rS.19 ♥ Неспасяем
Warn : ( : don't expect me to be nice with you. Брой мнения : 6044 Reputation : 126 Join date : 06.03.2011 Age : 26 Местожителство : umm.. at home?
| Заглавие: След близо 20 часа път, националите ни пристигнаха в Португалия. Сря Юни 20, 2012 2:47 am | |
| Нов тежък преход отбеляза мъжкият национален отбор на България, като след близо едно денонощие път волейболистите ни пристигнаха в Португалия, съобщи за BGvolleyball.com мениджърът на тима Георги Събчев. Той се изсмя на твърденията, че е бил днес в БФВ заедно с Радо Стойчев за оформянето на документи относно напускането на тази длъжност, като заяви, че е с тима от заминаването му за Аржентина. „Няма как да се телепортирам от Аржентина до България и обратно. С момчетата съм и изпълнявам задълженията си”, разясни Събчев. Мениджърът допълни, че едва след завръщането му ще стане ясно, какво следва в бъдеще относно работата му с националния отбор. Междувременно националите летяха 14 часа до Италия и след тричасов престой хванаха полет за Португалия, където в местния град Гимараеш ще се проведе третия турнир от предварителна група Д на Световната лига. „Всичко е нормално. Пристигнахме благополучно. Вече направихме тренировка. Готвим за предстоящите двубои”, допълни Събчев. Нашите стартират в третия турнир в петък 22 юни, като първият ни съперник ще бъде Аржентина, а двубоят е от 16:30 ч.
| |
|
rS.19 ♥ Неспасяем
Warn : ( : don't expect me to be nice with you. Брой мнения : 6044 Reputation : 126 Join date : 06.03.2011 Age : 26 Местожителство : umm.. at home?
| Заглавие: Re: След близо 20 часа път, националите ни пристигнаха в Португалия. Сря Юни 20, 2012 2:53 am | |
| Пожелавам им много успехи! Ще стискам палци и няма да изпусна и минута от мачовете. Ще викам пред телевизора с цяло гърло, защото знам, че могат. В сегашния си състав, те доказаха, че могат да бият отбори от класата на Германия. Сигурна съм, че с малко повече усилия, ще съборят и аржентинците! | |
|
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: След близо 20 часа път, националите ни пристигнаха в Португалия. Сря Юни 20, 2012 3:00 am | |
| Аз смятам, че на момчетата не им трябват титуляри, за да направят страхотен мач и го доказаха. Сравняване не трябва да има, те са достатъчно добри. Относно самият полет, ето какво казва Вальо Братоев:
- Цитат :
- Sled 10 chasa tyrbolencia ot obshto 13 chasa polet,sled 5 chasa prestoi,sled 28 chasa bez sun,pristignahme v Portugalia i kakvo da zavarim,dobre poznata MIZERA!!!!!!!!!!!!!
Горките.. | |
|
rS.19 ♥ Неспасяем
| Заглавие: Re: След близо 20 часа път, националите ни пристигнаха в Португалия. Сря Юни 20, 2012 4:36 am | |
| Даа .. и аз го видях това .. :X Тъкмо са готови да си починат и ето им пак мизерия ... |( | |
|
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: След близо 20 часа път, националите ни пристигнаха в Португалия. | |
| |
|