rS.19 ♥ Неспасяем
Warn : ( : don't expect me to be nice with you. Брой мнения : 6044 Reputation : 126 Join date : 06.03.2011 Age : 26 Местожителство : umm.. at home?
| Заглавие: Stand by Me / Бъди до мен (1986) Сря Авг 29, 2012 1:52 am | |
| Stand by me / Бъди до мен (1986)IMDB rating: 8.2/10Сюжет:Четирима приятели от малко градче в Орегон – чувствителният Горди (Уил Уетън), печеният Крис (Ривър Финикс), ексцентричният Теди (Кори Фелдман) и особнякът Върн (Джери О’Конъл), се отправят да търсят тялото на изчезнал тийнейджър. В стремежа си да станат герои в собствените си очи и в тези на съгражданите си, те тръгват на двудневна експедиция, превърнала се в одисея, при която те откриват самите себе си. Четиримата пушат, разправят си небивали истории и ругаят, защото им харесва, и заедно посрещат трудностите по пътя си. Когато се изправят срещу друга група, също тръгнала по следите на изчезналото тяло, момчетата откриват, че притежават сила, за която дори не са и подозирали. "БЪДИ ДО МЕН" е невероятен филм за приятелството и оставащите за цял живот спомени от съзряването. Актьорски състав:Richard Dreyfuss as Gordie Lachance (adult) Wil Wheaton as Gordie Lachance (age 12) River Phoenix as Chris Chambers Jerry O'Connell as Vern Tessio Corey Feldman as Teddy Duchamp John Cusack as Denny Lachance Kiefer Sutherland as "Ace" Merrill Bradley Gregg as "Eyeball" Chambers Casey Siemaszko as Billy Tessio Gary Riley as Charlie Hogan Marshall Bell as Mr. Lachance Frances Lee McCain as Mrs. Lachance Bruce Kirby as Mr. Quidacioluo Jason Oliver as Vince Desjardins William Bronder as Milo Pressman Kent W. Luttrell as Ray Brower (the body) | |
|
rS.19 ♥ Неспасяем
Warn : ( : don't expect me to be nice with you. Брой мнения : 6044 Reputation : 126 Join date : 06.03.2011 Age : 26 Местожителство : umm.. at home?
| Заглавие: Re: Stand by Me / Бъди до мен (1986) Сря Авг 29, 2012 1:56 am | |
| Да, филмът е стар. И, да ... давам го някак си ретро, но това не пречи този филм да е най-добрият, който съм гледала. Изпълнен е с напрежение, има достатъчно комични ситуации и най-важното е, че след като го гледах научих какво означава истинското приятелство. След този филм разбрах, че каквото и да стане занапред ... аз никога няма да намеря приятели като тези, които имам сега. Радвам се, че открих филма. Научи ме на много и завинаги ще остане в сърцето ми. Евала на Кинг и на Роб Райнър. За пореден път доказаха величието си. | |
|
xx.awesomeness Напредващ
Warn : Брой мнения : 79 Reputation : 0 Join date : 05.09.2012 Age : 26
| Заглавие: Re: Stand by Me / Бъди до мен (1986) Чет Сеп 06, 2012 12:51 am | |
| Филмът е един от любимите ми. Добре, че беше тая тема да ме подсети да го гледам отново. Наистина е страхотен, да не ви подлъгва това, че е толкова стар - гледайте го! Няма да съжалявате. | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Stand by Me / Бъди до мен (1986) | |
| |
|