| Тодоров контузен осем дни преди дебюта ни на Олимпиадата | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Тодоров контузен осем дни преди дебюта ни на Олимпиадата Нед Юли 22, 2012 4:24 am | |
| Централният блокировач с възпаление в едното коляно
Теодор Тодоров получи контузия по време на днешната тренировка на националите, съобщи БНТ. Той е започнал заниманието, но малко след това го е напуснал заради болки в едното коляно. "Нещо ме сряза в коляното. Лекарите ми казаха, че имам леко възпаление, което се надявам да отшуми в следващите няколко дни", каза централният блокировач.
Всички останали за радост на треньора Найден Найденов са здрави и нямат никакви проблеми. Тяхната тренировка започна с около 30 минути по-късно заради закъснение от страна на организаторите. Както вече BGvolleyball.com съобщи предвидената за днес контрола срещу САЩ не се състоя заради отказване на американците.
Междувременно част от волейболните национали на България се премениха в официалните костюми на делегацията ни за Олимпиадата. Най-нетърпеливи да се видят в ушитите в английски стил костюми на българска модна къща естествено бяха младоците в състава - близнаците Братоеви, Теодор Тодоров и Тодор Скримов. | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Тодоров контузен осем дни преди дебюта ни на Олимпиадата Нед Юли 22, 2012 4:26 am | |
| | |
|
| |
rS.19 ♥ Неспасяем
Warn : ( : don't expect me to be nice with you. Брой мнения : 6044 Reputation : 126 Join date : 06.03.2011 Age : 26 Местожителство : umm.. at home?
| Заглавие: Re: Тодоров контузен осем дни преди дебюта ни на Олимпиадата Нед Юли 22, 2012 4:51 am | |
| wtf, NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO! омгомгомг, ТРЯБВАТ НИ БЛОКАДИТЕ МУ! ТРЯБВА НИ РЪСТА МУ! Възстановявай се възможно най-бързо, Еър Тедиии! С теб сме! | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Тодоров контузен осем дни преди дебюта ни на Олимпиадата Нед Юли 22, 2012 3:26 pm | |
| И го слагам, просто защото си заслужава да видите яката реакция на Вени относно контузията:
- Цитат :
- inache miliq tedi omg dushica zlatka kak se e kontuzil, ne mojee toi izgl super qko v kostumcheto i t.n. oo nqma takiva tedko baby sladoledko si se opravq i na olimpiadata gi razmazva VSICHKI! aiden ako trqa vsqka vecher masaj s rakiq da mu prai i da go nauchi da izdisha - iskam si tedko inache aiden go schitai za izkormen ..ta az na nego i na my love niki razchitam da bydat nai-moshtnite ;x aidenee mainuno mrusna da opravish tedi inache shte naucha da izdishash mng hubavo, mng mng hubavo, poor tedi-da cutest-bear dano se opravi dano :s
Медно, медно!!!! : DD
АЙДЕ ТЕДКООООООООООО! < 3 | |
|
| |
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Тодоров контузен осем дни преди дебюта ни на Олимпиадата Нед Юли 22, 2012 4:39 pm | |
| НЕЕЕЕЕ ;х К'ъв е тоя ад, к'во е т'ва чудо.. контузия седмица преди олимпиадата! :Х Теди ще се оправи, надявам се. Пожелавам му всичко да отмине бързо и отново да е на линия! Никакви такива болки, контузии не искам да чувам!!!!! Адашче, с теб съм! <3333 | |
|
| |
rS.19 ♥ Неспасяем
Warn : ( : don't expect me to be nice with you. Брой мнения : 6044 Reputation : 126 Join date : 06.03.2011 Age : 26 Местожителство : umm.. at home?
| Заглавие: Re: Тодоров контузен осем дни преди дебюта ни на Олимпиадата Нед Юли 22, 2012 5:49 pm | |
| hahaha Вени винаги знае кво да каже. | |
|
| |
enormous-heart Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1183 Reputation : 174 Join date : 05.06.2011
| Заглавие: Re: Тодоров контузен осем дни преди дебюта ни на Олимпиадата Нед Юли 22, 2012 11:21 pm | |
| Аз май всичко съм си го казала и на вас ви е било предоставено от Чичи, и все пак - Тедко, оправяй си, душицо, златна, прекрасна, неземна! | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Тодоров контузен осем дни преди дебюта ни на Олимпиадата | |
| |
|
| |
| Тодоров контузен осем дни преди дебюта ни на Олимпиадата | |
|