| Героите са безработни | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Героите са безработни Пет Авг 17, 2012 9:17 pm | |
| ВИДЕО - ТУК!
Четирима от героите на България от Олимпийските игри в Лондон са без клубни отбори за новия сезон. Николай Николов, Теодор Салпаров и близнаците Братоеви все още нямат договор в чужбина и са пред угрозата да останат в българското първенство.
Въпреки че показаха страхотни игри на Олимпиадата, асовете на България все още не са си уредили трансфер в чужбина и ще разчитат на последните мигове от лятото, за да си намерят нов отбор. Кризата удари сериозно волейболните първенства в Европа и голяма част от клубовете съкратиха бюджетите си, а легионерите са още по-малко търсени. Ако не успеят да се реализират извън граница, четиримата ни национали ще трябва да се примирят с неотговарящото на високата им класа българско първенство.
Най-неприятна е ситуацията около близнаците Братоеви, които бяха пред договор с бъдещия участник в руската лига Шахтьор (Солигорск), съобщи TV7. Ръководството на Левски Волей обаче отхвърли предлаганата цена от 160 000 евро за двамата и при липса на друго предложение, те ще останат у нас, където заплата от 1000 лв. минава за висока, но не звучи нормално и сериозно за разпределител №1 от Световната лига и Олимпиадата. | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Героите са безработни Пет Авг 17, 2012 10:57 pm | |
| Вече започвам сериозно да се чудя къде се намира Пенчев, не е нито в Пиаченца, нито в Пирин, поне няма никакви новини да се е върнал, а нали го бяха дали на Пиаченца за 1 година? Какво става с него, някой да ми каже?
Много жалко за момчетата, между другото, но така е, вече всички клубове си имат нужните състезатели и може би само контузия може да изкара нашите от България. И все пак, ще играят за България и дано направят силни първенства, какво да кажа..
А относно Братоеви, ужасна новина, Данчо да ги пуска, наистина не разбирам защо ги държи още тук, какъв му е проблема да плати талантите да се развиват.. нямам думи! | |
|
| |
rS.19 ♥ Неспасяем
Warn : ( : don't expect me to be nice with you. Брой мнения : 6044 Reputation : 126 Join date : 06.03.2011 Age : 26 Местожителство : umm.. at home?
| Заглавие: Re: Героите са безработни Съб Авг 18, 2012 2:09 am | |
| Ех .. супер много ме е яд. Точно Георги - най-добрия разпределител в света в момента си няма отбор. Сериозноо? И Теди Салпаров? Вярно, че тази година се завърна, но леле. Точно Теди - такова страхотно либеро? Ех, няма какво да кажа. Много ме е яд. | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Героите са безработни Чет Авг 23, 2012 8:02 pm | |
| Не знам дали ви интересува особено, но Пенчев всъщност е подписал с Копра Морфо за 1+2 години, каквото и да значи това. Все още не ми е ясно дали е преотстъпен или директно купен, но очевидно не е без клубен отбор, което е добре. То не че и в Пиаченца взима огромно участие, но.. дано тази година вземе по-голямо. За другите още ми е жал, че си нямат отбори и им се налага да остават в България. Заплата от 1000лв, за най-добър разпределител в СВЕТА е меко казано смешно и подигравателно, чудно ми е какво се случва със Салпаров, уж щеше да подписва с някой, а то какво стана.. много скапана работа, нямам думи. | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Героите са безработни Нед Сеп 02, 2012 2:33 am | |
| Николай Николов пред трансфер в Русия? Централният блокировач на националния отбор на България Николай Николов е пред трансфер в руски клуб. През изминалите два сезона българският национал игра за италианския Тоно Калипо (Вибо Валентия), а по-рано носи екипите на ЦСКА и ЛукОйл-Нефтохимик (Бургас). Развитие по трансфера се очаква през другата седмица.
През новия сезон в руската Суперлига със сигурност ще играят трима български волейболисти - националите Тодор Алексиев и Теодор Тодоров, които играят за Газпром-Югра (Сургут), и Александър Симеонов, който премина в белоруския Шахтьор (Солигорск). Наставник на Губерния (Нижни Новгоров), пък ще бъде Пламен Константинов.
| |
|
| |
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Героите са безработни Нед Сеп 02, 2012 3:53 am | |
| Айде дано, Русия не е никак кофти вариант. + това Ники заслужава да се тренира в чужбина! | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Героите са безработни Нед Сеп 02, 2012 5:50 am | |
| ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, усмихна му се и на него съдбата! : ))) Дано нещата се получат, Русия за мен е перфектният вариант заедно с Полша, така че - успех му пожелавам, дано отиде там. Иначе.. :x Жалко за Братоеви... : (((( | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Героите са безработни Чет Сеп 06, 2012 12:28 am | |
| Полски отбор хареса Николай Пенчев Националът Николай Пенчев, който през миналия сезон игра за италианския Копра Елиор (Пиаченца), може да продълъжи кариерата си в полската Plus Liga.
Според медиите в Полша 20-годишният посрещач е пред трансфер в тима на Фарт (Киелце).
Ники Пенчев игра за България на Олимпиадата в Лондон 2012, където националите стигнаха до 4-то място.
Ако Пенчев премине в отбора от Киелце, то той ще стане вторият български волейболист в полската Plus Liga. За втора поредна година Методи Ананиев ще носи екипа на Индикпол (Олшчин).
| |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Героите са безработни Чет Сеп 06, 2012 12:29 am | |
| НИКОЛАЙ YOU FLAWLESS THING SENT FROM GOD YOU DID IT YEEEEEEEEEEEEEEEEE <3 Дано приеме, иначе наистина вече не знам къде ще играе, НИКОЛАЙ ПРИЕМАЙ, ОМГ НИКОЛАЙ И ПОЛША ООООООО БОЖЕ ГОСПОДИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nikolay + polska + nikolay playing + polish players = paradiseee | |
|
| |
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Героите са безработни Чет Сеп 06, 2012 12:47 am | |
| Браво Никииииии! Да приема, според мен по-добра възможност няма да се намери. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Героите са безработни | |
| |
|
| |
| Героите са безработни | |
|