| Двете групи на стартиращото днес републиканско за юноши младша | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Двете групи на стартиращото днес републиканско за юноши младша Нед Юни 24, 2012 9:22 pm | |
| Пловдив е домакин на започващото днес републиканско първенство за юноши младша възраст. По регламент в него участват осем отбора от страната, които са разделени в две групи по четири. Първите два от всеки поток образуват финална четворка, в която се играе на кръст на полуфиналите. Победителите спорят за титлата, победените за бронзовите медали. Останалите тимове от двете групи пък се срещат за разпределение на местата от пето до осмо в крайнто класиране.
Вчера вечерта се състоя техническата конференция, на която бяха определени двете предварителни групи:
Група А: Пирин (Разлог), ЦСКА (София), Добруджа 07 (Добрич), Славия (София)
Група Б: Левски Волей (София), Виктория Волей (Пловдив), Марек Юнион Ивкони (Дупница), Хебър (Пазарджик).
Всички мачове ще се играят в една зала - Олимпиада. Началните часове на двубоите от предварителната фаза са съответно 13:30, 15:30, 17:30, 19:30 ч. | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Двете групи на стартиращото днес републиканско за юноши младша Нед Юни 24, 2012 9:29 pm | |
| Днес бях да гледам Разлог срещу Добруджа. Като цяло направиха добър мач, първи и трети гейм взети от Добружда, втори, четвърти и пети от Разлог. Момчетата от Пирин Балканстрой в началото играха ужасно неорганизирано, много разпиляно и то се усети с резултата. В крайна сметка поведоха и имаше страхотни изяви. Номер 2 е страхотно либеро, евала! 8ми номер е адски бесен, просто... супер много му се смях, ххаха! 18 номер ми е нещо като любимец, добри забивки и го бива на блокада!
Последната промяна е направена от rozaLie на Пет Юни 29, 2012 12:15 am; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
rS.19 ♥ Неспасяем
Warn : ( : don't expect me to be nice with you. Брой мнения : 6044 Reputation : 126 Join date : 06.03.2011 Age : 26 Местожителство : umm.. at home?
| Заглавие: Re: Двете групи на стартиращото днес републиканско за юноши младша Пон Юни 25, 2012 1:56 am | |
| Аз съм за ЦСКА или за Марек. Ще ми е кеф да са на финал двата отбора. | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Двете групи на стартиращото днес републиканско за юноши младша Пон Юни 25, 2012 11:04 pm | |
| АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА КОЙ БИ НЕСКА УЕЕЕЕЕЕ, ЗЕМИ СИИИИИИ! ЗЕМИ СИ, МУХЛЬОООООООООООО!
Пирин Балканстрой 3-1 ЦСКА. ХАХАХАХАХАХАХХАХА ЕЙ ЛУУУУУУЗЪРИИИИИИИИИИИИИИ! | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Двете групи на стартиращото днес републиканско за юноши младша Чет Юни 28, 2012 5:09 am | |
| Пирин Балканстрой - Марек 0-3
ТАКА Е, като се правите на супер големите и супер известните. Евала на Марек за страхотната игра, която направиха. Разлог яко се изложиха, може би защото днес с Мария ги хейтвахме прекалено много. (сори Пенчеви, аз все пак виках за вас!!!!!) Така е, BOOOOOOO, ти си виновен! ГАДЕН ЕГОИСТИЧЕН САМОВЛЮБЕН ЧОВЕК!
Другият мач - Левски и ЦСКА
ОМГ ЛЕВСКИ СА БИЛИ ОМГ ОМГ ОМГ ОМГГГГГГГГГГГГ ТЕЯ МОМЧЕТА СА АДСКИТЕ, ОМГ АУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ НЕ МОГА! ЕВАЛА ИМ ПРАВЯ, ОМГ ЛЕВСКИ СА БИЛИ! КРАЙ, НЕ МОГА! ХАЙДЕ ЛЕВСКИ, УТРЕ ШАМПИОНИИИИИИИИИИИИИИИИИИ!!!!!! АУУУУУУУУУ <3 come on, 7. | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Двете групи на стартиращото днес републиканско за юноши младша Чет Юни 28, 2012 11:53 pm | |
| ЛЕВСКИ БИХА, ЛЕВСКИ БИХА ОМГ ЗЕМИ СИ, ЗЕМИ СИ, ТЪПАЦИ МАРЕК ТЪПАЦИИИИИ ЛУУУУЗЪРИИИИИИ АААААААААААААААА ОМГ ЛЕВСКИ! ЛЕВСКИ! ЛЕВСКИ! БРАВО ПИЧОВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!! НАЙ-ГОТИНИТЕ!!!!!!!1
ЦСКА заслужено взеха победата над Пирин, просто момчетата от Разлог толкова се излагат тези дни...... хайдеееееееееееееее!!!!!!!
омг треньора на Пирин ме помни, треньора на Ники Пенчев ме помни..... CAN THIS LIFE GET ANY BETTER?
Питайте Вени за реакциите ми при:
- победа на Левски - награждаване на Левски - награждаване за най-добро либеро(не знам дали я забеляза, де) - когато Ники направи решаващата точка и Левски спечелиха - когато просто фенгирълвах след мача до....... омг вяатояанвижшктаяовжэтаяджн | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Двете групи на стартиращото днес републиканско за юноши младша | |
| |
|
| |
| Двете групи на стартиращото днес републиканско за юноши младша | |
|