| until it's over and thats all she wrote. | |
|
+6~Rossita elly.xx Мимето♥ -A. rozaLie Believe. <3 10 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Believe. <3 Нов
Warn : Брой мнения : 18 Reputation : 0 Join date : 01.07.2012
| Заглавие: until it's over and thats all she wrote. Пон Авг 06, 2012 4:38 am | |
| Ами.. разгледах доста от темите и супер много ми харесаха работите ви и как с всяка една графика всички ставате все по-добри и по-добри .. иииии реших и аз да пробвам. Първата ми графика : Надявам се на критики и коментари. :) | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: until it's over and thats all she wrote. Пон Авг 06, 2012 4:42 am | |
| УОУ! Като за първа графика ти е уникална! : )) Продължавай. | |
|
| |
Believe. <3 Нов
| Заглавие: Re: until it's over and thats all she wrote. Пон Авг 06, 2012 4:44 am | |
| | |
|
| |
-A. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 5179 Reputation : 291 Join date : 21.02.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: until it's over and thats all she wrote. Пон Авг 06, 2012 4:44 am | |
| Напълно съгласна съм с Чичи! | |
|
| |
Мимето♥ Неспасяем
Warn : ( : Don`t w0rry, be happy Брой мнения : 1115 Reputation : 9 Join date : 30.05.2011 Age : 25 Местожителство : Mystic Falls
| Заглавие: Re: until it's over and thats all she wrote. Пон Авг 06, 2012 3:02 pm | |
| И аз съм съгласна! Продължавай!! | |
|
| |
elly.xx Неспасяем
Warn : ( : Затичах се към огледалото - обичах човек отсреща. Брой мнения : 1610 Reputation : 51 Join date : 17.09.2009 Age : 26
| Заглавие: Re: until it's over and thats all she wrote. Пон Авг 06, 2012 5:42 pm | |
| Като за първа графика е .. ЛОЛ! Страхотно! Такам, аз понеже съм най-лошата . .ще изкажа малко критика (надявам се да я приемеш като градивна!) Значи, струва ми се, че е можело да добавиш колор.(ако си добавяла този ми е някак си. .не знам не ми се връзва много с текстурата .. ) Шрифтът е подходящ, както и ефектите му, но не ми харесва разположението или може би това, че е някак малък и незабележим. Разбира се, няма нужда шрифтът да бъде голям и натрапчив, но все пак този ми се губи! И наистина като за първи опит е уникално, продължавай, чакам с нетърпение да видя следващото! | |
|
| |
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: until it's over and thats all she wrote. Пон Авг 06, 2012 5:51 pm | |
| - elly.xx написа:
- или може би това, че е някак малък и незабележим. Разбира се, няма нужда шрифтът да бъде голям и натрапчив, но все пак този ми се губи!
Текста очевидно не е центъра на композията (което вие правите постоянно), а само част от нея. Не разбирам защо я критикуваш, задето има усет. едит; пък и тази текстура е доста детайлна и изпипана, така че един голям текст, плеснат отгоре й въобще няма да седи красиво, нито пък ще се връзва със стила на текстурата.
На мен ми харесва много, особено имайки предвид факта, че ти е първа графика. Продължавай все така! | |
|
| |
enormous-heart Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1183 Reputation : 174 Join date : 05.06.2011
| Заглавие: Re: until it's over and thats all she wrote. Пон Авг 06, 2012 5:57 pm | |
| Като за първа графика е страхотно! Браво, давай в същия дух. | |
|
| |
elly.xx Неспасяем
Warn : ( : Затичах се към огледалото - обичах човек отсреща. Брой мнения : 1610 Reputation : 51 Join date : 17.09.2009 Age : 26
| Заглавие: Re: until it's over and thats all she wrote. Пон Авг 06, 2012 5:59 pm | |
| - ~Rossita написа:
- elly.xx написа:
- или може би това, че е някак малък и незабележим. Разбира се, няма нужда шрифтът да бъде голям и натрапчив, но все пак този ми се губи!
Текста очевидно не е центъра на композията (което вие правите постоянно), а само част от нея. Не разбирам защо я критикуваш, задето има усет. едит; пък и тази текстура е доста детайлна и изпипана, така че един голям текст, плеснат отгоре й въобще няма да седи красиво, нито пък ще се връзва със стила на текстурата.
На мен ми харесва много, особено имайки предвид факта, че ти е първа графика. Продължавай все така! Wow, не казвам , че трябва да е център но на МЕН този ми се губи. Всеки си има мнение, не виждам какъв е проблема? На мен не ми допада къде е разположен текста и го казвам! Peace! | |
|
| |
Believe. <3 Нов
| |
| |
enormous-heart Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1183 Reputation : 174 Join date : 05.06.2011
| Заглавие: Re: until it's over and thats all she wrote. Пон Авг 06, 2012 7:58 pm | |
| Много е добро. Сливането е супер, колорът е страхотен. Браво! Текстът според мен е излишен. | |
|
| |
Believe. <3 Нов
| |
| |
elly.xx Неспасяем
| |
| |
Believe. <3 Нов
| |
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: until it's over and thats all she wrote. Пон Авг 06, 2012 9:25 pm | |
| Не си успяла да скриеш края на снимките, може би е трябвало да изтриеш малко. : )) | |
|
| |
Believe. <3 Нов
| Заглавие: Re: until it's over and thats all she wrote. Пон Авг 06, 2012 10:10 pm | |
| Мерси, ще го имам впредвид следващия път :) | |
|
| |
Мимето♥ Неспасяем
Warn : ( : Don`t w0rry, be happy Брой мнения : 1115 Reputation : 9 Join date : 30.05.2011 Age : 25 Местожителство : Mystic Falls
| Заглавие: Re: until it's over and thats all she wrote. Пон Авг 06, 2012 11:34 pm | |
| Попдписа на Кристина е много хубав! И според мен текста е излишен ;] На Зейн подписа е много хубав, идеята ми харесва! Но както каза Чичи наистина не си могла да скриеш края на снимките. Но напредваш много бързо! Браво! Продължавай, чакам следващо ;]] | |
|
| |
`Melody Неспасяем
Warn : Брой мнения : 3220 Reputation : 49 Join date : 21.11.2010 Age : 26
| Заглавие: Re: until it's over and thats all she wrote. Вто Авг 07, 2012 12:38 am | |
| Първият подпис е много хубав, но му трябва малко колоризация (PSD файл или просто си поиграй с настройките). Ако ще слагаш шрифт по-добре да е по-голям иначе губи смисъла си (или по-добре без него). Ако ще и да е огромен, важното е композицията да е хармонична, а сега- не е...смисъл всичко е натрупано на една страна. Иначе ефектите и използването на текстура са страхотни!
Подписа на Кристина: НЕВЕРОЯТЕН колор! Има доста странна пикселизация на устните на Кристина, не знам дали е нарочно, но е доста добро попадение...ако е някакъв ефект, който си ползвала е трябвало да има още малко от него. За шрифта същото като по-горе.
Подписа на Зейн: Лично за мен колоризацията е малко тъмна, но приемлива имайки предвид, че е със снимки на момче, а не момиче (нямаше да е удачно да е розов, това казвам ) Лентата с името му е добра идея, но можеше да я направиш непрозрачна.
Това са конструктивни критики, а не някакво безпочвено заяждане. Пиша ги за да ти помогна, не за друго. Относно текстовете: те се слагат най-често за да се балансира композицията. Никога няма да станат най-важното нещо в графиката докато там има и някакво по-детайлно нещо (снимка например). Не знам дали използваш PSD или сама си ги колоризираш, но ако използваш първото, е добре да знаеш, че не е задължително да ги използваш така както са-без да променяш, махаш или добавяш нещо, имаш цялата свобода да си играеш с тях.
Имаш невероятни неща и с нетърпение очаквам да видя още. Както казах това са конструктивни критики, ти решаваш дали да ги послушаш.
Дерзай!
| |
|
| |
Believe. <3 Нов
| Заглавие: Re: until it's over and thats all she wrote. Вто Авг 07, 2012 4:12 am | |
| | |
|
| |
`Melody Неспасяем
Warn : Брой мнения : 3220 Reputation : 49 Join date : 21.11.2010 Age : 26
| Заглавие: Re: until it's over and thats all she wrote. Вто Авг 07, 2012 4:34 am | |
| Много са хубави кроповете и колора. Браво! | |
|
| |
Мимето♥ Неспасяем
| Заглавие: Re: until it's over and thats all she wrote. Вто Авг 07, 2012 4:39 am | |
| | |
|
| |
Believe. <3 Нов
| |
| |
Мимето♥ Неспасяем
| Заглавие: Re: until it's over and thats all she wrote. Вто Авг 07, 2012 5:30 am | |
| Добър е, но колора е малко тъмен.. А тук според мен щеше да е добре един надпис.. Но ставаш все по-добра, браво!
Последната промяна е направена от Мимето♥ на Вто Авг 07, 2012 3:26 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Believe. <3 Нов
| Заглавие: Re: until it's over and thats all she wrote. Вто Авг 07, 2012 5:40 am | |
| Aмии пробвах с надпис , но не ми хареса как стои. А за колора , самите снимки бяха тъмни и ся накак мрачни.. Явно е въпрос на личен вкус но не мога на мрачни снимки да лепна светъл колор ;д. Благодаря за мнението все пак ! :) | |
|
| |
elly.xx Неспасяем
| Заглавие: Re: until it's over and thats all she wrote. Вто Авг 07, 2012 4:02 pm | |
| Хубав е, но и аз мисля, че е прекалено тъмен.. а можеше да сложиш по-светъл колор. . така щяха да се осветлят снимките. Но както ти каза - въпрос на личен вкус. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: until it's over and thats all she wrote. | |
| |
|
| |
| until it's over and thats all she wrote. | |
|