rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Владо Николов: „Радо Стойчев жертва националния отбор за някакви неясни негови цели“ Пет Авг 17, 2012 3:28 am | |
| ВИДЕО - ТУК!!
„Радостин Стойчев разби националния тим по волейбол непосредствено преди Олимпиадата, преследвайки свои лични амбиции за власт и демонстрира псевдопатриотизъм“.
Думите са на вече бившия капитан на тима ни Владимир Николов. Цялото интервю на диагонала ще може да гледате тази неделя, 19 август, от 12:30 часа в предаването „Зона спорт“ по bTV Action.
„Той (Радостин Стойчев) обича винаги да се изкарва патриот. Той жертва националния отбор на България за някакви неясни цели негови, които за мен са борба за власт за мен лично. Със сигурност има хора, на които това няма да им хареса и ще почнат да ме атакуват още повече. Но аз така го виждам.“
„Ако имаше някакви проблеми, ако той наистина мислеше за българския волейбол, това което направи щеше да го направи сега – след Олимпиадата. Щеше да остане с отбора до Олимпиадата, да ни подготви по най-добрия начин и да видим какво щеше да стане. Това, което беше направено, не беше избран точния момент да се прави“
„Аз не мисля като тях. Защо трябва да го казвам? Аз съм съгласен, че има неща, които трябва да се подобрят във Федерацията, но не съм съгласен, че всички са дяволи“, завърши Николов. | |
|
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Владо Николов: „Радо Стойчев жертва националния отбор за някакви неясни негови цели“ Пет Авг 17, 2012 4:31 am | |
| Владо напусна и започна да ги говори едни, сигурна съм вече, че ще влезне в УС.. | |
|
enormous-heart Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1183 Reputation : 174 Join date : 05.06.2011
| Заглавие: Re: Владо Николов: „Радо Стойчев жертва националния отбор за някакви неясни негови цели“ Пет Авг 17, 2012 4:52 pm | |
| - rozaLie написа:
- сигурна съм вече, че ще влезне в УС..
И аз. | |
|
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Владо Николов: „Радо Стойчев жертва националния отбор за някакви неясни негови цели“ Пет Авг 17, 2012 4:55 pm | |
| | |
|
LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: Владо Николов: „Радо Стойчев жертва националния отбор за някакви неясни негови цели“ Съб Авг 25, 2012 4:46 pm | |
| Е, да влиза. Ама едва ли ще налапа много кинти. Федерацията здраво затъва. Да почака по-ясни дни. | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Владо Николов: „Радо Стойчев жертва националния отбор за някакви неясни негови цели“ | |
| |
|