
Admin
Kat3t0 ♥

Warn :

( : This ain't nothing but a summer jam ..(H)
Брой мнения : 4134

ПисанеЗаглавие: Re: ДанС - Беше интересно да видя как ще излгежда л*йно на земята.   ДанС - Беше интересно да видя как ще излгежда л*йно на земята. Icon_minitimeСря Сеп 30, 2009 11:30 am

Цитат :
Коя е лудорията която си спомняш и.. днес?
По принцип правя доста ;д.Но няма да забравя когато ми беше интересно да видя как ще излгежда л*йно на земята,и се ...в коридора ;д

Тва ме убии rofl Интервюто е много яко!
https://selena-gomez.bulgarianforum.net
The_vampire_girl
Неспасяем
Неспасяем
The_vampire_girl

Warn :

( : Върни ми сърцето!!!
Брой мнения : 1061

ПисанеЗаглавие: Re: ДанС - Беше интересно да видя как ще излгежда л*йно на земята.   ДанС - Беше интересно да видя как ще излгежда л*йно на земята. Icon_minitimeСря Сеп 30, 2009 1:53 pm

беше интересно smile
JoBros MEGA*FEN
Редовен
Редовен
JoBros MEGA*FEN

Warn :

Брой мнения : 289

ПисанеЗаглавие: Re: ДанС - Беше интересно да видя как ще излгежда л*йно на земята.   ДанС - Беше интересно да видя как ще излгежда л*йно на земята. Icon_minitimeЧет Окт 01, 2009 2:29 am

Ей, бравос интерюто е супер готино!
|SweeT|
Неспасяем
Неспасяем
|SweeT|

Warn :

Брой мнения : 1948

ПисанеЗаглавие: Re: ДанС - Беше интересно да видя как ще излгежда л*йно на земята.   ДанС - Беше интересно да видя как ще излгежда л*йно на земята. Icon_minitimeЧет Окт 01, 2009 7:43 pm

Браво на вас.Знаете как да разсмивате хората.
:..КифладжкийкА..:
Маниак
Маниак
:..КифладжкийкА..:

Warn :

Брой мнения : 547
Местожителство : Варна

ПисанеЗаглавие: Re: ДанС - Беше интересно да видя как ще излгежда л*йно на земята.   ДанС - Беше интересно да видя как ще излгежда л*йно на земята. Icon_minitimeСря Окт 07, 2009 4:04 pm

Цитат :
Е, това беше от Бори. Кажи някой виц..
Един от един филм: Един охлюв тръгнал наляво,друг надясно,а морската краставица ги последвала ;д

Еййййй! Марлинчо.
http://selena-gomez-official.dir.bg
~one and the same ...
Редовен
Редовен
~one and the same ...

Warn :

Брой мнения : 216

ПисанеЗаглавие: Re: ДанС - Беше интересно да видя как ще излгежда л*йно на земята.   ДанС - Беше интересно да видя как ще излгежда л*йно на земята. Icon_minitimeСря Окт 07, 2009 4:08 pm

Да, добро е интервюто..не знам дали си потребителка във форума на ЗДРАЧ, но доста интересни въпроси си потбрала...от МОЕТО интервю!Не искам да се карам с никой, ама сега..не можеш ли сама да измислиш нещо..че и досущ същите въпроси..Боже, Боже.. ДанС - Беше интересно да видя как ще излгежда л*йно на земята. 59894
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: ДанС - Беше интересно да видя как ще излгежда л*йно на земята.   ДанС - Беше интересно да видя как ще излгежда л*йно на земята. Icon_minitime

ДанС - Беше интересно да видя как ще излгежда л*йно на земята.
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» 'Ден на Земята' - 26.03
» Данс
» Честит Рожден Ден, ДанС
» Старият и нов ДанС...Всъщност няма нов,същия съм си ;д
» Българска волейболистка беше избрана за MVP в Румъния

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Selena Gomez BG Forum :: Свободно време / Free time :: Архив-
Идете на:  

Tyxo.bg counter
Create a forum on Forumotion | ©phpBB | Поддръжка на форума | Сигнал за злоупотреба | Cookies | Последните дискусии