|
| Кралските награди "ВИТАЛ", върчени от крал Витал! | |
| | Автор | Съобщение |
---|
rS.19 ♥ Неспасяем
Warn : ( : don't expect me to be nice with you. Брой мнения : 6044 Reputation : 126 Join date : 06.03.2011 Age : 26 Местожителство : umm.. at home?
| Заглавие: Кралските награди "ВИТАЛ", върчени от крал Витал! Пон Юли 09, 2012 7:31 pm | |
| Здравейте, скъпи, прескъпи волейболни фрийкове! С риск да звуча като стареца на форума, ще ви кажа, че това е събитие, което този форум никога не е виждал! Това е събитие, което не е очаквано по простата причина, че беше измислено преди няколко минути, но за сметка на това ще бъде ЯКО! МноУ яко! Защото .. хех, аз и Вени го измислихме! Тук вие няма да гласувате, само ще познавате. Наградите ще бъдат връчени от нашият обичан и уважаван, прекрасен, обичащ да прави всевъзможни физиономии, откачен по хубав начин, КРАЛ ВИТАЛ ХЕЙНЕН! ПОКЛОНЕТЕ СЕ! ВЕДНАГА! Ще пусна категориите, а вие, фенове на волейбола в този селенен форум, имате време до довечера да познаете победителите. Вени, не, ти не може да познаваш кой ще победи! Ето и уникалните, страхотни, трудно познаващи се категории:1. Най-яко ВОЛЕЙБОЛНО ДУПЕ (Волейболни фенове, щом говорим за дупета на волейболисти, дупетата не са задници, а са волейболни дупета!) 2. Най-як Андерсън 3. Най-яки сини очи 4. Най-мил и сладурско изглеждащ играч извън игрището 5. Най-яко сърбящо дупе 6. Най-красив играч (НЕ, не е Цецо и не, няма да го познаете) 7. Най-добър треньор (Това е най-сериозната категория, честно!) 8. Най-мотивиращо "АЙДЕ" 9. Най-добър undertaker 10. Най-яка челюст 11. Най-големи тъпанари 12. Най-яка брада 13. Най-голямата емоция (тук се говори за човек!) 14. Най-як бакембард 15. Най-обезкосмени крака 16. Най-добър актьор 17. Най-добро актьорско вдъхновение 18. Най-епични физиономии 19. Най-добра игра 20. Най-най-най крал Витал СЕГА СЕ ПОКЛОНЕТЕ, А ПОСЛЕ ГАДАЙТЕ! | |
| | | ~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Кралските награди "ВИТАЛ", върчени от крал Витал! Пон Юли 09, 2012 8:29 pm | |
| *козирува и се покланя* 1. Най-яко ВОЛЕЙБОЛНО ДУПЕ - Цветан Соколов
2. Най-як Андерсън - Еми, Matthew Anderson (скивай к'ва логика :D) (САЩ)
3. Най-яки сини очи - Zbigniew Bartman (Полша)
4. Най-мил и сладурско изглеждащ играч извън игрището - Теди Салпаров
5. Най-яко сърбящо дупе - ъъъ, нямам предположение
6. Най-красив играч - БАРТОШ КУРЕК! (не аз въобще не се е*авам, не) (Полша)
7. Най-добър треньор - Радо Стойчев
8. Най-мотивиращо "АЙДЕ" - Теди Салпаров
9. Най-добър undertaker - Изяснете ми значението на undertaker.
10. Най-яка челюст - Добри Димитров
11. Най-големи тъпанари - СЪДИИТЕ.
12. Най-яка брада - Матей Казийски
13. Най-голямата емоция - Теди Салпаров
14. Най-як бакембард - Вальо Братоев
15. Най-обезкосмени крака - От вчера видях една снимка, заради която казвам: Тошко Алексиев
16. Най-добър актьор - КРАЛ ВИТАЛ!
17. Най-добро актьорско вдъхновение - КРАЛ ВИТАЛ!
18. Най-епични физиономии - КРАЛ ВИТАЛ!
19. Най-добра игра - Тошко Алексиев (не случайно момчето обра индивидуалните награди)20. Най-най-най крал Витал - ъ. КРАЛ ВИТАЛ, разбира се | |
| | | rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Кралските награди "ВИТАЛ", върчени от крал Витал! Пон Юли 09, 2012 11:19 pm | |
| 1. Най-яко ВОЛЕЙБОЛНО ДУПЕ - Николай Пенчев
2. Най-як Андерсън - Матята
3. Най-яки сини очи - Теодор Салпаров
4. Най-мил и сладурско изглеждащ играч извън игрището - Николай Николов
5. Най-яко сърбящо дупе - Николай Пенчев
6. Най-красив играч - Добромир Димитров
7. Най-добър треньор - Радостин Стойчев
8. Най-мотивиращо "АЙДЕ" - Айден Айденов
9. Най-добър undertaker - ТОДОР АЛЕКСИЕВ!
10. Най-яка челюст - Теодор Тодоров
11. Най-големи тъпанари - Сигурно Полша... така както ги хейтвате
12. Най-яка брада - Николай Николов
13. Най-голямата емоция (тук се говори за човек!) - Тодор Алексиев
14. Най-як бакембард - Николай Николов
15. Най-обезкосмени крака - Николай Пенчев
16. Най-добър актьор - Крал Витал
17. Най-добро актьорско вдъхновение - Крал Витал
18. Най-епични физиономии - Валентин Братоев
19. Най-добра игра - Крал Витал
20. Най-най-най крал Витал - Крал Хейнен | |
| | | rS.19 ♥ Неспасяем
Warn : ( : don't expect me to be nice with you. Брой мнения : 6044 Reputation : 126 Join date : 06.03.2011 Age : 26 Местожителство : umm.. at home?
| Заглавие: Re: Кралските награди "ВИТАЛ", върчени от крал Витал! Вто Юли 10, 2012 5:32 am | |
| Поради "непредвидени" обстоятелства в системата, наградите са отменени за утре сутринта. Не закъснявайте за червения килим! :* :D | |
| | | rS.19 ♥ Неспасяем
| Заглавие: Re: Кралските награди "ВИТАЛ", върчени от крал Витал! Вто Юли 10, 2012 3:11 pm | |
| Моментът ... настъпи! Програмата се чете със съдействието на:Вени и Рали, "Витал Хейнен" общ чат.Селена Гомез БГ Форум, приятел на кралските награди "ВИТАЛ", нищо, че вчера се прецака и не можах да ги пусна. И за по-яко:"Аз съм Матей Казийски. К.М. (продуктово позициониранееее) е основен спонсор на кралските награди "ВИТАЛ", връчени от крал Витал. К.М. - всички видове подови настилки. Онлайн Магазин (с оня якия глас) ***Здравейте, волейболни фенове! Днес е една страхотна ... сутрин?! Защото днес ще бъдат връчени първите, но за сметка на това епичните, кралските награди "ВИТАЛ". Да, време е.ПРИВЕТСТВАЙТЕ ВАШИЯ КРАЛ! КРАЛ ВИТАЛ ХЕЙНЕН! *бурни ръкопляскания* Кралят ще връчи всички награди, но тъй като не говори езика ни, аз ще говоря от негово име. Пак ще ви бъде кеф. Дойде ред и на първата награда! Най-якото волейболно дупе. Наградата заслужено получава ЦЕЦО СОКОЛООООВ! Хайде, момичета признайте, че поне веднъж сте се заглеждали по "гърба" на номер 19. Рали най-много, де. А кой е най-якият Андерсън? Матю? Е, не - Ханс Кристиян.МАТЮ АНДЕРСЪН (Matthew Anderson a.k.a. Матята Андерсонов)Ами ... ох, добре. Трябваше да го има в тези награди. Достатъчно тъжно ми стана, че идиотите от FIVB не му дадоха индивидуална награда. Исках да го гушна. Обаче сега той получава наградата за най-як Андерсън. Заслужено при това. Мхм .. Най-яките сини очи. Едва ли е тооооолкова трудно за познаване. НИКИ НИКОЛОВРазбира се. Няма спор, че Ники е як, очите му също. През тези 25 години те са синеели, синеели. Вижте колко красиви са станали. Айде, Вени - дано днес да сънуваш сладко, сладко очите на Ники! :* Четвъртата категория вече чука по мониторите ви. Тя е за най-мил и сладурско изглеждащ играч извън игрището. И наградата отива приииии: ТЕДИ САЛПАРООООВ Няма спор, че е голям сладур и е страшно мил с феновете си и това не го казвам само аз. Даже и синът му се е метнал на баща си ... и на майка си. Петата категория. Хехехеее .. петата категория е за най-яко сърбящо дупе. Наградата отива при Пенчев. НИКИ ПЕНЧЕВ, де ... Ангелските крилца май не бяха много на място, но нищо. На момчето му е простено. Да приемем, че го е сърбяло. Шестата категория ми е любима. Защо ли? Ами, защото знаех, че колкото и да опитвате - нямаше да познаете името на играча, защото той чисто и просто не съществува ... така де - той е в мечтите ни. Цетиматаникпенчтей = Цецо Соколов (Це)/Симон Тишер (Ти)/ Матю Андерсън (МатА)/ Ники Николов (Ник)/ Ники Пенчев (Пенч)/ Матей Казийски (Тей) За съжаление още нямаме предоставена снимка на този играч. Седмата категория е сериозна. И под сериозна имам предвид наистина сериозна.РАДОСТИН СТОЙЧЕВРадо без съменние е най-добрия треньор. Той класира отбора ни за олимпиада и затова никой няма право да оспорва статута му на страхотен трньор. Играчите и феновете го обичат. Той знае да каже нещо повече от "Айде". НИЕ СМЕ НЕГОДНИЦИ И ГО ПОДКРЕПЯМЕ! Най-мотивиращо "АЙДЕ"? АЙДЕН АЙДЕНОВ, РАЗБИРА СЕ! (a.k.a. Найден Найденов, старши треньор на българския национален отбор по волейбол) Найден несъмнено си заслужи наградата. Та той бие дори Теди Салпаров, който мотивира играчите по време на игра. Дишащият човек ни научи, че е най-добре да не спираме да дишаме. Дори кубинци, поляци, американци да са срещу нас - ние трява да дишаме и да не забравяме да си поемаме глътка въздух от време на време. Най-добър undertaker. Не, не погребален агент, а просто undertaker. ТОШКО АЛЕКСИЕВ Във физиономиите на Тошко има толкова финес и харизма, че не знам от къде да започна. Но явно те му помагат доста, тъй като той обра 30 хилядарки, а пък поляците с по 10 бона за всеки пасти да ядат! Стигнахме и до 10 категория. Леле, лелеее! Досега не забелязахте ли прекрасната челюст наСИМОН ТИШЕРНемецът има доста изваяна челюст. Вижте, даже бебенце си има. Сигурно жена му го е харесала заради челюстта му. Ами, не знам, но пожелавам на бебето от все сърце да наследи челюстта на тати и добрият вкус за мъже ... или пък жени (lol ) на мама. Много ми е жaл, че бебе Тишер ще трябва да види най-големите тъпанари. Горкото, ще му остане белег а цял живот. ПОЛЯЦИТЕ!Да, най-големите тъпанари са полският национален отбор по волейбол. Не го казвам, защото биха българите. Казвам го, защото не стига, че нарекоха публиката ни "овчари", задето се заяждаше с умопомрачителния идиот, който трябваше да мине за съдия, а и на всичкото отгоре те самите се хилеха ехидно на точките, които знаеха, че трябва да бъдат наши. Най-яка брада ... babes, Цецито е! ЦЕЦО СОКОЛОВ!Ами, заслужи си я. Обраслата му брада е доста епична. Човек едвам ще го познае без нея, но признайте, че е много як така! Че даже и миски пленява. Най-голямата емоция. Че кой друго освен нашето либеро ТЕДИ САЛПАРОВ! Либерото ни е може би най-емоционалния човек в отбора. На човек да му е кеф да гледа мачове, за да вижда как Тедко се мята на конче на всичките играчи. Най-якият бакенбард. При кой друг да отиде освен приНИКИ НИКОЛОВБакенбардът на Ники години наред е невероятен, но напоследък е в страхотна форма. Чух, че имало някакво приложение за телефони, на което можеш да си слагаш бакенбарди. Ех, на него му е добре, че си ги има. Най-обезкосмените крака, разбира се са на НИКИ ПЕНЧЕВ! Дали използва епилатор или самобръсначка? На Ники краката винаги са стилни. Толкова са гладки, че вече сигурно са разтопили доста сърца, едно от които е на Чичи. Back off - той е само и единствено нейн! Последните 5 награди заслужено са обрани от КРАЛ ВИТАЛ! Така той би надминал дори Тошко Алексиев по премия. Отделен въпрос е обаче дали ние бихме му дали 30 бона. Това бяха първите по рода си, но за сметка на това доста епични, кралските награди "ВИТАЛ", връчени от Крал (с главно "К") Витал Хейнен! Победителите ще получат наградите си на специална церемония след 14:00 часа, тъй като компютърът ми е по-бавен и от сготвен охлюв. Чакаме ви! | |
| | | rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Кралските награди "ВИТАЛ", върчени от крал Витал! Вто Юли 10, 2012 4:27 pm | |
| - rS.19 ♥ написа:
- И за по-яко:
"Аз съм Матей Казийски. К.М. (продуктово позициониранееее) е основен спонсор на кралските награди "ВИТАЛ", връчени от крал Витал. К.М. - всички видове подови настилки. Онлайн Магазин (с оня якия глас)
*** 1. Най-яко ВОЛЕЙБОЛНО ДУПЕ - не знам защо пък Цеко, ей!!! :DD Пипала ли си го? fuck, даже пипнах задника на Пенчев и ви казах колко е прекрасен и стегнат и вие пак ми номинирате ЦЕКО! АААААААА ЩЕ СЕ КАРАМЕ! Бих ви казала да пипнете задника на Ники да се уверите, но ако искате да имате мъчителна смърт, в която първо ще ви шибам с камшик, след това ще ви махна крайниците, след това ще ви убеся, след това ще нарежа останалото от вас на малки парчета, ще си ги сготвя, а едно от тях в кулет и го пращам на ваш близък. ДА ВИ ВИДЯ!
2. Най-як Андерсън - ОМГ НЕ ЗНАМ КАК ТАКА МАТЯТА АНДЕРСЪН СПЕЧЕЛИ, И ЗА МИГ НЕ МИ МИНА ПРЕЗ ГЛАВАТА, ЧЕ ВСЪЩНОСТ ТОЙ Е ПОБЕДИТЕЛЯТ! ЧЕСТНО!
3. Най-яки сини очи - Ама Салпи си заслужава наградата, къде гледате! : ((((( Няма по-готини от очите на Салпи, а когато е със синия екип и очите му толкова яко си личат, кое е по-красивото в очите на Николай Николов.. тук сте разменили местата им!!!!!
4. Най-мил и сладурско изглеждащ играч извън игрището - Ама разбира се, че Ники Николов. Как само всички го казвате, че е най-милия и накрая ми казвате, че това е Салпаров. Айде, от мен да мине, ще приема техническата ви грешка в разбъркването на имената им. :DDD
5. Най-яко сърбящо дупе - То просто няма кой, ако не е Пенчев. < 33333333
6. Най-красив играч - КАКВО? НЯМА НИКЪДЕ ДОБРОМИР? ВИЕ ДОБРЕ ЛИ СТЕ? МАХАЙТЕ СЕ, ОМГ, ЗАЩО НЕ СТЕ ДОБАВИЛИ ДОБРОМИР, ТА ТОЙ Е ЕДИН ОТ НАЙ-КРАСИВИТЕ ИГРАЧИ У ОТБОРА ОМГ КРАЛ ВИТАЛ ДА ВИ НАКАЖЕ!
7. Най-добър треньор - РАДОСТИН СТОЙЧЕЕЕЕВ!
8. Най-мотивиращо "АЙДЕ" - Ама как иначе! Айден Айденов е просто the best in the world at what he does! Единственото, което е запомнил от работата на Радо е "AЙДЕ! ДИШАЙ!"
9. Най-добър undertaker - Снимката, която си дала не е най-перфектната, за да се покаже undertaker-ството на Тошко. Ще ви покажа някой ден! :PPPPPPPPPPPPPPP
10. Най-яка челюст - ТИШЕР! ТИШЕР! ЧЕСТНО ЛИ? :x
11. Най-големи тъпанари - :xxxxxxxx ние също щяхме да се кефим, ако съдията беше на наша страна и ни даваше точки, айде моля ви се.. Поляците ftw. (пп; понеже всички ги хейтвате са си мои)
12. Най-яка брада - Бях забравила за брадата на Цеко. Заслужава си го, айде. И без това с нея е като пълен убитак! :DDDDDD
13. Най-голямата емоция (тук се говори за човек!) - Добре, добре. Тедко е най-емоционалния, сладурец.
14. Най-як бакембард - Няма кой иначе! АЙДЕ НИКИИИИИИИ НЕ Я МАХАЙ КОЙТО И КАКВОТО И ДА ТИ КАЗВА! :DD
15. Най-обезкосмени крака - А така.
- rS.19 ♥ написа:
- че вече сигурно са разтопили доста сърца
Дано само да са разтопени, че ако някой припари до него ще му мисли, знаете!
- rS.19 ♥ написа:
- Дали използва епилатор или самобръсначка?
Няма да ви кажа, иначе той ще издаде тайната за красивите ми вежди. :x
Наградите, останалите, са много на място, Крал Витал си ги заслужава, но само едно не разбрах - как така "Най-епични физиономии" не е спечелена от Вальо Братоев, та нали беше любимецът с най-яките фейсове????? :x
КРАЛ ВИТАЛ! | |
| | | rS.19 ♥ Неспасяем
| Заглавие: Re: Кралските награди "ВИТАЛ", върчени от крал Витал! Вто Юли 10, 2012 4:33 pm | |
| Чичи, ти къде мислиш, че ми е ръката на снимките с Цецито? А? Моля те, моля те - засужи си наградите човекът. | |
| | | rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Кралските награди "ВИТАЛ", върчени от крал Витал! Вто Юли 10, 2012 4:34 pm | |
| БЕ ЯЯЯЯЯЯ! Никовия задник е най-як. :x | |
| | | rS.19 ♥ Неспасяем
| Заглавие: Re: Кралските награди "ВИТАЛ", върчени от крал Витал! Вто Юли 10, 2012 4:40 pm | |
| Аз си знам истината. ЕДИТ: Наградите ще закъснеят. | |
| | | rS.19 ♥ Неспасяем
| Заглавие: Re: Кралските награди "ВИТАЛ", върчени от крал Витал! Вто Юли 10, 2012 11:47 pm | |
| БЛАГОДАРЯ ЗА ВНИМАНИЕТО. | |
| | | LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: Кралските награди "ВИТАЛ", върчени от крал Витал! Сря Юли 11, 2012 12:58 am | |
| Резултатите от класацията са доста забавни и интересни. Някой е имал голяма муза. Поздравления! | |
| | | enormous-heart Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1183 Reputation : 174 Join date : 05.06.2011
| Заглавие: Re: Кралските награди "ВИТАЛ", върчени от крал Витал! Сря Юли 11, 2012 1:04 am | |
| Най-яко волейболно дупе Тук може да се поспори, но вече се бяхме разбрали. А и дупето на Цецо е хубаво, няма спор.
Най-як Андерсън Ама разбира се, че Matthew. Той е най-якият Андерсън!
Най-яки сини очи Не ми спорете за Салпаров! На Ники очите са много по-яки. На тази снимка ако можете да видите, ще се убедите. Въпреки че имаше една ВЪРХОВНА, която Чичи ми прати ...
Най-мил и сладурско изглеждащ играч извън игрището Естествено, че Теди!!! И детето му .. даже по-скоро то е най-сладурестият играч ИЗВЪН игрището. :D
Най-яко сърбящо дупе Пена и крилата чесала = perfect couple
Най-красив играч НАЙ-НАЙ-НАЙ-НАЙ-КРАСИВИЯТ!
Най-добър треньор РАДО ПРЕЗИДЕНТ!
Най-мотивиращо "АЙДЕ" Ако си махне унивеждата може и да дишам, иначе отказвам!
Най-добър undertaker ТОШКО, u master of the undertaker business!
Най-яка челюст Тischer и красивото му детенце!
Най-големи тъпанари УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ
Най-яка брада Цецо и неговата брада са супер мъжествени, тихо!
Най-голямата емоция КОНЧЕ! U remembah Tetey? :D
Най-як бакембард НИКИИИИ, най-хубавият, ама НАЙ!
Най-обезкосмени крака Пепо и аз искам такива, бе ...
И разбира се, Витал като крал обира всички други награди... понеже е як! ---- Еми наградите са ни много яки! Който не мисли така, може да си направи негови си, пък дано никой не пише в тях! След Олимпиадата очаквайте нова доза награди! Убедихме Витал да откъсне още от сърцето си! ;) Поклон | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Кралските награди "ВИТАЛ", върчени от крал Витал! | |
| |
| | | | Кралските награди "ВИТАЛ", върчени от крал Витал! | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |