LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: За мишките и волейболистите Чет Юли 05, 2012 2:31 am | |
| - Цитат :
- Федерацията е длъжна да санкционира самозванците.
Андрей Жеков не игра три мача за България и накрая реши да си стегне багажа и да напусне лагера на националния отбор. Без обяснение, естествено. Най-важният играч в най-важният момент... Андрей стигна до капитанската лента, но никога не стана лидер на отбора.Доказа гои сега. Очевидно юношата на Славия вече трудно понася физическото и психологическото натоварване, а и мотивацията му никаква я няма покрай нескончаемите скандали около националния. Само че да излезе и да каже причините: контузен съм, тренировките на Найден Найденов ме измъчват. Или пък: Радо Стойчев ме подведе за трансфера в Тренто. А защо не: и аз искам оставката на Данчо Лазаров! Мотивите за бойкота на Матей Казийски и досега тънат в мъгла, но поне момчето използва възможността да поноси костюмите си и обиколи няколко телевизионни студия да обяснява каква жертва е на БГ волейбола. И Жеков, и още повече Казийски може би са гениални играчи, които обаче трябва да говорят на терена, а не да вдигат бунтове срещу националния си отбор. Крайно време е тук да се намеси федерацията и да започне да налага сурови глоби и наказания на самозванците. Просто няма как при вече започнала подготовка да си тръгнеш и нищо да не последва. И накрая нещо от трибуните. Освен,че разби отбора Радо Стойчев почти нищо не постигна от плана си за рестартиране на волейболната среда у нас, но пък за сметка на това на всеки мач на българите е в зала "Армеец Арена". В отлично настроение и усмихнат до уши. Да им се чудиш ма тези хора и на тези нрави... Надежда Джорждева в. Меридиан мач 03.07.2012г. | |
|
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: За мишките и волейболистите Нед Юли 08, 2012 12:59 am | |
| - Цитат :
- Андрей Жеков не игра три мача за България и накрая реши да си стегне багажа и да напусне лагера на националния отбор. Без обяснение, естествено. Най-важният играч в най-важният момент...
Андрей се обоснова защо напуска, какво повече искате? Постоянно да го повтаря, медиите само за него да говорят?
- Цитат :
- Само че да излезе и да каже причините: контузен съм, тренировките на Найден Найденов ме измъчват. Или пък: Радо Стойчев ме подведе за трансфера в Тренто. А защо не: и аз искам оставката на Данчо Лазаров!
Ужасни глупости. Жеков не взима страна, той просто няма желание да излезе да играе. По-добре да не излиза, от колкото да е там и да не дава най-доброто от себе си. Замислете се малко.
- Цитат :
- Мотивите за бойкота на Матей Казийски и досега тънат в мъгла, но поне момчето използва възможността да поноси костюмите си и обиколи няколко телевизионни студия да обяснява каква жертва е на БГ волейбола.
Мотивите са му ужасно ясни: смяна на управителния съвет и по-добър волейбол за вбъдеще. Човекът поставя другите пред себе си, избира да следва кауза, за която надеждата е малка, вместо да затвори очи и да излезне пред публиката. (тук мога да вметна, че все пак се надявам но понеделник да го направи) Матей не го прави от егоизъм или заради Радо, той го прави за България. Да, той наистина е жертва. Един Мурильо сам каза - той е Мурильо Ендрес и ако каже, че нещо в системата на управление в Бразилия не е наред - всички ще го вземат под внимание, това трябва да важи и за Матей Казийски. Човекът, карал ни да се гордеем не един или два пъти. Човекът, славил България!
- Цитат :
- И Жеков, и още повече Казийски може би са гениални играчи, които обаче трябва да говорят на терена, а не да вдигат бунтове срещу националния си отбор.
Аз до колкото знам, никой от тях не вдиха бунт на националния отбор. Тук никой не може да ги съди за личните им решения - това са техни каузи и решения, те знаят какво правят!
- Цитат :
- Крайно време е тук да се намеси федерацията и да започне да налага сурови глоби и наказания на самозванците. Просто няма как при вече започнала подготовка да си тръгнеш и нищо да не последва.
Ама разбира се. Нека ги накажат, нега ги спрат от игра и нека им поискат немислимо високи суми за заплащане, че имат глава на раменете и могат да мислят с нея.
- Цитат :
- Освен,че разби отбора Радо Стойчев почти нищо не постигна от плана си за рестартиране на волейболната среда у нас, но пък за сметка на това на всеки мач на българите е в зала "Армеец Арена". В отлично настроение и усмихнат до уши.
Това показва подкрепата му към отбора и, че въпреки че ги остави за общата кауза, той е там да ги подкрепя. Само вижте реакцията му след спечелването на мача с Германия от финалите. Просто погледнете. Усмихнат ще е, няма да седне да реве. Никой не е седнал да го направи, та Радо ли?
Общо взето изключително глупава статия, много глупави "аргументи". Колко ли им плащат, за да ги пишат? | |
|