rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Националите за мача с Италия(малък финал) Съб Авг 11, 2012 8:56 pm | |
| Владо Николов: Трябва да се възстановим психически за малкия финал Капитанът на България Владимир Николов заяви, че на тима ни предстои важен мач за третото място с Италия и тимът не трябва да се възстанови психически.
"Не смятам, че това, че имаме толкова дебютанти не оказа влияние. Отборът игра съвсем освободено, с усмивки и настроение. Руснаците бяха много по-притеснени от нас. Това, че имаме толкова дебютанти, сега на следващата Олимпиада тези момчета ще играят по-добре. Това е сигурно, защото опитът има значение, но така или иначе аз лично съм горд с това, което направихме до тук и конкретно в този мач. Най-важното до мача за третото място да възстановим психическата си енергия, защото физически сме добре подготвени и стоим добре. Трябва да възстановим психическата си енергия и да подходим към срещата както подходихме към всички мачове до сега", заяви Владо Николов пред БНТ.
***Тодор Скримов: Ще излезем за победа на всяка цена в малкия финал
Тодор Скримов изигра прекрасен мач на полуфинала срещу Русия, но за съжаление България отстъпи с 1:3.
"Вярвахме, че можем да ги победим, но може би малко късно си повярвахме. Изиграхме много лош втори гейм, след който беше много трудно да се върнем. След това започнахме да си играем нашата си игра, но срещу толкова силен съперник трябва да почнеш от самото начало. Те са много опитен отбор, натиснаха ни със сервис, като биха много сервиси в зоната между двамата посрещачи, което е най-трудното за посрещане. Много хубав и опитен отбор са и с повече опит ни надиграха. Не мога да кажа, че сме загубили от бъдещия олимпийски шампион, но със сигурност могат да спечелят. Абсолютно съм сигурен, че ще се вдигнем и ще излезем за победа на всяка цена в малкия финал. И съм сигурен, че ще играем добре", заяви Скримов пред БНТ. | |
|
rS.19 ♥ Неспасяем
Warn : ( : don't expect me to be nice with you. Брой мнения : 6044 Reputation : 126 Join date : 06.03.2011 Age : 26 Местожителство : umm.. at home?
| Заглавие: Re: Националите за мача с Италия(малък финал) Съб Авг 11, 2012 9:09 pm | |
| Много ми харесва мисленето на Тошко Скримов. Абослютно съм съгласна, че руснаците имат повече опит и преднината, която имахме в първия гейм доказва думите на Владо, че са били по-притеснени от нас. Каквото и да стане утре, това е един страхотен начин Владо да завърши кариерата си. Вярваме в тях утре и ги обичаме! | |
|
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Националите за мача с Италия(малък финал) Съб Авг 11, 2012 10:29 pm | |
| Съгласна съм с Владо.. това, че имат дебютанти не пречи чак толкова, колкото го изкарват медиите и т.н. Вземете например един Тошко Скримов - преди мач е много нервен, но в играта му въобще не си личи. Сигурна съм, че нашите ще излязат за победа. При всички положения. Но, това ще го направят и от другата страна - отбора на Италия също ще се бори за бронза. Но мисля, че ако играем както казват нашата си игра, ще им се получи всичко и дай боже да спечелим мача! Знаят, че цяла България ги подкрепя, остана само да победят италианците. | |
|
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Националите за мача с Италия(малък финал) Нед Авг 12, 2012 4:29 am | |
| Жоро Братоев: Ще забравим загубата от Русия
Разпределителят на България Георги Братоев бе ядосан от загубата от Русия с 1:3 на олимпийския полуфинал, но отчете добрата игра на националния ни тим.
"Разбира се, че ще забравим тази загуба, защото няма от какво да се притесняваме, че сме загубили, защото играхме добре. Ако бяхме загубили с 0:3 без никаква игра, щяхме да сме доста по-унили, но в този случай смятам, че трябва да забравим загубата и да заемем едно престижно трето място", каза Жоро Братоев пред БНТ. | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Националите за мача с Италия(малък финал) | |
| |
|