~Hope ♥~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1344 Reputation : 17 Join date : 19.05.2011 Age : 27 Местожителство : Враца
| Заглавие: Провокативността (дискусия за Сел) Сря Юни 27, 2012 10:41 pm | |
| Първо искам да благодаря на Митко, защото идеята за такава дискусия беше негова и той ми позволи да я направя. И така, какво мислите - време ли е на Селена да "порасне" и да последва примера на Майли да стане по-провокативна и да се отлъчи от образа на любимка на малките деца ("Хана Монтана" , "WOWP")? Според вас това детско изражение пречи ли й или напротив? Мислите ли, че би постигнала по-голям успех, ако не изглеждаше толкова невинно?
Преместих темата в 'Дискусии и новини' в раздела за Сел, защото няма смисъл да е в раздела 'Дискусии', в който дискусиите не са свързани със Селена. Рос. (: | |
|
LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: Провокативността (дискусия за Сел) Нед Юли 01, 2012 7:18 pm | |
| Голяма провокативност е тази тема, голямо чудо.
Селена израства. Израства по правилния начин. За мен тя вече не е кукла Дисни принцеса, а вече си личи по-провокативния стил на пи ар. Но това не е стила на внезапния шок, не го прави за да скандализира и за да търси внимание. Тя бавно и полека подготвя нещата стъпка по стъпка - било с фотосесиите, било с филми. Както винаги го е правла. Учи се от грешките на другите и за момента уцелва правилната вакса. Не мисля, че би постигнала по-голям успех, ако не беше "невинна". "Мръснишки" образи под път и над път. За нея това не е цел. И успява да спечели хората с красота и труд, но без замъгляващ сексапил, за който да кажеш че сексапилът й помага, а не нещо друго. За момента показва нагледно примери от учебника "Как да станеш идол, без да се дъниш". Всеки нейн ход е премерен и обмислян откъм финансова и пи ар страна. Повече няма какво да се иска. Е, мъжката част естествено би могла да иска повече ...ама няма.
Щеше да ми е адски интересно да прочета противоположно мнение и да го обсъдя по възможност (обсъдя, не да на наложа своето). | |
|
eLii96 Редовен
Warn : Брой мнения : 187 Reputation : 3 Join date : 28.05.2012 Age : 28 Местожителство : Перник
| Заглавие: Re: Провокативността (дискусия за Сел) Пон Юли 02, 2012 2:15 am | |
| Селена тепърва е започнала да се променя и да открива себе си. С всеки ден, тя става все по-независима и самостоятелна. Вече не момиче, а жена взимаща свои собствени решения. За мен това детско изражение, за което говорите отдавна е изчезнало. Преди като поглеждах лицето й, виждах едно крехко дете, което не знае как да приеме всичката омраза. Сега, виждам една силна жена, която смело върви напред и не се предава. Харесвам новия й образ, подкрепям я за промяната, която прави всеки ден. А невинността мисля, че й е предимство отколкото пречка. Точно невинността привлича хората и пробужда желанието в тях да разберат дали нещо друго не се крие под тази същност. | |
|
BadKitty Редовен
Warn : ( : If speed kills - consider me dead! Брой мнения : 286 Reputation : 3 Join date : 07.10.2011 Age : 32 Местожителство : Велико Търново
| Заглавие: Re: Провокативността (дискусия за Сел) Пон Юли 02, 2012 2:19 pm | |
| Промяната ми харесва. А и на нея й отива страшно много. Хубавото е, че повечето хора я възприемат положително, защото, както каза Митко, Селена прави нещата стъпка по стъпка, без излишен курвалък във визията си и без да се натрапва. Но... няма да повтарям неговите думи. | |
|
LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: Провокативността (дискусия за Сел) Пон Юли 02, 2012 11:35 pm | |
| Аха, явно опониращото мнение мълчи на нашите перфектни аргументи. | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Провокативността (дискусия за Сел) | |
| |
|