rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Учебна 2011/2012 Чет Юни 21, 2012 10:18 pm | |
| Айде сега кажете спомените от годината, как мина. Доволни ли сте от себе си, кога бяха спадовете ви. Разкажете как минаха тези девет месеца. | |
|
~Hope ♥~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1344 Reputation : 17 Join date : 19.05.2011 Age : 27 Местожителство : Враца
| Заглавие: Re: Учебна 2011/2012 Чет Юни 21, 2012 10:44 pm | |
| Доволна съм от себе си в смисъл, че научих много по английски, подобрих езика си и доказах, че мога. Иначе ще запомня тази учебна година с ужасни спомени, страшно много депресия и преживян ужас. | |
|
`Melody Неспасяем
Warn : Брой мнения : 3220 Reputation : 49 Join date : 21.11.2010 Age : 26
| Заглавие: Re: Учебна 2011/2012 Пет Юни 22, 2012 1:08 am | |
| Най-важната и тежка година в живота ми със сигурност! Тооолкова неща се случиха и толкова други не се случиха, но постигнах главната си цел: ДА ЧУЯ МАЙКА МИ ДА ПИЩИ ОТ РАДОСТ и за пръв път да не ме сравнява с другите, а да сравнява другите с мен! За пръв път я чух да казва "Браво!! Гордея се с теб." и за пръв път да признае, че има и друго изкуство на тоя свят освен математиката. Личната ми победа тази година беше, че влязох в ТУЕС!! Сега остава да разбера дали едни две съкровища действително учат там а и да не учат там, все тая, ще стана програмист и ще си купя МИНИ КУПЪР!
ПС. Ще кажете "Тая к'ве се е разрадвала, бала й е 32". Да, 32 ми е бала, но на онези, с които съм принудена да се съревновавам цял живот е далеч по-нисък. | |
|
rS.19 ♥ Неспасяем
Warn : ( : don't expect me to be nice with you. Брой мнения : 6044 Reputation : 126 Join date : 06.03.2011 Age : 26 Местожителство : umm.. at home?
| Заглавие: Re: Учебна 2011/2012 Пет Юни 22, 2012 2:34 am | |
| Беше .. сравнително странна година. Хем се кефех, че съм в тоя клас, хем ми се искаше да избягам от всичко и всички. Хубавото е, че разбрах кои са ми истинските приятели. Изпуснах цял месец от училище, защото бях в болница, но пък за сметка на това завърших перфектно първия срок и съм горда със себе си. Втория срок станахме общински шампионки по волейбол с училищния отбор .. въпреки трудностите, се справихме. Играта всъщност я направихме само аз и едно момиче от моя клас, с което играем заедно и в градския отбор, но важното е, че успяхме. Дори и да не отидохме на зонално, пак се справихме. Втория срок бях много притеснена около изпитите, но когато важните дни настъпиха бях спокойна и сякаш всичко изникна в главата ми. Изкарах отличен по български и много добър по математика. И съм горда, защото това си бяха моите знания и от никого не преписах. Сега остава и 26 юни. За този ден ми е по-напрегнато, отколкото ми беше и за изпитите ... Балът ми е 31 и нещо, така че Бори - спокойно. Най-много на мен да се смеят, не на теб. | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Учебна 2011/2012 | |
| |
|