rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Любо Ганев: Плачи и Найден трябва да останат Пон Авг 27, 2012 8:31 pm | |
|
Легендарният волейболист Любо Ганев коментира бъдещето на националния отбор, който завърши на 4-о място на Олимпиадата. Както е известно, договорът на Камило Плачи изтече и до няколко дни трябва да се изясни дали ще остане в тима заедно с Найден Найденов. Интерес към италианеца има от руски и бразилски клубове, както и от националния тим на Катар.
“Този тандем трябва да се запази, бях с тези момчета на Олимпиадата, видях какво е отношението между всички. Когато нещо е успешно, глупаво е да правиш промени. Ще се съберем до няколко дни на Управителен съвет, за да преценим кой остава, кой ще бъде треньор. Връщам се от почивка, така че с никого не съм говорил”, заяви Любо Ганев в Канал 1. | |
|
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Любо Ганев: Плачи и Найден трябва да останат Пон Авг 27, 2012 8:50 pm | |
| - Цитат :
- Когато нещо е успешно, глупаво е да правиш промени.
Матей е успешен, ама направихте каквото направихте да го изгоните.. глупаци. | |
|
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Любо Ганев: Плачи и Найден трябва да останат Вто Авг 28, 2012 7:04 pm | |
| Любо Ганев: Тандемът Найденов - Плачи трябва да продължи да води България
Членът на Управителния съвет на Българската федерацията по волейбол (БФВ) Любо Ганев ще гласува за оставането на тандема Найден Найденов - Камило Плачи начело на мъжкия национален отбор по волейбол. Според Ганев няма нужда от промени, тъй като този начин на работа е показал, че носи успехи. Очаква се в близките дни Управителният съвет на федерацията да се събере и да вземе решение кой да бъде национален селекционер.
"Тандемът Найденов - Плачи трябва да остане. Това е моето мнение и аз ще го кажа на Управителния съвет. Разбира се, там всеки ще каже своите доводи и ще вземем решение. Тази система работи добре и не трябва да се правят промени. Всеки си има своите задължения и нещата се получават. Плачи подготвя тактиката за всеки предстоящ мач, а Найден Найденов води тренировките", коментира Любо Ганев.
Найден Найденов е готов да остане на поста си при запазване на сегашното статукво.
"Моето мнение съвпада с това на Любо Ганев. Когато машината върви, не трябва да се пипа нищо по нея. В тази федерация има трезви хора и се надявам като се съберат да вземат правилното решение. Преди два месеца нямаше кандидати за поста и аз се нагърбих да вадя кестените от огъня. Сега когато нещата потръгнаха всеки иска да е треньор. Не се обиждам, че се обръща повече внимание на Камило Плачи. Това е нормално за България. Тук хвалим повече чужденците, вместо да се подкрепяме ние, българите. Аз съм направил всичко по силите си и съм доволен от работата си", коментира Найден Найденов. | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Любо Ганев: Плачи и Найден трябва да останат | |
| |
|