| One Direction на закриването на олимпийските игри | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Гост Гост
| Заглавие: One Direction на закриването на олимпийските игри Пон Авг 13, 2012 9:04 pm | |
|
Последната промяна е направена от - LOL. на Вто Авг 14, 2012 2:54 am; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| |
LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| |
| |
enormous-heart Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1183 Reputation : 174 Join date : 05.06.2011
| Заглавие: Re: One Direction на закриването на олимпийските игри Вто Авг 14, 2012 12:12 am | |
| Имаше си доста massive fangirling (поне при мен), просто не съм го демонстрирала тук. Иначе бяха повече от страхотни момчетата. Малко ме е яд, че липсваше солото на Хари, но нищо, поне не прецакаха изпълнението с harry being out of breath отново. Новата прическа на Зейн е аджйхнергхеруи, а Найъл беше най-сладкото нещо на света. | |
|
| |
Гост Гост
| |
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: One Direction на закриването на олимпийските игри Вто Авг 14, 2012 3:13 am | |
| Аз седях и се усмихвах като няква тотално луда, бяха изключителни сладури, мен също ме е яд, че нямаше солото на Хари, любимо ми е, но нямаше и това на Лиъм. ;( Найълър беше много сладък, Зейн първоначално на снимки не го харесах с тази коса, но беше истински sexy beast, шапката му беше супер яка. Луи няма ли други дрехи?! :DDDDD Изпълнението иначе беше яко. <3 | |
|
| |
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: One Direction на закриването на олимпийските игри Вто Авг 14, 2012 3:17 am | |
| Аз много им се радвах, въобще се изкефих че участваха, доста добре се вписаха в композицията на самото закриване. хд И изпълнението им беше добро, големи бяха сладури. И аз като Чичи Зейн не го харесах на снимките, обаче снощи изглеждаше доста готино. Искам Найъл за гадженце, вижте го какъв е душко. ♥ | |
|
| |
Savannah. Маниак
Warn : Брой мнения : 580 Reputation : 34 Join date : 23.12.2010 Age : 26
| Заглавие: Re: One Direction на закриването на олимпийските игри Вто Авг 14, 2012 5:29 am | |
| Hahah, зарадвах се, че имаха възможността да пеят на закриването. Стана ми супер мило когато започна WMYB *na na na na na na na na na woho*. Не съм от тези fangirls дето буквално започват да реват истерично (f*ck this shit, иде ми да ги ...........), но .. мисля, че беше страхотно изпълнението. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: One Direction на закриването на олимпийските игри | |
| |
|
| |
| One Direction на закриването на олимпийските игри | |
|